inşallah canım ya düğünden önce yada düğün günü doğum yaparsam..:26::26:ay ne komik olur herkes düğünde olur bende evde...
amaaann bosverr o zamandaa bebişinle koklasırkennn bi yandan da ohhhh paramm cebimde kaldıı bi kerelik o kadar para vermekk zorunda kalmadım diee mutluu olursunnnbakk her taraftann mutlulukk sunuyorum sanaaa
evet süpersin...zaten daha dikkatli harcama yapmalıyız artık.ikinci çocuk içinde bayağı harcama lazım.birde ücretsiz izin alacağım.doğum izninden sonra..:26:
olsunn tatlımm allah yardım ederr.. birasscık kısarsınız kendinizii olurr biterr. hiçç sıkma kendinii.. ayy bakk duygularım depresti yinee aglıcammmne sulugözz oldum ben yaa töbe töbee sürmenaj mı oldum nee
inşallah seninde olur canım benim.isteyenin olmaz.bizim ise minik bir kaçamaktan hemen oldu.. çok komik ya inanamıyorum halen...:26::26::26:
neysee cnmm kısmett azcık daha zayıflarım bende.. hemm ramazann bitimi calısmalara basloycazz .. 3 aylarda içkiyi bıraktıgıı içinn ozamann yapcakmısızz cocuga zararıı olmasınn dieebi tekk olmadı diee sevinmesine üzüldümm yoksaa astımm galiba olayıı..:97::97: allahh simddii seninkine uzunn ömür versin.. sonada darısınıı benim basıma versinn..
afiyet olsun canım benim..ya ben de ne hayaler kuruyordum kaynımmın düğünü vardı 11-11-2011 de bende ozamana kadar süper olamayı pilanlıyordum.ama bu dumda ben o ay doğum yapmış olacağım...koca göbekle düğüne katılacağım..
anlmadım 6 sonramı doğum seni,n bbiş 1 aylık değil mi:26::26:
şekerler sabah kahvaltımı yazayım...
1 bardak ılık su,2 kuru kaysı,
1 bardak süt 2,5 dilim kepek ekmek,
2 közlenmiş biber,
1 salatalık ,1 süt,
dünkü akşam menümü yazayım,
eltimlerde misafirlikteydim:
1 küçük kepçe kuru fasulye,
1 yemek kaşığı kadar etli kuru fasulye,
bol salata ,1 bardak ayran,
2 bardak şekersiz çay,
arkadaşlar önce dün pilatese gittim ve daha sonrada eşim geldi beni salondan motorla aldı eve geldik..eşime tahlil kağıdını gösterdim şok oldu şaşkın şaşkın kaldı.o öyle davrnınca bende ağlamaya başladım.sonra ben sevindim dedi ama sanki sevinmedi gibi geldi.belki şokun etkisinden.çünkü ikimizde hazır değildik ve beklemediğimiz birşeydi...daha sonra eltimlere gittik.orda çocuk muhabbeti açıldı ben hamile ollduğumu söylemedim.kayın validem eşime diyiyorduki karın hamileyim derse onu camdan dışarı at diye espiri yapıyordu.bende neden tek başımamı yaptım ki beni atıyor.hiç duymayayım bence bunu dedim.içim yandı eşim hiç yorum yapmadı zaten..şokunu yaşıyordu o zaten.bu gün de urfaya tayip gelecek diye eşim görevliydi.hastaneye gidemedim.pazartesi artık doktora muane olurum.dün gittim ama bizim asistanlar vardı p.tesi gelki kesesini görelim dedi.bende kendi doktoruma gideceğim folik asit başlayacağım.ayrıca bu sabah tartıldım 61 kiloya düşmüşüm 2 kilo vermişim 13 günde.3-4 aylık olana kadar yine çok dikkatli besleneceğim sporumuda yapacağım zorlanmadan..verebilirsem süper olur..
evet canım kısmeti nezamansa ozaman gelsin seninkide..bizimkininde demekki kısmeti şimdiymiş...
canım sıkılıyor bugün kızımda hasta mız mız onla uğraşıyorum dışarısıda öyle güzelki
bende zayıflamak ıstıyorum....
63 kıloyummm...kollarıma bakıyorumda sankı selulıt var pazularımda...
gecmış olsun..
cocuklar hasta olmasa keşke..
boyun kaç ah ah bundan bikaç ay önce bende 63 kiloydum
ozaman bile kendimi bukadar şişko hissetmiyordum
1,67...
bebegım aglıyorr...kaçtımmmmmmm.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?