canım benim benim kızım 2,5 yaşında.ama ben buna hazır değilim.çok kötüyüm ya yazarken bile çok zorlanıyorum ellerim titriyor...:18::18:
canım benim benim kızım 2,5 yaşında.ama ben buna hazır değilim.çok kötüyüm ya yazarken bile çok zorlanıyorum ellerim titriyor...:18::18:
canım benim hani bir bekleyiş ve ya hazırlık içinde olsaydım çok başka olurdu.ama istememk değil benimki sonucu öğrenmeden inşallah yoktur dedim.ama şimdi var bunu öğrendim başımla gözümlümle birlikte gelsin.ama benim alışmam zor olacak gibi çok hazırlıksız bir şok tu bu ya....
hayırlı olsun cnm,sırf senin için meraktan girdim vallatahlillerim çıktı arkadaşı aradım 1933 değerdeymiş.4 haftalık hamileymişim. :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
o kadar çok çocuk isteyen var ki,Allahın gücüne gider bu dediklerin,tamam ilk şoku yaşıyorsun da azcık kendine gel cimcimeemmben ne yapacağım şimdi ya elim kolum tutmuyor...müdürüm gelsin izin alıp doktora görüneceğim
demekki tekrardan kilo alışım bundan mış.ya ben neler düşünüyordum neler geldi başıma.... eşime söylemeyeceğim....
şimdilik söylemeyeceğim...kayınvalidem var ona söyler.o yüzden söylemeyeceğim.kayınvalidem herkese yetiştirir.ya ben çok büyük konuştum rabbim bana bunu layık gördü.istememde istemem derdim.sonuç ortada...bütün herkes doğuranlara kızıyordun çocuğun küçük diye neden kendin yaptın derler...gerçi çokta önemli değil ne dedikleri ama işte ben ne yapacağımı da bilemedim...
öyle canım beni olanlar allahın taktiri.yapacak birşey yok ama ne bileyim.ilk gün şoku her halde atlatırım sanısam.şuan sitresten kasıklarıma vede başıma feci bir ağrı girdi...seni çok ii anlıyorum benim kızımda 2 bucuk yaşında ve bende geçen ay hamile olma ihtimaliyle stres içinde kıvrandım.ben kızım için üzüldüm bana ihtiyacı olacak yaşta ya ilgilenemezsem ya yıpranıkrsa falan diye.ama biliyormusun benim bi arkadaşım kızı daha 1,5 yaşındayken oğluna hamile kaldı okadar güzel anlaşıyorlarki vede şu an ikisinide bakıcıya bırakıp hosteslik mesleğine döndü.hayranlık içinde bakıyorum ben yok böylemi olur yok üzülürmü yok bakabilirmiyim yok bilmemne derken millet ne durumda neler başarıyo.güçlü ol arkadaşım herşeye nekadar positiv bakarsan okadar güzel oluyor hayatta
canımsın ya teşekkür ederim desteğinizden dolayı.yaz kızlar ben şimdi birşey soracağım akşam piltesim var gideyim mi :26::26:daha 3-4 defa gitme hakkım var ne olacak gidince hocayla konuşayım birde bakalım...canım benim yaaa kıyamam ben sana gel bi sarılıyim sana annecik
kiloları da bebiş aldırmış sana bak sen .. çok şeker yaaa
tatlım ben 33 yaşındayım inan o kadar yaşım olmasına rağmen ilk çocuk için kararsızım. yani ben karar vericem deee. ohooo. bazen ofisteki arkadaşlar bi kaza olsa da bebek sevsek diyorlar
yani ne bileyim işte karar mevzusu biraz kafa karıştıcı. hayırlısı böyledir belki yaa. bakarsın bende bi kaza filan yaparım hahaay durumlar karman çorman tam rezillik olur benimki de. kocam orda ben burda aman tanrım çok korkunçç ama olsun yaa valla bebiş güzel şey dimi. çok düşkün sayılmam çocuklara ama kendi gelmiş o seçmiş bak gelmeyi canımm benim aynı teyzesi ben gibi. yerim onu şimdi o daa fasulye tanesi kadar bile değildir
cimcime canım ben kızımdan 8 ay sonra hamile kalmıştım bende istemiyordum çocuk hamile kaldığımı öğrendiğimde çok ağladım ama tabikide aldırmayacaktım çünkü allah vermiş canını.ama sonra karnımda öldü benim kalp atışları durmuş kürtaj olmuştum.allahın takdiri işte bişey diyemezsinki.lütfen biraz şöyle mantıklı ve korkarak bişey düşünme elini yüzünü yıka bi ilk önce sonra mantıklı ve olumlu şeyler düşün bacım kızın 2.5 yaşında bebişinde doğduğunda 3,5 yaklaşmış olacak ikisini birden bi anda büyütecen.benim kızım 6 yaşında bende daha 2. ciyi düşünmüyom düşünsene 2-3 sene sonra hamile kalsam kızım 10 yaşına gelmek üzere olacak 10 seneden sonra bi bebek daha yaş gelecek 36 -37 40 yaklaşmış olacak o zamanda başımız ses felan götürmeyecek yaniama işte evladımız diyip abikide katlanıcaz her zorluğuna.olumlu şeyler düşünerek kendi kendini telkin et canım yada yakın bi arkadaşın varsa ara onu omla konuş biraz için açılsın
teşekkkür ederim hepinize sizlerlede konuşamazsam çatlardım kesin.biraz daha iyiyim.
hayırlı olsun cnm,sırf senin için meraktan girdim valla
o kadar çok çocuk isteyen var ki,Allahın gücüne gider bu dediklerin,tamam ilk şoku yaşıyorsun da azcık kendine gel cimcimeemmveren Allah sabrını da veriri elbet kolaylığını da benimkiler peşpeşe biri 6 aylıkken diğerine hamile kaldım,bak küçüğü de 9 aylık oldu bile,millet neler demiyo ki,umrumda mı hiççç,....kenarı anlarsınız artık paşa paşa da baılıyo valla,senin kzıın 2,5 yaşındaymış,olana kadar 3,5 olacak nerdeyse daha ne olsun,bence çok güzel,keyfini çıkar cnm
ya boşver milletii,salllaaaaa,çok da tınnlar,ne derlerse desinler
teşekkkür ederim hepinize sizlerlede konuşamazsam çatlardım kesin.biraz daha iyiyim.eşime telden mi söylesem acaba...evde birebir mi söylesem bilemedim...:26::26:
teşekkkür ederim hepinize sizlerlede konuşamazsam çatlardım kesin.biraz daha iyiyim.eşime telden mi söylesem acaba...evde birebir mi söylesem bilemedim...:26::26:
evde söyle kız adam sevinsin ben olsa telde söylemezdim
bence evde yüzyüze söyle,daha iyi olur
Cimcimesude senin adına çok sevindim,hayırlısı olsun..benimde oğlum 34 aylık,bende bu aralar hamile kalıp 2.bebişimin olmasını çok isterim..aralarında 4 yaş olur,tamda ideal..erteleyince ertelenip gidiyor,rahata alışıyosun,peşpeşe olması daha iyi..tamam zorlanacaksın belki ama o tempoyada elbet alışacaksın..hem iki çocuğun birbirine arkadaş olacak,hayatta hep destek olacaklar..maddi yönden düşünüyosan her doğan canlının rızkını allah verir,müsterih ol..
ben ne yapacağım şimdi ya elim kolum tutmuyor...müdürüm gelsin izin alıp doktora görüneceğim
demekki tekrardan kilo alışım bundan mış.ya ben neler düşünüyordum neler geldi başıma.... eşime söylemeyeceğim....
evet en iyisi evde söylemek yüzündeki ifadeyi görürüm en azından bakalım hayırlısı..kimi arayıp söylüyorsam çok seviniyor bu da bana daha iyi moral oldu...biraz daha rahatladım ya...hamileyim ya
Hem canım bilinçli bir anne olarak hamileliğini çok güzel beslenerek geçirirsin,zaten bir ayı gitmiş,8 ayı kalmış,oda gözünü açıp kapayana kadar geçer..doğumdan sonrada ver elini spor+diyet=gitsin kilocuklar..bakarsın hugocukda hamiş olur,beraber bebiş sohbetleri yaparsınız..
cimcimecim tebrik ederim canım benimmmmm, çok sevindim senin adına topiğe bebiş gelıooo
Ayyy ben çok severim bebişleriEvde kaldıımdan ötürü yok bak ne kaa şanslısın benim gözümde bilemessin
Hadi bakalım biss mutluyus teyze oluyoruss, ne güzel işte kızçene arkadaş oluverir.... Küçükken acık didişçekler tabide sonra iyi oluyo kardiş bak ... Cıvıl cıvıl ne hoş işte....
aman da amann teeeze oluyoruuz
şimdi sıra hugocuk ve ecrinden gelecek güzel haberlerde .. kendine geldiine ve mutlu olduuna göre tekrar tebrik ederim tatlımmm analı babalı büyütsün..saglıklı sıhhatlı olsun inşallah. abi ki hayırlı olsun önce de ay bide oglan olursa bi oglan bi kız ne güzel olur he
tahlillerim çıktı arkadaşı aradım 1933 değerdeymiş.4 haftalık hamileymişim. :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?