60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlaaaarrr ve hepinize afiyet olsunnn
Dün felekten bi gün olsun boş günüm yiyim istediğimi dedim ama içim elvermedi canım cok dondurma ıstedı ama yıyemedım arkası gelır dıe korktum Tek kaçamağım pilav yemek oldu bi de geç saatte yedim o da yicek bulamadım ondan neyse bidaha yapmam artık...
Bu sabah;
1 dilim kepek ekmeği
lor peyniri
1 domates
2 fincan çay...

günayddddddıııııııııııııııııııııınnnn şekerler dombiliii cicişlerrrr
nasılsınız bakalım dün nasıl geçti?
ben evdeydim lkocişle okullrı araştrdık ben biraz ev işi yaptımkaçamk yoktu.
akşam parka 3 tur yürüdük. sona ben 15 dkkadar uzay yürüyüşü yapım.
hiç yoktan iyidir.
şimdk kahvaltım

2 dilim tmbuğday ekmeği
1 kupa şekrsiz açık çay
2 kk light peynüüürr
2 zzeytn
1 çeri domtes
1 baby salatlık
1 köy biberi
2 tk pekmez
2 yk light yoorrrt

19.05.2011 perşembe günkü menüm

sabah:1 dilim kepekli ekmek,3-4 çatal light peynir,domates,salatalık

öğlen: 1 tabak kepekli makarnaz,az yoğurtlu,yağsız

ara:1 kase yarım yağlı sütle müsli

ara:1 tane kepekli galeta

akşam:bol salata,az bezelye koydum içine

gün boyunca 8 bardak su ve 1 bardak yeşil çay içtim.2 gün kurusu kayısı ve 12 tane hurma yedim.

kukilatamm günaydınnnn canımcım afiyet olsun bak yoğurt diyince sabah benim aklıma sen geldin kuki yoğurt yiyo sabahları bi kaşıkta ben yiyem didimdi emme dolabı bi açtım baktım yoğurt kalmamış benim herif akşam sarmısaklı yoğurt yapıp yidiydi demek hepsini bitirmiş farketmedim.bende bazen ayran yoğurdu yada normal yoğurt olsun ekmeğin üstüne sürüp yemesini severim

bu arada depremi yaşayan herkese geçmiş olsun.:26:
allah daha büyüklerinden korusun.:26:
ben uzanmıştım eşim bacağına o turuodu. o sölemese bilememiştim.o senmi sallıosun koltuğu dedi.bende yok dedim avizeye baktık sallanıo. ama biz çok hissetmedik çok hafif ti ev 4.kat belki ondandır.
ayrıca bende depremden çok korkarım zira konya da deprem olmaz olmaz geçen yıl olduğunda ben asansördeydim.yanie depreme asansörde yakalndım zandır zangır sallandı asansörün tepesine kumlar çkıllar düştü. elektrkler gtti kaldım öle
her kes bağrış çağrış aşağıya inio bağırıorum kimswe duymuooo.
allah ım çok kötüğydü. allah ta annemin haberi vardı o tek tek katlara çıkıp beni aramış ve bulmuştu.anne yüreği işte herkes aşağı kaçarken annem yukarı çıkıp tek tek katlara asansörlere bakıomuş.3. kattan 11.kata çıkıodum 10 d.katta yakaldı bizi. o günden beri çok korkuorum. belli bi süre ne asansöre binebildim ne tek başıma banyok yapabilm ne de evde kalabildim. yavaş yavaş alıştım .sonra.hastaneye gttik sonra sakinleştirici fln yapmışlardı.
hatta dün eşimde çok korktu keşke sölemeseydim sana deprem olduğunu die ama nasıl olsa öğrencektim tv den fln
allah hepimizi

günaydınn tatlımmmm... ben ölen yok die biliyordum yaaa var mıymıss???

ecusssssss günaydın pilava fazla yüklenme canım 2 yk pilav bir dilim ekmek ediyorrrr.kahvaltı içinde afiyet olsun

saol kuşumm sanada afiyet olsun...
yoğurt ben her öğünde 2 kaşık yiorum gün boyu 1 subardağı edio hatta geçio bi su bardağı da süt içioorum tamalıorumbölece kalsiyumumu. tabi peynir de var.
ayran yoğurdunu bende çok severim ama o yağlı
napalım kase yoğurtlarda güzel oohh hele yazın soğuk soğukkk

günaydınn tatlımmmmm... afiyet olsunnn... bende saat 2.5 ta vercem.. gerci bugün midem iyi gitmesem mi dedimm acaba amaa varsa erken erkenn ögrenmekk istiyorummm:44::44::44: seninki daha büyükk ihtimal tabii gecikme oldugu içinn... keskee gelmişş olsa bebişim tümm karsı cıkanlara ragmenn

hepicinize günaydınn kızlarr ....

sabah kahvaltımm:

1.5 dilim kızarmıs ekmek
yarım domates
1 kk peynir
5 zeytin

bu arada beyaz ve yeni gelen bi arkadaşın listesine dikkat ettimde kızlarsüt ürünleri çok az vardı
bide meyve pek yoktu sanki.
meyve yemezseniz canınız tatalı siter sürekli.hem bol vitamin var meyvelerde hem sulu. ben çok severim ondan belkide.
günlük 3-4 porsiyon meyve
günlük enaz 1 su bardağı yoğurt
1 subardağı süt almamız gerekli kızlar. kilo verrken kas kaybı olmaması için süt ürünleri almaya dikkat edin

dün geceki depremde acayip korktum ya,kuzuların odasını ayırmıştık ,bebefon bozuk diye onların odasında yerde yatıyorum bi süredir,akşam çok başım ağrıyordu,tam yattım dalmadan bir sallandı,ne olduğunu anlayamadım tam kalktım eşim gelmiş yanımıza korkma dedi,tekrara bir sallandık,avize şanşır şungur fena slladı ya,herkes dışarı çıktı,zeynep falan çok terliydi,bilemedim ne yapacağımızı,çıkalım hazırlan dedi eşim,hasta olacaklar dedim,saat 1 e kadar bekledik,ne olur ne olmaz diye,bir çanta hazırladım kapının önüne,mam abez,battaniye falan koydum çocuklara,off ya,ne geceydi,eşim baya geç yattı sen dinlen ben bekliycem uykum ağır duymam dedi,tmm dedim ona güvenip yattım,çocuklarda bir huzursuzdu gece,sürekli kalıp ağlayıp durdular,iyice kötü oldum,hala kendime gelemedim

Son düzenleme:

sağol cnm dikkat edeyim

ecrincim bende öyle sanmıştım ama yolanda açıklama yapmış biri deprem esnasında camdan aşağı atlamış biride heycandan ölmüş canım

allah rahmet eylesin o zamann dicek baska bişi kalmıo hepp sölerimm hayat kısaa birbirine uyuzluk yapmaya degmez diede dün bi kere daha söyledimm.. kocişe kızmıstımm indimm öptümm hemenn o da babasıyla küstüü onu aradı.. sonra tv de arsivv görüntülerini yayınlıyorlardıı.. sokakta depreme yakalandı insanlarr o panikle nasıl kacısıyorlarr saga solaa.. ne kadar da zavallıyızz aslında dedimm.. parası olan da bir olmayanda, güclüsüde bir zayıfı da, delisi de bir akıllısıda, engelliside saglıklısı da... allah ınn takdiri karsısındaa kimseninn yuapacakk hiçbirseyii yok.. cann dediginn zamann herkess esit oluoo.. caresizlesioo.. canı vermekk ne kadar zorr.. simdii o kücücükk cocuklara el uzatanlarr , insanların canına malına kast edenlerr, kötülükk yapanlarr bir gr ibrett alsalarr.. keske...

bende az önce ara ögün olarak 1 kupa dolusu şehriyeli domates çorbası içtim.
poff içimi yaktı yaa. nedense bugün çok açım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…