60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben zaten evlendiğimden beri istanbulun ücra bir kesiminde oturuyorum. gittiğim zaman baktım güzel avmler var benim için önemli bişi o. heheh benim için önemli olan şey kocişimle ayrı gayrı kalmamamız. onunla heryere giderim

canım afiyet olsun çok güzel bir menü

sagol canım benimm
saat yedi gibi şekersiz çayımda bi küçük kare bitter çuku yedim. bi kare yetiyor gerisi gelmiyor dolayısı ile kaçamak sayılmaz. kuru meyve yemiyorum artık biraz diyetimde değişikliğe gitmem gerekiyordu. portakal mevsimi geçmiş. elma çok acıktırıyor zaten çokta pahalı. muz var ama her ara da yenmez. kiwi .. ı ıh çok ekşi.. almadım. malta erigi.. hem pahalı hem çabuk bozuluyor. çilek ?? ı ıh hormonlu her biri dana gibi. hurma ? kalmadı. migrosta baktım 35 lira kilosu oha dedim. eminönüne gitmem lazım hurma için. orda kilosu 22 lira.

sanırım izmire gidersem özlicem tek yer eminönü ve çevresi olur. sultanahmet filan.. napalım nasip kısmet diyorum:18::18::18:

kıyamamm size bennnnn..... allahh hiçç ayırmasınnn cnmm insallah

Sabah 11
2.5 galeta
15 gr light peynir
10 gr yaz helvası
1 Yumurta

Ara 14:00
3 malta eriği

Öğlen 16:00
3 ızgara köfte
1 kepçe yoğurt çorbası
1 dilim ekmek

Ara 17:30
1 incir light süt

Akşam 19:45
Zeytinyağlı kabak 6 kaşık
1 galeta iştahım yok pek

Ara 20:30
Erik yerim:97:
Su az
Egzersiz yok:18:

ben geleceğim dedim gelemedim arkadaşlar burada liste var mı acep varsa ilgilenen kimdir ?
bugün bir kaç kaçamağım oldu çok vicdanım sızladı (

evet betül bende farkettim tam yatmıştım uyumaya çalışıyordum kocişi yolladım. bi başıma yatak sallanıyo yastık başımın altında
elim ayagımdan kan çekildi. bekledim geçsin diye sessizce ama geçmedi çok korktum bu kez. 10-15 sn den fazla sürdü ve sanırım 4 civarı bir sarsıntı
9 mayıs saat 06.00 da da olduğunda ben uyanmış ve hissetmştim... allah korusun

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet Allah korusun nasıl tehlikeli bir şey olduğunu 1999 dan biliyoruz.... Tırsılmıcak gibi değildi valla.... 15 saniye ne kadar uzun gelebiliyormuş insana... her anını hiissetmek bu olsa gerek...yanlış yazmışım yılı yaww yıllar geçmiş o zamanda acaip tırsmıştım.... Yazık insancıklar neler yaşadı...

Son düzenleme:
geçmiş olsun kızlarrr yaaa Allah korusun

Geçmiş olsun kızlar:44:nerede oldu deprem.
Bu arada kocişimin göbişi şişmişti doktor olmasına rağmen diyetisyene gitmiyordu.Kendine ve spora vakit ayırmıyordu bende dün bayağa fırçaladım .Yazık kendine falan diye artık bu gece ikna ettimyarın başlatıyorum korkutmadan.Ameliyatlara girdiğinden öğle yemekleri zor olacak aralarıda ona göre ayarlıcam artıkfarkettirmeden bakalım.sonunda onunda sağlığı için çok mutlu oldum

O kadar uzun sürdü ki deprem yine olur diye yatmaya korkuyorum. 9 mayıstaki depremi de kimse hisetmemiş bi kaç kişi hariç ama beni uykumdan uyandırmıştı. sabaha karşı yastığımı sallamıştı zangır zangır..
yine tek başımayım evde.. tam eşimi yolladım bir iki saat oldu bu oldu. felaket korktum. sanki bir yatağı sallıyor. evim en üst kat sanırım çok sallanmasında bunun da etkisi var. sinirimden yoliye de baardım kovdum yanımdan.sonra da canım sıkıldı pişman oldum.. iyice laçka oldu sinirlerim, yarında iş var.
hadi kızım sen güçlü kadınsın diyip kendimi motive ediyorum. iyi geceler ben uyumaya çalışim iş var yarın

yolanda korkma artçılar olur ben maden mühendisiyim merkezi kütahya simav hasar yokmuş şiddeti 5.9 ...

Son düzenleme:
yolanda korkma artçılar olu ben mühendisim merkezi kütahya simav hasar yokmuş şiddeti 5.9 ...

jeoloji mühendisi misin canımcım?
bende bu siteden baktım
Latest Earthquakes in the World - Past 7 days
burada büyüklük 6.0 olarak verilmiş. evde yalnzım ve on gün önce başka bir deprem daha yaşadım. sanırım kim olsa korkar. ama iyiyim şimdi yatıyorum
iyi geceler

koltugu kocam sallıo sandımmm caktırmadan avize baktımm bizim taslar sallanmaya baslayınca ayaklarım uyustuu... onunda popişi sallanmıs yerde ben sessiz durunca tansiyonumm düstü die düsünmüşşş.. allahh ımm cokk korktummmmm:83::83::83::83::83::83::83::83::83: sen herkese yardım et

şu anda kahvaltı yapıyorum 2 dilim tam tahıllı ekmek,domates-salatalık,marul,nane,maydanoz,2 yeşil biber,1 yemek kaşığı lor,3 zeytin,1 ceviz,2 badem,2 fındık,10 çekirdekli siyah kuru üzüm,1 kivi,1 kupa çok açık çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…