güle güle balımmmmmmm ay kızım olursa ismini balım koycam ne güzel olur dimi
annenin iki yaşında kreşe başlattığı sen misin.sensen hatırlıyomusun ne hisstetmiştin kreşte.ben hiç gitmedim kreşe bilmiyorum ne oluyo,orada nasıl davranıyolar yani.benim ikizler spontan yani kendiğinden oldu.eşimin ailesinde baba tarafında her kuşakta bi tane ikiz var.ayrıca binim ailem de bir tane var.bide ben çocukkenden beri çok dua ederdim.ikizim olsun diye Allahım kabul etti duamı.çok mutluyum.şikayet etmiyorum ama çok ama gerçekten çok zor ikiz büyütmek.abimizden biliyorum.tek çocuk hiç bişey değil insan parmağinda çevire çevire büyütür.yine de istiyosan bunu bilde öyle iste
üçkağıtçı limon elime ayağıma dolanıp duruyo daha dün yumurta maması mısır verdim bugünde istiyo çilekler çıktıya çilek canavarı limoncukyarın alcam vercem artıkın. geçen televizyonda muhabbetkuşu vardı dişi. çok tatlıydı bıcır bıcır limon bunu bir gördü nasıl çağırıyo zampik limon eşi yok sankim televizyondaki kuşa bile sarkıyo gitti yapıştı televizyona öpmeye başladı zampik minnoşta kıskanıyo tabee cadı gibi ötüyodu
niyse kanal değiştirdim artıkın limon sapıtmıştı çünkü
hugocuk bu kafa karışıkları kadar insanı yoran bişi yok. benim eşim de makine mühendisi ve izmirde çalışıyor biliyorsunuz. yaklaşık 7 ay oldu. o izmirden çok şikayetçi hiç sevmedim istanbula gelicem diyor ama çokta güzel bir maaş teklif etmişler. imkanlar filan da çok sağlam. benim burdaki işim iyi hoş güzel ama o kadar imkan ve maaşı reddetmeye değecek bir iş değil bana göre. bir ortak paydada buluşmamız lazım. bende onun bu teklifi değerlendirmesini ve herşey yolunda giderse izmire geleyim diyorum oda dur bakalım flan diyor. ama işler burada sarpa sararsa yapacak bişi yok bi kaç ay evde otururum sonra ordan bişi bulurum artık napim eşim nerde ben orada. burada da iki iki kira masraf orada da iki yakamız bir araya gelmicek bu gidişle.geçen aradılar ev bitmiş işte fayanslarını seçtik banyo tuvalet için yakında biter ev sanırım taşıncaz ev taşımak nakliyat kaç para tutar acep hiç bilmiyorum. ama yepyeni evide başkalarına vermeye gönlüm razı olmuyo taşınsakmı taşınmasakmı kafam karıştı. gerçi eşim iş görüşmesi yaptı makina mühendisine ihtiyaç olunca çağırcaklar o iş yeri daha iyi hafta sonları tatil filan eşim çok istiyo ama ne zaman çağırırlar bilinmez babam ilgileniyo zaten tanıdık müdür var o yardımcı oldu sağolsun ama ne zaman makina m,ühendisine ihtiyaç olur bilmiyoruz bu ev eski bebekte olunca oda yok çocuk odası yok kaldık böylece napsak ne etsek kafamız karıştı. taşınsak bu sefer diğer işten erken çağırsalar bidaha taşıncaz taşınmasak burda kalsak geç çağırsalar bir sene sonra filan bir yıl daha bu ev çok zor kaloriferleri yakmıyorlar filan sorun yaşıyoruz ev dökülüyo sinir oluyorum ama bilmiyorum napcaz ne etcez. geçen annem geldi baktı baktı taşının bu evden yazık onca temizik yapıyosun hiç belli olmuyo bu evde durulmaz yeni ev tertemiz olur herşeyi yeni ilkkez sen kullnacan diyo bilmiyorum napcaz ne etcez. talınma ücretide var ne kadar tutar bilmiyorum kafam karıştı
sağol neruşum yecaaleeem çok şükür ameliyat bitti kocişte motorunu aldı artık kocişin motor muhabbetinden fenalık gelmiştisabahtan akşama kadar nette motor arıyo satılık türküyenin herbir yanını aradı motor için valla antalyada bulmasaydı artvinde bulmuş onu almaya gitcekdi delüü.
antalyadan buraya motorla basmış gelmiş ıslanmış eve bi geldi sokakta kalmış kedi yavrusu gibi ıslanmış nasıl donmuş hasta olur dedim ama olmadı
ben de geçen hafta pazar kaçamak yapmamıştım ama bu pazar yaptımmmmagnum yidimmmmm ama adım sayarım belimdeydi ve dün 11.562 adım atmışızzz allahtan pazar kaçamak günü ama hareketli geçiyooo magnum yedim ve genel olarak çok sağlıklı beslenemedim amaaaaa 6dan sonra bişey yemedim dışardaydık zaten eve geldiğimizde de saat 10 olmuştu o saatten sonra da yemek istemedim bişey.Neyyse bugünden itibaren ben de yeni bir başlangıç yaptımmm
buarada kızlarr antepte ani bir kararla kaşlarıma kalıcı makyaj (dövme) yaptırdım :86::86::86: bugün 3 gün olacak su deydirmemem gerekiyo ve antibiyotikli merhem sürüyorum şimdilikkk birkaç güne kadar hafif kabuklanıp dökülücekmiş sonra normal rengini doğal görüntüsünü alıcakkk inşallahhhşuan biraz koyu ama bu hali bile fena değil bence en azından artık kaş boyama derdim kalmıycak inşallahhh bir de yazın denizde falan da rahat olur diye düşünüyorum yapan kızın kendi kaşlarında dövme vardı çok doğla duruyodu ve kendisi yapmış ben de yaptırıverdimmmm:86::86::86::86: saçlarımı da kesitridim kırıklarını aldırdımmm çuku kahveye boyattıımmmm ama kaşlarınd erdinden saçlarıma bakmadım bileee iyi görünüyor ama zayıf buldu saçlarımı kuaför, şu kaşlar bir hallolsun saç bakımına başlıyorum zeytinyağ bıldırcın yumurtası badem yağı ile bir karışımım vardı ondan yapıp haftada bir bakım yapmayı planlıyorum ay aylardır okadar bakımsızz kaldım ki kilo verme telaşından bu bakımlar iyi geldi valla kompla ağda falan da yaptırdımmm ayıptır söylemesiiii
günaydın kızlar,okudum ama kaçıyorum,kızım çok mızmız ya,oğlanı 2 .ye uyuttum uayndırrıyo sürekli,canı sıklmış,öyle çok işim var ki,akşam annemlere gidip bikaç gün kalmayı planlıyorum onca işi nasıl bitiririm bilmemneysem bende tartıldım bugün 65.4 ü gördüm çok şükür yeni dijital tartı aldım,öncekiyle her çıktığımda farklı gösteriyordu o yüzden tam olarak ne kadar verdiğimi bilmiyorum ama bu rakamları görmek beni neşelendirdi,oğluma hamile kaldığım kilodayım şimdi,gidecek inş kilolar
nettiniz bakalımmmmmmmmm
bende yine hastayımmmmm:2:nezleyim azcıkkkk,başımda ağrıyorrr3 gündürrr böyleyim ama yine de sporlarımııııı yaptımmmmm,efferim beneee
bugün itibari ile sınavlarım başlamış bulunuyorr,aranıza pek katılamicammmm,arada bir bakarım artıkınnn
bu arada 62 olmuşumm,400 grm gitmişş çok şükür ,ayda 400 gram veriyorum Allahım yaaaa
sabah kaffaltım şöle olduu
1,5 dlm esmer ekmek
1 kk light beyaz peynir
2 yeşil zeytin
maydanoz
nane
tebrik ederim canım benim...:92::92::92::92::92::92: azar azar gidecek hepsinden kurtulacaksınız.bende sanırsam artık alırım.amaçok dikkat edeceğim...bende 2 kilo vermişim famirciğim..:92: aslında tartılmyacaktım.ama hamile olduğumu öğrenince kaç kilodayken kamışım diye bakmak için ölçtüm.bugün doktora gidip kontrol olacağım bakayım ne durumdayım...:26::26::26:şoktayım halen inanamıyorum..:83::83:sanada geçmiş olsun canım benim.
günaydın canlarımmm
kendi haberlerimi vermeden önce cimcime canım geçmişi okurken gördüm inan çok sevındım allah sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsın canım.hafta sonu da gitmedin sanırım diyetisyene bebişe ve kendine iyi bak annesi
hafta sonu kontrolum vardı 2 haftada 2 kilo vermişim bu bıraz uzdu benı ama regl donemmmde son hafta şişkinlik var dedi.1100 gr yag vermısım kızlarr ve gobek kalca oranım 4 cm kollarım 1 cm ıncelmıs. bende bacaklarımdan ıncelsem dedım 500 gr vermek gerekırmıs bacaklardan kı bacakların inceldigini hissetmek ıcın .
listemde dğişiklik yapmadı bu hafta daha hızlı kılo verebılırmısım.funda cayını 2 cıkardı yeşil çay 1 fincan kaldı.
onun dısında şişkinliğimi atmak için cay tarıfı verdı sızede yazayım regl den 1 hafta once ıcmeye baslamak gerekıyor ve her yemekten yarım saat sonra 1 kupa ılık ıcılecekmıs
1 elma 4 e bol
1 lımon 4e bol
2 lt soguk su
1 dal cubuk tarcın
1 tk karanfıl
1 tk tane karabıber
5 dk kaynatılacak ve demlenmesı beklenılecek.en gec 8 saat sonra suzulüp içilecek.
Günaydın kızlaar ve afiyetler olsunnnn..
h.sonu zıbıttım... Tamam öyle abartı sağlıksız bişi yemedim ama yine de kötü oldu çünkü çok yedimmm...
mesela;cmt günü arkadaşımla kahve içmeye gittik yanında küçcük bi bisküvi vardı tarçınlı onu yedimmm 1akşam yemeği yiyemedim canım tatlı istiodu 1 muz 2 kivi 1 portakal yemiştim sonra uyumuşum 11 de uyandım acıktım tabı ama o saatte yemek ıstemedım 1 kaşık yogurt yedım 1 saat sonra tekrar yattım 2 pazar günü doymak bilmedim yaaa... sabah 1 dlm kepek ekmeği kaşar çayla kahvaltı yaptım... 1 saat sonra bi muz yedim... 1 saat sonra 1 dlm kepek ekmeği kaşar 3 dilim hindi salam yedim....2 saat sonra bi küçük elma... 6 7 gibi de 1 z.yağlı enginar yoğurt 1 tabak kepekli makarna 3 tane de köfte yedim.... Bitti mi sandınızzzzz Yok anacım saat 9 gibi de 1 portakal 1 kivi yedim ay yazarken yoruldum bi de yedim yani bunları pfff... Neyse yapacak bişe yok artık..
Yine de sabah tartıldım kilo vermişim 60.8 çıktımaz vermişim ama olsun vermişim deil mi
sabahta;
2 dilim kepek ekmeği
kaşar peynir
2 dilim hindi salam (yemicektim ama canım çekti çok)
5 6 tane cherry domates
çayla kahvaltımı bitirdim...
Merhaba kızlar..
Çarşamba akşamı diyetisyene gittim , bi daha da giremedim nete yazamadım size..
Bu 3 hafta da sadece 1,7 kilo vermişim.
Diyetisyetn de şaşırdı, çok mu kaçamak yaptın dedi..
Yoo dedim.. gerçekten de yapmadım çok yani..
Gerçi ölçümlerde ödem var vucudunda gibi görünüyor dedi ama bilemiyorum tabi.
2,5 kilo yağ kalmış dedi. Onu verince rahatlayacağız ama 50 kilonun altına düşmemiz lazım tabi dedi.
Ben de dedim süper olur ben de öyle istiyorum zaten ama moralim bozuldu dedim.
sağolsun çok destek oldu, arada durur böyle aynen devam et dedi.
Kilo vermediğim için listemi de değiştirmedi.
Yolculuk kaçamaklarından sonra bu sabah listeme geri döndüm.
İnşallah bi daha ki randevuma 3 kilo vermiş olabilirim..
ayy çok güldüm atom karınca haa
tatlım motor tutkusu başka bişey vazgeçmiyorlar hiç. bizde transalp vardı sattı şimdi 2008 model aldı yarış motoru değil ama büyük endru diyorlar onlardan aldı taşıyamıyo bile çok büyük motor dağ motoru hız için anlayacağın. ama dikkatli benimki normal kullanır hız yapmaz
benim babamdada motor var hep vardı zaten hala kullanır ama babamda motoru yavaş kullanır hızlı değil ihtiyaç der motor için ama daha söylemedik babama çünkü o küçük motor alın derdi bu büyük parasıda büyük tabee
niyse aldı işte bende seviyorum hafta sonları geziyoruz gerçi hamile kalınca binemicem ama olsun seneye binerim artıkın. geçen hafta gezdik iyiydi şimdi motor aldı yaz geldiya araba duruyo bizim kullanmaya gerek kalmıyo motor kullanır artık
evelsi yaz diğer motorla çanakkaleden çıktık tatile izmir istanbul kuşadası bodrum gezdik hep iyiydi tabe popişimi çok acıdı saatlerce mtor tepesinde oturmaktan ama iyiydi yinede. çok zevkliydi
öğle yemeğim
1 kepçe mercimek çorbası
2 ince dilim peynir
4 zeytin
domates-salatalık
1 tane yeşil biber
2 dilim kepek ekmek
Herkese afiyett olsunn...
Öğle yemeğim;
1 z.yağlı enginar(baklalı)
1 tabaktan az yoğurtlu kepekli makarna (makarnada hala kaşık hesabı yap(a)mıorum böylesi daha kolayıma gelıo sanırım ne yediğimi bilmeden)
Selamlaaarr..
Kilo verenlere yeni kilolaarı hayırlı olsuun... Bol kalori yaktığımız bir hafta olur inşallah.
08:30 Sabah;
1 dilim ekmeğe sürülmüş kahvaltılık acı sosharikaaaydı hiç bitmesin istedimm ama bittiii
1 acaili form çayı
birde maydanozlu limonlu sıcak su hazırlamıştım evde ama içmeye vakit kalmadı
11:00 Ara;
1 çubuklu stixlerden , pişmanımda kendime laf dinletemiyom ama bu pek kalori aldırmıyo gibi sanki... İçiçnde 10 tane inncecik çubuk kraker var alltı üstü çukulata kaplı... masum gösterme çabalarıma bende kanmasamda yedim artık :44:
12:30 Öğlen;
1 paket yovita kahvaltılık
1 yeşil elma bunu ara öğün yapçaktım sözle ama yapıştım kaldım kendimle başedemiyorum....
Şimdide zencefilli yeşil çayımı içiyoruummm
su içmeyi unutmuşum.... yazarken hatırladım iyi oldu....
Ayy şimdi ben bööle tartıya çıkıp indikçe aylardır oynamayan ibrenin böle azaldığını görünce tabi pek mutlu oluyorum.... istiyorum herkesler bana desin zayıfladın. Tabi 64 - 65 kilo olan ben zayıf görünmüyorum hala. Anneme gidiyom anne vermişim dimi farketmedin mii anne, ablama gidiyom gitmiş dimi göbeğim bööle küçük emrah misali dolaşıyom bakalım.... Ni zaman evet budur güzel zayıflamışın nasıl verdin bu kiloları dicekler merak ediyorum. Allah ım şu ellili kilolarıda göriiim daha ne isterim... Cicili bicili elbiseler isterim
İki ay sonra dayımın oğlu evleniyo ondan bir ay sonrada kankim evleniyo.... Düşünsene şööle gıcır gıcır gitmişim ayyssss yıkılır ortalık aaahh ahhhhh......... Çenem düştü yaff....
Canım ya... Kötü hakikatten..
Benim kocam da aybaşından sonra geceleri çalışmaya başlayacak.. Bizde neredeyse görüşemeyeceğiz..
Bakalım nasıl olacak...
KALKINCA: 07.50
2 KAŞIK SÜTLÜ YULAFLI MUZLU
NESFİT ( geç kaldığım için bi kaba koyup işe getirdim )
KAHVALTI :09.00
1 KASE SÜTLÜ YULAFLI MUZLU
NESFİT
Ara : 11.25
1 küçük kepçe kremalı ıspanak çorbası
( kremalı yasak biliyorum ama arada yiycek bişiyim yoktu yemem de lazımdı
napim)
Öğle:
1 orta boy etli biber dolması
bol domates hıyardan yağsız salata
şimdi de doymak için 2. 500 ml suyumu bitiriyorum
MERHABAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KK'NÜN güzel bayanları nasılsınızzzzzzzz ben geri geldimmmmm :) Okul yüzünden zamanım hiç olmadı nasıl gidiyor kilolarla savaş :)
canım yaa en azından evinde olacak. yine evine gelecek. 540 km ötede olmuycak. ama yine de zor olacak allah kolaylık versin.
KALKINCA: 07.50
2 KAŞIK SÜTLÜ YULAFLI MUZLU
NESFİT ( geç kaldığım için bi kaba koyup işe getirdim )
KAHVALTI :09.00
1 KASE SÜTLÜ YULAFLI MUZLU
NESFİT
Ara : 11.25
1 küçük kepçe kremalı ıspanak çorbası
( kremalı yasak biliyorum ama arada yiycek bişiyim yoktu yemem de lazımdı
napim)
Öğle:
1 orta boy etli biber dolması
bol domates hıyardan yağsız salata
şimdi de doymak için 2. 500 ml suyumu bitiriyorum
yemeğimi yedidüm de geldüm:
2 adet kabak dolması,
2 dilim kepek ekmek,
400 gr yogurt,
irmik tatlısı vardı almadım..
hugocum motorunuz hayırlı olsun.. oh ne güzel araba sana kalmıs iştefırsatı bence kaçırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?