60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğlenin az olmuş:26: afiyet olsun

benn geldimmmmmmmm.... sporumu yaptımm güselce.. öglen yemeimm bezelye olcaktı ama peynirli tost oldu nese bezelye bulgur pilavı ve yooort aksam menüm oldu garii

bu arada testi yaptımm kızlarr.. maaleseff negatiff...:85::85::85::85::85: gercii en az 10 gün dioo 10 gün sona tekrar ederim bi daha ama ne bilimm.. yanii korkuodum ama demek kii cok istiyomusumm cok üzüldümm cünkü tek cizgiye demek ki bas dönmelerim mide bulantılarım kan sekerinden falan ne bilimm.... sonuc olarak üzgünm yane

benn geldimmmmmmmm.... sporumu yaptımm güselce.. öglen yemeimm bezelye olcaktı ama peynirli tost oldu nese bezelye bulgur pilavı ve yooort aksam menüm oldu garii

bu arada testi yaptımm kızlarr.. maaleseff negatiff...:85::85::85::85::85: gercii en az 10 gün dioo 10 gün sona tekrar ederim bi daha ama ne bilimm.. yanii korkuodum ama demek kii cok istiyomusumm cok üzüldümm cünkü tek cizgiye demek ki bas dönmelerim mide bulantılarım kan sekerinden falan ne bilimm.... sonuc olarak üzgünm yane

adetin kaç gün gecikti cnm,5 günlükken çıkmıştı bende

adetin kaç gün gecikti cnm,5 günlükken çıkmıştı bende

yok cnm olmadım daha adetimm gecikmedii ama gecen ay cok kısa sürmüstüü heralde ondan umutlandımm.. bulantı kahve akıntı falann aman ne bilim hüsnü kuruntummuss demek bu ayda hiç korunmadık biras ondanda olabilirrr

merabalarrrr....

start it up yapmadan önce leslie 1 2 mil yürüyüş yapıyodum. diğerlerini de okudum hızlı yağ yakıcı ,4-5 kilo verdirici yürüyüşlerde var ben direk Walk off 10 Pounds 3 millik olanı yapmak istiyorum ama arkasından start it up yapacağım için çok mu zorlanmış olurum? yoksa ısınmak için leslie nin 1-2 millik yürüyüşü yeterli mi?

arkadaşım sen eczaneden alınan gebelik testlerindenmi yaptında negatif çıktı ??
ben daha önce hamile kaldım 2,5 aylıkken düşük yaptım malesef ozaman en az 6-7 defa bu testlerden aldım yaptım hep negatifti adetde olmuyordum dr a gittim keseyi gördü emin olalım diye kan testi yaptı orada cıktı oyüzden idrar testlerine pek güvenme derim ben

gecikmen yoksa göstermeyebilir cnm güvenme,aslında en az 1 hafta olmalı öyle yapmalısın idrar testini

evt eczaneden aldımm.. bilmiorumm regl olmadıgım için henüzz.. zaten beniimm ummam sacmaydı.. daha reglme 10 gün varr .. istiyorum die kaptırdım dimek 2 bas dönmesinde.. midemi üsütmüşş olmalıyım doktura giderimm biraz daha gecsin dee

gecikmen yoksa göstermeyebilir cnm güvenme,aslında en az 1 hafta olmalı öyle yapmalısın idrar testini

bakalımm artıkk.... hayırlısı dedimm rahatlatmaya calıstım kendimi.. nie kaptırdım bu kadarr anlamadımm.. halbukii olursa die korkmustumm.. bu kadar üzülcegimi bilsem yapmazdımm testii beklerdim regl günümü.. nese önümüzdeki maclara bakıcez artık.. gerci izimm cocuk calısmamız yokk.. belki ondan öyle olmasını umdum falannn filann bu arada resimdeki bebekk seninn mi??

Son düzenleme:

ya evet fena halde takmış durumdayız valla ben daha 2 ay önce adetime 3-5 gün var tüm hamilelik belirtilerini yaşadım hah tamam kesin bu defa geliyor derken kırmızı geldi gıcık işte bu ay nerdeyse hergün ve gün aşırı denedik nezaman denk gelirse 10 12 gün filan var benim kırmızıya bakalım ne olacak ama hiç umutlanmıyorum bu defa (yada kendimi kandırıyorum ) son birkaç gündür müthiş başım dönüyor çok uyku basıyor ve öiki gündürde yeni yemek yemiş olsamda içim geçiyor bayılacak gibi gözüm kararıyor görcez başka şeymi yoksa zorlayan bebişmi

al benden de o kadarr.. 3 gündürr basım dönüo sabahları.. üstüm de ölü topragı var gibii böle bi uyusuklukk.. sanki bebiş olsa ilk günden mide bulandırckk sanki cok ugrasmısımda olmamıs gibi hissettim kendimii kocişş bu duruma sevincek ama ......:85: madem ikinizde istiyosunuzzz abbimm en kısa zamanda verir size umarımmm.... saglıkla kucagına alırsınn bebişini..........

Son düzenleme:

tabiki kocişler sevinir onlara göre hava hoş 9 ay itinayla taşıyan biziz yanii onların işi kolay seviyorlar ya yetiyor

ayyy kısss iyiyimiş öleyse 1 haftalığına gelrisinz daha iyi ben sandımki bu sefer gelemezsen gelmiceksin sonsuza kadarinşallah bebişim ozman gezeriz tozarız

hadi ben de söyleyeyim bari

23 nisan resmi nikah
24-25 temmuz denizli düğün
1 ağustos istanbul düğün birinden biri tutsun artık biriyle
tuttu tuuttuuu sen ben esw 24 temmuz
canım bizim yaptığımızda bu ama işte kabuklu haşlıyoruzda birde blendırdan geçiriyoruz çok acı oldu ozaman.
tatlım ben kabuklu haşladım ama blendırdan geçirmedim süzgeç le süzdüm öle içtim.tadı soğukkekn kötü ben sıcak içtim hep.ozman fena deildi

canım hızlı yapıcam çok yağ yakıcam die düşünme sporu yaşam tarzı haline getrmek lazım biliosun en ideal spor haftada 3-4 gün birer gün ara ile en az 45 dk. en çok 1 saat yapılan spordur.
ısınarak başlamak ve soğuyarak bırakmak da güzel olur.ben leslie yaptım hep lesinin 3 mili ideal bence .42 dk. sürüo zaten.
slim in six de yapabilrsin. walk off ten pounds u bilmiorum görmedim ama çok zor2 mil leslie + 3 mil dieri bence çok.yaşlanınca yaşın ilerleyince de bu kadar yapabilcekmisin o önemli kilo vermeye çalışırken spor yapıp sonra kilo verdkten sonra bırakmak da hata.sen bilirsin cnm.

ben geelldim herkeşler gitmiş. yarın bende yokum kızlar cuma görüşrüz inş.
yemek yaptım çorba yaptım biraz salonu düzenledim. mutfağı toparladım bulaşık makinesini boşallttım vs.kocişe poğaça yapıcem hamurunu yoğurdum.
soona bir ara yaptım 1 maden suyu 5-6 çikolata kaplamalı üzüm ile.
sonra bir ara daha 1 kupa kakaolu süt

akşam menüm şöööööle olcekk

1 kepçe bakliyat çorbası

5 kaşık etli kabak yemeği

kaşık yooort

1 dilim çavdar ekmeği

hepinizii öptümmm

19 mayıs ımızı kutluorummmm

yokk balımm onunn seveside yokk o hamile diilim die sevincek

evetde şekerim işte hani .. sevecek ya seni sever sever merak etme bizimkide çaktırmıyor ama her ay olmayınca oda içten içe seviniyor buayıda rahat istediği gibi geçirecek ya neyyysssseee valla takan taraf hepbiz oluyoruz aman yerleşek kalkma yat aman tuttumu tutmadımı oof of gelecekler ama ısrarla bekliyorum İnşallah alırız tez vakit güzel haberler

evtt insallah... neyse o gelene kadarr bende biras daha kg veririmmmm... fitt anne olurumm kuzumaa ben arada konusuomm kendi kendime cikomm nerdesin yaa cık gelde babana süpriz yapak die nasip artıkkk.. reglimde hapa baslıycamm gercii kocişinn keyfini beklicem sona yinee

merhaba arkadaşlar 69 a 1 kala motivasyonumu daha yüksek tutması ve hedef kiloma daha çabuk ulaşmak amacıyla aranıza katılmak istiyorum müsaade var mıdır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…