60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canımcım sende güzel kilo vermişsin.. İnsan nasıl rahatlıyor değil mi.. Ben Beurer marka dijital tartı aldım yolunu 1 aya yaklaşık bekledim netten almıştım bir türlü gönderemediler. dijitaller ibrelilerden daha doğru tartıyor diye biliyorum.

Canım benim Hayırlı olsun Bebişin Allah tamamına erdirsin.. okuyunca çok şaşırdım ve çok sevindim. Sanırım diyet yaparken hamile olduğunu bilmiyordun ..

canım geçmiş olsun baban hastaneden çıkmış. ne olduğunu bilmiyorum ama çok geçmiş olsun.

benim bu akşam fazladan bin adım daha atmam lazım
bisküviler anca erir erimez bile belki bin adımda anca 140 kalori yakabiliyorum

benim de adım sayarım varr çok eğleniyorum biraz daha yürüyim biraz daha yürüyim derkenn kilo verme sürecinde günde 10.000 adım koruma sürecinde de 6000 adım atmak lazımmış ben hiç evden çıkmadıım günler 3000i geçemiyorum yani egzersiz yapmamışsam sadece ev işleri falanla 3000 oluyo ama 1 saat sporla 10.000i buluyorum

:92::92::92::92::92::92::92:süppersin canım benim tebrik ediyorum devamı da böyle güzel gelsin hepberaber kurtulalım inşallahh tüm fazla yağlardan kilolardannn

Canım benim Hayırlı olsun Bebişin Allah tamamına erdirsin.. okuyunca çok şaşırdım ve çok sevindim. Sanırım diyet yaparken hamile olduğunu bilmiyordun ..
canım benim teşekkür ederim.malesef bilmiyordum.kızım okula başlamadan da düşünmüyorduk.ama kısmet süpriz geldi yapacak birşey yok.başımızın tacı..ama gene sizlerle olacağım ve düzenli ve sağlıklı besleneceğim inşallah...

canım benim geçmiş olsun.hastaneden çıkmasına sevindim babanın..hoş geldin canım benim.

dün akşamki menüm:

5-6 kaşık taze fasulye,
2 dilim kepek ekmek ,
3 kaşık yoğurt,
4-5 adet acı süs biberi turşusu,
akşam ara: 21: 00
1 elma,

2 bardak şekersiz çay,

sabah kahvaltım..
2 adet közlenmiş biber biri felaket acıydı,
3 zeytin,
1 kibrit kutusu peynir,
1 bardak süt,
2 bardak çay,
1 salatalık,1 domates,
kızım ve eşime yaptığım omlettende ucundan 1 çatal ucu kardar aldım..
2 dilim kepek ekmek.

bu kadar...

Afiyet olsun tatlımmm hepsi de çok güzel bence artık diyetisyene birdahaki gidişinde belki hamilelik süreci için farklı bir liste verir

Son düzenleme:
herkeze merhaba daha önce kayıt olmuştum ama bilgisayarla alakalı sorunlarım oldu o yüzden devam edemedim. ben 60-69 grubunda yeni günlük açmak istiyorum bana nasıl yapacağım konusunda yardım edebilir misiniz

selam herkese

bugün saat 2 saat ders çalıştım
saat 11 de 1 kase çilek yedim
saat 12 de öğle yemeğini yedim 1 çaybardağı barbunyayı (akşamdan ıslatmıştım)domates,biber soğan havuç ve çok az salçayla haşladım ,1 çay bardağı bulguru haşladım,1 kase yoğurt ,1 dilim de kepek ekmek yedim
saat 14 de 2 kuru kayısı,10 badem yedim

canım afiyet olsun bebişin de sana mutluluk getirsin inşallah canım artık biz de teyzeliğe hazırlanacağız

selam kıslaaaarr çok yoruldum sabahın 6 sından beri ayaktayım. temizlik yaptım yemek yaptım çamaşır alışveriş filan öldüm yani. ancak oturdum heryanım ağrımış valla oturunca anladım. şimdide eşime revani yaptım fırında onu bekkliyorum

tatlım çok teşekkür ederim

neruşum bu adımsayarı nereden satınalabiliriz :26: canım ben de çok heveslendim

canım hoşgeldin oooo revani dayanamam ben

şaka bir yana hugocuğum hiç kaçamak olayınca ne güzel gidiyor kilolar en son 2 hafta önce 1 dondurma yemiştim tatlı olarak sonunda yavaş yavaş veriyorum bu kilolarımı takılıp kalmıştı moralim bozuluyordu ama geç olsun sağlıklı gitsin

canım hoşgeldin oooo revani dayanamam ben

ayy öylemi ben kaymaklı yaptım severim ama yemem diyelim canım.
off yasemin öldüm yorgunluktan cam sil ev sil süpür bulaşık çamaşır evi dağıtmış eşim topladım dolanıp durdu elime ayağıma yiyecek istiyo dün yoktumya ondan birde onlara yumurta maması yaptım yemek yaptım tatlı yaptım market derken bittim valla bugün duş aldım şimdi uzandım valla oturcak halim yok belim kaymış valla

yasemin benimde kiloda değişiklik çok olmuyo yağ miktarı düşüyo kas artıyo kilo aynı çıkıyo bende çok yaşadım bu durumu aslında moral bozacak bişey yok en güzeli giden yağların yerine kaslar gelsin. sen sporda sana anlattığım şekilde değişiklikler yap bak nasıl fark edecek malum epeydir spor yapıyoruz veya egzersizde yapmaya başladınya o da değişiklik yapacak sana
sen giden yağlarına bak tartıya takılma fazla

bayağı yorulmuşsun canım şimdi bir sürü kalori yakmışsındır tatlım eminim ki çok güzel pişirmişsindir revaniyi ellerine sağlık canım

hugocuğum bir de ne zamandır soracaktım canım sence hedef kilomu ne kadar belirlemeliyim canım :26:

tatlım hedef kilo yağ oranı ile alakalıdır. kilo boy arası 10 kilo derler yani 170 boya 60 kilo oluyo o zaman ama yağ oranı eğer düşükse kişi 70 kiloda ideal kiloda olur bu boya göre. mesela kişi 60 kilodur ancak yağ miktarı fazla kası azdır o zaman yağ miktarını düşürmek gerekir bu yüzden kilo bu boya göre daha aşarıya çekilir ideal kilo için veya yağ miktarı düşürülüp kas miktarı arttırılıp kilo sabit kalabilir hatta kilo arttırılabilir bile
ideal kilo değil ideal yağ miktarı önemli canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…