60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamlaaarr..

Kilo verenlere yeni kilolaarı hayırlı olsuun... Bol kalori yaktığımız bir hafta olur inşallah.

08:30 Sabah;
1 dilim ekmeğe sürülmüş kahvaltılık acı sos harikaaaydı hiç bitmesin istedimm ama bittiii
1 acaili form çayı

birde maydanozlu limonlu sıcak su hazırlamıştım evde ama içmeye vakit kalmadı

11:00 Ara;
1 çubuklu stixlerden , pişmanımda kendime laf dinletemiyom ama bu pek kalori aldırmıyo gibi sanki... İçiçnde 10 tane inncecik çubuk kraker var alltı üstü çukulata kaplı... masum gösterme çabalarıma bende kanmasamda yedim artık :44:

12:30 Öğlen;
1 paket yovita kahvaltılık
1 yeşil elma bunu ara öğün yapçaktım sözle ama yapıştım kaldım kendimle başedemiyorum....

Şimdide zencefilli yeşil çayımı içiyoruummm

su içmeyi unutmuşum.... yazarken hatırladım iyi oldu....

Ayy şimdi ben bööle tartıya çıkıp indikçe aylardır oynamayan ibrenin böle azaldığını görünce tabi pek mutlu oluyorum.... istiyorum herkesler bana desin zayıfladın. Tabi 64 - 65 kilo olan ben zayıf görünmüyorum hala. Anneme gidiyom anne vermişim dimi farketmedin mii anne, ablama gidiyom gitmiş dimi göbeğim bööle küçük emrah misali dolaşıyom bakalım.... Ni zaman evet budur güzel zayıflamışın nasıl verdin bu kiloları dicekler merak ediyorum. Allah ım şu ellili kilolarıda göriiim daha ne isterim... Cicili bicili elbiseler isterim

İki ay sonra dayımın oğlu evleniyo ondan bir ay sonrada kankim evleniyo.... Düşünsene şööle gıcır gıcır gitmişim ayyssss yıkılır ortalık aaahh ahhhhh......... Çenem düştü yaff....

yokk 2 yasında krese baslyann ikincii kzıı ilk zamanlar zorduu aglıodu döner dönmezz etegine yapısıoduu sabah ta aglıoduu ama sona bi alıstıı sanki kreste dogmusss.. o kadarr alıstı kii okula basladıktann sonra aynı yerinn etütüne basladı bu sefer benim be babam ikizz.. amca ogullarının da ikizz cocukları olduu.. ikizz geni annedenn gelir diee okudumm dr kaan kocatepe de öle dio.. amaa bi babamm ikizz.. bide amcaogluu nunn ikizz cocukları olduu. ailede bekarr cok oldugu içinn denkleminn nasıloldugunu kestiremedimm belki olurr cokk sevinirim yaaa dogumm fotografcısıyla calıstım ben bi dönem.. orda bi ikizz annesii annlatmıstıı.. birini emziriomuss.. bırakıomuss dierine geciomuss .. sona acaba ilkinii az mı emzirdim deipp tekrar onu alıomuss.. buna benzerr seylerr anlatmıstıı cok hostu yaaaa

Kanarya mı muhabbet kuşu mu... Bende pek severim evde iki muhabbet kuşum var, 3 hint bülbülü.... benimkilerde bayılıyor yumurta mamasına sonra yeme bakmıyolar bile

hugocuk bu kafa karışıkları kadar insanı yoran bişi yok. benim eşim de makine mühendisi ve izmirde çalışıyor biliyorsunuz. yaklaşık 7 ay oldu. o izmirden çok şikayetçi hiç sevmedim istanbula gelicem diyor ama çokta güzel bir maaş teklif etmişler. imkanlar filan da çok sağlam. benim burdaki işim iyi hoş güzel ama o kadar imkan ve maaşı reddetmeye değecek bir iş değil bana göre. bir ortak paydada buluşmamız lazım. bende onun bu teklifi değerlendirmesini ve herşey yolunda giderse izmire geleyim diyorum oda dur bakalım flan diyor. ama işler burada sarpa sararsa yapacak bişi yok bi kaç ay evde otururum sonra ordan bişi bulurum artık napim eşim nerde ben orada. burada da iki iki kira masraf orada da iki yakamız bir araya gelmicek bu gidişle.

benimki de arabaya sarmış vaziyette. ne zaman pc başına geçse durmadan araba bakıyor. hatun şu nasıl? bunu alalım mı ? off bitmiyor bu erkeklerin oyuncakları

canım benim hoşgedlin
güzelleşmişte gelmişsin ne güzell.. oh ohh
ssaç bakımına bende başlim bari yaz gelirken

Herkese afiyett olsunn...
Öğle yemeğim;
1 z.yağlı enginar(baklalı)
1 tabaktan az yoğurtlu kepekli makarna (makarnada hala kaşık hesabı yap(a)mıorum böylesi daha kolayıma gelıo sanırım ne yediğimi bilmeden )

Kızlar hepinizi tebrik ediyorum ne güzel patır patır gidiyor kilolar. :92::92::92::92:
ben haftaiçi dikkat etsemde haftasonları tozutuyorum. evde olsam yapardım ama gezmeye gidince olmuyor olamuyor işte
napalım sizinkilere sevinirim bende

hugocum motorunuz hayırlı olsun.. oh ne güzel araba sana kalmıs işte fırsatı bence kaçırma

öğle yemeğim
1 kepçe mercimek çorbası
2 ince dilim peynir
4 zeytin
domates-salatalık
1 tane yeşil biber
2 dilim kepek ekmek

Afiyet olsun...

Afiyet olsun..

afiyet olsun canım...
bir süre sizinkiler gözüne görünme. sonra verdiğin 3-*4 kio bile olsa aa ne kadar zayıflamışsın der.
haftasonu kayınvaldem beni görünce " afferim bak ne güzel olmuşsun " dedi. epey bi incelmişsin daha genç olmuşsun, en son kurban bayramında görmüştüm o zaman şişmandın didi evet resmen şişmandın didi şok oldum. ama olsun iyi ki didi şimdi verdim artık şişman deelim ama kilom var hala
eşim daha çok vermesin dedikçe ben "anne" dedim "daa verim dimi?".. oda dedi ki bi kaç kilo daa ver. ehee kociş artık konuşamaz itiraz filan edemez. ederse annen bile öle diyo derim

Canım ya... Kötü hakikatten..
Benim kocam da aybaşından sonra geceleri çalışmaya başlayacak.. Bizde neredeyse görüşemeyeceğiz..
Bakalım nasıl olacak...

canım yaa en azından evinde olacak. yine evine gelecek. 540 km ötede olmuycak. ama yine de zor olacak allah kolaylık versin.

KALKINCA: 07.50
2 KAŞIK SÜTLÜ YULAFLI MUZLU
NESFİT ( geç kaldığım için bi kaba koyup işe getirdim )

KAHVALTI :09.00
1 KASE SÜTLÜ YULAFLI MUZLU
NESFİT

Ara : 11.25
1 küçük kepçe kremalı ıspanak çorbası
( kremalı yasak biliyorum ama arada yiycek bişiyim yoktu yemem de lazımdı
napim )

Öğle:
1 orta boy etli biber dolması
bol domates hıyardan yağsız salata
şimdi de doymak için 2. 500 ml suyumu bitiriyorum

MERHABAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KK'NÜN güzel bayanları nasılsınızzzzzzzz ben geri geldimmmmm :) Okul yüzünden zamanım hiç olmadı nasıl gidiyor kilolarla savaş :)

afiyet olsun yolicim ay ben hastayım bi turlu iyileşemedim ya bizimde vc arızalı o yuzden sadece 900 ml içibildim daha bitmedi yeaaa

MERHABAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KK'NÜN güzel bayanları nasılsınızzzzzzzz ben geri geldimmmmm :) Okul yüzünden zamanım hiç olmadı nasıl gidiyor kilolarla savaş :)

hosgeldin canımm nasılsın dombili dombili gidiyyy

Son düzenleme:
canım yaa en azından evinde olacak. yine evine gelecek. 540 km ötede olmuycak. ama yine de zor olacak allah kolaylık versin.

Doğru diyorsun tabi.. Haftasonları falan 4 e kadar beraber olacağız..
Haftaiçi hiç görüşemeyeceğiz.
ben 5:30 da evde oluyorum o 4 de çıkacak.
gece 1 de falan gelecek. ben o saate uyumuş olurum tabi.. tek başıma canımı çıkartır oğlum zaten...

Afiyet olsun canım.. ben hala su içmeye çalışıyorum....

yaa ben bi kutu mısırr yedimm... yarımm su bardagıı ayrann içtimm.. cokk acım ama yaım saat sonra spora gitcemm bişi yemek istemiorum tıkanmıyım die.. amaa acımmmmm acımmmm

Son düzenleme:
yemeğimi yedidüm de geldüm:

2 adet kabak dolması,
2 dilim kepek ekmek,
400 gr yogurt,
irmik tatlısı vardı almadım..

afiyett olsunn cnmm.. fikirr oldu bana da aksama biberr dolması yapiim barii... amaa acaba kıymalı mıı yapimm kocişe göree kymasız mı yapimm kendime göree:97:

hugocum motorunuz hayırlı olsun.. oh ne güzel araba sana kalmıs işte fırsatı bence kaçırma

bencede hugocuk. araba sende ne güzel. alışverişe filan gidersin onunla. eşin izin verir umarım.
benimki de bana araba alcakmış. bu sefer itiraz etmedim al dedim valla. hep aman ne gerek var filan falan borcumuz var cart curt dedim şimdiye kadar artık demicem madem istiyor alsın bana araba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…