60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende 26 yaşındayım ve 2 çocuğum var..doğumdan önce 60 kiloydum şuanda 20 aylık küçük oğlum ve ben 65 kiloyum...ideal kilom 56 ama bu kiloyu veremiyorum...fazla hareketli biri değilim sadece oğlumun arkasından koşturduğum kadarıyla ...kilom genelde göbek kısmımda 38 beden bile giyebilirim ama göbekten düğmeler kapanmıyor.....

birde gerbera çiçeği olarak ara google dan

teyzemlerin seraları falan var yetiştiriyorlar

günaydın kızlar.napıyonuz.dün akşam misafir vardı.eşime püskövit filan aldırdım.tatlı aldırsamkimse yemiycek o tatlılarbana gram olarak dönecek.neyse dünkü yediklerimi yazayım.
sabah nesfit müsli karışık 2 kaşık yoğurt birde görünce dayanamadım goflet
öğlen bir kase çorba fırında tavuk bir parça yedim 3 kaşık bulgur pilavı
akşam 3 kaşık bulgur pilavı bir parça tavuk birde arada halley

canım sen emziriyormuydun bırakmışmıydın hatırlamıyorum.
gofret küçükse,çikolata kaplaması yoksa ve fazla abartılmazsa bence masum bir ara ögün olabilir. ama sen yetmemiş bide halley yemişsin. olmaz ki. böyle kilo veremezsin. yemekten kıstığın için sadece aynı kiloda kalırsın ama kilolar gitmez. bide bu halley akşam arasında yenmiş. neresiden baksan hata
ı ıh olmamış canım

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydınn tatloşlarım
tatil dolayısı ile eşim annesinin yanına gitmişti ben dün çalıştığım için kalmıştım. ve ben haftasonu sabahı yalnızım. aman olsun dert değil belki bende giderim oraya.
bikaç gündür düzenli olarak veecaaye çıkamıyorum..
sanırım bu sabah kahvaltısında yediğim nesfitli yulaflı muzdaki muzdan dolayı oluyor. bende bugün kalkınca nasılsa işe gitmiceem için kahvaltıyı geciktirmeye zamanım olacak 1 bardak su iki iri kuru incir yedim ve bagırsaklarımı hareketlendirmesini bekliyorum ve bir haftadır kilo filan veremedim. oysaki hiç kaçamak yapmadım

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar herkese
Ben de 67 kiloyum. Oğlum Nisan'da 2 yaşına girdi ve de tam doğumgününde sütten kestim ondan sonra da artık dikkat etmeye çalışıyorum. 1 kilo vermişim. Vermem gereken 4 kilom daha var ama inatçılar bir türlü gidemediler :)
Burayı da rastgele gördüm belki hırslanırım diye hemen giriverdim :)

Bu ara pet şişeyle suyu çoğalttım. Onun harici bir ara pilates yapıyordum ki çok da faydası olmuştu ama sonra bıraktım topu da var hatta ama artık daralıyorum...

sizler neler yapıyorsunuz ?

yok canım emzirmiyorum.ama görünce dayanamıyorum pişmanım

ah o halleyler...benim kilo almamın müsebbibi..bende görünce dayanamıyordum,sonuç ortada..

yok canım emzirmiyorum.ama görünce dayanamıyorum pişmanım

tamam canım pişman olma şimdi bunu telafi etmen lazım. bugün çok dikkat etmelisin. emzirmeyi bıraktıktan sonra eski beslenme şeklinde devam edersen kiloların fazlası ile geri gelir. çünkü emzirmek spor kadar kalori yaktıran bir aktiviyetmiş. çok dikkat etmen gereken bir süreçtesin. bizden ayrılma

ah o halleyler...benim kilo almamın müsebbibi..bende görünce dayanamıyordum,sonuç ortada..

bende bayılıyorum hele şekersiz çayla harika olurlar.
geçen haftalarda eşim büyük bir paketi götürdü haftasonu. sekiz tanesini birden yedi. ben bitane yedim haftasonu kaçamağı olarak.
ama bu hafta kararlıyım kaçamak yapmicam dondurma bile yemicem

şekerler sabah kahvaltımı yazayım...

1 bardak ılık su,2 kuru kaysı,
1 bardak süt 2,5 dilim kepek ekmek,
2 közlenmiş biber,
1 salatalık ,1 süt,

dünkü akşam menümü yazayım,
eltimlerde misafirlikteydim:

1 küçük kepçe kuru fasulye,
1 yemek kaşığı kadar etli kuru fasulye,
bol salata ,1 bardak ayran,

2 bardak şekersiz çay,

arkadaşlar önce dün pilatese gittim ve daha sonrada eşim geldi beni salondan motorla aldı eve geldik..eşime tahlil kağıdını gösterdim şok oldu şaşkın şaşkın kaldı.o öyle davrnınca bende ağlamaya başladım.sonra ben sevindim dedi ama sanki sevinmedi gibi geldi.belki şokun etkisinden.çünkü ikimizde hazır değildik ve beklemediğimiz birşeydi...daha sonra eltimlere gittik.orda çocuk muhabbeti açıldı ben hamile ollduğumu söylemedim.kayın validem eşime diyiyorduki karın hamileyim derse onu camdan dışarı at diye espiri yapıyordu.bende neden tek başımamı yaptım ki beni atıyor.hiç duymayayım bence bunu dedim.içim yandı eşim hiç yorum yapmadı zaten..şokunu yaşıyordu o zaten.bu gün de urfaya tayip gelecek diye eşim görevliydi.hastaneye gidemedim.pazartesi artık doktora muane olurum.dün gittim ama bizim asistanlar vardı p.tesi gelki kesesini görelim dedi.bende kendi doktoruma gideceğim folik asit başlayacağım.ayrıca bu sabah tartıldım 61 kiloya düşmüşüm 2 kilo vermişim 13 günde.3-4 aylık olana kadar yine çok dikkatli besleneceğim sporumuda yapacağım zorlanmadan..verebilirsem süper olur..

öncelikle yediklerin afiyet olsun.
bende seni bekliyordum eşinin tepkisini merak ettim ..
valla bence adam şaşırmıştır o yüzden bişi diyememiştir. bence sevinmiştir kız ama şok olduundan bişi diememiştir.
kaynanangili de boşver. hamile olduunu sölesen herkesten çok onlar sevinir emin ol
verdiğin kilo için de tebrik ederim:92::92::92::92::92::92:
bende tık yok bu hafta

off pazartesiden beri spor yapmadım.
hava süper ama ben yalnızım canım hiçbişi yapmak istemiyoo. ben bari gideyim biraz eliptikle çalışayım eşim beni arayıncaya kadar. onu mu beklicem yaa gözüm telfda
sonra da duş alıp ögle yemegimi hazırlarım. dolapta tavuk gögüs eti var bugün sanırım protein bazlı bir gün geçiricem

canım benim tabiki sevinirler sevinmezlersede sevinmesinler ne yapayım.olan oplmuş yapacak birşey varmı yani...doktoruma gideyim kesin durumu öğreneyim ondan sonra söyleyeceğim.şimdi hemen söylemek istemiyorum...eşim diyiyorki en azından artık çocuk olmasın diye kendimi sıkmak zorunda kalmayacağım daha rahat olacağım.ben neyin derdindeyim o neyin derdinde aklınca kafa buluyor..

yap güzelim bende bugün belki yapamam bayağı işim var 2 spet ütülenecek kıyafet var..evi silip süpüreceğim.yarında yürüyüşe giderim artıkın.fit sağlıklı bir anne olmayı pilanlıyorum..

kız yok adam seni gergin görünce şaka yapıp ikinizi de rahatlatmak istemiştir. erkekler bazen böyle komik olmayan şakalar yapıyorlar tabi kendilerine göre komikte..

ayyy süpersin fit anneeeee
ama sakın abartma zaten diyetisyene gidiyorsun o seni yönlendirir.
senin sayende abartı kilo almadan çocuk sahibi olmayı birebir ögrenmiş ve denenmiş bir yöntem olarak biliriz
ebru şallı gibi değil tabi onun ki çok abartı.. ay çok heyecanlandım kız valla
bana noluyo sa

tabiki abartmayacağım haftaya diyetisyenime gideceğim durumu anlatacağım ona göre besleneceğim..sağlıklı bir şekilde aşırıya kaçmadan yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…