Günaydınn tatloşlarım
tatil dolayısı ile eşim annesinin yanına gitmişti ben dün çalıştığım için kalmıştım. ve ben haftasonu sabahı yalnızım. aman olsun dert değil belki bende giderim oraya.
bikaç gündür düzenli olarak veecaaye çıkamıyorum..
sanırım bu sabah kahvaltısında yediğim nesfitli yulaflı muzdaki muzdan dolayı oluyor. bende bugün kalkınca nasılsa işe gitmiceem için kahvaltıyı geciktirmeye zamanım olacak 1 bardak su iki iri kuru incir yedim ve bagırsaklarımı hareketlendirmesini bekliyorumve bir haftadır kilo filan veremedim. oysaki hiç kaçamak yapmadım
öncelikle merhaba, hangi başlığa yazmalıyım bilmiyorum ama benim sorunum kollar. 56 kiloyum ama kollarımı görseniz en az 70 diyebilirsiniz. küçücük yiğenlerim bile söylüyorlar, küçücük çocukların her yerde bunu söylemeleri ne acı bi bilseniz. KENDİMİ ÇOK ÇARESİZ VE ZAVALLI HİSSEDİYORUM. lütfen bana yardım edin. millet t-shirt giymeye başlamışken üşüyorum diye yalan söylemek çok kötü. kolları eritmek için egzersiz vs. her şeyi deneyebilirim varın siz düşünün halimi...
kayısılı form çayıııı ısrarla tavsiye ediyorum..... zencefilli yeşil çay aynenn tavsiye edilir... Ama tansiyonu olan varsa tavsiye etmem çünkü teyzem içince benim başım döndü dedi.... Tansiyonumu etkiledi dedi.... Ben anlamamda öyle dediyse öyledir yanii bilemiyorumm....
Kısslaar bende 64.8 i gördüüüümmm... Tabi bu sabah aç karnınaydı ama kendisini en son 8 - 9 ay önce gördümdü.. Hızla geçip giderkene... Tekrar gördüğüme nasıl sevindim bilemezsiniz....:92:
selam :26:ben daha önce bu topiğe gelmiş ve devam edememiş bir budalayım
ama bu sefer çok kararlıyım benide aranıza kabul edermisiniz:26:
yap güzelim bende bugün belki yapamam bayağı işim var 2 spet ütülenecek kıyafet var..evi silip süpüreceğim.yarında yürüyüşe giderim artıkın.fit sağlıklı bir anne olmayı pilanlıyorum..
kayısılı form çayıııı ısrarla tavsiye ediyorum..... zencefilli yeşil çay aynenn tavsiye edilir... Ama tansiyonu olan varsa tavsiye etmem çünkü teyzem içince benim başım döndü dedi.... Tansiyonumu etkiledi dedi.... Ben anlamamda öyle dediyse öyledir yanii bilemiyorumm....
Kısslaar bende 64.8 i gördüüüümmm... Tabi bu sabah aç karnınaydı ama kendisini en son 8 - 9 ay önce gördümdü.. Hızla geçip giderkene... Tekrar gördüğüme nasıl sevindim bilemezsiniz....:92:
Günaydınn tatloşlarım
tatil dolayısı ile eşim annesinin yanına gitmişti ben dün çalıştığım için kalmıştım. ve ben haftasonu sabahı yalnızım. aman olsun dert değil belki bende giderim oraya.
bikaç gündür düzenli olarak veecaaye çıkamıyorum..
sanırım bu sabah kahvaltısında yediğim nesfitli yulaflı muzdaki muzdan dolayı oluyor. bende bugün kalkınca nasılsa işe gitmiceem için kahvaltıyı geciktirmeye zamanım olacak 1 bardak su iki iri kuru incir yedim ve bagırsaklarımı hareketlendirmesini bekliyorumve bir haftadır kilo filan veremedim. oysaki hiç kaçamak yapmadım
Tatlım ya kusura bakma ben dün yola çıkma telaşı falan derken pek bakamadım buraya tebrik ediyorummmmAllah sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah bollukla gelir yuvanızaaa sen de hamilelik döneminde de dikkat ederek fitt fıstıkk bir anne olucaksınnnn hepimiz seninleyiz tatlımmm:13::13::13::13::13::13:
tebriklerrrr cınımmmmmm hepberaber kurtulalım inşallah tüm fazla yağlardan kilolardannn:92::92::92::92::92::92::92::92:
sabırrrr sabıırrr yaaa sabıırrrrr
kilolarr bazen takılırrr kalırrrrrrrrr
aldırmaaa yoliiiiimmm aldırmaaaaaaaaaa
göreceğimiz fit günler var dahaaaaaa
yolişkommmmm bebikkkimmm valla bende de ses yok bu hafta gerçi reglm yeni bitti pazartesi bi tartılıp bakıcam ama bence hafta sonu kaçamak yapmama planını inatla uygulaaaa ve sabırlı ol bebeeeemmmm unutma ki geçen hafta da gayet güzel gittikalanlar da gidecek inşallahhhhhh kurtulucazz hepberaberrrr :13::13::13::13::13:
Tatlım ya kusura bakma ben dün yola çıkma telaşı falan derken pek bakamadım buraya tebrik ediyorummmmAllah sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah bollukla gelir yuvanızaaa sen de hamilelik döneminde de dikkat ederek fitt fıstıkk bir anne olucaksınnnn hepimiz seninleyiz tatlımmm:13::13::13::13::13::13:
Hoş geldiin kardiişşş...
ay teşekkürederim skşsmdsn beri bakıyorum
kimse bişey yazmayacak heralde beni istemiyorlar
dedim tam kapatıyordum mesajını gördüm çok sevindim
teşekkürler valla bu sefer kesincanam benim kabul etmemek olur mu hiç.ama bizlerlerle sürekli devam etmelisin gir gitler olmasın.günlük yediklerini yaz bizlere katıl.hoş geldin...
ay teşekkürederim skşsmdsn beri bakıyorum
kimse bişey yazmayacak heralde beni istemiyorlar
dedim tam kapatıyordum mesajını gördüm çok sevindim
selam kızlar..bugün içimden hiçbirşey yemek gelmiyor.1 saat önce elma yedim oda zorla içimden hiç gelmiyor..canım sıkılıyor diyemi bilmiyorum.:82:
ii günlerrr kısslaarrrrr.... sabahınn 10 undann beri sokaklardayımm.. aksama bi dügün varr eccük sosyete die ne giycegimi sasırdımmm... bi elbise bulduydumm gitiim onu aldımm.. fusyaaainsallahh sırıtmamm orda bayaa tuvalet gibi oldu cünkü
sabahh kahvaltımm:
kepekli ekmekle yapılmıss kasar domatesli tostt yanındada bi kacc biber tursusu
öglenn yemegim:
2 domatess ve 1 yumutadann olusmuss menemenn
kücük bi kase yoort:97::97:
afiyet olsun canım benim..ya ben de ne hayaler kuruyordum kaynımmın düğünü vardı 11-11-2011 de bende ozamana kadar süper olamayı pilanlıyordum.ama bu dumda ben o ay doğum yapmış olacağım...koca göbekle düğüne katılacağım..
arkadasmm 9 aya girdi su annn ve karnı kocamann... aksam o da dügünde olcakk... o da bana böyle demiştiii napcamm benn kocamann bi göbekle die.. bende dedimkiii tadınıı cıkarcaksınnn göbeginle gururrr duyacagınn tek zamann buuu... hemm hamilelerr içinn enfess kıyafetler var artıkk... sıkk ve seksiii birr anne olucaksınn..genelde kadınlarr hamileykenn salar kendinii.. kendine bişii yakıstıramazz.. amaa onlarada ayrıı bir yakısırrr herseyy farkında degiller balımm.. hemm bakımmlı bi hamilee ekstra dikkat ceker eminn oll cokk hoss olacaksınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?