60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kayısılı form çayıııı ısrarla tavsiye ediyorum..... zencefilli yeşil çay aynenn tavsiye edilir... Ama tansiyonu olan varsa tavsiye etmem çünkü teyzem içince benim başım döndü dedi.... Tansiyonumu etkiledi dedi.... Ben anlamamda öyle dediyse öyledir yanii bilemiyorumm....

Kısslaar bende 64.8 i gördüüüümmm... Tabi bu sabah aç karnınaydı ama kendisini en son 8 - 9 ay önce gördümdü.. Hızla geçip giderkene... Tekrar gördüğüme nasıl sevindim bilemezsiniz.... :92:

Kilonda pek az aslında... bende aynı dertten muzdaribim bööle temel reisin sarkış hali gibi bıngıl bıngıl kara kara düşünüyom yazın herkezin dikkatini çekiyo.... İnsanlar göbeğe popoya alışkında kollara alışkın değil daha... Çok garip bakıyolar....

canım benim tebrik ederim..:92::92::92::92::92::92::92:

Tatlım ya kusura bakma ben dün yola çıkma telaşı falan derken pek bakamadım buraya tebrik ediyorummmm Allah sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah bollukla gelir yuvanızaaa sen de hamilelik döneminde de dikkat ederek fitt fıstıkk bir anne olucaksınnnn hepimiz seninleyiz tatlımmm:13::13::13::13::13::13:

tebriklerrrr cınımmmmmm hepberaber kurtulalım inşallah tüm fazla yağlardan kilolardannn:92::92::92::92::92::92::92::92:

sabırrrr sabıırrr yaaa sabıırrrrr

kilolarr bazen takılırrr kalırrrrrrrrr

aldırmaaa yoliiiiimmm aldırmaaaaaaaaaa

göreceğimiz fit günler var dahaaaaaa

yolişkommmmm bebikkkimmm valla bende de ses yok bu hafta gerçi reglm yeni bitti pazartesi bi tartılıp bakıcam ama bence hafta sonu kaçamak yapmama planını inatla uygulaaaa ve sabırlı ol bebeeeemmmm unutma ki geçen hafta da gayet güzel gitti kalanlar da gidecek inşallahhhhhh kurtulucazz hepberaberrrr:13::13::13::13::13:

Sağol canım.... Evet hepbaraber kurtulalım şu kilolardann artık... Yaaww ben burayı ne kadar geç keşfetmişim çok üzülüyorum kaybetiiğim zamana.... Belki şimdi şöölee cillop gibi olabilirdim.... Belki hiç bu kadar kkilo bile almamıştımmmm... Neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz artık....

Yeşil çayımı içiiim ben birde yovita kahvaltılık hüpletiimm....

teşekkür ederim canım benim inşallah herşey istediğim gibi olur..ama daha şoku atlatmış değilim.bugün kasıklarım çok ağrıyor...

canam benim kabul etmemek olur mu hiç.ama bizlerlerle sürekli devam etmelisin gir gitler olmasın.günlük yediklerini yaz bizlere katıl.hoş geldin...
teşekkürler valla bu sefer kesin
zayıflayana kadar burdayım
gitsin artık bu kilolar bıktım
kendimden nefrest eder oldum ya
ben bu kiloyu bir snede vermiştim
işten çıkınca bir ayda geri aldım
sorunlar yüzünden yemem düzenim bozuldu resmen
insan gibi yemeyi unuttum :26:

ay teşekkürederim skşsmdsn beri bakıyorum
kimse bişey yazmayacak heralde beni istemiyorlar

dedim tam kapatıyordum mesajını gördüm çok sevindim

Hiç oluuur muu.... Burası birliikte güzel, bak bir kaç gündür aksatan arkadaşlar var merak eder olduk Sİnerjimiz artsın sende başla start it up a yansın gitsin kaloriler.... Her gün mutlaka yediklerini içtiklerini kaçamaklarını yaz.... İrtibatı koparmayalım şekecim.... Birlikte başaraciiz inşallah....

Son düzenleme:
teşekkürler arkadaşlar inşallah vericez kiloları
ben step aletinde her gün bin adım atıyorum
aslında sabah akşam yapmak istiyorumda cadı kızımdan fırsat bulamıyorum
anca günde bir defa bugünkü bin adımımıda attım
15 dakka sürüytor ama baya terletiyor
bide fırsat bulursaö yürüşe çıkıyorum
siz neler yapıyorsunuz

selam kızlar..bugün içimden hiçbirşey yemek gelmiyor.1 saat önce elma yedim oda zorla içimden hiç gelmiyor..canım sıkılıyor diyemi bilmiyorum.:82:

ii günlerrr kısslaarrrrr.... sabahınn 10 undann beri sokaklardayımm.. aksama bi dügün varr eccük sosyete die ne giycegimi sasırdımmm... bi elbise bulduydumm gitiim onu aldımm.. fusyaaa insallahh sırıtmamm orda bayaa tuvalet gibi oldu cünkü

sabahh kahvaltımm:
kepekli ekmekle yapılmıss kasar domatesli tostt yanındada bi kacc biber tursusu

öglenn yemegim:
2 domatess ve 1 yumutadann olusmuss menemenn
kücük bi kase yoort:97::97:

selam kızlar..bugün içimden hiçbirşey yemek gelmiyor.1 saat önce elma yedim oda zorla içimden hiç gelmiyor..canım sıkılıyor diyemi bilmiyorum.:82:

nasılsınn enn güsell anne adayııı bişi yememmkk olmass ki balımm meyve yee en güselii ... yazz geldii ya her taraff birbirindenn güsel meyvelerle dolu

afiyet olsun canım benim..ya ben de ne hayaler kuruyordum kaynımmın düğünü vardı 11-11-2011 de bende ozamana kadar süper olamayı pilanlıyordum.ama bu dumda ben o ay doğum yapmış olacağım...koca göbekle düğüne katılacağım..

arkadasmm 9 aya girdi su annn ve karnı kocamann... aksam o da dügünde olcakk... o da bana böyle demiştiii napcamm benn kocamann bi göbekle die.. bende dedimkiii tadınıı cıkarcaksınnn göbeginle gururrr duyacagınn tek zamann buuu... hemm hamilelerr içinn enfess kıyafetler var artıkk... sıkk ve seksiii birr anne olucaksınn.. genelde kadınlarr hamileykenn salar kendinii.. kendine bişii yakıstıramazz.. amaa onlarada ayrıı bir yakısırrr herseyy farkında degiller balımm.. hemm bakımmlı bi hamilee ekstra dikkat ceker eminn oll cokk hoss olacaksınnnn

inşallah canım ya düğünden önce yada düğün günü doğum yaparsam..:26::26:ay ne komik olur herkes düğünde olur bende evde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…