kızlar seda sayın programını izleyin
evett ben de seda sayandan pek hazetmem ama bugün harika bir profesör konuk ve gerçekten çok faydalı bilgiler veriyor
afiyet olsun cimcime canımcım çok sevindim canım hayırlısı neyse o olsun allah böyle hayırlı gördü demekki biliyorum zorlukları olacak ama ikisi bi arada büyür gider işte .belki ilerde iyiki doğurmuşum bile dersin.kızlar öğlen yemeğimi yedim:
1 tavuk çöp şiş,
1 kepçe sebze çorbası,
2 kaşık patates salatası,
2 dilim kepek ekmek,
200 ml.ayran..bu kadar.daha sonra markete gidip elma alıp geldim...
afiyet olsun kızlarrrr...
öğle yemeğim;
1 z.yağlı enginar(baklalı)
125 gr light yogurt
1 dilim kepek ekmeği
ben ne yapacağım şimdi ya elim kolum tutmuyor...müdürüm gelsin izin alıp doktora görüneceğim
demekki tekrardan kilo alışım bundan mış.ya ben neler düşünüyordum neler geldi başıma.... eşime söylemeyeceğim....
cimcime eşine neden söylemiyeceksin canım:26:
ne bileyim ya bir tuafım...
canım psikolojik olarak karışık bir duruma ve hazırlıksız bi duruma girdin.bence yavaş ve sakin düşünmeye bak.eşinede söyle bence yardımcı olucaktır sana eminim cimcime herşey olur olur gider canım takma bu kadar kafana
canım bebeğin kaç yaşındane bileyim ya bir tuafım...
canım bebeğin kaç yaşında
evet asla büyük konuşmayacaksın bende çok büyük konuşmuştum eşimle asla evlenmem diye sonuç 11 yıllık evliyimşimdilik söylemeyeceğim...kayınvalidem var ona söyler.o yüzden söylemeyeceğim.kayınvalidem herkese yetiştirir.ya ben çok büyük konuştum rabbim bana bunu layık gördü.istememde istemem derdim.sonuç ortada...bütün herkes doğuranlara kızıyordun çocuğun küçük diye neden kendin yaptın derler...gerçi çokta önemli değil ne dedikleri ama işte ben ne yapacağımı da bilemedim...
şimdilik söylemeyeceğim...kayınvalidem var ona söyler.o yüzden söylemeyeceğim.kayınvalidem herkese yetiştirir.ya ben çok büyük konuştum rabbim bana bunu layık gördü.istememde istemem derdim.sonuç ortada...bütün herkes doğuranlara kızıyordun çocuğun küçük diye neden kendin yaptın derler...gerçi çokta önemli değil ne dedikleri ama işte ben ne yapacağımı da bilemedim...
bende daha küçük sanıyorum neyse en azından kendini kurtarmış sana fazla yükü olmaz benim kızlarımın arasında 6 yaş var hiç bir zaman kendini hazır hissetmiyosun kızım yalnız kalmasın diye doğurmak zorunda kaldım bazen düşünüyorum da keşke kızlarımın arasında 2 yaş olsaydı daha iyi anlaşırlardı :97:canım benim benim kızım 2,5 yaşında.ama ben buna hazır değilim.çok kötüyüm ya yazarken bile çok zorlanıyorum ellerim titriyor...:18::18:
bende daha küçük sanıyorum neyse en azından kendini kurtarmış sana fazla yükü olmaz benim kızlarımın arasında 6 yaş var hiç bir zaman kendini hazır hissetmiyosun kızım yalnız kalmasın diye doğurmak zorunda kaldım bazen düşünüyorum da keşke kızlarımın arasında 2 yaş olsaydı daha iyi anlaşırlardı :97:
canım benim benim kızım 2,5 yaşında.ama ben buna hazır değilim.çok kötüyüm ya yazarken bile çok zorlanıyorum ellerim titriyor...:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?