60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınnnn cicişşlerrrrrrrrrrrr

Hepimize sağğlıklı,mutlu,huzurluu yağların fazla kiloların gittiği bir gün diliyorummmm

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZZ KUTLU OLSUUUUUUUUUUUUUUUUNNNN

ATAMIZI SAYGIYLA VE ÖZLEMLE! ANIYORUM

Bende 19 Mayısınızı kutlarım gençliiik..........

Kardeşş sen acayip kilo vermişsin maşallah nasıl bir yol izledin anlatsana acık feyz alalım....

canımbenim slm.test yaptın mı ben de halen regli olmadım 7 gün oldu.yarın kan testi yaptıracağım...seni sonuç ney.senin kaç gün geçmişti..

selam herkese

sabah yürüyüşümü 1 saat yaptım :82:
eve gelip duşumu aldım
1 saat ders çalıştım
saat 10 da sütlü türk kahvesi içtim
saat 11 de 2 küçük şeftali yedim
şimdi de öğle yemeğimin pişmesini bekliyorum

öğle menüm
1 tavuk göğsü (yaklaşık1 su bardağı kadar),10 mantar,1 kırmızı biber, 1 yeşil biber,2 domatesten çok az zeytin yağıyla sote yaptım içine biraz su ekledim ve çok kısık ateşte pişiriyorum şu an
1 tabak limonlu zeytinyağlı salata hazırladım(marul,roka ,domates,salatalık),2 kaşık yoğurt

Tam Zamanında Yaşamak
Yemek de boş içmek de, Hatta yeri gelmeden sevişmek de.
Tam zamanında öpmelisin mesela güzel gözlünü, Tam zamanında söylemelisin sevdiğini Gözlerinin içine baka baka.
Bisikletinin gidonunu Tam zamanında çevirmelisin Düşmemek için.
Tam zamanında frene b...asmalı, Tam zamanında yola koyulmalısın.
Tam zamanında okşamalısın başını O üzüm gözlü çocuğun Hıçkırıklar tam dizilmişken boğazına, Tam ağlamak üzereyken.
Tam zamanında koymalısın elini omzuna En sevdiğin dostunun babası öldüğünde.
Tam zamanında tutmalısın düşerken Üç yaşındaki sehpaya tutunan çocuk.
Tam zamanında acımalı yüreğin Afyon'da Hasan Ağabey' in evi yıkılınca başına Evsiz kalınca çoluk çocuk Ki uzatasın elini bir parça.
Tam zamanında açmalısın kapını Hayatına girmek isteyenlere.
Tam zamanında çıkarmalısın Sevginden şımarmaya başlayanları.
Tam zamanında affetmelisin kardeşini Biliyorsan yüreğinde kötülük olmadığını Seni gecenin üçünde arayıp da Kafasının iyi olduğunu söylediğinde.
Tam zamanında öğretmelisin oğluna Gerekiyorsa yumruk atmayı Tam burnunun üstüne Tiksinmeden pisliğinden, Yukarı mahallenin sümüklü bebesi Misketlerini zorla almaya çalışırsa.
Tam zamanında bağırmalısın Acıyınca bir yerin.
Tam zamanında gülmelisin Kemal Sunal küfür edince filmin bir yerinde.
Tam zamanında yatmalısın Yola çıkacaksan ertesi gün Ve arabayı kullanan sensen Sana emanetse çoluk çocuk Ve kendin.
Tam zamanında bırakmalısın içmeyi Son kadeh bozacaksa seni Ve üzeceksen birilerini Ertesi gün hatırlamayacaksan.
Tam zamanında ayrılmalısın misafirliklerden.
Tam zamanında konuşmalı Tam zamanında şarkı söylemeli Tam zamanında susmalısın.
Tam zamanında terk etmelisin gerekiyorsa Annenin babanın evini, Tam zamanında başka bir şehre gidip Ayaklarının üzerinde durmaya çalışmalısın.
Tam zamanında dönmelisin memleketine.
Tam zamanında için titremeli, Tam zamanında aşık olmalı Deli gibi sevmelisin güzel gözlünü.
Tam zamanında toplamalısın oltanı Belki de seni şampiyon yapacak En büyük balığı kaçırmadan.
Tam zamanında yaşlandığını hissetmeli Tam zamanında ölmelisin Iskalamak istemiyorsan hayatı.
Haydi şimdi kalk bakalım Silkin şöyle bir at üzerinden hayatın yorgunluğunu,
Vakit zannettiğinden daha az Haydi kalk bakalım,
Şimdi YAŞAMAK ZAMANI...
Can Yücel​

canımbenim slm.test yaptın mı ben de halen regli olmadım 7 gün oldu.yarın kan testi yaptıracağım...seni sonuç ney.senin kaç gün geçmişti..

yok balımm benimm gecmemiştii.. hatta daha 10 gün varr.. belirtilerdenn ve korunmamamdan yola cıktımmm... tabiki idrarda bişi cıkmadıcünküü idrar testi içinn uygun seviye ancakkk 5;_10 günn gecikme sonucu oluomus... ama benimm basdönmelerim ve bulantımm devam ettigi içinn yarına randevu aldımm.. kan testi yaptırcamm... tabii doktorr bekle demsse... komsumuzunn 15 güne cıkmıstııı... bakalımmm... ama seninkii varsa idrarda cıkarrr cnm... al bi test yapp..yarınn ikimizz içinde büyük günnnn:44::44::44: hayırlısı cnmm

merhaba kızlar bayramınız kutlu olsun.bebişlerin aşısı vardı.onu yaptırdık.öğlen yemeyimi yedim geldim.
sabah yine nesfit yedim
öğlen bizim topikte tarifi var sebzeli bulgur pilavı yedim.5 kaşık kadar.bide küçük fırında karnıyarık yedim.
akşam yayla çorbası bir kase haşlanmış kabağı yoğurtlarımbide sebzeli pilav

Sabah
Geç kahvaltı yatım uykucuydum bugün:78:
2.5 galeta
10 gr yaz helvası
15 gr light peynir
1 yumurta

Arada 5 yenidünya yicem :2:

Bu gün incin top oynuyoo....

Bende yediklerimi yazem bari... Meydan boş kalmasın dimii amaa....

Sabah bir bardak kadar çilekli yoğurt....

Ara 1 bardak acaili form çayı
Ara 200 ml çilekli süt (çilekli masa olsun onu bile yerim )

Öğlen bir kase pırasa (kendi imalatım az yağlı az tuzlu hatta yağsız ve tuzsuza yakın)

Ara bir yeşil elma
1 bardak zencefilli yeşil çay

İşe sefer tasıyla gidip gelir oldum bir o eksikti yani.... Otobüsteki yemek kokusunun sebebi benim

hımm birde şu çukulataya bulanmış çubuk bisküvilerden bi paketçik... ben pek sevdim onları.... şimdide onlara dadandım napçam bilmiyorum.....

slm kızlar buralar pek sessiz saskin olmuş hiç alışık deiliz böle nerelerdesiniz?neeysem sabah kahvlatımı yazyım
1 bardak açık çay
peynir domates salatalık
ceviz
pilatesimi yaptım yeşil çayımı içtim
ara 1 tane activa
öğle light sütle nesfit 1 kase
500ml.suyumu içtim şimdilik.
ara
2 kayısı
ara salata yicemm
akşamada az yağlı fırında sulu köfte

merhaba kızlar
malum tatil günü kimse yok. sanki haftasonu
hepimizin bayramı kutlu olsun

ben bugün hiç kaçamak yapmadım. normal bi gün gibi devam ettim. bu benim için haftasonları dikkat etmenin provası olacak. çok tatmin oldum bugünümden..
inşallah aynen devammm

evet eşimde montunu hiç almadı yanına. hep ceketle giti geldi. ama buraya gelince donuyordu şok oluyordu hehehe
nasipse olsun İzmir işi. Kıskandım bende haftasonları çeşmeye yüzmeye gitmek istiyorummmm

ben bugün hiç adam gibi birşey yemedim canımda istemiyordu ama zorladım.iştahım kesildi resmen sıkıntıdan merak içindeyim regli yüzeünden...

sabah kahvaltım...

4 kuru kaysı,2 su bardağı ılık su,
1 bardak süt,
1 haşlama yumurta ve 2 dilim kepek ekmek,

ara:1 elma,

öğlen yemeği:

1 minik tavuk budu haşlama 2 dilim kepek ekme,
2 kaşık yoğurt..bu kadar..

akşam yemeğimde de tavuklu taze fasulye,piriç pilavı,
ayran var.

19.05.2011
KAHVALTI SAAT : 11.00

2 yk nesfit, 2 yk yulaf ezmesi
1 bardak süt yarım muz
1 dilim ekmek çeyrek kk kaşar peyniri
2 kupa şekersiz çay

1 fincan yeşilçay

ÖGLE SAAT : 14.30
2 kepçe mercimek çorbası
1 kase cacık
7-8 kaşık pırasa
1 dilim ekmek

AKŞAM SAAT : 17.30
1 adet ızgara levrek
1 adet ızgara palamut
bol salata
1 tatlı kaşığı harnup pekmezi

Şimdi de şekersiz çay içiyorum... ne zaman balık yesem arkasından canım tatlı çekiyor. o yüzden bi kaşık harnup pekmezi attım agzıma

Bugün sıfır kaçamakla bitti. ama sanki çok yemişim gibi hissediyorum. palamut kalmasın diye yedim balık çok geldi :26:

evett cnmm cesmemm alacatımm urlamm mordoganımm gümüldürümm herkesin hakkı:86::86::86::86::86: ama istanbula alısann izmirde yasayamazz diyorlar.. cünküü burası o kadar kalabalık ve hareketli degil... gerci izmirli de istanbul da yasayamaz

selam kızlar öğle yemeğinden sonra 1 saat daha yürüdüm

saat 14 de 10 badem ve 1 kase çilek yedim
saat 16 da 1 portakal yedim
saat 18 de kabak haşladım zeytinyağlı 3 kaşık bezelye karıştırdım üzerine de sarımsaklı yoğurt döktüm
1 çay bardağı bulgur haşladım,1 domates, 1 salatalık yedim

canım afiyet olsun çok güzel bir menü

afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…