canım üzülme ya bence araları süper olur.ideal bence.ya benim gibi ikizlerin olsaydı ne yapacaktın.beni düşün haline şükret:13:
ecrin nerelerdesinn,meraktayızz?
canlarım sizlere iyi akşamlar...ben yavaş yavaş kaçar.pilates hocamla konuşacağım bir sakıncası olmazsa yaparım yoksa eve giderim.üfffffffffff yaaaaa.ne olacak bu halim.bir bakalım kociş ne tepki verecek...
canım benim seninkileride rabbim sana bağışlasın.kız ikiz mikiz lafı etmeyin olurda ikizim olurmuş.ozaman ben ne yaparım :26:rabbim sağlıklısından bir tane versin inşallah...
iyi akşamlar,hadi hayırlsııs bakalım eşin ne diyecek sen onu düşün,boşver pilatesi
tahlillerim çıktı arkadaşı aradım 1933 değerdeymiş.4 haftalık hamileymişim. :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
tahlillerim çıktı arkadaşı aradım 1933 değerdeymiş.4 haftalık hamileymişim. :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
keske bende olsaydımmmmmm ama degilimmmmm:85::85::85::85::85::85::85::85: olsun tatlımm cokk sevindimm seninn icinnnn... herseyde bi hayırr vardırrr belkiii cokkk kısmetli gelirr bebeginizz... allah saglıkla kucagına almayı nasip etsinn insallahhhh
hayırlısı olsun cnm,üüzlme,hayırlı vakit ne zamansa o zaman gelecek bebişin,inş çok bekletmeden gelir
öncelikle merhaba, hangi başlığa yazmalıyım bilmiyorum ama benim sorunum kollar. 56 kiloyum ama kollarımı görseniz en az 70 diyebilirsiniz. küçücük yiğenlerim bile söylüyorlar, küçücük çocukların her yerde bunu söylemeleri ne acı bi bilseniz. KENDİMİ ÇOK ÇARESİZ VE ZAVALLI HİSSEDİYORUM. lütfen bana yardım edin. millet t-shirt giymeye başlamışken üşüyorum diye yalan söylemek çok kötü. kolları eritmek için egzersiz vs. her şeyi deneyebilirim varın siz düşünün halimi...
sürekli yiyorum pis boğazımı tutamıyorum ben pis boğazlının tekiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?