60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok canım babamın bikaç evrağını vermem lazım sadece

yasoo şeftali çıkmışmıki yedin

anladım canım
şeftali de tadı berbat yaz şeftalisi gibisi yok kayısıdan biraz büyüktü bu organik mi diyorlar ne diyolarsa tüysüz şeftali işte ekşimtrak bir tadı var ben beğenmedim

kızlar mrb,ben de şubatta rejime başladım.Öyle katı bir rejim uygulamadım açıkçası(malesef mide rahatsızlığım yüzünden az ama sık yemem gerekiyor bunda da kontrollü olmak çok güç oluyor).69 kilodan 63 e indim.1 aydır ibre 63 ü çok sevdi altına inemedim gitti. hedefim 58 kiloya Temmuza kadar inmekti ama böyle giderse zor sanırım..?

sabah:
1/2 simit
1 dilim ekmek
1 light üçgen peynir
40 gr light peynir

ara
incir

öğlen
5 kaşık bezelye
1 light yoğurt
1 galeta

ara
meyveli light yoğurt

akşam
1 enginar
light kola
3 galeta
lıght yoğurt

ara
2 galeta
2 tane light üçgen peynir

cimi günaydınn,kız rüyamda senin hamile olduğunu gördümmmm,Allahım yaa artık burdaki herkes rüyama girer olduuuu,şimdide geçmişe bakim dedim sen öyle bişey yazmışsın,doğru muuuu

günaydım sabah şekerlerim....

sabah kahvaltımı yazayım:

2 bardak ılık su,
1 kuru kaysı son bir tane kalmıştı yedim artık.bugün gene alayım..
2 adet zeytin,
1 kibrit kutusu peynir.yumurta günümdü ama haşlamayı unutmuşum.
bir minnak domates,
1 salatalık,
1,5 dilim köy ekmeği,
1 bardak süt,

Son düzenleme:
nettiniz bakalımmmmmmmmm
bende yine hastayımmmmm:2:nezleyim azcıkkkk,başımda ağrıyorrr3 gündürrr böyleyim ama yine de sporlarımııııı yaptımmmmm,efferim beneee
bugün itibari ile sınavlarım başlamış bulunuyorr,aranıza pek katılamicammmm,arada bir bakarım artıkınnn
bu arada 62 olmuşumm,400 grm gitmişş çok şükür ,ayda 400 gram veriyorum Allahım yaaaa
sabah kaffaltım şöle olduu
1,5 dlm esmer ekmek
1 kk light beyaz peynir
2 yeşil zeytin
maydanoz
nane

tebrik ederim canım benim...:92::92::92::92::92::92:azar azar gidecek hepsinden kurtulacaksınız.bende sanırsam artık alırım.amaçok dikkat edeceğim...bende 2 kilo vermişim famirciğim..:92:aslında tartılmyacaktım.ama hamile olduğumu öğrenince kaç kilodayken kamışım diye bakmak için ölçtüm.bugün doktora gidip kontrol olacağım bakayım ne durumdayım...:26::26::26:şoktayım halen inanamıyorum..:83::83:sanada geçmiş olsun canım benim.

Günaydın fAMİR.. Geldiniz mi İstanbula ben yokken yoksa..

evet famirciğim doğru rüya soğru görmüşsün.süpriz oldu ama hamileyim...

Ana topiğimizin ilk bebesi.. Cimcim hayırlı olsun..

Günaydın cici kızlar..
Hepinizi çok özledim..
Denizli de rejimin ucu da kaçtı tabi..
Azcık geçmişe bakim sonra görüşürüz..

cimcimecim günaydın canım afiyet olsun ama bence biraz fazlalaştır artık iki can taşıyorsun canım

fambıkcım günaydın cicim tebrik ederim 400 gr için ben onu bilenem veremiyomya afiyet olsun canım sana

cimcimecim günaydın canım afiyet olsun ama bence biraz fazlalaştır artık iki can taşıyorsun canım

haklısında bu hafta böyle geçsin bir haftasonu diyetisyenime gideyim bakayım onun önereceği şekilde beslenirim..fazlasını da istesemde yiyemiyorum.bunları bile zorla yedim inanki.ama dikkat ederim artık..

herkeslere günaydın iyi haftalar diliyorum hepinize .cumartesi pazar çarşıdaydım kendime bişeyler aldım.tabi cozuttumda yine neyseki sıkı bir haftaya girdim bakalım nasıl geçecek bu haftam:26:
kahvaltım
1,5 dilim kepek ekmek
domates-salatalık
3 zeytin
kibrit kutusu büyüklüğünden az(tulum peyniri)
ve birazda marul yedim

cimicimm kilo vremişsinn tebrik ederimmm,en azında 2 kilo eksik başlayacaksın hamileliğe o da bişey yaniii,Allah hayırlı bir hamilelik geçirmeni nasip etsinnnn,iyi bak bebeciğeee,az yeme artıkın ama sağlıklı yiyecekler yemeye devammmmm
sağolll nugicimmm,darısı başına,2 haftada 1 kaçmak yapmaya başladım ya ondan mı veriyorum ki acabaaa:44:
yecaleeecimm istanbula gitmedikkkk,okullar tatil olsnn,o zman gelicez inşallahhhh,sizlerlede buluşmuş olurummm hemmmmm
hadi ben kaçarrr azcık ders çalışammmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…