şimdi ben hangisini yapmalıyım yeni başladım diyelim :44:
Günde sadece 1 kez mi yapılıyor?Mesela 2 mil yaptım sabah üstüne başka ek yağ yakmak için ne yapabilirim.Birde benim bazal metabolizma hızım en alt seviyenin neredeyse yarısısporla alakalı mı.
2 mileden başlaylım 5 mile kadar arttırabilirsin. ben bilgisayarıma indirdim. o şekilde iyi oluyor her an elinin altında.
tahlillerim çıktı arkadaşı aradım 1933 değerdeymiş.4 haftalık hamileymişim. :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
tebrikler tatlım üzülme herşey nasip kısmetttt
keşke ben de hamile olabilsemmm
:84::84::84:
61 kiloya inmişsin tebrik ederim diyetese ne zamn gittin bak ne güzel sonuçlar aldınnn:92::92::92::92::92::92::92:
Günde sadece 1 kez mi yapılıyor?Mesela 2 mil yaptım sabah üstüne başka ek yağ yakmak için ne yapabilirim.Birde benim bazal metabolizma hızım en alt seviyenin neredeyse yarısımetabolizma hızlandırıcı olanı var mı Leslienin:44:
aramıza hoşgeldiniz..hep beraber kilocuklarımızı sağlıklı bir şekilde veririz umarım..[sıze="2"]bende aranıza katıldımm bir selam veren çıkmadı canınız sağ olsun napalım. Zamanla alışılır herhalde.
Ben buraya kayıt olduktan sonra burada olmadım ama ocak 22 de diyete başladım. Azimle 86 kilodan 65 e kadar düştüm şuan regli sürecine girdiğim için 66 kiloyum. Yaklaşık 4 aydır diyet ve spor yapıyorum. Sizlerle güzel şeyler paylaşmak için burdayım. Boyum 1.55 şu anki kilom 66 60 kilo olmak ve son hedefim 58 olmak istiyrum. Desteklerinizi bekliyorumm [/sıze]
önce ve sonraki halinizi görmek isterdik motivasyon açısından..özel şeyler derken çok az beslendim malesef. Bide spor olarak lesile ile walk yapıyorum her gün 4 mile yapıyorum. Yoğun olduğun günlerde 3 mile yapmaya çalışıyorum ama fire yok her gün yapıyorumm resimlerimi paylaşmak isterdim sizlerle. çok ciddi bir çaba harcadım. Az yedim ama her zaman sağlıklı beslendim.
Bnce protein biraz az olmuş ve akşam yemeği yarım kabak mıilk menümü paylaşaım kızlar müsadenizle
Sabah: elma sirkeli su
kahvaltı: bir dilim kepek ekmeği/ 30 gram peynir/2 zeytin/ yarım domates/yarım salatalık/azcım pazar neşesi sucuk kavurması
ara: maydonoz suyu
öğlen: 100 gram tavuk haçlama ve salata
ara: bir kupa neskafe 2 kepekli büsküvi
akşam: yarım kabak rendesi ile bir çay bardağı yoğurdu salata ile karıştırdım pul biber ve nane ile harmanladım yanına da bir avuş içi kadar haşlanmış tavuk
spor olaral
3 mile lesile ve yarım saat dışarda yürürş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?