60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın buradaki paylaşım beni inanılmaz motive etti
Sabah kızım cips bulmuş açmış ondan ağzıma attım 4-5 tane:78:
Kahvaltı
60 gr light peynir
2 galeta
Salatalık
Şekersiz çay

Dün mesaideydim geç gittim canım çok sıkıldı akşam olsada spor yapsam diyordum hiç hevesim kalmadı. Çıktım spor eşyaları satan bi yere gittim. Şu plates çemberinden alayım dedim kalmamış. Şansa bak. Koskoca mağaza yani yuhhh diyorum.... Twisterda kalmamış.... Eve gidince bi de baktım yavru kuşum ölmüş onu annesine çaktırmadan kafesten almaya çalışırken deprem oldu ne gündü yahu....

Sonra sinirden o saatte haşlanmış patates yedim suçluyum..... yattım uyudum....

Sabahta biraz abarttım sanki yovitanın kahvaltılığı çıkmış üzerinde buğday ezmesi gibi bişi var onu yedim. Bu tek başına yeterlidi aslında. Sonra yarım muz yedim. 3 tanede petibör bisküvi yedim...1.5 dilim diet tost ekmeğinin üstüne zeytin ezmesi sürdüm. Yedimde yedim yani.... :26::26:

Bu gün kendimi affetmem için çok spor yapmam lazım....

canım benim ver için rahat eder en azından.bekleyişlerde insanı çok yıpratıyor.sen istiyorsun en azından.ya ben istemiyorum.çocuk sevmediğimden değil bayılırım çocuklara ama hazır değilim kızm daha 2,5 yaşında onunla bile daha doğru dürüst ilgilenemiyorum.vakit çok az ayırabiliyorum.en önemlisi ben 2 tane küçük çocuğa bakacak gücü kendimde bulamıyorum.ama inşallah yoktur.olursa da rabbimin taktiri.canımdır o benim doğar artık kaderimizmiş der boyun eğeriz herşeye...inşallah rabbim sanada en kısa sürede nasip eder.olmayan isteyen herkese versin inşallah...

Günaydınnn cicişlerimmmmm hepimiz için sağlıklıı mutluu huzurluuuu gerçekleşen dileklerimizle dolu bir gün diliyorummm

kahvaltımm

5yk nesfitt

yarım muz

3-4yk yoort ve tarçınnn

şimdi de yeşil çayımı içiyorummm

Bugün akşam inşallah dönüyorum İstanbul'a.... bugün artık kuaför boya kaporta yağlama yıkama işlerini halletmem lazımmm

Son düzenleme:

insallah cnmmmmm ama 2.5 ta kann verirsemm bu güne sonucc yetişirmi kiii?? puffff:26::26::26:

ara öğün 4 5 tane malta eriği yedimmm yalnız yenı farkettım ben bugun 1 bardak bıle su ıcmedımmm kızın bana hemen ıcıyım eksıgı kapıyım :78:

Yazın yaklaşması ile birlikte yaza formda girmek için şok diyetler yerine sağlıklı bir yöntem izlemek isteyenlere Diyetisyen Deniz Berksoy, pratik bilgiler sunuyor.

Sebze ve Meyveler Kurtarıcı

Zayıflamanın en doğru yolu şok ve düşük kalorili diyetler yapmak yerine yeme düzeninde küçük ve kalıcı değişiklikler yaparak sağlıklı ve formda olmayı sağlamaktır. Bu noktada, sebze ve meyve tüketimi ayrı bir önem taşımaktadır.

Yağ oranı ve kalori değeri düşük, besin değeri yüksek sebze ve meyveler ile formda kalmayı sağlayabiliriz. Meyve ve sebzenin bol tüketimi ile bol bol vitamin, karoten, flavonoid ve antioksidan almış oluruz. Böylece, formda kalmanın yanında kronik hastalıklardan ve kanserden korunmuş oluruz. Ayrıca, bol sebze ve meyve tüketiminin anti-aging etkileri ile erken yaşlanmayı da önleyebiliriz.

Bol Lifli Tercihler

Bol lif içerikleri ile hem doygunluk verici özellikleri hem de antioksidan özellikleri artmaktadır. Sarı, turuncu, kırmızı sebze ve meyveleri dolabımızdan eksik etmemeliyiz. Sebzelerin bir porsiyonu ortalama 25-40 kalori, meyvelerin bir porsiyonu ortalama 35-70 kalori arasındadır. Günde ortalama 5-6 porsiyon sebze ve meyve tüketmeliyiz.

Doğru bir diyetin en önemli özelliği de acıktığınızı hissetmeden günü tamamlamanız olmalıdır. Karnımız guruldayarak günü geçirmek büyük ihtimal önümüzde koca bir porsiyon kebap veya makarna ile diyetin sonunu getirir. Bu sebeple doyduğumuzu hissetmek için sık sık ara öğün yapmalı ve özellikle lifli gıdalar olan sebze ve meyveleri tüketmeliyiz. Ara öğünlerde atıştırmalık olarak tüketmek için havuç, salatalık, biber ve turp gibi sebzeleri, elma, üzüm, incir ve turunçgilleri dolapta hazır bulundurabilirsiniz.

Ara Öğün Alternatifleri

• 125 ml probiyotik yoğurt içerisine 1 çorba kaşığı kuru üzüm

• 1 adet tam ceviz ve 1 çorba kaşığı altınçilek

• 1 orta boy elma veya 1 çay bardağı taze elma suyu

• Yarım muz ve 125 ml yarım yağlı keçi sütü

• 1 ince dilim ananas ve dövülmüş 1 adet tam ceviz

• 3 ince dilim karpuz veya 4 ince dilim kavun ve 1 kibrit kutusu az yağlı beyaz peynir

• 5 adet çilek, yarım kivi, yarım muz ve 1 ince dilim ananas ile meyve salatası

Mevsime Göre Sebze ve Meyve Seçenekleri

Enginar, havuç, bezelye, çağla, çilek, patlıcan, domates, bamya, erik, kiraz, vişne, karpuz, kayısı, taze sarımsak, mısır, kavun gibi sebze ve meyveleri bahar aylarında ve yazın bol bol tüketerek vitamin ve mineralden zengin beslenmiş oluruz. Atıştırmalık, bol kalorili tatlı, çikolata, kuruyemiş gibi tercihler yerine meyve ve sebze alternatifleri ile günlük kalori düzeyimiz yükselmediği gibi, aynı zamanda gün içerisinde aç kalmamış oluruz. Az ve sık beslenerek metabolizmamızı hareketlendirebilir ve kolay yağ kaybı sağlayabiliriz.

insallah cnmmmmm ama 2.5 ta kann verirsemm bu güne sonucc yetişirmi kiii?? puffff:26::26::26:

cnm labaoratuarda çalışıyordum önceden çalışılan cihaza bağlı ama 2 satte çıkıyor aslında,sıkıştırısan alabilirsin belki,telefonla öğrenebilir miyim diye de sor mutlaka olmadı telefon edersin
hadi hayırlısı olsun

canım ancak yarın sabah alabilirsin.2.30 da verirsen bu gün için geç bir saat.ben sabah 8: 30 da verdim öğlen 2-3 gibi çıkar dediler...:26::26:

amann yaa sabah ta dolu dedilerr.. yoksamm ben erkendenn gitcektimm bitek 14.10 bos didi.. bidee yarın cumartesiiiiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
selam kızlar.depremi hisseden arkadaşlara çok geçmiş olsun.ben kocaelinde oturuyorum.burdaki depremi herkes anlatıyor.daha unutamamışlar.ALLAH bir daha yaşatmasın.ama ibret valmak lazım.depremden sonra burda bir çok cami açılmış.her yaştan insan kuran öğrenmiş.bir kere öyle küçük bir sallanmıştı.herkes kuran okuyodu sokaklarda.RABBİM çok büyük azabıyla değil rahmetiyle muamele etsin inş.dünkü yediklerimi dün yazmıştım bugünkünü akşama yazarım.hepinize az kalorili günler dilerim.

kızlar ben cıkıorummmm... önce spora gidicemmm.. ordan da hastahaneye aksam girerim artıkınn insallahh

Hadi bakalım Allah gönlüne göre versin, bisde merakla bekliyorus... Teyze olcaz mıı olmıcaz mııı

kızlar ben ara öğüncük olaraktan 1 muz yiyorum ve çıkıorum kuzenime gidicem akşama görüürşüz inş.
ecrin ve cimcime dört gözle bekliorum haberleriniziii

kızlar öğlen yemeğimi yedim:

1 tavuk çöp şiş,
1 kepçe sebze çorbası,
2 kaşık patates salatası,
2 dilim kepek ekmek,
200 ml.ayran..bu kadar.daha sonra markete gidip elma alıp geldim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…