60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

en son ki yaptığım kaçamak ders oldu bana bi daha da kaçamak falan yapmadım. günlük içmem gereken suyu evde olduğumda sıcak olarak içiyorum. tok tutma etkisi varmış bu yüzdende açlık hissi ortadan kaldırıyomuş. akşamları ekmek yemediğim zaman acıkıyodum bu sayede acıkmıyorum bilgilerinizeeee :) ve soğuk içilen su da açlık hissi yaratıyomuş

gel kızzzz güseldirr izmirimmmmm sakindirrr ,sıcaktırr...

gel kızzzz güseldirr izmirimmmmm sakindirrr ,sıcaktırr...

yılbaşında oradaydım.. valla alsancak meydanı hiçte sıcak değildi. donmuştum. ama o soukta kızlar kısacık etekleri ile ortamı ısıtıyorlardı.
bide ben o bol yaglı pooçayı sevmedim yaa adı neydi hatırlamıyorum..
kociş orda biliyorsun. bizim firmadakilerde midemi bulandırmaya başladı. bugün içimden dedim yani "" eeeh yeter be. bunlar için mi ben kocamdan ayrı kalıyorum"
düşünüyorm valla eşim gelince detayları konuşcam. iki üç aydan önce olmaz ama.. haydi hayırlısı diyelim.. hemşehri oluruz bakarsın

otobüsten bağlanıyorum sizeee

akşam yemeğimi yazayım

6 yk tavuk sote

4 yk yoğurt

salata ve 1 dilim çavdar ekmeği

start it up ı da yaptımm,, yola çıkacağım için sadece start it up ı yaptım

denizlide de büyük ihtimal sadece onu yapabilceğim,, bugün ikinci haftaya başladım inşallah bu hafta kilomda bir değişiklik olurr:97::97::97:

günaydın kızlar

kahvaltı yapıyorum bir yandan da yazıyorum buraya

kahvaltı menüm

2 dilim tam tahıllı ekmek
domates-salatalık
1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
2 yeşil biber
nane-maydanoz-marul(1 yaprak)
1 ceviz
2 badem
2 fındık
1 rafadan yumurta
çilek reçelinden 1 küçük çilek
1 kivi 1 kupa ıhlamur

dün yazamadım çok yoruldum alışveriş yaptık bayağı yorulmuştum o yüzden yazamadım dün yaptıklarımı ve de yediklerimi dün kahvaltıdan sonra 1 saat tempolu yürüdüm eve geldiğimde duş aldım ve 1 yeşil elme yedim

saat 12 de öğle yemeğimi yedim:5 tane mercimekli köfte ,bol yeşillik ,domates, ayran

saat 14 de 1 portakal yedim

saat 16 da 1 elmayı soyup dilimledim 2 ceviz 1 çay kaşığı tarçınla harmanlayıp fırında pişirdim

saat 18 de 1 kase sebze çorbası ,1 dilim kepek ekmek, zeytinyağlı karnabahar,1 kase yoğurt yedim

saat 20 de 3 erik yedim

saat 21 de 1 bardak süt içtim

iyi yolculuklar tatlım menün güzelmiş afiyet olsun
inşallah kurtulacağız bu yağlarımızdan

canım bozma moralini benim de kilolarım takılıyor 1 ay boyunca hiç kilo veremediğim oldu ama diyete ve spora devam et canım bazen vücut reaksiyon gösteriyor ve kilo verilmiyor varsın geç olsun ama sağlıklı olsun kalıcı bir şekilde zayıflamak en sağlıklısı zaten uzmanlar da söylüyorlar hızlı verilen kilolar hızlı alınır diye merak etme gider fazla kilolar

ayyyyy ikizzzz annesiiiiiii hemenn sorayımm bulmuskene ailede var mıydıııı??? yoksaa tamamenn tesadüf müüüü?? topigedee hossgeldinizz bu araadaaaaa kızlarrrrrrrrr

ailede yok canım.Rabbim layık gördü verdi.hoşbulduk.bu arada bu arada topiğin tontonlarındayım bende.dünkü menümü yazayım.biraz saçma sapan bir menü oldu.
sabah nesfit müsli karışık 2 kaşık yoğurt.
saat 4 çiğ köfte yedim başkada birşey yiyemedim.dün alışverişe gitmiştik ondan karıştı.

BUNLARI BİLİYOR MUYDUNUZ?

►Yemeğe tuz ile başlanırsa beyin tarafından gönderilen bir uyarı sayesinde, mide...de mukus denilen sindirimi kolaylaştırıcı bir tabaka oluşturduğunu ve midenin sindirime hazırlıksız yakalanmasını önlediğini…

►Yemek yerken yerde oturarak sol ayağı katlayıp sağ ayağı karna çekerek oturulup yenildiğinde, su ile doldurulmuş balon şeklinde olan midenin çıkış kısmını kapatarak yenilen gıdanın tam sindirilmeden bağırsaklara kaçmasını önleyeceğini ve mide dolunca da doygunluk hissi vererek çok fazla yemeden kalkılacağını…

►Oturularak ve en az 3 yudumda içilen su, dil ve ağız bölgesinde daha fazla duraksadığından tükürük bezleri için gerekli olan suyun emilimini artırıp anti bakteriyel ve antioksidan etkiye sahip tükürüğün salgılanmasını artırarak ağız ve diş sağlığına katkıda bulunduğunu..

►Uyurken sağ yana dönüp yatıldığında solda olan kalbimizin daha rahat çalışmasına neden olarak, kalbi yormadan dinlenmiş bir vaziyette kalkılabileceğini…

►Tuvalete girerken sol ayakla ilk adım atıldığında kaygan olan zeminde ayağın kayması durumunda sola göre daha güçlü olan sağ ayağın düşmeyi engelleyerek vücudu dengelediğini..

► Banyo yaptıktan sonra ayaklara soğuk su dökmenin kan dolaşımını hızlandırıp sıcak sudan dolayı genleşmiş olan damarların içindeki kanın aktivasyonunu artırarak tansiyon düşüklüğünü önlediğini ve savunma mekanizmasını güçlendirdiğini…

►Kesintisiz uyunan uzun gece uykularının, damarlarda vazodilatasyona neden olduğunu, uyku ortalarında kalkıp el yüz yıkamak (ör: abdest almak) az yorucu egzersizler yapmanın (ör: teheccüd namazı) vazodilatasyonu engellediğini ve daha zinde kalkılabileceğini…

►Bütün bunların, 1500 sene evvel Peygamberimiz (sav) in yaptığı ve ümmeti için de tavsiye ettiği sünnet-i seniyyeler olduğunu biliyormuydunuz...?​

kızlarrrr menünüü sevmeyeceklerrrrrr kızzz hiçbişiii yememişin kiiiiiii....
günaydınn kızlarr bu aradaaaaa

alsancakk kızları 7_24 ısıtırr öyleee onlarr nerde yasadıkları bilinmeyennn ne iş yaptıkları belli olmayann hepp para harcayann hep ultra bakımmlıı heppp isterr istemezz dikkatinizi akıttıgınızz kızlarrr yaglı pogaca nın adı boyoz... ayyyy ben bayılırımm amaa iyi yapanı bulmakk lazımm herkess boyoz yapıo artıkk ayaga düstüü soguk olur arada ama izmire kıs gelmezz yaniii haketten koca kısı abartısızz bi ceketle gecirebilirsinnn

anaammm kimsecikler yok bugünnnnn:95::95::95::95::95: neyse bende evdeki işlerimi yapııımmm... sabahh yine bas dönmesiyle uyandımmm hala da ölee... kocişte dün bana kızdıı mademm regl geikmesinden sona yapılıomuss nie test yapıpp üzdün kendini die.. bide bizz yapmakk içinn uhgrasmadık daha hemenn olmasını bekleme didii rahatladım azcık... kactımm bende işlerimi halledip spora gitcemm... belkii elbise aramaya cıkarımm cumartesi dügün var yine öptümm siziii

selaamlaar...........

Akşam bi güzel sporumu yaptım startitup sonra az biraz Ebru Şallı ablaylan takıldım. Tartıya indim çıktım indim çıktım bu da ayrı bir spor yani ... Ebru Şallı tabi zayıf olur yaaa o boya bu kadar spor ne yese yok olur tabe...

Günaydın ARKADAŞLAR şu an oğlum bırakmıyor yazayım
69 u gördüm tartıda :)) buranın uğuru olsa gerek

oğlum uyuyunca buradayım

ebru şallı çok uzun bi hanım değil ki...1.69 falan..

ebru şallı çok uzun bi hanım değil ki...1.69 falan..

hadi yaaa manken diilmiydi o ben uzun biliyodum onu vaaay.... genede benden baya uzun 9 cm kadar demekki spor anacım o zaman 2 doğum yaptı yani bende tık yok böl beni ortadan ikiye iki Ebru Şallı çıkar yani....

hadi yaaa manken diilmiydi o ben uzun biliyodum onu vaaay.... genede benden baya uzun 9 cm kadar demekki spor anacım o zaman 2 doğum yaptı yani bende tık yok böl beni ortadan ikiye iki Ebru Şallı çıkar yani....

yaw o kadının fiziğini beğenenler var mı diye düşünüyodum..düpdüz....biraz kıvrımlı olmalı....o da ii değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…