yasemin benimde kiloda değişiklik çok olmuyo yağ miktarı düşüyo kas artıyo kilo aynı çıkıyobende çok yaşadım bu durumu aslında moral bozacak bişey yok en güzeli giden yağların yerine kaslar gelsin. sen sporda sana anlattığım şekilde değişiklikler yap bak nasıl fark edecek malum epeydir spor yapıyoruz veya egzersizde yapmaya başladınya o da değişiklik yapacak sana
sen giden yağlarına bak tartıya takılma fazla
yürüyüşte yaptığın için canım bu kadar yeterli. bunları hergün yapmaki alışmasın bünyen sonra alışırsa daha fazla yapman gerekir yorar seni. zaten yürüyüşte yapıyosunya o yüzden yeterli olur. birgün yürüyüş yap diğer gün bunları yap veya birgün yürüyüş diğer gün pilates yapabilirsin. ebru şallının sitesi var orda pilates videoları var ordan yapabilirsin canım. veya başka egzersizlerde yapabilirsin. uzun zamanda sağlıklı beslenerek kilo verdin veriyosun cannımevet canım haklısın vallahi hugocuğum bu sabah egzersizlere başladım biliyorsun sürekli tempolu yürüyordum egzersiz olarak
100 ip atladım
10 dk step
100 mekik
10 dk basen hareketleri
5 dk kalça hareketleri
ikindi vakti bir daha yapmayı düşünüyorum saat 16 gibi nasıl acaba doğru yoldamıyım tatlım :26:
tatlım hedef kilo yağ oranı ile alakalıdır. kilo boy arası 10 kilo derler yani 170 boya 60 kilo oluyo o zaman ama yağ oranı eğer düşükse kişi 70 kiloda ideal kiloda olur bu boya göre. mesela kişi 60 kilodur ancak yağ miktarı fazla kası azdır o zaman yağ miktarını düşürmek gerekir bu yüzden kilo bu boya göre daha aşarıya çekilir ideal kilo için veya yağ miktarı düşürülüp kas miktarı arttırılıp kilo sabit kalabilir hatta kilo arttırılabilir bile
ideal kilo değil ideal yağ miktarı önemli canım
yürüyüşte yaptığın için canım bu kadar yeterli. bunları hergün yapmaki alışmasın bünyen sonra alışırsa daha fazla yapman gerekir yorar seni. zaten yürüyüşte yapıyosunya o yüzden yeterli olur. birgün yürüyüş yap diğer gün bunları yap veya birgün yürüyüş diğer gün pilates yapabilirsin. ebru şallının sitesi var orda pilates videoları var ordan yapabilirsin canım. veya başka egzersizlerde yapabilirsin. uzun zamanda sağlıklı beslenerek kilo verdin veriyosun cannım
babam ameliyata girmeden önce korkudan şekeri yükseldi. ağır bir ameliyat değildi bilinci açıktı geldiğinde. niyse işte daha önceki doktor ameliyatta taşı kırınca taş kırıntıları kalmış böbreğinde onlarda babamı rahatsız ediyordu ve taş kırılınca mikrop yapmıştı o da hasta yapıyodu iltihap yapıyodu
işte daha önce ameliyatta sorun olunca ben bu seferde aynı sorunlar yaşanmasın diye acukk doktoru uyardım
4. ameliyata gerek kalmasın dedimdikkatli olun dedim
doktor genç biri ameliyattan sonra ordaki tüm hastalara benim dediklerimi söylemiş çok kırıldım üzüldüm demiş babamada anlatmışbenim ne iş yaptığımı sormuş savcımı sorguya çekiyo beni demiş niyseki uyarılarım işe yaradı sorunsuz geçti ameliyat taşlar temizlendi babam iyi çok şükür
anladım canım en sağlıklısı kas miktarının artması ve yağ miktarının azalması tabi bu da zamanla olacak sporla desteklemeyi düşünüyorum dambıl ile ikindi sporumda kol çalışacağım bir de çok zayıf görünmüyorum hugocuğum hele regl dönemlerinde şiştikçe şişiyorum sabah giydiğim pantolonu akşam zor çıkarıyorum üzerimden
sende ödem çok oluyo sanırım. bak şimcik sana çay tarifi diyeyim hem yağ yakımına sporla çok faydası oluyo. 1 çay kaşığı yeşilçay 1 tutam kirazsapı 1 çay kaşığı rezene tohumu 1 tutam mısır püskülü 1-2 tane avakado yaprağı bunu 1-2 dakika kaynat içine limonsuyu koy sabahları kahvaltıdan önce su bardağından biraz büyükçe bir bardak iç canım çok faydalı kiraz sapı mısır püskülü şöyle birer çimdik diyeyim sana çok değil yani
bunu iç memnun kalacaksın. diyetisyenim verdi. bir hafta içilecek diğer hafta içilmeyecek ara verilecek alışamasın bünye diye.
tekrardan çok geçmiş olsun canım sağlık bu tabiiki başka bir şeye benzemez kişi tabiiki soracak sağlıkla ilgili herşeyi oyüzden üzülme canım bence kırılma bile bazen bakıyorsun insanlar yüksek bölümleri okumuşlar ama insan olamamışlar daha
bu tarifi deneyeyim canım günde 1 defa mı tüketilecek
evet canım günde 1 kez sabah kayfaltısından önce içilcek 1 hafta içilecek diğer hafta ara verilecek canım
rezeneyi sevmediğimden ben içine limonsuyu koyuyorum canım . çayı bir iki dakika kaynat 3-5 dakika demle iç canım çok faydalı olacak
6-7 ay önce almıştım rezene kiraz sapı mısın püskülü funda yaprağı mate yeşil çay tarçın anason biberiye bir sürü aktardan acaba onları kullansam mıki
bozulmamışsa olur tabikide tatloşum niden olmasın
saat 1 de uyudum kızım uyuyordu bende erken kalkmıştım diye uyuyayım dedim.1 saat uyudum.daha sonra kızıma makarna haşlamıştım bende 2-3 kaşık kadar yedim.eşimi aradım tavuk budu istedim fırın torbasında yapacağım.birde yeşil mercimekli bulgur pilavı yapacağım.ayran salata..düşğünüyorum.:26:sizce nasıl.
hoşgeldin canım tek kelimeyle harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?