60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vayyyyyyy neruşummmmmmm fıstık kimin olmuşundur heeeeeeeeeeeeeeegüle güle kullan canım benimmmmmmm

sağol fambıııımmmvalla hayırlısıyla şu kabuklanması bi geçsin dökülsün ben de rahatlıycammmm inşallahhh ama diğerleri de valla iyi hissettirdi boya kaporta iyi oldu valla

neyse kızlarrrr benn cıkıorummm.evde az işimm varr sonada spora gidicemmm.. aksama ugrarımm tekrarr... öpüldünüzzz

günaydın kızlar,okudum ama kaçıyorum,kızım çok mızmız ya,oğlanı 2 .ye uyuttum uayndırrıyo sürekli,canı sıklmış,öyle çok işim var ki,akşam annemlere gidip bikaç gün kalmayı planlıyorum onca işi nasıl bitiririm bilmem neysem bende tartıldım bugün 65.4 ü gördüm çok şükür yeni dijital tartı aldım,öncekiyle her çıktığımda farklı gösteriyordu o yüzden tam olarak ne kadar verdiğimi bilmiyorum ama bu rakamları görmek beni neşelendirdi,oğluma hamile kaldığım kilodayım şimdi,gidecek inş kilolar

yasemimli yeşil çay ve yanında 1 hurma yidimmmm
bugün hiççç su içmedim,içmicemde üşüyorum zatiii,bide sınavdaaa şeyimmmm gelmesin diyeeeeee içmiyommm

afıyet olsun durum bende de aynı yasemınlı yesıl cay ıctım ve su ıcemıyorum üsüyorum

sınavda başarılar canımmm

teşekkür ederim canım benim.seninde yeni listen hayırlı olsun .kiloda vermişsin.süpersin..:92::92::92:
evet canım teşekkür ederim...
canım benim allah hayırlısını versin kısmeti varsa gelir zaten.bak biz ne kadar dikkat ettiysekte kısmet meselesi gelecekse önüne geçilmiyor zaten...sanada rabbim tez vakitt nasip etsin canım benim...
cimcimecim hamileymişşin tebrikler canım Allh saglıkla kucağına almayı nasip etsinn

teşekkür ederim canım benim.

amanın çok sevindim sallayalım donları
ayy cimcim beklemiyodun sanırım şaşırdınmı mutlumusun heycanlımısın kızz anlatsana kızz

topiğe misafir geldi dimek şimdi cimcime iki insan artıkın :86:
güzel bir haber süpriz bebek bu bee :86:

sağolun kıslar
cimcime sen hamilemisin kızz
evet canım benim hamileymişimilk duyduğumda kalbim duracaktı nerdeyse.beklemiyordum.çok küçük bir ihtimaldi benim için çünkü çok dikkatliydik.ama kısmet geldi.şuana ne duygudayım tam bende bilmiyorm.tuafım sadece alışmaya calışıyorum.çok komik ya kilo vereyim derken şimdi alacağım.ama hayırlısı olsun.böyle nasip miş.bugün doktordan eşim randevu alırsa kontrol yaptıracağım.benim kızmdan önce bir dış gebeliğim olmuştu.ne olur olmaz ilk kontrolümü yaptırayım.allahım halen inanamıyorum.:83::83:şoktayım anlayacağın canım benim.sizler geçen gün diyetin ilk aylarında kilo almamnın püf noktalarından konuşuyordunuz sanırsam diyetisyenlerinizin önerdiği.benimlede paylaşırsanız sevinirim...gerçi bende cumatresi gideceğim diyetisyene ama olsun fazla bilgi göz çıkarmaz değil mi

canım nazendeydi sanırım bebek düşünüyordu hemde kilo vermek istiyordu diyetisyeni ilk 6 ay kilo verirsin hamilelikte demiş sanırım ona göre liste vermiş sende konuş diyetisyeninle hamilelikte yağ vermek mümkünmü filan konuş veremesende o sana liste veriri yine ona tam uyki yağ oranın dahada artmasın canım artık doğumdan sonra verirsin düzenli kontrole git kilon artsada yağmı artmış kasmı hamilelikte düzenli git öğren durumunu canım

arkadaşlar sizlere afiyet olsun...bende yemeğe gideyim bakalım ne varmış hiç ara yapamadım burası çok yoğundu.artık böyle oldu...14: 30 a da randevu aldım gidip doktora görüneceğim bir...:18::18:

yasemimli yeşil çay ve yanında 1 hurma yidimmmm
bugün hiççç su içmedim,içmicemde üşüyorum zatiii,bide sınavdaaa şeyimmmm gelmesin diyeeeeee içmiyommm

Afiyolsun.. ben de içmedim hiç yeşil çay artık öğleden sonra çok içerim..
Su da içmedim.. 300 ml sadece..
benim bünye su almıyor artık, nedense..

Yo yo yo YOLANDA...
Yetttim beybiiiiiiii

Günaydın kızlar nasılsınız ?
ben iyiym iş durumları dolayısı ile accık canım sıkkın ama alttan almadım geri adımda atmadım çok memnunum bu konuda.
haftasonu eşimin annesini ziyarete gemlik ve bursaya gittim. biraz deniz havası biraz gezme tozma biraz aşk tazeleme iyi geldi sanırım. ama dün akşam bursa otogardan eşim izmire ben istanbula yollandık. ekmek parası için ayrı ayrı şşehirlerdeyiz çok gücüme gitti bi bilseniz. az daa agliyordum
neyse şimdi iyiyim.
cumartesi çok kaçamak olmadı sadece iki top dondurma yedim bursada. off çok güzeldi beee
ama pazarı ne siz sorun ne ben sölim. geçen hafta gram oynamadı sadece haftasonu geri gelenleri vermiştim şimdi tıkırdaki kiloyu görmüştüm yine cumartesi günü ama pazar günü herşeyi bozmuş anlaşılan bir gün bile affetmiyor şu vucudum sinir oldum yine 1 kilodan çok çıktım bugün

Canım ya... Kötü hakikatten..
Benim kocam da aybaşından sonra geceleri çalışmaya başlayacak.. Bizde neredeyse görüşemeyeceğiz..
Bakalım nasıl olacak...

faturalar var yatacak öğleden sonra onları yatırcam sonra alışveriş yapmam lazım yarında pazar var sonra eşim motoru üzerine alacak onun işlemleri var işte onları yapcam yarında

80 gr ton balığı suzebildiğim kadar yağını suzdüm
2dilim ekmek
3 baby salatalık
2 çeri domates
bol bol nane

üçkağıtçı limon elime ayağıma dolanıp duruyo daha dün yumurta maması mısır verdim bugünde istiyo çilekler çıktıya çilek canavarı limoncuk yarın alcam vercem artıkın. geçen televizyonda muhabbetkuşu vardı dişi. çok tatlıydı bıcır bıcır limon bunu bir gördü nasıl çağırıyo zampik limon eşi yok sankim televizyondaki kuşa bile sarkıyo gitti yapıştı televizyona öpmeye başladı zampik minnoşta kıskanıyo tabee cadı gibi ötüyodu
niyse kanal değiştirdim artıkın limon sapıtmıştı çünkü

gidem alışveriş yapam faturaları yatıram işlerimi halledep geleyim kıslar sonra görüşürüz

öğle yemeğim
1 kepçe mercimek çorbası
2 ince dilim peynir
4 zeytin
domates-salatalık
1 tane yeşil biber
2 dilim kepek ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…