yarın hastaneye gitcem bikaç evrak vermemm lazım geç gelirim
tatlım umarım ciddi bir şey yoktur
yok canım babamın bikaç evrağını vermem lazım sadece
yasoo şeftali çıkmışmıki yedin
cimi günaydınn,kız rüyamda senin hamile olduğunu gördümmmm,Allahım yaa artık burdaki herkes rüyama girer olduuuu,şimdide geçmişe bakim dedim sen öyle bişey yazmışsın,doğru muuuu
nettiniz bakalımmmmmmmmm
bende yine hastayımmmmm:2:nezleyim azcıkkkk,başımda ağrıyorrr3 gündürrr böyleyim ama yine de sporlarımııııı yaptımmmmm,efferim beneee
bugün itibari ile sınavlarım başlamış bulunuyorr,aranıza pek katılamicammmm,arada bir bakarım artıkınnn
bu arada 62 olmuşumm,400 grm gitmişş çok şükür ,ayda 400 gram veriyorum Allahım yaaaa
sabah kaffaltım şöle olduu
1,5 dlm esmer ekmek
1 kk light beyaz peynir
2 yeşil zeytin
maydanoz
nane
nettiniz bakalımmmmmmmmm
bende yine hastayımmmmm:2:nezleyim azcıkkkk,başımda ağrıyorrr3 gündürrr böyleyim ama yine de sporlarımııııı yaptımmmmm,efferim beneee
bugün itibari ile sınavlarım başlamış bulunuyorr,aranıza pek katılamicammmm,arada bir bakarım artıkınnn
bu arada 62 olmuşumm,400 grm gitmişş çok şükür ,ayda 400 gram veriyorum Allahım yaaaa
1,5 dlm esmer ekmek
1 kk light beyaz peynir
2 yeşil zeytin
maydanoz
nane
evet famirciğim doğru rüya soğru görmüşsün. süpriz oldu ama hamileyim...
günaydım sabah şekerlerim....
sabah kahvaltımı yazayım:
2 bardak ılık su,
1 kuru kaysı son bir tane kalmıştı yedim artık.bugün gene alayım..
2 adet zeytin,
1 kibrit kutusu peynir.yumurta günümdü ama haşlamayı unutmuşum.
bir minnak domates,
1 salatalık,
1,5 dilim köy ekmeği,
1 bardak süt,
nettiniz bakalımmmmmmmmm
1,5 dlm esmer ekmek
1 kk light beyaz peynir
2 yeşil zeytin
maydanoz
nane
cimcimecim günaydın canım afiyet olsun ama bence biraz fazlalaştır artık iki can taşıyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?