tahminlerime göre artık 1 -2 aya kadar kilo veremem
kilolarım hep duruyor çünkü aslında baskülüm ibreli olanlardan belkide gram olarak da gidiyordur ama ben göremiyorum
bu hafta da çok stresliyim :18: haftaya sınavım var diyetimi aksatmadan sürdürmeye çalışıyorum bakalım nasıl geçecek sınavım
şekerler sabah kahvaltımı yazayım...
1 bardak ılık su,2 kuru kaysı,
1 bardak süt 2,5 dilim kepek ekmek,
2 közlenmiş biber,
1 salatalık ,1 süt,
dünkü akşam menümü yazayım,
eltimlerde misafirlikteydim:
1 küçük kepçe kuru fasulye,
1 yemek kaşığı kadar etli kuru fasulye,
bol salata ,1 bardak ayran,
2 bardak şekersiz çay,
arkadaşlar önce dün pilatese gittim ve daha sonrada eşim geldi beni salondan motorla aldı eve geldik..eşime tahlil kağıdını gösterdim şok oldu şaşkın şaşkın kaldı.o öyle davrnınca bende ağlamaya başladım.sonra ben sevindim dedi ama sanki sevinmedi gibi geldi.belki şokun etkisinden.çünkü ikimizde hazır değildik ve beklemediğimiz birşeydi...daha sonra eltimlere gittik.orda çocuk muhabbeti açıldı ben hamile ollduğumu söylemedim.kayın validem eşime diyiyorduki karın hamileyim derse onu camdan dışarı at diye espiri yapıyordu.bende neden tek başımamı yaptım ki beni atıyor.hiç duymayayım bence bunu dedim.içim yandı eşim hiç yorum yapmadı zaten..şokunu yaşıyordu o zaten.bu gün de urfaya tayip gelecek diye eşim görevliydi.hastaneye gidemedim.pazartesi artık doktora muane olurum.dün gittim ama bizim asistanlar vardı p.tesi gelki kesesini görelim dedi.bende kendi doktoruma gideceğim folik asit başlayacağım.ayrıca bu sabah tartıldım 61 kiloya düşmüşüm 2 kilo vermişim 13 günde.3-4 aylık olana kadar yine çok dikkatli besleneceğim sporumuda yapacağım zorlanmadan..verebilirsem süper olur..
günaydın kıslarnasılsınız bakiyim hee
benim işler yoğun geçti hafta sonu babamın yanındaydım dün çıktı hastaneden onu yolcu ettik sonrasında eşimle motorla gezdik balık tutmaya gittik tüm gün gezdik yüzüm yanmış kıpkırmızı olmuş suratımda sankim tüp patlamış
benim bu akşam fazladan bin adım daha atmam lazım
bisküviler anca erir erimez bile belki bin adımda anca 140 kalori yakabiliyorum
bu gün sabah aç karna tartıldım 1 kilo daha gitmiş çok sevindim zaten çakılıp kalmıştı geçen hafta 1 kilo verdim bu hafta da hiç kaçamak yapmadım yürüyüş ve egzersizle destekledim diyetimi ve 1 kilo daha gitmiş
canım benim teşekkür ederim.malesef bilmiyordum.kızım okula başlamadan da düşünmüyorduk.ama kısmet süpriz geldi yapacak birşey yok.başımızın tacı..ama gene sizlerle olacağım ve düzenli ve sağlıklı besleneceğim inşallah...Canım benim Hayırlı olsun Bebişin Allah tamamına erdirsin.. okuyunca çok şaşırdım ve çok sevindim. Sanırım diyet yaparken hamile olduğunu bilmiyordun ..
günaydın kıslarnasılsınız bakiyim hee
benim işler yoğun geçti hafta sonu babamın yanındaydım dün çıktı hastaneden onu yolcu ettik sonrasında eşimle motorla gezdik balık tutmaya gittik tüm gün gezdik yüzüm yanmış kıpkırmızı olmuş suratımda sankim tüp patlamış
dün akşamki menüm:
5-6 kaşık taze fasulye,
2 dilim kepek ekmek ,
3 kaşık yoğurt,
4-5 adet acı süs biberi turşusu,
akşam ara: 21: 00
1 elma,
2 bardak şekersiz çay,
sabah kahvaltım..
2 adet közlenmiş biber biri felaket acıydı,
3 zeytin,
1 kibrit kutusu peynir,
1 bardak süt,
2 bardak çay,
1 salatalık,1 domates,
kızım ve eşime yaptığım omlettende ucundan 1 çatal ucu kardar aldım..
2 dilim kepek ekmek.
bu kadar...
dün akşamki menüm:
5-6 kaşık taze fasulye,
2 dilim kepek ekmek ,
3 kaşık yoğurt,
4-5 adet acı süs biberi turşusu,
akşam ara: 21: 00
1 elma,
2 bardak şekersiz çay,
sabah kahvaltım..
2 adet közlenmiş biber biri felaket acıydı,
3 zeytin,
1 kibrit kutusu peynir,
1 bardak süt,
2 bardak çay,
1 salatalık,1 domates,
kızım ve eşime yaptığım omlettende ucundan 1 çatal ucu kardar aldım..
2 dilim kepek ekmek.
bu kadar...
benim de adım sayarım varr çok eğleniyorum biraz daha yürüyim biraz daha yürüyim derkennkilo verme sürecinde günde 10.000 adım koruma sürecinde de 6000 adım atmak lazımmış ben hiç evden çıkmadıım günler 3000i geçemiyorum yani egzersiz yapmamışsam sadece ev işleri falanla 3000 oluyo ama 1 saat sporla 10.000i buluyorum
:92::92::92::92::92::92::92:süppersin canım benim tebrik ediyorum devamı da böyle güzel gelsin hepberaber kurtulalım inşallahh tüm fazla yağlardan kilolardannn
selam kıslaaaarrçok yoruldum sabahın 6 sından beri ayaktayım. temizlik yaptım yemek yaptım çamaşır alışveriş filan öldüm yani. ancak oturdum heryanım ağrımış valla oturunca anladım. şimdide eşime revani yaptım fırında onu bekkliyorum
canım hoşgeldin oooo revani dayanamam ben
şaka bir yana hugocuğum hiç kaçamak olayınca ne güzel gidiyor kilolar en son 2 hafta önce 1 dondurma yemiştim tatlı olarak sonunda yavaş yavaş veriyorum bu kilolarımı takılıp kalmıştı moralim bozuluyordu ama geç olsun sağlıklı gitsin
ayy öylemi ben kaymaklı yaptım severim ama yemem diyelim canım.
off yasemin öldüm yorgunluktan cam sil ev sil süpür bulaşık çamaşır evi dağıtmış eşim topladım dolanıp durdu elime ayağıma yiyecek istiyo dün yoktumya ondan birde onlara yumurta maması yaptım yemek yaptım tatlı yaptım market derken bittim valla bugünduş aldım şimdi uzandım valla oturcak halim yok belim kaymış valla
hugocuğum bir de ne zamandır soracaktım canım sence hedef kilomu ne kadar belirlemeliyim canım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?