60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar
dün akşam tam yatmışken deprem olunca gece 01.30 a kadar uyuyamadım. dolayısı ile uykusuzum normalden. şimdi yulaflı kahvaltı yapıyorum.
berry cim ben istanbul ataşehirde oturuyorum..ayrıca endişelenmiyorum sadece korktum yalnzdım ve uyku sersemiydim. buda gayet dogal..

ofise geçince görüşürüzü .. hepinize öpücükler

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı cumalar arkadaşlar..depremi yaşayan tüm arkadaşlara geçmiş olsun..allah afetlerden korusun hepimizi..

maşallah ne güzel ve zengin bir kahvaltı,bayıldım valla...

bende menümü yazayım bugün

sabah
peynir
domates salatalık biber
yumurta ada çayı

ara süt 2 ceviz 2 fındık

öğlen
ton balık salata
yoğurt

ara yeşil çay

akşam
tavuk salata
yoğurt

Kütahya da olan depremde 2 ölü 1 ağır 79 yaralı varmış hasar gören bayağı yer olmuş çok üzüldüm
Allah tekrarından korusun...

kızlar günaydınlar depremi yaşayan herkeze geçmiş olsun ölenler olmuş galiba ailelerine allahtan sabır ve baş sağlığı diliyorum.dün ev gezmem vardı raya gittim orda kendimi kısmadım ama tabi aşırısınıda yemedim.gezmeden geldikten sonra koşu bandına bindim 40 dk yapıcaktım bu sefer ama tam 30 cu dk da elektrikler gitti.30 dk yapmış oldum bende.
sabah kahvaltım
domates-salatalık
2 kk peynir
2 tane zeytin
2 dilim kepek ekmek
dereotu-maydanoz

ecrinn günaydın canım geçmiş olsun

yolandacım günaydın canım deprem sonrası evet insan uyuyamıyor gerçekten acaba bidahamı olacak sallanıyomuz diye hep şüphe oluyo.birde canım eşinde olmayınca yanında normal yani korkman ama kendi kendini teselli etmen gerekir bunu unutma panik atak olduğu için bende benim yaptığım gibi sende kendi kendi telkin et canım başka yenemeyiz bu düşünceleri

selam kızlar

geçen yıllarda 70-79 aralığındakilerde idim. 67 lere kadar düştüm.
sonra ara verdim.
şimdi buraya katılmaya aranızda devam etmeye karar verdim.

en yakın zamanda tartılıp başlayacağım.
kilo bildirimi yaptığınız belirli bir gün var mı?

herkese kolaylıklar.

günaydın nugicim afiyet olsun. tatil olunca kaçamak ta oluyor. ama ben dün hiç kaçamak yapmadan tamamladım günümü
ölenler depremden değil.. biri kendini atmış camdan öteki heyecandan kalp krizi geçirmiş. hepimize geçmiş olsun arkadaşlar. böyle küçük depremler fay hattındaki stresi azalttığı için aslında daha iyi diyor uzmanlar. allah daha byüklerinden esirgesin

nugicim deprem esnasında napzım o kadar yüksekti ki kalbim agzımdan çıkıcak sandım. ama bu deprem beni hep yatakta yakalıyor. o yüzden bu kadar heyecanlanıyorum. on gün önce 9 mayıs sabah 06.,00 da merkezi tuzla olan 3,4 büyüklüğünde bir deprem daha olmuştu. kimse duymadı ben duydum onu da. hep uykuda ve yatakta. tıpkı 17 agustos depremi gibi. ama şimdi iyiyim biraz uykusuzum sadece.. türk kahvem de geliyor açılırım

hoşgeldin canımcım. burada kilo bildirimi yok. kilo verince gelip anlatıyorsun bizde kendimize has bir kutlama rituelimiz var onu yapıyoruz

günaydın kızlar....
sabah kahvaltım:

4 kuru kaysı,2 su bardağı ılık su,
1 kibrit kutusu kadar peynir,
1 domates,1 salatalık,
1 bardak süt,,

şimdi gittim kan tahlili verdim.allahım inş.yoktur.:18::18::18:tabi gene hayırlısı ama olmamasını istiyorum..

ben şimdi ders çalışabilirsem biraz ders çalışacağım....

hoşgeldin canımcım. burada kilo bildirimi yok. kilo verince gelip anlatıyorsun bizde kendimize has bir kutlama rituelimiz var onu yapıyoruz

selam yolandacım.
ilgin için teşekkürler.

bende evleneli 6 ay oldu. hap kullanıyorum.
kilo alcam diye çok korkuyodum

henüz pek almadım ama dikkat etmem lazım.

bundann sonra aranızdayımm.

yaş 21 boy 1.55 kilo 70 kafayı yiycem ya evlendikten sonra davul gibi oldum (((((((((((

hoşgeldin mayamm
canım üzülme aynısı bize de oldu
ne varsa bu kocalarda hep kilo aldırıyorlar bize
sen bize her gün yaz yediklerini ve yaptığın sporları . bak kilo vereceksin eminim ben

hoşgeldin canım belli bir günümüz yok ne zaman kilo verdiysen o gün yazıyosun
yaş 21 boy 1.55 kilo 70 kafayı yiycem ya evlendikten sonra davul gibi oldum (((((((((((
canım hoşgeldin benimde boy

cimcimecim günaydın afiyet olsun tatlım allah hayırlısını versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…