hoşgeldin canımmm
bebişin var galiba kaç ayılıkk
ben saymadım o kadarını
2 parmak kadar da patates kızartması attım agzıma.. o kadarcık dert değil yani... benim derdim haftasonu dikkat edebilmek. en iyisi kendime liste yapmak.. yoksa yine cozuturum. bir bana hazırlasa hazır diyet yiycekler herşey kolay olacak.. ama.. ama..
ecrinn gelim mi izmire kız ?
[/B][/COLOR]
gel kızzzz güseldirr izmirimmmmmsakindirrr ,sıcaktırr...
otobüsten bağlanıyorum sizeee
akşam yemeğimi yazayım
6 yk tavuk sote
4 yk yoğurt
salata ve 1 dilim çavdar ekmeği
start it up ı da yaptımm,, yola çıkacağım için sadece start it up ı yaptım
denizlide de büyük ihtimal sadece onu yapabilceğim,, bugün ikinci haftaya başladım inşallah bu hafta kilomda bir değişiklik olurr:97::97::97:
:84::84::84::84:geçen hafta altı gün üst üste 25 dk leslie 24 dk start it up yaptım diyetime tam uydum ama tartıya ne yansıdı +100 grammm çıldırmak üzerreyimmmm. kaslarım şiş de değil çünkü dün akşam yapmadımm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
ayyyyy ikizzzz annesiiiiiiihemenn sorayımm bulmuskene ailede var mıydıııı??? yoksaa tamamenn tesadüf müüüü?? topigedee hossgeldinizz bu araadaaaaa kızlarrrrrrrrr
ailede yok canım.Rabbim layık gördü verdi.hoşbulduk.bu arada bu arada topiğin tontonlarındayım bende.dünkü menümü yazayım.biraz saçma sapan bir menü oldu.
sabah nesfit müsli karışık 2 kaşık yoğurt.
saat 4 çiğ köfte yedimbaşkada birşey yiyemedim.dün alışverişe gitmiştik ondan karıştı.
yılbaşında oradaydım.. valla alsancak meydanı hiçte sıcak değildi. donmuştum.ama o soukta kızlar kısacık etekleri ile ortamı ısıtıyorlardı.
bide ben o bol yaglı pooçayı sevmedim yaaadı neydi hatırlamıyorum..
kociş orda biliyorsun. bizim firmadakilerde midemi bulandırmaya başladı. bugün içimden dedim yani "" eeeh yeter be. bunlar için mi ben kocamdan ayrı kalıyorum"
düşünüyorm valla eşim gelince detayları konuşcam. iki üç aydan önce olmaz ama.. haydi hayırlısı diyelim.. hemşehri oluruz bakarsın
selaamlaar...........
Akşam bi güzel sporumu yaptım startitup sonra az biraz Ebru Şallı ablaylan takıldım. Tartıya indim çıktım indim çıktım bu da ayrı bir spor yani ... Ebru Şallı tabi zayıf olur yaaa o boya bu kadar spor ne yese yok olur tabe...
ebru şallı çok uzun bi hanım değil ki...1.69 falan..
hadi yaaa manken diilmiydi o ben uzun biliyodum onu vaaay.... genede benden baya uzun 9 cm kadardemekki spor anacım o zaman 2 doğum yaptı yani bende tık yok böl beni ortadan ikiye iki Ebru Şallı çıkar yani....
Günaydın ARKADAŞLAR şu an oğlum bırakmıyor yazayım
69 u gördüm tartıda :)) buranın uğuru olsa gerek
oğlum uyuyunca buradayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?