günaydınn tatlımmmmm... afiyet olsunnn... bende saat 2.5 ta vercem.. gerci bugün midem iyi gitmesem mi dedimm acaba amaa varsa erken erkenn ögrenmekk istiyorummm:44::44::44: seninki daha büyükk ihtimal tabii gecikme oldugu içinn... keskee gelmişş olsa bebişimtümm karsı cıkanlara ragmenn
fambıkitom neruşum hugom yecale ve dier kızlarn çoğu yoklar pek sessiziz bugün
alın bakalım ormantik bir ara öğün şarkısı yollayım szie
YouTube - ‪Nilüfer - Unut Gitsin‬‏
canım benim ver için rahat eder en azından.bekleyişlerde insanı çok yıpratıyor.sen istiyorsun en azından.ya ben istemiyorum.çocuk sevmediğimden değil bayılırım çocuklara ama hazır değilim kızm daha 2,5 yaşında onunla bile daha doğru dürüst ilgilenemiyorum.vakit çok az ayırabiliyorum.en önemlisi ben 2 tane küçük çocuğa bakacak gücü kendimde bulamıyorum. ama inşallah yoktur.olursa da rabbimin taktiri.canımdır o benim doğar artık kaderimizmiş der boyun eğeriz herşeye...inşallah rabbim sanada en kısa sürede nasip eder.olmayan isteyen herkese versin inşallah...
bugün ara öğün de getirmedim hiç unuttum kafam yerinde değilkiçok acıktım öğlene az kaldı allahtan...
insallah cnmmmmmama 2.5 ta kann verirsemm bu güne sonucc yetişirmi kiii?? puffff:26::26::26:
insallah cnmmmmmama 2.5 ta kann verirsemm bu güne sonucc yetişirmi kiii?? puffff:26::26::26:
canım ancak yarın sabah alabilirsin.2.30 da verirsen bu gün için geç bir saat.ben sabah 8: 30 da verdim öğlen 2-3 gibi çıkar dediler...:26::26:
cnm labaoratuarda çalışıyordum önceden çalışılan cihaza bağlı ama 2 satte çıkıyor aslında,sıkıştırısan alabilirsin belki,telefonla öğrenebilir miyim diye de sor mutlaka olmadı telefon edersin
hadi hayırlısı olsun
kızlar ben cıkıorummmm... önce spora gidicemmm.. ordan da hastahaneyeaksam girerim artıkınn insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?