slmlr aynı kilodayız . . .
merhaba arkadaşlar 69 a 1 kala motivasyonumu daha yüksek tutması ve hedef kiloma daha çabuk ulaşmak amacıyla aranıza katılmak istiyorum müsaade var mıdır ?
huş buldum kardeş hadi bakalım bana da uğur verir inşallah
cnm 10 günün varsa anca kanda çıkar boşuna idrar testi yapmışssın senevt eczaneden aldımm.. bilmiorumm regl olmadıgım için henüzz.. zaten beniimm ummam sacmaydı.. daha reglme 10 gün varr .. istiyorum die kaptırdım dimek 2 bas dönmesinde.. midemi üsütmüşş olmalıyımdoktura giderimm biraz daha gecsin dee
bakalımm artıkk.... hayırlısı dedimm rahatlatmaya calıstım kendimi.. nie kaptırdım bu kadarr anlamadımm.. halbukii olursa die korkmustumm.. bu kadar üzülcegimi bilsem yapmazdımm testii beklerdim regl günümü.. nese önümüzdeki maclara bakıcez artık.. gerci izimm cocuk calısmamız yokk.. belki ondan öyle olmasını umdum falannn filannbu arada resimdeki bebekk seninn mi??
merhaba arkadaşlar 69 a 1 kala motivasyonumu daha yüksek tutması ve hedef kiloma daha çabuk ulaşmak amacıyla aranıza katılmak istiyohttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/hooray.gifrum müsaade var mıdır ?
ne demekkk ne demekkkkbuyruuuuunnnnnn:13::13::13:ben de 72.3le yani başladığım kiloyla gelmiştim burayaaa hepberaber kurtulucazz inşallah tüm fazla yağlardan kilolardannnn
Sabah:
2 galeta
60 gr light peynir
Ara
Meyveli light yoğurt
Öğlen
8 kaşık az zeytinyağlı taze fasulye
125 grlık light yoğurt
2 galeta
Ara
10 gr altın çilek
1 kutu light süt
Akşam
Tavuk şiş ızgara
Küçük servis bazlamanın 1/3
Ayran
Bol salata
Ara
2 galeta
30 gr light peynir
Yeşil çay
Su:1.5 lt daha devam
Egzersiz:1 saat yürüyüş normal tempo
Kaçak miniminnacık bir parça çikolata
a.slm :13: evet aynı kilodayız ama senin başlangıç kilon benimse 45 gündür uğraşıp düştüğüm kilo ne yazık kisen daha kolay verirsin eminim :92:
öğlenin az olmuş:26: afiyet olsun
bana da hafta içi menüleri pek bir az geliyo:44:
merhaba kızlar ben 70 79 kilo topiyindeyim.sizin topiyede girmek istiyorum alırsanız tabi.benim 4 aylık ikizlerim var.şu anda 63 kiloyum.boyum 1 68.ulaşmak istediğim kilo 55
canlarım
evet bu ara biraz daha düşük kalorili beslenmeye çalışıyorum. malum verilecek kilo azalınca ve agırlık ta azalınca kaloriyi düşürmeyince kilo veremiyordum.:18::18:
gerçi akşam yemeginde yediğim az ton balıklı salata ve 1 dilim ekmekten sonra arkadaşlar mc.'e gidelim dediler. hep diyorlardı ama ben caz yapıyordum.. kızdılar başlarız diyetine gel salata yersin dediler.:26:
gittim.. çıtır tavuklu salata yedim. gerçi sosu bayagı yaglıydı keşke onu dökmeseydim ..
1 tane sogan halkası ve orta boy bir n.st.a şeftali içtim ki hayır diyemediğim bir içecektir. bunları saat 19.00 da yedim .. bu akşam da yarın çalışmadıımdan erken yatmicaam için eritirim diyorum. aslında bugün spor da yapmam lazımdı ama işyerinde bi takım sorunlar yaşıyorum canım sıkkın hiç canım istemiyor. kocişim geliyor yarın onunla yürürüz diyorum artık
ohhhh yarasınnnolmas bişi salata dann sosu da kacamakk olsunnn.... sogan halkası da kacamakk sayılır mı kii bi tanecikkkk:26::26:
içim kazındıvitaminli yeşil çay içiyorum kesmezse yenidünya yicem artık.hurma iyi tok tutuyormu kızlar ara öğüne katıyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?