vayyyyyyy neruşummmmmmm fıstık kimin olmuşundur heeeeeeeeeeeeeeegüle güle kullan canım benimmmmmmm
yasemimli yeşil çay ve yanında 1 hurma yidimmmm
bugün hiççç su içmedim,içmicemde üşüyorum zatiii,bide sınavdaaa şeyimmmm gelmesin diyeeeeee içmiyommm
teşekkür ederim canım benim.günaydın canlarımmm
kendi haberlerimi vermeden önce cimcime canım geçmişi okurken gördüm inan çok sevındım allah sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsın canım.hafta sonu da gitmedin sanırım diyetisyene bebişe ve kendine iyi bak annesi
hafta sonu kontrolum vardı 2 haftada 2 kilo vermişim bu bıraz uzdu benı ama regl donemmmde son hafta şişkinlik var dedi.1100 gr yag vermısım kızlarr ve gobek kalca oranım 4 cm kollarım 1 cm ıncelmıs. bende bacaklarımdan ıncelsem dedım 500 gr vermek gerekırmıs bacaklardan kı bacakların inceldigini hissetmek ıcın .
listemde dğişiklik yapmadı bu hafta daha hızlı kılo verebılırmısım.funda cayını 2 cıkardı yeşil çay 1 fincan kaldı.
onun dısında şişkinliğimi atmak için cay tarıfı verdı sızede yazayım regl den 1 hafta once ıcmeye baslamak gerekıyor ve her yemekten yarım saat sonra 1 kupa ılık ıcılecekmıs
1 elma 4 e bol
1 lımon 4e bol
2 lt soguk su
1 dal cubuk tarcın
1 tk karanfıl
1 tk tane karabıber
5 dk kaynatılacak ve demlenmesı beklenılecek.en gec 8 saat sonra suzulüp içilecek.
evet canım teşekkür ederim...cimicimm kilo vremişsinn tebrik ederimmm,en azında 2 kilo eksik başlayacaksın hamileliğe o da bişey yaniii,Allah hayırlı bir hamilelik geçirmeni nasip etsinnnn,iyi bak bebeciğeee,az yeme artıkın ama sağlıklı yiyecekler yemeye devammmmm
sağolll nugicimmm,darısı başına,2 haftada 1 kaçmak yapmaya başladım ya ondan mı veriyorum ki acabaaa:44:
yecaleeecimm istanbula gitmedikkkk,okullar tatil olsnn,o zman gelicez inşallahhhh,sizlerlede buluşmuş olurummm hemmmmm
hadi ben kaçarrr azcık ders çalışammmmm
canım benim allah hayırlısını versin kısmeti varsa gelir zaten.bak biz ne kadar dikkat ettiysekte kısmet meselesi gelecekse önüne geçilmiyor zaten...sanada rabbim tez vakitt nasip etsin canım benim...degilimm tatlımm... zatenn doktorr testi yapmakk istemedii su an hamile kalsan bile görünmeyecekk ama ben yok die düsünüyorumm bu günlerde kalmalısınn dedii..testtte negatiff cıktıı sonucc olarakk.. neyse kısmett ddim bendee:85::85:
cimcimecim hamileymişşin tebrikler canım Allh saglıkla kucağına almayı nasip etsinn
amanın çok sevindim sallayalım donları
ayy cimcim beklemiyodun sanırım şaşırdınmı mutlumusun heycanlımısın kızz anlatsana kızz
topiğe misafir geldi dimekşimdi cimcime iki insan artıkın :86:
güzel bir haber süpriz bebek bu bee :86:
evet canım benim hamileymişimsağolun kıslar
cimcime sen hamilemisin kızz
evet canım benim hamileymişimilk duyduğumda kalbim duracaktı nerdeyse.beklemiyordum.çok küçük bir ihtimaldi benim için çünkü çok dikkatliydik.ama kısmet geldi.şuana ne duygudayım tam bende bilmiyorm.tuafım sadece alışmaya calışıyorum.çok komik ya kilo vereyim derken şimdi alacağım. ama hayırlısı olsun.böyle nasip miş.bugün doktordan eşim randevu alırsa kontrol yaptıracağım.benim kızmdan önce bir dış gebeliğim olmuştu.ne olur olmaz ilk kontrolümü yaptırayım. allahım halen inanamıyorum.:83::83:şoktayım anlayacağın canım benim.sizler geçen gün diyetin ilk aylarında kilo almamnın püf noktalarından konuşuyordunuz sanırsam diyetisyenlerinizin önerdiği.benimlede paylaşırsanız sevinirim... gerçi bende cumatresi gideceğim diyetisyene ama olsun fazla bilgi göz çıkarmaz değil mi
yasemimli yeşil çay ve yanında 1 hurma yidimmmm
bugün hiççç su içmedim,içmicemde üşüyorum zatiii,bide sınavdaaa şeyimmmm gelmesin diyeeeeee içmiyommm
Yetttim beybiiiiiiiiYo yo yo YOLANDA...
Yetttim beybiiiiiiii
Günaydın kızlar nasılsınız ?
ben iyiym iş durumları dolayısı ile accık canım sıkkın ama alttan almadım geri adımda atmadım çok memnunum bu konuda.
haftasonu eşimin annesini ziyarete gemlik ve bursaya gittim. biraz deniz havası biraz gezme tozma biraz aşk tazeleme iyi geldi sanırım. ama dün akşam bursa otogardan eşim izmire ben istanbula yollandık. ekmek parası için ayrı ayrı şşehirlerdeyiz çok gücüme gitti bi bilseniz. az daa agliyordum
neyse şimdi iyiyim.
cumartesi çok kaçamak olmadı sadece iki top dondurma yedim bursada. off çok güzeldi beee
ama pazarı ne siz sorun ne ben sölim. geçen hafta gram oynamadı sadece haftasonu geri gelenleri vermiştim şimdi tıkırdaki kiloyu görmüştüm yine cumartesi günü ama pazar günü herşeyi bozmuş anlaşılan bir gün bile affetmiyor şu vucudum sinir oldum yine 1 kilodan çok çıktım bugün
80 gr ton balığı suzebildiğim kadar yağını suzdüm
2dilim ekmek
3 baby salatalık
2 çeri domates
bol bol nane
gidem alışveriş yapam faturaları yatıram işlerimi halledep geleyim kıslar sonra görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?