slm kızlar geçen hafta katılmıştım aranıza 67 kiloydum az önce yemekten sonra tartıldım 66,95 geldim üzüleyimmi sevineyimmi
ikisini de yapma, bazı bünyelerin harekete geçmesi için zamana ihtiyaçları oluyor.
Yılmadan yola devam bak görceksin bir iki hafta sonra birkaç kilo birden vermiş olcaksın a.s
sağol ama zaten ben buraya girmeden önce 5 kilo yeni verdiğim için kilo vermem durmuştu şu an için sonra yine hızlanacakmış kızlar öyle demişti
kıyamam sana canımm.çok düşünme annendir illaki konuşur ama lütfen konuştuklarımızı unutma canım benimmm!!! :teselli:
sadece evlibarklına rapor vermek olmaz burdaaa herkes hergün günah çıkarıyo veya kendiyle guru duya duya anlatıyo yediği içtiği herşeyi yerimseniben hoşgeldin aramıza canımcımmm :)) a.s.
canımmm hiç merak etme olcak bi şekilde bu olmazsa başkası olcak... kalbim seninle Şeniz
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
yeni gelen kızlarrr hoşgelmişlerrr.buraya giren kilo vermeden çıkmaz zaten.hiç korkmayın canlarım.
kızlar bu hafta tartılmıyorum.c.tesi sabah baktığımda 200 gram vermiştim ama hafta sonu yediklerimle 2 katını aldığım için hiiiç canımı sıkmaya niyetim yok.hala 64 sayın siz beni kaydirigubbakcemile3
kilo kontrol listesini fulyam tekrar devralcakmı yoksa benmi devam etcem nasıl yapcaz canlarım?? :hooray:
bu arada muhtardan duyuru.hafta sonu aramıza katılan kısçelerle 30 olduk galiba sositososito
offf bu kilo verme olayı ne fena ya, resmen içim sıkılıo
ben sabah çilek (5adet) ve bir kivi yedim.
Öğlen derisiz fırında pişmiş tavuk but, ve salata.
Arada Elma yicem akşam da dün yaptığım lahana çorbasını
Lahana çorbasına tane kara biber koydum biraz da muskat rendeledim blenderdan geçirdim gayet güzel oldu.
ewlibarklıcım inş iş görüşmen iyi geçer canım benim hem belki işi alırsan ewde o kadar kalmazsın böylece moralinde bozulmaz hem kiloda werirsin ohhhh kaydirigubbakcemile3
Saraaaa sesime gellll . . .
Selamlar hanımlar . . .
More hoş geldin hani senin kilo çizelgen ?
Merve bacım iş görüşmesinde sana bol şans cicişim bi de sen kimi sevmiyon bakiim bu topicte acayip merak ettim özele at bakımmmm ?
:1ninca: çok çok çok meraklı üye smili :1ninca:
kızlar bir tabak makarna yedim yoğurtla öğle yemeği olarak.bolbol domates ve salatalıkta yedim.fazlamı sizce?
bende az pilav la az kızartma yedim öğle yemeğinde az ama dikkatinizi çekerim:çok üzgünüm:
Saraaaa sesime gellll . . .
Selamlar hanımlar . . .
More hoş geldin hani senin kilo çizelgen ?
Merve bacım iş görüşmesinde sana bol şans cicişim bi de sen kimi sevmiyon bakiim bu topicte acayip merak ettim özele at bakımmmm ?
:1ninca: çok çok çok meraklı üye smili :1ninca:
klava:
pilav ve kızartma mı?
çok fena,
canım ben de çalışıyorum ne çıkarsa yemeklerden birini seçiyorum
çorba istiosam sırf çorba,
canım başka bişey istiosa onu alıyorum ama mutlaka tek çeşit
ve yanında salata yiyorum
Disiplin, disiplin, disiplin :lepi:
evet doğru ama ben zaten 5 kiloyuda bu şekilde vermiştim yani yediğim hiçbişeyden vazgeçmedim sadece porsiyonlarımı küçültmüştüm alışkanlık yani kızma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?