60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlar,
hafta sonu gezmekden giremedim, sarıyere gittim, demirciköye gittim baya bir gezdim ama aynı zaman bir de dondurma yedim klava: artık 3 haftanın sonunda bir kaçamak hak ettim dimi ama

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiler a.s.
hep beraber güzel güzel zayıflicaz kıslar. şı kio çizelgemi değiştiremedim ama tam 4 kilo verdim size katıldığımdan beri.
ÇOOOOOK Mersiiiii

Son düzenleme:

ohhhh ne güzel gezmişsin valla

Allah gönlüne göre versin,hayırlı ise olsun birtanem....:Saruboceq:

amin canım aslında heycanlanmam iş görüşmesinde ama artık heycanlanıyorum ya olmazsa diye

ısveç diyetimin ilk gününde öğlen yemeğimi yemek için hazırlanıyorum elim birtürlü yemek kabıma gitmiyor.. Yumurta, ıspanak, domates.. :1shok:

bugün başladım diyete...hadi hayırlısı...sabah asla vazgeçemeyeceğim kahve vardı menümde ve tuzsuz peynir, domates ve salatalıklı sandwich...ya ama su içmem lazım.küçükken o kadar su içerdimki herkes bana su kurbağası derdi.şimdiyse içemiyorum.sabah tartıldım 66 kiloyum arkadaşlar haftaya bugün 65 olmak istiyorum.bakalım başarırmıyım???

İsveç diyetimin ilk gününde öğlen yemeğimi yemek için hazırlanıyorum elim birtürlü yemek kabıma gitmiyor.. Yumurta, ıspanak, domates.. :1shok:

Üstelik ıspanağı iyi yıkamamışım kum geliyor ağzıma zar zor suyla yuttum.. Gerisini döktüm çöpe gitti. Ayy ayy çıldırıcam yaa tadına iğrençti. Keşke bişey yemeseydim. Daha iyiydi valla can çekişiyorum resmen. Bi dahadakine daha iyi yıkıyım bari kafamçokkarıştı

kıyamam sana canımm.çok düşünme annendir illaki konuşur ama lütfen konuştuklarımızı unutma canım benimmm!!! :teselli:

Süpersin evlibarklicim cevap için çok teşekkürler, hergün rapor veririm sana istersen..Hem birisine rapor vermek beni motive eder, tabi müsade edersen..

sadece evlibarklına rapor vermek olmaz burdaaa herkes hergün günah çıkarıyo veya kendiyle guru duya duya anlatıyo yediği içtiği herşeyi yerimseniben hoşgeldin aramıza canımcımmm :)) a.s.

kızlar yarın iş görüşmesine gidicem ne olur bana dua edin

canımmm hiç merak etme olcak bi şekilde bu olmazsa başkası olcak... kalbim seninle Şeniz

merhaba bayanalr snrm dun tartılıp kılo bıldırme gunuydu..tartıda bu sabah 61.6 cıktımmmmmm oleyy oleyyyyyyyyy

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

yeni gelen kızlarrr hoşgelmişlerrr.buraya giren kilo vermeden çıkmaz zaten.hiç korkmayın canlarım.
kızlar bu hafta tartılmıyorum.c.tesi sabah baktığımda 200 gram vermiştim ama hafta sonu yediklerimle 2 katını aldığım için hiiiç canımı sıkmaya niyetim yok.hala 64 sayın siz beni kaydirigubbakcemile3
kilo kontrol listesini fulyam tekrar devralcakmı yoksa benmi devam etcem nasıl yapcaz canlarım?? :hooray:
bu arada muhtardan duyuru.hafta sonu aramıza katılan kısçelerle 30 olduk galiba sositososito

yediklerimi yaziim en iisi
6 zeytin 5 çeri dom.1küçük salatalık 1 tatlı kaşığı bal, kk peynir,2 dilim kızarmış ekmek
1 yumurta(haşlanmış)
bu karadı kahvaltı ii yedim ama
arkasından ebru şallıyla pilates yaptım nasıl ii geldi anlatamam
şimdide küçük bir şeftali yedim ki biraz önce ebru şallının programını izlerken ne kadar faydalı olduğunu öğrendim 100 gramı sadece 36 kaloriymiş saat 3 4 gibide semizotuyla yoğurdu karıştıp yiycem akşamda yemiycem meyve yerim belki

ewlibarklıcım inş iş görüşmen iyi geçer canım benim hem belki işi alırsan ewde o kadar kalmazsın böylece moralinde bozulmaz hem kiloda werirsin ohhhh kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…