60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın canlarımmm

kendi haberlerimi vermeden önce cimcime canım geçmişi okurken gördüm inan çok sevındım allah sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsın canım.hafta sonu da gitmedin sanırım diyetisyene bebişe ve kendine iyi bak annesi
hafta sonu kontrolum vardı 2 haftada 2 kilo vermişim bu bıraz uzdu benı ama regl donemmmde son hafta şişkinlik var dedi.1100 gr yag vermısım kızlarr ve gobek kalca oranım 4 cm kollarım 1 cm ıncelmıs. bende bacaklarımdan ıncelsem dedım 500 gr vermek gerekırmıs bacaklardan kı bacakların inceldigini hissetmek ıcın .

listemde dğişiklik yapmadı bu hafta daha hızlı kılo verebılırmısım.funda cayını 2 cıkardı yeşil çay 1 fincan kaldı.

onun dısında şişkinliğimi atmak için cay tarıfı verdı sızede yazayım regl den 1 hafta once ıcmeye baslamak gerekıyor ve her yemekten yarım saat sonra 1 kupa ılık ıcılecekmıs

1 elma 4 e bol
1 lımon 4e bol
2 lt soguk su
1 dal cubuk tarcın
1 tk karanfıl
1 tk tane karabıber
5 dk kaynatılacak ve demlenmesı beklenılecek.en gec 8 saat sonra suzulüp içilecek.

Son düzenleme:
kim gelmiş kim gelmiş neruda yar neruda yar

:13::13::13::13::13::13::13: hugocukcuum bugün yok sanırsam ama belki akşama doğru gelir babasının bazı evrakları varış hastaneye onları götürecekti

afiyet olsun nugiiimmm günaydınn balımmcııımmm

yuufffiiiiiiiiiiiiiiii(yecaalee) fambııımmmm kilo vermiş de gelmişş ohh sporları da yapmışşşş tebrikler kuzummmm devamı d böyle güzel gelsin gitsin tüm fazla yağlar kilolarrrr inşallahhhhhhh hepberaber kurtulalım canım benimm:92::92::92::92::92::92:

Günaydın cici kızlar..
Hepinizi çok özledim..
Denizli de rejimin ucu da kaçtı tabi..
Azcık geçmişe bakim sonra görüşürüz..

yecaaleciiimmm günaydınnn tatlımm olsun tatilde olur öyleee bugünden itibaren ayyynen devammmm gidecekkk bu fazla yağlar kilolarrr kurtulucazz hepberaber inşallahhh

günaydın kıslar babam çıktı çok şükür sağ salim hastaneeden raporu vardı onu almaya gittim erkenden eve şimdi geldim bende nasılsınız bakalım hala yeni listeme başlayamadım babamın ameliyatı filan derken evde olamadım ama yarın başşlıyorum bende

günaydın kızlar nasılsınız bende diyetisyene gittim 64.3 kilo çıktım yağ oranım %26 listeme bugun basladım 1500 kalorilik bir listem var inşallh ciddi ciddi gidecek artık

kahvaltım sirkeli su+300ml su ılık

1 kk peynir
2dilim ekmek
2 salatalık
1domates
çay
1ceviz

günayyyydıııııınnnnnnnn..... dün gecee rüyamda cok korktumm... sona da yatamadımm.. bölükk pörcükk uykuyla tursu gibi oldum yafff:89::89: yaz geldiii cnm artıkk bişi yemekk istemiyor.. sabahh kahvaltısınıı azcıkk peynirli domatess corbasıyla bütünlestirdimm.. öglene de bakiciiiiizzzz artıkk
1 fincan da sekersizz nescafe içtim:96::96:

babana çok geçmiş olsun hugocummm

hade bakalımmm gelmişşş gecmişş olsun cnmm... bu da bitti hayırlısıyla.. allahh baska dert vermesinnn..

Günaydın kızlaar ve afiyetler olsunnnn..
h.sonu zıbıttım... Tamam öyle abartı sağlıksız bişi yemedim ama yine de kötü oldu çünkü çok yedimmm...
mesela;cmt günü arkadaşımla kahve içmeye gittik yanında küçcük bi bisküvi vardı tarçınlı onu yedimmm 1 akşam yemeği yiyemedim canım tatlı istiodu 1 muz 2 kivi 1 portakal yemiştim sonra uyumuşum 11 de uyandım acıktım tabı ama o saatte yemek ıstemedım 1 kaşık yogurt yedım 1 saat sonra tekrar yattım 2 pazar günü doymak bilmedim yaaa... sabah 1 dlm kepek ekmeği kaşar çayla kahvaltı yaptım... 1 saat sonra bi muz yedim... 1 saat sonra 1 dlm kepek ekmeği kaşar 3 dilim hindi salam yedim....2 saat sonra bi küçük elma... 6 7 gibi de 1 z.yağlı enginar yoğurt 1 tabak kepekli makarna 3 tane de köfte yedim.... Bitti mi sandınızzzzz Yok anacım saat 9 gibi de 1 portakal 1 kivi yedim ay yazarken yoruldum bi de yedim yani bunları pfff... Neyse yapacak bişe yok artık..
Yine de sabah tartıldım kilo vermişim 60.8 çıktım az vermişim ama olsun vermişim deil mi
sabahta;
2 dilim kepek ekmeği
kaşar peynir
2 dilim hindi salam (yemicektim ama canım çekti çok)
5 6 tane cherry domates
çayla kahvaltımı bitirdim...

cimcimecim hamileymişşin tebrikler canım Allh saglıkla kucağına almayı nasip etsinn

günaydın balım sevindim canım bende baban hastaneden çıktı demek genelde erkenden sen yazardınya buraya bende babanın yanına kalmaya gittin sanmıştım hastaneye.hoşgeldin balım

günaydın afiyet olsun canım
günaydın afiyet olsun ecrin.ecrin sen şu test işini ne yaptın yani geçmişi okuyamadım ben hamileleik için baktıracaktın hani ne oldu o yada yazdın ben görmedim geçmişi okuyamadığım için :26:

günaydın canım evet hafta sonları oluyo bu kaçamaklar artık biraz görmemezlikten gelicez başka çaresi yok aşırıya kaçmadıktan sonra bence az bi kaçamak normal yani.kahvaltı içinde afiyet olsun

buu sarkıı bendenn hepinizeee gelsinnnnn... eccük ayrılıkk sarkısı amaa olsunn içinde sevgi olann herseyy güzeldirr

http://www.izlesene.com/video/model-degmesin-ellerimiz-2011/3350215

bu arada dünn nelerr yedigimi de yazayımm

sabahh cok güsell bi kahvaltı yaptımm
1 domates
1 yk paprika
sanırım 2 kk olduu peynir
1 gevrek
5_6 sekersizz cay
cokk az yaglı sahanda yumurta
5 zeytin
birazcık da hardall yedim

öglenn sadece 5 tane bademm yiyebildimm cünkü bana ara gibi oldu kahvaltıyı cok gec yaptım..

aksamm:

3 kücüge yakınn orta boy balık
bolll yesill, peynirlii salataa
acıı biberli yooort azcıkk
azcık saksuka
bidee bi ufacıkk tabakk denizz börülcesii...
yarım bardakk kadarr salgam içtimm.. tuzlu oldugu içinn cok içemedimm maaleseff

hiçç zıbıtmadımm sayabilirimm kendimiii

degilimm tatlımm... zatenn doktorr testi yapmakk istemedii su an hamile kalsan bile görünmeyecekk ama ben yok die düsünüyorumm bu günlerde kalmalısınn dedii.. testtte negatiff cıktıı sonucc olarakk.. neyse kısmett ddim bendee:85::85:

Merhaba kızlar..
Çarşamba akşamı diyetisyene gittim , bi daha da giremedim nete yazamadım size..
Bu 3 hafta da sadece 1,7 kilo vermişim.
Diyetisyetn de şaşırdı, çok mu kaçamak yaptın dedi..
Yoo dedim.. gerçekten de yapmadım çok yani..
Gerçi ölçümlerde ödem var vucudunda gibi görünüyor dedi ama bilemiyorum tabi.
2,5 kilo yağ kalmış dedi. Onu verince rahatlayacağız ama 50 kilonun altına düşmemiz lazım tabi dedi.
Ben de dedim süper olur ben de öyle istiyorum zaten ama moralim bozuldu dedim.
sağolsun çok destek oldu, arada durur böyle aynen devam et dedi.
Kilo vermediğim için listemi de değiştirmedi.
Yolculuk kaçamaklarından sonra bu sabah listeme geri döndüm.
İnşallah bi daha ki randevuma 3 kilo vermiş olabilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…