maşallah ne güzel ve zengin bir kahvaltı,bayıldım valla...şu anda kahvaltı yapıyorum 2 dilim tam tahıllı ekmek,domates-salatalık,marul,nane,maydanoz,2 yeşil biber,1 yemek kaşığı lor,3 zeytin,1 ceviz,2 badem,2 fındık,10 çekirdekli siyah kuru üzüm,1 kivi,1 kupa çok açık çay
ecrinn günaydın canım geçmiş olsunkoltugu kocam sallıo sandımmmcaktırmadan avize baktımm bizim taslar sallanmaya baslayınca ayaklarım uyustuu... onunda popişi sallanmıs yerde ben sessiz durunca tansiyonumm düstü die düsünmüşşş.. allahh ımm cokk korktummmmm:83::83::83::83::83::83::83::83::83: sen herkese yardım et
günaydın kızlar
dün akşam tam yatmışken deprem olunca gece 01.30 a kadar uyuyamadım. dolayısı ile uykusuzum normalden. şimdi yulaflı kahvaltı yapıyorum.
berry cim ben istanbul ataşehirde oturuyorum..ayrıca endişelenmiyorum sadece korktum yalnzdım ve uyku sersemiydim. buda gayet dogal..
ofise geçince görüşürüzü .. hepinize öpücükler
günaydın nugicim afiyet olsun. tatil olunca kaçamak ta oluyor. ama ben dün hiç kaçamak yapmadan tamamladım günümükızlar günaydınlar depremi yaşayan herkeze geçmiş olsun ölenler olmuş galiba ailelerine allahtan sabır ve baş sağlığı diliyorum.dün ev gezmem vardı raya gittim orda kendimi kısmadım ama tabi aşırısınıda yemedim.gezmeden geldikten sonra koşu bandına bindim 40 dk yapıcaktım bu sefer ama tam 30 cu dk da elektrikler gitti.30 dk yapmış oldum bende.
sabah kahvaltım
domates-salatalık
2 kk peynir
2 tane zeytin
2 dilim kepek ekmek
dereotu-maydanoz
ecrinn günaydın canım geçmiş olsun
yolandacım günaydın canım deprem sonrası evet insan uyuyamıyor gerçekten acaba bidahamı olacak sallanıyomuz diye hep şüphe oluyo.birde canım eşinde olmayınca yanında normal yani korkman ama kendi kendini teselli etmen gerekir bunu unutma panik atak olduğu için bende benim yaptığım gibi sende kendi kendi telkin et canım başka yenemeyiz bu düşünceleri
selam kızlar
geçen yıllarda 70-79 aralığındakilerde idim. 67 lere kadar düştüm.
sonra ara verdim.
şimdi buraya katılmaya aranızda devam etmeye karar verdim.
en yakın zamanda tartılıp başlayacağım.
kilo bildirimi yaptığınız belirli bir gün var mı?
herkese kolaylıklar.
hoşgeldin canımcım. burada kilo bildirimi yok. kilo verince gelip anlatıyorsun bizde kendimize has bir kutlama rituelimiz var onu yapıyoruz
yaş 21 boy 1.55 kilo 70 kafayı yiycem ya evlendikten sonra davul gibi oldum(((((((((((
hoşgeldin canım belli bir günümüz yok ne zaman kilo verdiysen o gün yazıyosunselam kızlar
geçen yıllarda 70-79 aralığındakilerde idim. 67 lere kadar düştüm.
sonra ara verdim.
şimdi buraya katılmaya aranızda devam etmeye karar verdim.
en yakın zamanda tartılıp başlayacağım.
kilo bildirimi yaptığınız belirli bir gün var mı?
herkese kolaylıklar.
canım hoşgeldinyaş 21 boy 1.55 kilo 70 kafayı yiycem ya evlendikten sonra davul gibi oldum(((((((((((
günaydın kızlar....
sabah kahvaltım:
4 kuru kaysı,2 su bardağı ılık su,
1 kibrit kutusu kadar peynir,
1 domates,1 salatalık,
1 bardak süt,,
şimdi gittim kan tahlili verdim.allahım inş.yoktur.:18::18::18:tabi gene hayırlısı ama olmamasını istiyorum..
ben şimdi ders çalışabilirsem biraz ders çalışacağım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?