60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım haklısın vallahi hugocuğum bu sabah egzersizlere başladım biliyorsun sürekli tempolu yürüyordum egzersiz olarak
100 ip atladım
10 dk step
100 mekik
10 dk basen hareketleri
5 dk kalça hareketleri

ikindi vakti bir daha yapmayı düşünüyorum saat 16 gibi nasıl acaba doğru yoldamıyım tatlım :26:

yürüyüşte yaptığın için canım bu kadar yeterli. bunları hergün yapmaki alışmasın bünyen sonra alışırsa daha fazla yapman gerekir yorar seni. zaten yürüyüşte yapıyosunya o yüzden yeterli olur. birgün yürüyüş yap diğer gün bunları yap veya birgün yürüyüş diğer gün pilates yapabilirsin. ebru şallının sitesi var orda pilates videoları var ordan yapabilirsin canım. veya başka egzersizlerde yapabilirsin. uzun zamanda sağlıklı beslenerek kilo verdin veriyosun cannım

anladım canım en sağlıklısı kas miktarının artması ve yağ miktarının azalması tabi bu da zamanla olacak sporla desteklemeyi düşünüyorum dambıl ile ikindi sporumda kol çalışacağım bir de çok zayıf görünmüyorum hugocuğum hele regl dönemlerinde şiştikçe şişiyorum sabah giydiğim pantolonu akşam zor çıkarıyorum üzerimden

teşekkür ederim canım
anladım 1 gün yürüyüş 1 gün egzersiz 1 gün plates o zaman yarın yürüyüş günüm olsun

babam ameliyata girmeden önce korkudan şekeri yükseldi. ağır bir ameliyat değildi bilinci açıktı geldiğinde. niyse işte daha önceki doktor ameliyatta taşı kırınca taş kırıntıları kalmış böbreğinde onlarda babamı rahatsız ediyordu ve taş kırılınca mikrop yapmıştı o da hasta yapıyodu iltihap yapıyodu
işte daha önce ameliyatta sorun olunca ben bu seferde aynı sorunlar yaşanmasın diye acukk doktoru uyardım
4. ameliyata gerek kalmasın dedim dikkatli olun dedim
doktor genç biri ameliyattan sonra ordaki tüm hastalara benim dediklerimi söylemiş çok kırıldım üzüldüm demiş babamada anlatmış benim ne iş yaptığımı sormuş savcımı sorguya çekiyo beni demiş niyseki uyarılarım işe yaradı sorunsuz geçti ameliyat taşlar temizlendi babam iyi çok şükür

tekrardan çok geçmiş olsun canım sağlık bu tabiiki başka bir şeye benzemez kişi tabiiki soracak sağlıkla ilgili herşeyi oyüzden üzülme canım bence kırılma bile bazen bakıyorsun insanlar yüksek bölümleri okumuşlar ama insan olamamışlar daha

sende ödem çok oluyo sanırım. bak şimcik sana çay tarifi diyeyim hem yağ yakımına sporla çok faydası oluyo. 1 çay kaşığı yeşilçay 1 tutam kirazsapı 1 çay kaşığı rezene tohumu 1 tutam mısır püskülü 1-2 tane avakado yaprağı bunu 1-2 dakika kaynat içine limonsuyu koy sabahları kahvaltıdan önce su bardağından biraz büyükçe bir bardak iç canım çok faydalı kiraz sapı mısır püskülü şöyle birer çimdik diyeyim sana çok değil yani
bunu iç memnun kalacaksın. diyetisyenim verdi. bir hafta içilecek diğer hafta içilmeyecek ara verilecek alışamasın bünye diye.

bu tarifi deneyeyim canım günde 1 defa mı tüketilecek

sağol tatlım. elbete diyeceğim baştan uyarıcam ameliyat bu kolaymı
niyse sağ salim atlattıkya gerisi mühim değil

bu tarifi deneyeyim canım günde 1 defa mı tüketilecek

evet canım günde 1 kez sabah kayfaltısından önce içilcek 1 hafta içilecek diğer hafta ara verilecek canım
rezeneyi sevmediğimden ben içine limonsuyu koyuyorum canım . çayı bir iki dakika kaynat 3-5 dakika demle iç canım çok faydalı olacak

sağol tatlım aslında bu çaylar çok da faydalıymış sağlıklı bir şekilde yağ yakımında sinerjik etki yapıyormuş ve daha hızlı yağ yakıyormuş deneyeceğim yarından itibaren kayfaltıdan önce içeceğim

6-7 ay önce almıştım rezene kiraz sapı mısın püskülü funda yaprağı mate yeşil çay tarçın anason biberiye bir sürü aktardan acaba onları kullansam mıki

saat 1 de uyudum kızım uyuyordu bende erken kalkmıştım diye uyuyayım dedim.1 saat uyudum.daha sonra kızıma makarna haşlamıştım bende 2-3 kaşık kadar yedim.eşimi aradım tavuk budu istedim fırın torbasında yapacağım.birde yeşil mercimekli bulgur pilavı yapacağım.ayran salata..düşğünüyorum.:26:sizce nasıl.

selam kızlar regliydi öncesiydi derken 3 haftadır tartılmadım doktorumda.Yağdan toplamda 3 kiloya yakın verdim geçtiğimiz 4 ayda...Bir alete çıplak ayak çıkıyorsun kas mı su mu yağ mı söylüyor bu 3 haftada bende uslu durmadım regli öncesi stresiyle arada sapıttım şimdi yağ oranım artmışssa diye korkuyorum Diyetisyenim fena fırçalıcak ama ne yapıyım benle aynı diyeti yapan kız ayda 2 kilo verdi ben 4 ayda 3 kilo verdim metabolizmam 700..offf
yarın büyük gün bakalım:18:sporu hiç düzenli yapamadım haftaya spor salonuna yazılıyim diyorum ama bu eylüle beyaz bikini giyebilirmiyim bilmiyorum
adım ölçer markası öneirmisiniz

Son düzenleme:

hoşgeldin canım tek kelimeyle harika

yarın doktorumda eğer 61 altını görürsem şok olurum gerçi hep kıyafetten 2.5 kilo dara çıkarıyor bence fazla sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…