60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım üzülme ya bence araları süper olur.ideal bence.ya benim gibi ikizlerin olsaydı ne yapacaktın.beni düşün haline şükret:13:

canım benim seninkileride rabbim sana bağışlasın.kız ikiz mikiz lafı etmeyin olurda ikizim olurmuş.ozaman ben ne yaparım :26:rabbim sağlıklısından bir tane versin inşallah...

canlarım sizlere iyi akşamlar...ben yavaş yavaş kaçar.pilates hocamla konuşacağım bir sakıncası olmazsa yaparım yoksa eve giderim.üfffffffffff yaaaaa.ne olacak bu halim.bir bakalım kociş ne tepki verecek...

canlarım sizlere iyi akşamlar...ben yavaş yavaş kaçar.pilates hocamla konuşacağım bir sakıncası olmazsa yaparım yoksa eve giderim.üfffffffffff yaaaaa.ne olacak bu halim.bir bakalım kociş ne tepki verecek...

iyi akşamlar,hadi hayırlsııs bakalım eşin ne diyecek sen onu düşün,boşver pilatesi

iyi akşamlar,hadi hayırlsııs bakalım eşin ne diyecek sen onu düşün,boşver pilatesi

evet bence de .. ben olsam bir an önce eşimle konuşmak için eve koşardım bu deli de plates düşünüyo yaa boşver pilatesi filan

20.05.2011 GÜNLÜK MENÜ
Kilo : 63,3

KAHVALTI 07.40
2 yk yulaf ezmesi 3 yk
nesfit 1 bardak süt
yarım muz

Ara : 11.45
1 kupa şehriyeli domates çorbası

Ara : 11.15
1 yeşilçay 1 gün kurusu kayısı

Ögle yemegi : 12.30
1 dilim rosto köfte
bol salata
3 adet malta erigi

14: 30
1 fincan türk kahvesi

15.40
8 adet malta erigi

Akşam yemegi : 17.00
8 küçük ev köftesi

Bende çıkıyorum herkese iyi akşamlar. gerçi kimse kalmamış benden başka

selam :26:ben daha önce bu topiğe gelmiş ve devam edememiş bir budalayım
ama bu sefer çok kararlıyım benide aranıza kabul edermisiniz:26:

selam herkese

bugün kahvaltıdan sonra 1 saat yürüyüş yaptım ,

eve gelip duşumu aldıktan sonra 1 saat ders çalıştım
saat 10 da 1 sütlü türk kahvesi içtim ve 2 kuru kayısı yedim
saat 12 de 1 patlıcan közledim üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm blendırdan geçirdim,1 dilim kepek ekmeği ile yedim
saat 14 de 1 yeşil elma yedim
saat 16 da 1 portakal yedim
saat 18 de 1 kase mercimek çorbası 1 dilim kepek ekmek, 1 kase yoğurt yedim

tahlillerim çıktı arkadaşı aradım 1933 değerdeymiş.4 haftalık hamileymişim.:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

keske bende olsaydımmmmmm ama degilimmmmm:85::85::85::85::85::85::85::85: olsun tatlımm cokk sevindimm seninn icinnnn... herseyde bi hayırr vardırrr belkiii cokkk kısmetli gelirr bebeginizz... allah saglıkla kucagına almayı nasip etsinn insallahhhh

Son düzenleme:

hayırlısı olsun cnm,üüzlme,hayırlı vakit ne zamansa o zaman gelecek bebişin,inş çok bekletmeden gelir

hayırlısı olsun cnm,üüzlme,hayırlı vakit ne zamansa o zaman gelecek bebişin,inş çok bekletmeden gelir

bakalımmm...kadınn hamile olsan dahiii bu testte cıkmazz cok erken dedii. regl ini beklemen lazım dedi.. ama zatenn regli olmadan belli olmuosaa benimm basdönemm falan da ondan olmamalı.. cokk agladımm:78: sonrada zatenn bebek içinn ugrasmadın kii nie aglıosun die kendimi telkin ettim.. cook üzüldüm amaa neyse artıkk.. beklicess.. regl olursam da ramazan bitimine kalcakk

öncelikle merhaba, hangi başlığa yazmalıyım bilmiyorum ama benim sorunum kollar. 56 kiloyum ama kollarımı görseniz en az 70 diyebilirsiniz. küçücük yiğenlerim bile söylüyorlar, küçücük çocukların her yerde bunu söylemeleri ne acı bi bilseniz. KENDİMİ ÇOK ÇARESİZ VE ZAVALLI HİSSEDİYORUM. lütfen bana yardım edin. millet t-shirt giymeye başlamışken üşüyorum diye yalan söylemek çok kötü. kolları eritmek için egzersiz vs. her şeyi deneyebilirim varın siz düşünün halimi...

selam kızlar bugün bütün gün neredeyse Kızımla AVM de geçirdik biraz kaçak oldu:18:

sabah
2 galeta
60 gr light peynir

ara
meyveli lıght yoğurt

öğlen
tavuk çöp şiş yağlıydı az yiyebildim
haşlanmış bezelye 2 yemek kaşığı anca vardı
yuvarlak ekmek
diyet kola
kızımın patatesinden 4 tane

ara

kuzişim yüzünden kremalı mocca içtim

akşam
az zeytinyağlı pirinçli kabak 10 kaşık falan
light yoğurt
2 galeta

ara
çok az beyaz ve sarı leblebi
yarım kutu light süt
2 incir
1 bardak patlamış mısır

sporda Avmde yürüme kızım evdeyken yürüyemiyorum

dumble al cnmm.. bir sürü egzersizi varrr... bol bol calısss.. farkı görüceksinn

sürekli yiyorum pis boğazımı tutamıyorum ben pis boğazlının tekiyim

simdiii resimle desteklemişken senn sorayımm.. enn sevdigimm cicektirr buu.. hep te celbera derdim.. cicekci de hiçç farklı bi isim sölemdi. ama kücük sırlarda gecen gün gelbera dedi su.. ama ben discovery de de celbera die duymustummm.. sasırıdmm ne bu cicegin adı???:97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…