günayddddddıııııııııııııııııııııınnnn şekerler dombiliii cicişlerrrr
nasılsınız bakalım dün nasıl geçti?
ben evdeydim lkocişle okullrı araştrdık ben biraz ev işi yaptımkaçamk yoktu.
akşam parka 3 tur yürüdük. sona ben 15 dkkadar uzay yürüyüşü yapım.
hiç yoktan iyidir.
şimdk kahvaltım
2 dilim tmbuğday ekmeği
1 kupa şekrsiz açık çay
2 kk light peynüüürr
2 zzeytn
1 çeri domtes
1 baby salatlık
1 köy biberi
2 tk pekmez
2 yk light yoorrrt
kızlar günaydınlar depremi yaşayan herkeze geçmiş olsun ölenler olmuş galiba ailelerine allahtan sabır ve baş sağlığı diliyorum.dün ev gezmem vardı raya gittim orda kendimi kısmadım ama tabi aşırısınıda yemedim.gezmeden geldikten sonra koşu bandına bindim 40 dk yapıcaktım bu sefer ama tam 30 cu dk da elektrikler gitti.30 dk yapmış oldum bende.
sabah kahvaltım
domates-salatalık
2 kk peynir
2 tane zeytin
2 dilim kepek ekmek
dereotu-maydanoz
Günaydın kızlaaaarrr ve hepinize afiyet olsunnn
Dün felekten bi gün olsun boş günüm yiyim istediğimi dedim ama içim elvermedi canım cok dondurma ıstedı ama yıyemedım arkası gelır dıe korktumTek kaçamağım pilav yemek oldu bi de geç saatte yedim o da yicek bulamadım ondan neyse bidaha yapmam artık...
Bu sabah;
1 dilim kepek ekmeği
lor peyniri
1 domates
2 fincan çay...
saol kuşumm sanada afiyet olsun...kukilatamm günaydınnnncanımcım afiyet olsun bak yoğurt diyince sabah benim aklıma sen geldin kuki yoğurt yiyo sabahları bi kaşıkta ben yiyem didimdi emme dolabı bi açtım baktım yoğurt kalmamış benim herif akşam sarmısaklı yoğurt yapıp yidiydi demek hepsini bitirmiş farketmedim.bende bazen ayran yoğurdu yada normal yoğurt olsun ekmeğin üstüne sürüp yemesini severim
günaydın kızlar....
sabah kahvaltım:
4 kuru kaysı,2 su bardağı ılık su,
1 kibrit kutusu kadar peynir,
1 domates,1 salatalık,
1 bardak süt,,
şimdi gittim kan tahlili verdim.allahım inş.yoktur.:18::18::18:tabi gene hayırlısı ama olmamasını istiyorum..
ben şimdi ders çalışabilirsem biraz ders çalışacağım....
günaydınn tatlımmmm... ben ölen yok die biliyordum yaaa var mıymıss???
bu arada beyaz ve yeni gelen bi arkadaşın listesine dikkat ettimde kızlarsüt ürünleri çok az vardı
bide meyve pek yoktu sanki.
meyve yemezseniz canınız tatalı siter sürekli.hem bol vitamin var meyvelerde hem sulu. ben çok severim ondan belkide.
günlük 3-4 porsiyon meyve
günlük enaz 1 su bardağı yoğurt
1 subardağı süt almamız gerekli kızlar. kilo verrken kas kaybı olmaması için süt ürünleri almaya dikkat edin
hepicinize günaydınn kızlarr ....
sabah kahvaltımm:
1.5 dilim kızarmıs ekmek
yarım domates
1 kk peynir
5 zeytin
ecrincim bende öyle sanmıştım ama yolanda açıklama yapmış biri deprem esnasında camdan aşağı atlamış biride heycandan ölmüş canım
ecrincim afiyet olsun az değilmi kahvaltın biraz renklendir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?