18.05.2011 GÜNLÜK MENÜ
KAHVALTI SAAT : 07.25
2 YK YULAF EZMESİ 2 YK NESFİT
1 BARDAK SÜT VE 1 MUZ
09:30
1 FİNCAN TÜRK KAHVESİ
Ara : 11.00
2 küçük kepçe mercimek çorbası
( yemekhaneden aldım kupanın yarısını doldurdu )
Öğle Yemegi 12:30
2 kepçe suprem soslu piliç ( ekşili köftenin tavuklusu gibi bişiydi )
salata
14.30
1 türk kahvesi
1 adet hurma
Akşam yemegi : 17:00
1 kase ton balıklı salata
1 dilim ekmek
Ara : 3-4 Yk yogurt
öğlenin az olmuş:26: afiyet olsun
benn geldimmmmmmmm.... sporumu yaptımm güselce.. öglen yemeimm bezelye olcaktı ama peynirli tost oldunese bezelye bulgur pilavı ve yooort aksam menüm oldu garii
bu arada testi yaptımm kızlarr.. maaleseff negatiff...:85::85::85::85::85: gercii en az 10 gün dioo 10 gün sona tekrar ederim bi daha ama ne bilimm.. yanii korkuodum ama demek kii cok istiyomusumm cok üzüldümm cünkü tek cizgiyedemek ki bas dönmelerim mide bulantılarım kan sekerinden falan ne bilimm.... sonuc olarak üzgünm yane
adetin kaç gün gecikti cnm,5 günlükken çıkmıştı bende
yok cnm olmadım daha adetimm gecikmedii ama gecen ay cok kısa sürmüstüü heralde ondan umutlandımm.. bulantı kahve akıntı falann aman ne bilim hüsnü kuruntummuss demekbu ayda hiç korunmadık biras ondanda olabilirrr
yok cnm olmadım daha adetimm gecikmedii ama gecen ay cok kısa sürmüstüü heralde ondan umutlandımm.. bulantı kahve akıntı falann aman ne bilim hüsnü kuruntummuss demekbu ayda hiç korunmadık biras ondanda olabilirrr
arkadaşım sen eczaneden alınan gebelik testlerindenmi yaptında negatif çıktı ??
ben daha önce hamile kaldım 2,5 aylıkken düşük yaptım malesefozaman en az 6-7 defa bu testlerden aldım yaptım hep negatifti adetde olmuyordum dr a gittim keseyi gördü emin olalım diye kan testi yaptı orada cıktı oyüzden idrar testlerine pek güvenme derim ben
gecikmen yoksa göstermeyebilir cnm güvenme,aslında en az 1 hafta olmalı öyle yapmalısın idrar testini
evt eczaneden aldımm.. bilmiorumm regl olmadıgım için henüzz.. zaten beniimm ummam sacmaydı.. daha reglme 10 gün varr .. istiyorum die kaptırdım dimek 2 bas dönmesinde.. midemi üsütmüşş olmalıyımdoktura giderimm biraz daha gecsin dee
ya evet fena halde takmış durumdayız valla ben daha 2 ay önce adetime 3-5 gün var tüm hamilelik belirtilerini yaşadım hah tamam kesin bu defa geliyor derken kırmızı geldi gıcık iştebu ay nerdeyse hergün ve gün aşırı denedik nezaman denk gelirse 10 12 gün filan var benim kırmızıya bakalım ne olacak ama hiç umutlanmıyorum bu defa (yada kendimi kandırıyorum ) son birkaç gündür müthiş başım dönüyor çok uyku basıyor ve öiki gündürde yeni yemek yemiş olsamda içim geçiyor bayılacak gibi gözüm kararıyor görcez başka şeymi yoksa zorlayan bebişmi
al benden de o kadarr.. 3 gündürr basım dönüo sabahları.. üstüm de ölü topragı var gibii böle bi uyusuklukk.. sanki bebiş olsa ilk günden mide bulandırckksanki cok ugrasmısımda olmamıs gibi hissettim kendimii kocişş bu duruma sevincek ama ......:85:
tabiki kocişler sevinir onlara göre hava hoş 9 ay itinayla taşıyan biziz yanii onların işi kolay seviyorlar ya yetiyor
ayyy kısss iyiyimiş öleyse 1 haftalığına gelrisinz daha iyi ben sandımki bu sefer gelemezsen gelmiceksin sonsuza kadarevetttttt ne hoşşş olurduuu ama şimdi planı bozmasak iyi olur gibime geliyoo,hem 4 gün için gelirsek zaten 1 günü geliş gidiş süresiyle geçecek,azcık beraber gezelim diyecez sonra size az vakit ayrımış olurummmm oda olmassss yaaaa
okullar birsin 1 haftalığına gelicezz inşallahhh ozaman daha uzun süre beraber oluruz hemmmm
tuttu tuuttuuu sen ben esw
hadi ben de söyleyeyim bari
23 nisan resmi nikah
24-25 temmuz denizli düğün
1 ağustos istanbul düğün birinden biri tutsun artık biriyle
tatlım ben kabuklu haşladım ama blendırdan geçirmedim süzgeç le süzdüm öle içtim.tadı soğukkekn kötü ben sıcak içtim hep.ozman fena deildicanım bizim yaptığımızda bu ama işte kabuklu haşlıyoruzda birde blendırdan geçiriyoruz çok acı oldu ozaman.
merabalarrrr....
start it up yapmadan önce leslie 1 2 mil yürüyüş yapıyodum. diğerlerini de okudum hızlı yağ yakıcı ,4-5 kilo verdirici yürüyüşlerde var ben direk Walk off 10 Pounds 3 millik olanı yapmak istiyorum ama arkasından start it up yapacağım için çok mu zorlanmış olurum? yoksa ısınmak için leslie nin 1-2 millik yürüyüşü yeterli mi?
yokk balımm onunn seveside yokko hamile diilim die sevincek
evetde şekerim işte hani .. sevecek ya seni sever sever merak etmebizimkide çaktırmıyor ama her ay olmayınca oda içten içe seviniyor buayıda rahat istediği gibi geçirecek ya neyyysssseee valla takan taraf hepbiz oluyoruz aman yerleşek kalkma yat aman tuttumu tutmadımı oof of gelecekler ama ısrarla bekliyorum İnşallah alırız tez vakit güzel haberler
merhaba arkadaşlar 69 a 1 kala motivasyonumu daha yüksek tutması ve hedef kiloma daha çabuk ulaşmak amacıyla aranıza katılmak istiyorum müsaade var mıdır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?