60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar geçen hafta katılmıştım aranıza 67 kiloydum az önce yemekten sonra tartıldım 66,95 geldim üzüleyimmi sevineyimmi

slm kızlar geçen hafta katılmıştım aranıza 67 kiloydum az önce yemekten sonra tartıldım 66,95 geldim üzüleyimmi sevineyimmi

ikisini de yapma, bazı bünyelerin harekete geçmesi için zamana ihtiyaçları oluyor.
Yılmadan yola devam bak görceksin bir iki hafta sonra birkaç kilo birden vermiş olcaksın a.s

ikisini de yapma, bazı bünyelerin harekete geçmesi için zamana ihtiyaçları oluyor.
Yılmadan yola devam bak görceksin bir iki hafta sonra birkaç kilo birden vermiş olcaksın a.s

sağol ama zaten ben buraya girmeden önce 5 kilo yeni verdiğim için kilo vermem durmuştu şu an için sonra yine hızlanacakmış kızlar öyle demişti

Saraaaa sesime gellll . . .

Selamlar hanımlar . . .

More hoş geldin hani senin kilo çizelgen ?

Merve bacım iş görüşmesinde sana bol şans cicişim bi de sen kimi sevmiyon bakiim bu topicte acayip merak ettim özele at bakımmmm ?
:1ninca: çok çok çok meraklı üye smili :1ninca:

sağol ama zaten ben buraya girmeden önce 5 kilo yeni verdiğim için kilo vermem durmuştu şu an için sonra yine hızlanacakmış kızlar öyle demişti

offf bu kilo verme olayı ne fena ya, resmen içim sıkılıo

ben sabah çilek (5adet) ve bir kivi yedim.
Öğlen derisiz fırında pişmiş tavuk but, ve salata.
Arada Elma yicem akşam da dün yaptığım lahana çorbasını
Lahana çorbasına tane kara biber koydum biraz da muskat rendeledim blenderdan geçirdim gayet güzel oldu.

yok bebiş unuturmuyum heeeeeeç
yoksa 50 kere aramıştım ben annemi

afiyet olsun çalıştığım için benim öyle bir alternatifim yok malesef azar azar yemek aldım ama tatlıyı yemedim kaydirigubbakcemile3

ewlibarklıcım inş iş görüşmen iyi geçer canım benim hem belki işi alırsan ewde o kadar kalmazsın böylece moralinde bozulmaz hem kiloda werirsin ohhhh kaydirigubbakcemile3

saol canım işe bi girsem hayatımda düzene gircek valla

hele sana heeeeeç söyleyemem anladığım kadarıyla sen onu seviyorsun kaydirigubbakcemile3

sadece evlibarklına rapor vermek olmaz burdaaa herkes hergün günah çıkarıyo veya kendiyle guru duya duya anlatıyo yediği içtiği herşeyi yerimseniben hoşgeldin aramıza canımcımmm :)) a.s.

Hoşbulduk canım :) Anlaştık süpersiniz hepiniz yaa vallahi burada olupta bu destekle kilo veremezsem ayıp olur artık kaydirigubbakcemile2

bende az pilav la az kızartma yedim öğle yemeğinde az ama dikkatinizi çekerim:çok üzgünüm:

klava:
pilav ve kızartma mı?
çok fena,
canım ben de çalışıyorum ne çıkarsa yemeklerden birini seçiyorum
çorba istiosam sırf çorba,
canım başka bişey istiosa onu alıyorum ama mutlaka tek çeşit
ve yanında salata yiyorum

Disiplin, disiplin, disiplin :lepi:

Son düzenleme:

Canım nasıl yapıcam kilo çizelgesi ?

evet doğru ama ben zaten 5 kiloyuda bu şekilde vermiştim yani yediğim hiçbişeyden vazgeçmedim sadece porsiyonlarımı küçültmüştüm alışkanlık yani kızma

evet doğru ama ben zaten 5 kiloyuda bu şekilde vermiştim yani yediğim hiçbişeyden vazgeçmedim sadece porsiyonlarımı küçültmüştüm alışkanlık yani kızma

canım kızmıyorum da, kilo veremiyorum dedin ya o yüzden diorum
porsiyonları küçülttün şimdi de bir müddet birinden birini seçerek
deneyebilirsin

Yoksa niden kızayım :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…