cicişim benim eğer kendini rahat hissediceksen tabiki paylaşabilirsin
böyle durumlarda yemek istediğin zaman hemen eşini düşün çünkü erkekler eşlerini tanıdıktan bu yana kilo almış görünce hoşnut olmuyorlar dışarıya yöneliyorlar
senin eşin sana kilo aldın falan diyor mu bilmiyorum ama
ben 65 kilo olduğumda bana iyisin falan diyordu üzülmemem için
ama kilo vermeye başladıkça 52 kilo olsan süper olur dedi
İyisin falan diyor önemli değil diyorda.. Geçen nutella kavanozuna dalmışım kendimi kaybettim. "Oooo sen böyle yersen biraz zor verirsin, bana bidaha kilo aldım diye söylenme" dedi.. Bide sinir olduğumu bile bile yağlarımı sıkıyor yapma diyorum "oda bunlar nee bunlar nee" diyo, güya şaka yapıyor ama istemiyor biliyorum :1ninca:
canım bence sen alınma diye açık açık söylemiyor ne güzel işte seni motive eder aslında eşin aklına gelir yemek isteyince
hele birde buzdolabının üstüne zayıf bi resmini astın mı bu iş tamam demektir artık seni kimse tutamazzzzzzzzzz delikafadulden
canım bence sen alınma diye açık açık söylemiyor ne güzel işte seni motive eder aslında eşin aklına gelir yemek isteyince
hele birde buzdolabının üstüne zayıf bi resmini astın mı bu iş tamam demektir artık seni kimse tutamazzzzzzzzzz delikafadulden
hihoyyyt Ayy allah razı olsun senden evlibarklicim yaa süpersin evet tamam artık eski kıyafetlerimin içine girme zamandır.. Hergün yazıcam 15 güncük sabredicem sonra eski Sema olucammm kaydirigubbakcemile2
kızlar yarın iş görüşmesine gidicem ne olur bana dua edin
hihoyyyt Ayy allah razı olsun senden evlibarklicim yaa süpersin evet tamam artık eski kıyafetlerimin içine girme zamandır.. Hergün yazıcam 15 güncük sabredicem sonra eski Sema olucammm kaydirigubbakcemile2
düşünsene sadece 15 gün isveç diyeti harika bişey ya
kolay gelsin canım sana bu arada sporudaunutma
Allah güzel gönlüne göre versin.. Umarım hakkında hayırlısı olur ve mülakatta başarılı olursun.
amin çok istiyorum işe girmeyi
düşünsene sadece 15 gün isveç diyeti harika bişey ya
kolay gelsin canım sana bu arada sporudaunutma
amin çok istiyorum işe girmeyi
İnşallah biran önce hayırlısıyla işe girersin çalışmak gibisi yok insan evde hantallaşıyor depresyona giriyor..
İnşallah biran önce hayırlısıyla işe girersin çalışmak gibisi yok insan evde hantallaşıyor depresyona giriyor..
amin canım çok haklısın
Merhaba kızlar,
hafta sonu gezmekden giremedim, sarıyere gittim, demirciköye gittim baya bir gezdim ama aynı zaman bir de dondurma yedimklava: artık 3 haftanın sonunda bir kaçamak hak ettim dimi ama
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiler a.s.
hep beraber güzel güzel zayıflicaz kıslar. şı kio çizelgemi değiştiremedim ama tam 4 kilo verdim size katıldığımdan beri.
ÇOOOOOK Mersiiiii
Allah gönlüne göre versin,hayırlı ise olsun birtanem....:Saruboceq:
merhaba bayanalr snrm dun tartılıp kılo bıldırme gunuydu..tartıda bu sabah 61.6 cıktımmmmmm oleyy oleyyyyyyyyy
merhaba bayanalr snrm dun tartılıp kılo bıldırme gunuydu..tartıda bu sabah 61.6 cıktımmmmmm oleyy oleyyyyyyyyy
İsveç diyetimin ilk gününde öğlen yemeğimi yemek için hazırlanıyorum elim birtürlü yemek kabıma gitmiyor.. Yumurta, ıspanak, domates.. :1shok:
cicişim bende sizleri çok seviyorum (1 kişi hariç) kaydirigubbakcemile3
sen çok şekersin ya
bu arada annemle hala konuşmadım
kardeşimi aradım annemle konuşmuyorum dedim
anneme söylemiş kardeşim
annemde konuşmazsa konuşmasın demiş senağlama
Süpersin evlibarklicim cevap için çok teşekkürler, hergün rapor veririm sana istersen..Hem birisine rapor vermek beni motive eder, tabi müsade edersen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?