60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selamlar herkese...
sabah kahvaltımıdan önce ılık ballı limonlu su gene
sabak kahvaltıda
2 dilim tam buğday ekmeği
2 bardak çay
1 yumurta
4 tane yeşil zeytin
bol domates salatalık
1 dilim peynir
1 kaşık bal ve ceviz
ara yeşil çay tarçınlı karanfilli
activa
öğle
7 kaşık bulgur pilavı bol salata
ara
6 tane fındık,bir avuç beyaz leblebi 3 kayısı
ara
yarım yeşil elma
1,5 lt suyumu içtim pilatesimi yaptım,şimdi bebişleri dolaşmaya çıkardım
akşam
4 kaşık pilav,6 kaşık kuru fasulya ve bol salata nasıl

merhaba arkadaşlar 69 a 1 kala motivasyonumu daha yüksek tutması ve hedef kiloma daha çabuk ulaşmak amacıyla aranıza katılmak istiyorum müsaade var mıdır ?

Hoş geldi kardiiş... Valla burası bereketli aylardır uğraşıp veremediğim kiloları vermeye başladım mübarek bir yer burası.... Sinerji ile zayıflıyoruz Hunili olanını bulamadım bu ikonların yok muuu....

cnm 10 günün varsa anca kanda çıkar boşuna idrar testi yapmışssın sen belki hameilesindir dikkat et yinede kendine bu aralar

yok cnm benimkiler değil,baya önce koymuştum öyle kaldı

merhaba arkadaşlar 69 a 1 kala motivasyonumu daha yüksek tutması ve hedef kiloma daha çabuk ulaşmak amacıyla aranıza katılmak istiyohttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/hooray.gifrum müsaade var mıdır ?

ne demekkk ne demekkkk buyruuuuunnnnnn:13::13::13:ben de 72.3le yani başladığım kiloyla gelmiştim burayaaa hepberaber kurtulucazz inşallah tüm fazla yağlardan kilolardannnn

ben size hikayemi de yazayım

2008 aralıkda 23 yaşında evlendim o döneme kadar hayatımda 61 kg üzerine çıkmamıştım
evlendiğimde 57 kg dım
gitgide kilo almaya başladım 3 ayda 62 ve bir üç ay sonra 68 kg oldum
doğum kontrol hapı kullanıyordum sanırım onunda etkisi oldu neyse 6.ayda hamile kaldım
hamileliğimde vucudum çok su topladı doğuma 89 kg olarak gittim
yaklaşık 20 gün sonra 76 kg a düştüm fakat sonrasında gram veremedim
emzirme olduğu için diyette yapamadım
hala emziriyorum fakat artık oğlum 14 aylık oldu ek besinleri de alıyor
ben de zayıflamaya koyuldum yaklaşık 2 ay önce
ilk başlarda abur cuburu ve ekmeği kesip spora başladım
1 ayda 3 kilo verdim
sonra 1 kg daha
ve geçen hafta dukan diyetine başladım
o topik de de yazıyorum

dukan diyetini uygulamaya başlayalı 7 gün oldu ve ben ilk 3 günde 2 kg verdim
70 oldum en kısa zamanda 60lı rakamları göreceğime inanıyorum

sevgiler...

Son düzenleme:
merhaba kızlar ben 70 79 kilo topiyindeyim.sizin topiyede girmek istiyorum alırsanız tabi.benim 4 aylık ikizlerim var.şu anda 63 kiloyum.boyum 1 68.ulaşmak istediğim kilo 55

Sabah:
2 galeta
60 gr light peynir

Ara
Meyveli light yoğurt

Öğlen
8 kaşık az zeytinyağlı taze fasulye
125 grlık light yoğurt
2 galeta

Ara
10 gr altın çilek
1 kutu light süt

Akşam
Tavuk şiş ızgara
Küçük servis bazlamanın 1/3
Ayran
Bol salata

Ara
2 galeta
30 gr light peynir
Yeşil çay
Su:1.5 lt daha devam
Egzersiz:1 saat yürüyüş normal tempo
Kaçak miniminnacık bir parça çikolata

menün çok güzel . . .

a.slm :13: evet aynı kilodayız ama senin başlangıç kilon benimse 45 gündür uğraşıp düştüğüm kilo ne yazık ki sen daha kolay verirsin eminim :92:

hikayeni okudum ve seninke kısa sayılabilecek bi zamanda kilo aldığını fark ettim
kısa zamanda alınan kilonun kaybedilmesi çok çok daha kolay​

öğlenin az olmuş:26: afiyet olsun

bana da hafta içi menüleri pek bir az geliyo:44:

canlarım
evet bu ara biraz daha düşük kalorili beslenmeye çalışıyorum. malum verilecek kilo azalınca ve agırlık ta azalınca kaloriyi düşürmeyince kilo veremiyordum.:18::18:

gerçi akşam yemeginde yediğim az ton balıklı salata ve 1 dilim ekmekten sonra arkadaşlar mc.'e gidelim dediler. hep diyorlardı ama ben caz yapıyordum.. kızdılar başlarız diyetine gel salata yersin dediler.:26:
gittim.. çıtır tavuklu salata yedim. gerçi sosu bayagı yaglıydı keşke onu dökmeseydim ..
1 tane sogan halkası ve orta boy bir n.st.a şeftali içtim ki hayır diyemediğim bir içecektir. bunları saat 19.00 da yedim .. bu akşam da yarın çalışmadıımdan erken yatmicaam için eritirim diyorum. aslında bugün spor da yapmam lazımdı ama işyerinde bi takım sorunlar yaşıyorum canım sıkkın hiç canım istemiyor. kocişim geliyor yarın onunla yürürüz diyorum artık

merhaba kızlar ben 70 79 kilo topiyindeyim.sizin topiyede girmek istiyorum alırsanız tabi.benim 4 aylık ikizlerim var.şu anda 63 kiloyum.boyum 1 68.ulaşmak istediğim kilo 55

ayyyyy ikizzzz annesiiiiiii hemenn sorayımm bulmuskene ailede var mıydıııı??? yoksaa tamamenn tesadüf müüüü?? topigedee hossgeldinizz bu araadaaaaa kızlarrrrrrrrr

ohhhh yarasınnn olmas bişi salata dann sosu da kacamakk olsunnn.... sogan halkası da kacamakk sayılır mı kii bi tanecikkkk:26::26:

içim kazındı vitaminli yeşil çay içiyorum kesmezse yenidünya yicem artık.hurma iyi tok tutuyormu kızlar ara öğüne katıyim bari

ohhhh yarasınnn olmas bişi salata dann sosu da kacamakk olsunnn.... sogan halkası da kacamakk sayılır mı kii bi tanecikkkk:26::26:

ben saymadım o kadarını
2 parmak kadar da patates kızartması attım agzıma.. o kadarcık dert değil yani... benim derdim haftasonu dikkat edebilmek. en iyisi kendime liste yapmak.. yoksa yine cozuturum. bir bana hazırlasa hazır diyet yiycekler herşey kolay olacak.. ama.. ama..

ecrinn gelim mi izmire kız ?

içim kazındı vitaminli yeşil çay içiyorum kesmezse yenidünya yicem artık.hurma iyi tok tutuyormu kızlar ara öğüne katıyim bari

evet canım çok tok tutuyor. tadı da harika. tatlı ihtiyacın için düşük kalorili bir seçenek. ve besin değerleri de çok yüksek. muhakkak kat diyetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…