60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyyy kıyamamm evett 15 ay cok kücükmüşş kıyamamm minnacıklar dahaaa annem de tamm 2 yasında vermişti kızını.. alısıolarr hemenn.. oyunun tadını aldılar mıı daha kolay oluo.. anne özlemii illa olcak tabi cokk minikler cünkümm.. ikizler genetikmii? yoksa tesadüf mü cnmm hr cogul gebelik yasayana soruyrum bunu babam ikizdee acaba bana vurur mu vurmaz mı die kestireblmek içinn

ayy çok güldüm atom karınca haa
tatlım motor tutkusu başka bişey vazgeçmiyorlar hiç. bizde transalp vardı sattı şimdi 2008 model aldı yarış motoru değil ama büyük endru diyorlar onlardan aldı taşıyamıyo bile çok büyük motor dağ motoru hız için anlayacağın. ama dikkatli benimki normal kullanır hız yapmaz
benim babamdada motor var hep vardı zaten hala kullanır ama babamda motoru yavaş kullanır hızlı değil ihtiyaç der motor için ama daha söylemedik babama çünkü o küçük motor alın derdi bu büyük parasıda büyük tabee
niyse aldı işte bende seviyorum hafta sonları geziyoruz gerçi hamile kalınca binemicem ama olsun seneye binerim artıkın. geçen hafta gezdik iyiydi şimdi motor aldı yaz geldiya araba duruyo bizim kullanmaya gerek kalmıyo motor kullanır artık
evelsi yaz diğer motorla çanakkaleden çıktık tatile izmir istanbul kuşadası bodrum gezdik hep iyiydi tabe popişimi çok acıdı saatlerce mtor tepesinde oturmaktan ama iyiydi yinede. çok zevkliydi

annenin iki yaşında kreşe başlattığı sen misin.sensen hatırlıyomusun ne hisstetmiştin kreşte.ben hiç gitmedim kreşe bilmiyorum ne oluyo,orada nasıl davranıyolar yani.benim ikizler spontan yani kendiğinden oldu.eşimin ailesinde baba tarafında her kuşakta bi tane ikiz var.ayrıca binim ailem de bir tane var.bide ben çocukkenden beri çok dua ederdim.ikizim olsun diye Allahım kabul etti duamı.çok mutluyum.şikayet etmiyorum ama çok ama gerçekten çok zor ikiz büyütmek.abimizden biliyorum.tek çocuk hiç bişey değil insan parmağinda çevire çevire büyütür.yine de istiyosan bunu bilde öyle iste

Son düzenleme:

Afiyet olsun canım benimmmm ben çok yanlış bişey görmedim en azından sağlıklı şeyler yemişsin afiyet olsunnn bugünden itibaren ayyynen devammmm

hugocukcuuuum arada söyledim sanırım ama ben de antebe git gel telaştan atlamış olabilirim kusura bakmaa canım benimm çokk geçmiş olsun babacığınaaaa

babamm da benii öle gezdirdidi popişiminn acısınınn yanındaa saclarımm öle bi dolasırdıı kii acılmakk bilmezdii... ama kocişş beni motora bindirmioo bişi olur die ama hakikatten tipi bi görsenn aynı atomm karınca oluoo.. motor da aynıydııı

geçen aradılar ev bitmiş işte fayanslarını seçtik banyo tuvalet için yakında biter ev sanırım taşıncaz ev taşımak nakliyat kaç para tutar acep hiç bilmiyorum. ama yepyeni evide başkalarına vermeye gönlüm razı olmuyo taşınsakmı taşınmasakmı kafam karıştı. gerçi eşim iş görüşmesi yaptı makina mühendisine ihtiyaç olunca çağırcaklar o iş yeri daha iyi hafta sonları tatil filan eşim çok istiyo ama ne zaman çağırırlar bilinmez babam ilgileniyo zaten tanıdık müdür var o yardımcı oldu sağolsun ama ne zaman makina m,ühendisine ihtiyaç olur bilmiyoruz bu ev eski bebekte olunca oda yok çocuk odası yok kaldık böylece napsak ne etsek kafamız karıştı. taşınsak bu sefer diğer işten erken çağırsalar bidaha taşıncaz taşınmasak burda kalsak geç çağırsalar bir sene sonra filan bir yıl daha bu ev çok zor kaloriferleri yakmıyorlar filan sorun yaşıyoruz ev dökülüyo sinir oluyorum ama bilmiyorum napcaz ne etcez. geçen annem geldi baktı baktı taşının bu evden yazık onca temizik yapıyosun hiç belli olmuyo bu evde durulmaz yeni ev tertemiz olur herşeyi yeni ilkkez sen kullnacan diyo bilmiyorum napcaz ne etcez. talınma ücretide var ne kadar tutar bilmiyorum kafam karıştı

bugün pek bi hevessizim uyuşuğum ve depresifim yavaş giden kilolar ve metabolizma beni çok yorduhiç birşey yapasım yok bir saç boyası denicem

tabee kendi kiloluya motorda ondandır canım

Zor karar valla.. Taşınmak da zor ama kendi evinde ve yeni evde oturmak da keyif olsa gerek..
Bizim de evimiz kirada biz de kirada oturuyoruz..
iş meselesi yol falan filan hikayesine...
çok mu uzakta sizin eviniz orasını kaçırmışım ben..

sağol neruşum yecaaleeem çok şükür ameliyat bitti kocişte motorunu aldı artık kocişin motor muhabbetinden fenalık gelmişti sabahtan akşama kadar nette motor arıyo satılık türküyenin herbir yanını aradı motor için valla antalyada bulmasaydı artvinde bulmuş onu almaya gitcekdi delüü.
antalyadan buraya motorla basmış gelmiş ıslanmış eve bi geldi sokakta kalmış kedi yavrusu gibi ıslanmış nasıl donmuş hasta olur dedim ama olmadı

ortalama 1000 tl tutarr cnmm.. asansörlü istiyosan esyalarrı toplayıpp sarsınlarr istiyosann vs.. ama benn herseyimii toplarım 3 amele tasısınn ben yerlestiririmm diosann daha ucuza mall olabilirr.. kendi evinn ve sıfırr olması büyükk avantajj.. anneninn dedigi gibi hersey sıfır oluoo..bide insan kndi sectigi ev sekliyle daha bi mutlu oluoo.. tabii bebek de olcakk o yüzden yakacakk durumuna dikkat etmekk lazım.. bizim evimizdede kalorifer yok maaleseff bebekle nasıl yasarızz bilmiorumm ev bakınıoruzz bizdee.. bidee bizdede oda yokk arka odalarr coookk kücük zatenn.. ama sonucta ev olsunn benimm olsun dedikk buraya tasındık direkk en güseli oraya tasınmaktır die düsünüyrumm

canım taşınacağımız ev çanakkale merkezde eşimin işi olursa ilçeye taşıncaz uzak değil ama işte ordan oraya ordan oraya olacak bu sefer. bizim aslında çanakkalede bir evimiz daha var ama çanakkalenin bir ucunda eşimin servisine ters aslında o ev çok büyük odasıda çok ama ters işte merkeze uzak bu ev merkezde hemde sıfır olcekya ondan diyoruz taşınalım diye bakalım nasip belkim hemen ararlarda direk burdan ilçeye taşınırız çanakkaleye gerek kalmaz
aman ya arapsaçına döndü işte

ara öğün saat 10- ayran +yeşil elma

saat11-bir fincan funda çayı sallama

mobilyaları aldığımız yer nakil yapıyo aslında aramak lazım mecbur onlar takacaklar gardırop büyük parçalamaları gerekiyo bir kısım eşyaları biz taşırız ama koltuk takımları yatak odası onlar taşıyacak ev birinci kat asansöre gerek yok zaten. burası kaloriferli ama kış geliyo geç yakıyorlar donuyoruz az güneş çıksın hemen söndürüyorlar ev soğuk oluyo hem eski ev hem aidat her ay 150 lira veriyoz ama düzenli yakmıyorlar sinir eidyorlar bu kış donduk yani. bilmiyorum taşınacağımız kesinde artık nereye taşıncaz o belli değil şimcilik

Anladım canım zor kararmış gerçekten..Hakkınızda hayırlısı olsun...

ben de geçen hafta pazar kaçamak yapmamıştım ama bu pazar yaptımmm magnum yidimmmmm ama adım sayarım belimdeydi ve dün 11.562 adım atmışızzz allahtan pazar kaçamak günü ama hareketli geçiyooo magnum yedim ve genel olarak çok sağlıklı beslenemedim amaaaaa 6dan sonra bişey yemedim dışardaydık zaten eve geldiğimizde de saat 10 olmuştu o saatten sonra da yemek istemedim bişey.Neyyse bugünden itibaren ben de yeni bir başlangıç yaptımmm

buarada kızlarr antepte ani bir kararla kaşlarıma kalıcı makyaj (dövme) yaptırdım :86::86::86: bugün 3 gün olacak su deydirmemem gerekiyo ve antibiyotikli merhem sürüyorum şimdilikkk birkaç güne kadar hafif kabuklanıp dökülücekmiş sonra normal rengini doğal görüntüsünü alıcakkk inşallahhh şuan biraz koyu ama bu hali bile fena değil bence en azından artık kaş boyama derdim kalmıycak inşallahhhbir de yazın denizde falan da rahat olur diye düşünüyorum yapan kızın kendi kaşlarında dövme vardı çok doğla duruyodu ve kendisi yapmış ben de yaptırıverdimmmm:86::86::86::86: saçlarımı da kesitridim kırıklarını aldırdımmm çuku kahveye boyattıımmmm ama kaşlarınd erdinden saçlarıma bakmadım bileee iyi görünüyor ama zayıf buldu saçlarımı kuaför, şu kaşlar bir hallolsun saç bakımına başlıyorum zeytinyağ bıldırcın yumurtası badem yağı ile bir karışımım vardı ondan yapıp haftada bir bakım yapmayı planlıyorum ay aylardır okadar bakımsızz kaldım ki kilo verme telaşından bu bakımlar iyi geldi valla kompla ağda falan da yaptırdımmm ayıptır söylemesiiii

vayyyyyyy neruşummmmmmm fıstık kimin olmuşundur heeeeeeeeeeeeeeegüle güle kullan canım benimmmmmmm

yasemimli yeşil çay ve yanında 1 hurma yidimmmm
bugün hiççç su içmedim,içmicemde üşüyorum zatiii,bide sınavdaaa şeyimmmm gelmesin diyeeeeee içmiyommm

oooooohhhhh ne güssseellllllll:103::103::108::108::108: ii yapmısssın cnmmm... suu eve kşracıı bir girsinn (hesaplı gidioruzz mecburen) bana da lazımmmm bi boya bi temizlikk sandalete gecicisss pedikürr felannn ayyy kadınn olmakk cok güsell bişiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…