yaw o kadının fiziğini beğenenler var mı diye düşünüyodum..düpdüz....biraz kıvrımlı olmalı....o da ii değil..
Günaydınnnn cicişşlerrrrrrrrrrrr
Hepimize sağğlıklı,mutlu,huzurluu yağların fazla kiloların gittiği bir gün diliyorummmm
19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZZ KUTLU OLSUUUUUUUUUUUUUUUUNNNN
ATAMIZI SAYGIYLA VE ÖZLEMLE! ANIYORUM
anaammm kimsecikler yok bugünnnnn:95::95::95::95::95: neyse bende evdeki işlerimi yapııımmm... sabahh yine bas dönmesiyle uyandımmm hala da ölee... kocişte dün bana kızdıı mademm regl geikmesinden sona yapılıomuss nie test yapıpp üzdün kendini die.. bide bizz yapmakk içinn uhgrasmadık daha hemenn olmasını bekleme didii rahatladım azcık... kactımm bende işlerimi halledip spora gitcemm... belkii elbise aramaya cıkarımm cumartesi dügün var yine öptümm siziii
canımbenim slm.test yaptın mı ben de halen regli olmadım 7 gün oldu.yarın kan testi yaptıracağım...seni sonuç ney.senin kaç gün geçmişti..
alsancakk kızları 7_24 ısıtırr öyleeeonlarr nerde yasadıkları bilinmeyennn ne iş yaptıkları belli olmayann hepp para harcayann hep ultra bakımmlıı heppp isterr istemezz dikkatinizi akıttıgınızz kızlarrr yaglı pogaca nın adı boyoz... ayyyy ben bayılırımm amaa iyi yapanı bulmakk lazımm herkess boyoz yapıo artıkk ayaga düstüü soguk olur arada ama izmire kıs gelmezz yaniii haketten koca kısı abartısızz bi ceketle gecirebilirsinnn
merhaba kızlar
malum tatil günü kimse yok. sanki haftasonu
hepimizin bayramı kutlu olsun
ben bugün hiç kaçamak yapmadım. normal bi gün gibi devam ettim. bu benim için haftasonları dikkat etmenin provası olacak. çok tatmin oldum bugünümden..
inşallah aynen devammm
evet eşimde montunu hiç almadı yanına. hep ceketle giti geldi. ama buraya gelince donuyordu şok oluyordu hehehe
nasipse olsun İzmir işi. Kıskandım bendehaftasonları çeşmeye yüzmeye gitmek istiyorummmm
selam herkese
sabah yürüyüşümü 1 saat yaptım :82:
eve gelip duşumu aldım
1 saat ders çalıştım
saat 10 da sütlü türk kahvesi içtim
saat 11 de 2 küçük şeftali yedim
şimdi de öğle yemeğimin pişmesini bekliyorum
öğle menüm
1 tavuk göğsü (yaklaşık1 su bardağı kadar),10 mantar,1 kırmızı biber, 1 yeşil biber,2 domatesten çok az zeytin yağıyla sote yaptım içine biraz su ekledim ve çok kısık ateşte pişiriyorum şu an
1 tabak limonlu zeytinyağlı salata hazırladım(marul,roka ,domates,salatalık),2 kaşık yoğurt
19.05.2011
KAHVALTI SAAT : 11.00
2 yk nesfit, 2 yk yulaf ezmesi
1 bardak süt yarım muz
1 dilim ekmek çeyrek kk kaşar peyniri
2 kupa şekersiz çay
1 fincan yeşilçay
ÖGLE SAAT : 14.30
2 kepçe mercimek çorbası
1 kase cacık
7-8 kaşık pırasa
1 dilim ekmek
AKŞAM SAAT : 17.30
1 adet ızgara levrek
1 adet ızgara palamut
bol salata
1 tatlı kaşığı harnup pekmezi
Şimdi de şekersiz çay içiyorum... ne zaman balık yesem arkasından canım tatlı çekiyor. o yüzden bi kaşık harnup pekmezi attım agzıma
Bugün sıfır kaçamakla bitti. ama sanki çok yemişim gibi hissediyorum. palamut kalmasın diye yedim balık çok geldi :26:
ben bugün hiç adam gibi birşey yemedim canımda istemiyordu ama zorladım.iştahım kesildi resmen sıkıntıdan merak içindeyim regli yüzeünden...
sabah kahvaltım...
4 kuru kaysı,2 su bardağı ılık su,
1 bardak süt,
1 haşlama yumurta ve 2 dilim kepek ekmek,
ara:1 elma,
öğlen yemeği:
1 minik tavuk budu haşlama 2 dilim kepek ekme,
2 kaşık yoğurt..bu kadar..
akşam yemeğimde de tavuklu taze fasulye,piriç pilavı,
ayran var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?