60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evttt kızlarrr... dünn gece görüpp görebilecegimm en güsel dügünü gördümm sanırımm:44::44: 1200 kişilikk yemeklii ve sınırsızz içkili birr dügündüü.. viskininn markasınıı ilk kezz duydumm bayaa cahilmişim.. salonn okadarr büyüktü kii cogunu barkovizyonlardann izleye bildimm.. 3 kocamannnnn torbaaa takıı topladılarr ve kücükk kücükk sandıklarr gitti arkasındandaa.. ticaret odası baskanıyla ali erez in kızı evlendi.. dügünde sahit olarakk b.sehir belediye baskanı, ertugrul günay, ısılay saydın, esnaf sanatkarlar odası baskanı, ebso baskanı , bi millet vekili adayıı daha adınıı hatırlayamadıgımm toplam 8 kişi sahitlik yaptı.. bi ra barkovizyondan demet akbagla kocasını gördümm.. elbiemm abartıı olmasın dedimm ama o kadarr sıkk insanlar vardııı kiii elbiseminn rengi dısındaa bi carpıcılıgımm olmadı gelinnnn inanılmazz güzeldiiiiiii benimm adımıı anonss etmedilerr salona girerkenn alındımm benimm bakanlardan neyim eksikk geli,nn 1200 kişiyii tek tekk öptüü takı toplarkenn, tamm 3.5 saat öpüsmeleri sürdü en az ve en son bizimm masada fenalastııı millette para varr huzurr varr yinede... biz dügüne 150 000 harcadılarr die duymustukk ama sanırımm takılardann acıgı hayliyle kapattılarrr... bizdee öleee hayran hayrann baktıkk kızlarlaa allahh mutlu etsinnn ne dielimmm zenginin malı zügürdünn cenesini yordu yinee

selamlaar...

3 gündür misafir var ve bayanlar bir araya gelince noluuur dersiniz.... açma olur börek olur poğaça olur.... Ama şu kardeşiniz varyaaa kanının son damlasına kadar direniyor.... Bana gıcık mualmelesi yapıyorlar, diyorlarkii amaaaan sicim gibi olmuşun, süzülmüşüün....Yaa Sabır lar çekerek üç günü atlattık çok şükür... Veee kilom 64 lere indi kardeşleeer..... Betüül biiir rejim karşıtları sıfıır.... Kimse buna inanmasada ben doğru yolu buldum

Bu günkü menümü yazayım hemencik;

Sabah;
1 dilim light tost ekmeğine sürülmüş kahvaltılık lor
1 dilim li. tst. ekm. sürülmüş kahvaltılık sos acı (acaip bağarsakları çalıştırıyor acı diye herhalde hem tadı süper deneyin tavsiye ederim....)

Öğlen;
1 domates
1 salatalık
2 kk peynir
1 dilim ekmek....

Ara;
5 tane bebe bisküvisi

Akşamada tavuk ciğeri ...
Patates yemeği

sporla alakalı mı.

2 mileden başlaylım 5 mile kadar arttırabilirsin. ben bilgisayarıma indirdim. o şekilde iyi oluyor her an elinin altında.
Günde sadece 1 kez mi yapılıyor?Mesela 2 mil yaptım sabah üstüne başka ek yağ yakmak için ne yapabilirim.Birde benim bazal metabolizma hızım en alt seviyenin neredeyse yarısı metabolizma hızlandırıcı olanı var mı Leslienin:44:

tahlillerim çıktı arkadaşı aradım 1933 değerdeymiş.4 haftalık hamileymişim.:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

tebrikler tatlım üzülme herşey nasip kısmetttt

keşke ben de hamile olabilsemmm
:84::84::84:
61 kiloya inmişsin tebrik ederim diyetese ne zamn gittin bak ne güzel sonuçlar aldınnn:92::92::92::92::92::92::92:

2 kaşık yeşil mercimekli bulgur pilavı,
2 adet orta büyüklükte fırında domates ve biberli tavuk..,
2 dilim kepek ekmek,
saymadım ama 6-7 kaşık kadar semizotlu cacık,

bu kadar kızlar...

tebrikler tatlım üzülme herşey nasip kısmetttt

keşke ben de hamile olabilsemmm
:84::84::84:
61 kiloya inmişsin tebrik ederim diyetese ne zamn gittin bak ne güzel sonuçlar aldınnn:92::92::92::92::92::92::92:

teşekkür ederim canım benim.diyetisyene gitmedim.ama kaç kiloda hamile kaldığımı belirlemek için dün tartıldım evde...haftaya da diyetisyene gideceğim.yeni listemide sizlerle paylaşırım.yarında kadın doğum doktoruna gidip bir kontrol olcağım bakayım.ne durumdayım.hiç beklemediğim birşeydi.şoktayım halen.nasıl alışacağım bilmiyorum.ama herhalde içimde hareket etmeye başlarsa eminim alışırım.

sabah 2 mil akşam üstüde 2 mil yap günde 4 mil yeterli. meto hızlandırmak için. elma kürü dene
bir elmayı 4 eböl. yarım limon onuda 2 ye böl bir kabuk tarçınla 1 litre suda kaynat elmalar yumuşadıktan sonta ocağı kapat ve ılıklanınca içmeye başla.

meto hızlandırmak içim spor şart. sen genelde neler yaparsın spor olarak

40 dakika hızlı hızlı yürüdüm..oğluşu babasına dükkana bıraktım,yoksa onunla zor yürürdüm..iyi geldi..nerede hareket,orada bereket..

aramıza hoşgeldiniz..hep beraber kilocuklarımızı sağlıklı bir şekilde veririz umarım..

ilk menümü paylaşaım kızlar müsadenizle

Sabah: elma sirkeli su

kahvaltı: bir dilim kepek ekmeği/ 30 gram peynir/2 zeytin/ yarım domates/yarım salatalık/azcım pazar neşesi sucuk kavurması

ara: maydonoz suyu

öğlen: 100 gram tavuk haçlama ve salata

ara: bir kupa neskafe 2 kepekli büsküvi

akşam: yarım kabak rendesi ile bir çay bardağı yoğurdu salata ile karıştırdım pul biber ve nane ile harmanladım yanına da bir avuş içi kadar haşlanmış tavuk

spor olaral
3 mile lesile ve yarım saat dışarda yürürş

önce ve sonraki halinizi görmek isterdik motivasyon açısından..

Bnce protein biraz az olmuş ve akşam yemeği yarım kabak mıdiyetin çok sertben dayanamam

selam kızlar saat 16 da spor yaptım yarım saat
saat 17 de 1 yeşil elma yedim
saat 18 de 1 tavuk but 2 elma dilim patates,1 kase mercimek çorbası 1 kase yoğurt
saat 20 de 2 küçük şeftali yedim
saat 21 de 1 bardak süt içtim
şimdi de uyusunda büyüsün ninni
tıpış tıpış yürüsün ninnnnnnnnniiiiiiiii
ritmine ayak uydurmak için uyuyacağım ay pek bir yaramaz oldum ben iyi akşamlar herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…