60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah canım ya düğünden önce yada düğün günü doğum yaparsam..:26::26:ay ne komik olur herkes düğünde olur bende evde...

amaaann bosverr o zamandaa bebişinle koklasırkennn bi yandan da ohhhh paramm cebimde kaldıı bi kerelik o kadar para vermekk zorunda kalmadım diee mutluu olursunnn bakk her taraftann mutlulukk sunuyorum sanaaa

amaaann bosverr o zamandaa bebişinle koklasırkennn bi yandan da ohhhh paramm cebimde kaldıı bi kerelik o kadar para vermekk zorunda kalmadım diee mutluu olursunnn bakk her taraftann mutlulukk sunuyorum sanaaa

evet süpersin...zaten daha dikkatli harcama yapmalıyız artık.ikinci çocuk içinde bayağı harcama lazım.birde ücretsiz izin alacağım.doğum izninden sonra..:26:

evet süpersin...zaten daha dikkatli harcama yapmalıyız artık.ikinci çocuk içinde bayağı harcama lazım.birde ücretsiz izin alacağım.doğum izninden sonra..:26:

olsunn tatlımm allah yardım ederr.. birasscık kısarsınız kendinizii olurr biterr. hiçç sıkma kendinii.. ayy bakk duygularım depresti yinee aglıcammm ne sulugözz oldum ben yaa töbe töbee sürmenaj mı oldum nee

inşallah seninde olur canım benim.isteyenin olmaz.bizim ise minik bir kaçamaktan hemen oldu..çok komik ya inanamıyorum halen...:26::26::26:

inşallah seninde olur canım benim.isteyenin olmaz.bizim ise minik bir kaçamaktan hemen oldu..çok komik ya inanamıyorum halen...:26::26::26:

neysee cnmm kısmett azcık daha zayıflarım bende.. hemm ramazann bitimi calısmalara basloycazz .. 3 aylarda içkiyi bıraktıgıı içinn ozamann yapcakmısızz cocuga zararıı olmasınn diee bi tekk olmadı diee sevinmesine üzüldümm yoksaa astımm galiba olayıı..:97::97: allahh simddii seninkine uzunn ömür versin.. sonada darısınıı benim basıma versinn..

evet canım kısmeti nezamansa ozaman gelsin seninkide..bizimkininde demekki kısmeti şimdiymiş...

anlmadım 6 sonramı doğum seni,n bbiş 1 aylık değil mi:26::26:

eşin polismi canım.başbakan gelir derdi polislerindir nedense

evet canım kısmeti nezamansa ozaman gelsin seninkide..bizimkininde demekki kısmeti şimdiymiş...

bencede böyle düşün kısmet nasip işleri bunlar
herşeyde bir hayır var sende benim gibi hiç düşünmeyenlerdendin heralde
bende uzunca bir zaman çocuk düşünmüyorum inşallah kaza filan olmaz
ama tabi büyük konuşmamak gerekir yüce rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimize

canım sıkılıyor bugün kızımda hasta mız mız onla uğraşıyorum dışarısıda öyle güzelki

bende zayıflamak ıstıyorum....
63 kıloyummm...kollarıma bakıyorumda sankı selulıt var pazularımda...

Son düzenleme:
Cimcime hayırlı olsun takdir buymuş yüreğini ferah tut.
Kahvaltı
Üçgen lght peynir
40 gr light peynir
2 közde çarliston biber
2 galeta
10 gr helva başparmağın 1/3 kadar

Ara
Meyveli light yoğurt

Öğlen
1 hamburger küçük
7 patates kızartması
Ayran

Ara:atladım:18:

Akşam
2 but ızgara
Bol salata

Canlarım nasılsınız ?
birkaç gündür annemle geziyoruz . dünde misafirlerim vardı bakamadım hiç..

Kızlaaar ben 55 kilodan 54 e düştüm

:92: :92: :92:

acayip mutluyum veremiyorum derken bir çözüldüm pir çözüldüm yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…