- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
kim gelmişkim gelmiş neruda yar neruda yar
herkeslere günaydın iyi haftalar diliyorum hepinize .cumartesi pazar çarşıdaydım kendime bişeyler aldım.tabi cozuttumda yine neyseki sıkı bir haftaya girdim bakalım nasıl geçecek bu haftam:26:
kahvaltım
1,5 dilim kepek ekmek
domates-salatalık
3 zeytin
kibrit kutusu büyüklüğünden az(tulum peyniri)
ve birazda marul yedim
nettiniz bakalımmmmmmmmm
bende yine hastayımmmmm:2:nezleyim azcıkkkk,başımda ağrıyorrr3 gündürrr böyleyim ama yine de sporlarımııııı yaptımmmmm,efferim beneee
bugün itibari ile sınavlarım başlamış bulunuyorr,aranıza pek katılamicammmm,arada bir bakarım artıkınnn
bu arada 62 olmuşumm,400 grm gitmişş çok şükür ,ayda 400 gram veriyorum Allahım yaaaa
sabah kaffaltım şöle olduu
1,5 dlm esmer ekmek
1 kk light beyaz peynir
2 yeşil zeytin
maydanoz
nane
Günaydın cici kızlar..
Hepinizi çok özledim..
Denizli de rejimin ucu da kaçtı tabi..
Azcık geçmişe bakim sonra görüşürüz..
günaydın kıslarbabam çıktı çok şükür sağ salim hastaneeden raporu vardı onu almaya gittim erkenden eve şimdi geldim bende nasılsınız bakalım hala yeni listeme başlayamadım babamın ameliyatı filan derken evde olamadım ama yarın başşlıyorum bende
günaydın kıslarbabam çıktı çok şükür sağ salim hastaneeden raporu vardı onu almaya gittim erkenden eve şimdi geldim bende nasılsınız bakalım hala yeni listeme başlayamadım babamın ameliyatı filan derken evde olamadım ama yarın başşlıyorum bende
günaydın afiyet olsun canımgünaydın kızlar nasılsınız bende diyetisyene gittim 64.3 kilo çıktım yağ oranım %26 listeme bugun basladım 1500 kalorilik bir listem var inşallh ciddi ciddi gidecek artık
kahvaltım sirkeli su+300ml su ılık
1 kk peynir
2dilim ekmek
2 salatalık
1domates
çay
1ceviz
günaydın afiyet olsun ecrin.ecrin sen şu test işini ne yaptın yani geçmişi okuyamadım ben hamileleik için baktıracaktın hani ne oldu o yada yazdın ben görmedim geçmişi okuyamadığım için :26:günayyyydıııııınnnnnnnn..... dün gecee rüyamda cok korktumm... sona da yatamadımm.. bölükk pörcükk uykuyla tursu gibi oldum yafff:89::89: yaz geldiii cnm artıkk bişi yemekk istemiyor.. sabahh kahvaltısınıı azcıkk peynirli domatess corbasıyla bütünlestirdimm.. öglene de bakiciiiiizzzz artıkk
1 fincan da sekersizz nescafe içtim:96::96:
Günaydın kızlaar ve afiyetler olsunnnn..
h.sonu zıbıttım... Tamam öyle abartı sağlıksız bişi yemedim ama yine de kötü oldu çünkü çok yedimmm...
mesela;cmt günü arkadaşımla kahve içmeye gittik yanında küçcük bi bisküvi vardı tarçınlı onu yedimmm 1akşam yemeği yiyemedim canım tatlı istiodu 1 muz 2 kivi 1 portakal yemiştim sonra uyumuşum 11 de uyandım acıktım tabı ama o saatte yemek ıstemedım 1 kaşık yogurt yedım 1 saat sonra tekrar yattım 2 pazar günü doymak bilmedim yaaa... sabah 1 dlm kepek ekmeği kaşar çayla kahvaltı yaptım... 1 saat sonra bi muz yedim... 1 saat sonra 1 dlm kepek ekmeği kaşar 3 dilim hindi salam yedim....2 saat sonra bi küçük elma... 6 7 gibi de 1 z.yağlı enginar yoğurt 1 tabak kepekli makarna 3 tane de köfte yedim.... Bitti mi sandınızzzzz Yok anacım saat 9 gibi de 1 portakal 1 kivi yedim ay yazarken yoruldum bi de yedim yani bunları pfff... Neyse yapacak bişe yok artık..
Yine de sabah tartıldım kilo vermişim 60.8 çıktımaz vermişim ama olsun vermişim deil mi
sabahta;
2 dilim kepek ekmeği
kaşar peynir
2 dilim hindi salam (yemicektim ama canım çekti çok)
5 6 tane cherry domates
çayla kahvaltımı bitirdim...
günaydın afiyet olsun canım
günaydın afiyet olsun ecrin.ecrin sen şu test işini ne yaptın yani geçmişi okuyamadım ben hamileleik için baktıracaktın hani ne oldu o yada yazdın ben görmedim geçmişi okuyamadığım için :26:
sağolun kıslar
cimcime sen hamilemisin kızz
kafam karıştı ecrin hamile değil sanırım cimcimemi hamile yaff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?