60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

süppersin tatlımmm tebrik ediyorummm devamı da böyle güzel gelsinnn hepberaber kurtulalım inşallah tüm fazla yağlardan kilolardan:92::92::92::92::92::92::92::92:

ohh ne güzel..ideal kilomdasın,hatta dahada azsın..

selam kızlar gün boyunca 1.5 litre suyum bitti anca
bir kupa yeşil çay bir kupada ballı sirkeli su içtim
akşam yemeğinde dışardaydım şimdi yeni geldim
yarım paket hanım eller bisküvüyle çubukkraker yedim
neyse bugünlük böyle oldu başkada bişey yemem zaten :26:

ayy negüzel ben 55 de razıyım yaa gelebiecekmiyim acaba o kilolara

asıl sorun yarın eşim aradı hazılık yap yarın piknikteyiz dedi
fazla kaçırmamam lazım elimden geleni yapıcam yememde su işi nasıl onu bilemiyorum işte

benim bu akşam fazladan bin adım daha atmam lazım
bisküviler anca erir erimez bile belki bin adımda anca 140 kalori yakabiliyorum

kaçaklaımı yazmamışım 4 küçük parç çikolata ve orta şekerli kahve içtim kızım beni delirtti bugün
su da az:18:

Son düzenleme:
neyse ben gideyimde yarın için bişeyler yapayım
yarın giremem akşam belki neler yediğimi yazmak için uğrarım
herkese iyi akşamlar kaçamaksız

süppersin tatlımmm tebrik ediyorummm devamı da böyle güzel gelsinnn hepberaber kurtulalım inşallah tüm fazla yağlardan kilolardan:92::92::92::92::92::92::92::92:

canım teşekkürler.. İnşallah böyle azimle gidecek kilolarımız.
ohh ne güzel..ideal kilomdasın,hatta dahada azsın..

tatlışım darısı hepinize olsun İnşallah
ayy negüzel ben 55 de razıyım yaa gelebiecekmiyim acaba o kilolara

canım hiç üzülme bende veremeyeceğimi zannediyordum ama çok orantılı şekilde ve sağlam bir şekilde verdim. daha devamı da var

merhaba kızlar bende geçen sene doğum yaptığım halde hala kilolarımı veremedim 69 kiloda çakıldım kaldım eski kiloma 55 kiloya dönmek istiyorum benide aranıza alırsanız çok sevinirim şimdiden tşkler....

günaydın kıslar nasılsınız bakiyim hee
benim işler yoğun geçti hafta sonu babamın yanındaydım dün çıktı hastaneden onu yolcu ettik sonrasında eşimle motorla gezdik balık tutmaya gittik tüm gün gezdik yüzüm yanmış kıpkırmızı olmuş suratımda sankim tüp patlamış

babanıza gecmış olsun...

ben sımdı kahvaltı yaptım...1 kase recel 2 dılım normal ekmek yedım..

dun gofret yedım yatmadan 1 tane..oglumda yıyemedı gofretını bana verdı.ben yedım..
tatlıyı kesemıyorum..tatlı yeme ıstegım oluyor bazı saatler..sabahları ozellıkle..
sonra oglenden sonraya kadar tatlı yemedıysem..yıne canım çok ıstıyor..
gunde 4 lıtre de su ıçıyorum..belkı daha fazla..
mıdem cuval gibi oldu..

günaydın herkese günaydın hugocuğum
kahvaltı yaptım saat 7 de 2 dilim çavdar ekmeği,1 dilim beyaz peynir,1 rafadan yumurta, 3 zeytin,1 yeşil çay,domates-slatalık,nane-maydanoz,1 ceviz,2 badem ,2 fındık,10 siyah çakirdekli kuru üzüm

yarım saat egzersiz yaptım sonra

şimdi de bir fincan sütlü türk kahvesi içiyorum

günaydın tatlım

baban için çok geçmiş olsun canım

canım ne güzel gezmeye de gitmişsiniz

bu gün sabah aç karna tartıldım 1 kilo daha gitmiş çok sevindim zaten çakılıp kalmıştı geçen hafta 1 kilo verdim bu hafta da hiç kaçamak yapmadım yürüyüş ve egzersizle destekledim diyetimi ve 1 kilo daha gitmiş

tahminlerime göre artık 1 -2 aya kadar kilo veremem

kilolarım hep duruyor çünkü aslında baskülüm ibreli olanlardan belkide gram olarak da gidiyordur ama ben göremiyorum
bu hafta da çok stresliyim :18: haftaya sınavım var diyetimi aksatmadan sürdürmeye çalışıyorum bakalım nasıl geçecek sınavım

tebrikler tatlım maşallah çok güzel vermişsin canım çabalarının karşılığını almışsın :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

süper tebrikler :81::81::81::81:

canım hoşgeldin

uygun bir diyet ve egzersizle eski kilona kavuşursun canım hepberaber kurtulacağız bu fazla yağlarımızdan inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…