MERHABAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KK'NÜN güzel bayanları nasılsınızzzzzzzz ben geri geldimmmmm :) Okul yüzünden zamanım hiç olmadı nasıl gidiyor kilolarla savaş :)
afiyett olsunn cnmm.. fikirr oldu bana da aksama biberr dolması yapiim barii... amaa acaba kıymalı mıı yapimm kocişe göree kymasız mı yapimm kendime göree:97:
yemeğimi yedidüm de geldüm:
2 adet kabak dolması,
2 dilim kepek ekmek,
400 gr yogurt,
irmik tatlısı vardı almadım..
afiyet olsun yolicim ay ben hastayım bi turlu iyileşemedim ya bizimde vc arızalı o yuzden sadece 900 ml içibildim daha bitmedi yeaaa
Doğru diyorsun tabi.. Haftasonları falan 4 e kadar beraber olacağız..
Haftaiçi hiç görüşemeyeceğiz.
ben 5:30 da evde oluyorum o 4 de çıkacak.
gece 1 de falan gelecek. ben o saate uyumuş olurum tabi.. tek başıma canımı çıkartır oğlum zaten...
Afiyet olsun canım.. ben hala su içmeye çalışıyorum....
yaa ben bi kutu mısırr yedimm... yarımm su bardagıı ayrann içtimm.. cokk acım ama yaım saat sonra spora gitcemm bişi yemek istemiorum tıkanmıyım die.. amaa acımmmmm acımmmm
yemeğimi yedidüm de geldüm:
2 adet kabak dolması,
2 dilim kepek ekmek,
400 gr yogurt,
irmik tatlısı vardı almadım..
madennn suyuyla ayrann karıstırdımm.. içiomm ii geldii banaa tıkıcakk benii simdilikkk
öğle yemeem:
2 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 domates
1 kırmızı biber
100 ml de yoğurt yiyeceğim şimdi...
su da anca 600 ml oldu...
aa haftasonları da mı çalışacak ? o kötüymüş canım yaaa. insanın eşi ile zaman geçirememesi evliliğine ilişkisine bile zarar verebiliyor. haftasonu eşimle bursada aşk tazeledik resmen..ona bir kez daha aşık oldum offf off
eşin gece gelince yanına gelecek en azından.. ama umarım bu vardiye uzun sürmezde normal düzenine gelir canım eşinin işi
aa haftasonları da mı çalışacak ? o kötüymüş canım yaaa. insanın eşi ile zaman geçirememesi evliliğine ilişkisine bile zarar verebiliyor. haftasonu eşimle bursada aşk tazeledik resmen..ona bir kez daha aşık oldum offf off
eşin gece gelince yanına gelecek en azından.. ama umarım bu vardiye uzun sürmezde normal düzenine gelir canım eşinin işi
hergün çalışacak canım...
Bide bu geçici bir vardiya değil.. eşim 4-5 aydır işsizdi. şimdi böyle bir iş teklifi geldi, biraz da mecburiyetten kabul etti..
Yani hep gece çalışacak bu işten çıkmadığı sürece..
Ben de bir süre sonra ilişkimiz yıpranır diye korkuyorum..
Oğlum da annesiyle babasını beraber göremeyecek hiç nerdeyse..
Neyse artık bakalım nasıl olacak. Yaşayıp göreceğiz...
canlarım benim ben çıkıyorum.doktora kontrole gideceğim.bakalım ne olacak...
bide iş yerinde canım sıkılıyor. iş için lazım diye beni rusça kursuna gönderin dedim. patron önce tamam dedi sonra birtakım akıl danışmanları var sözleşme yapacaksın iki yıl ayrılmicana dair dediler. ayrılırsam kurs parasının iki katını isticeklermiş benden. önce tamam demiştim sonra düşündüm ee dedim tamam bir şey oldu ayrıldım eşim için filan izmire gitcem diye tamam benim için harcanan ne ise öderim de iki katı da ne oluyo ?? dedim ki tamam imzalarım ama iki katı olarak değil. bana neler sölediler. yok pazarlık yapıyormuşum da yok çok uzatıyor muşum da . niyetimi sorguluyorlarmış ta bilmem ne. yani sen kursu alıp gidicen demek istiyorlar. hiç öyle bir niyetim yoktu başlarken valla. ama şimdi ciddi ciddi düşünüorum buradan ayrılmayı.
ben salaktım haftanın iki günü eve gitmeyip rusça gibi zor bir dersi almayı gecenin onunda eve gelmeyi. bu kadar da olmaz yaaa başlarım kurslarına. dedim ben sözleşme filan imzalamıyorum kendim karşılıcam. ilk kuru ödemişlerdi çünkü .. bu ay zorlucak beni ama çok zorlarsa bırakırım ilk kurdan sonra napim :26::26::26:
kendimi ezdirmicem. hep tamam dedim okey dedim alıştılar bee.
artık geri adım atmıyorum isterlerse kovsunlar. tazminatımı alır kocamın yanına giderim en azından
Hakikatten ne çok saçlamışlar ya..
Kurs senin içinde iyi ama böyle şartlarla da gitme tabi..
Ne gıcık insanlar var ya...
kızlar öğle yimeemi yazıyom.
orman kebabı(4 kaşık)
pirinç pilavı(2 kaşık)
cacık (3 kaşık)
aşure(1 kase idi saymadım kaç kaşık)
suyum da 1 lt oldu.
bende çıkıyorum ya grip bi yandan bi yandan baş ağrısı öldüm yaa mahvoldummm tanrımm
saat 4 te 1kk peynir ve 1 dilim ekmek
bende çıkıyorum ya grip bi yandan bi yandan baş ağrısı öldüm yaa mahvoldummm tanrımm
saat 4 te 1kk peynir ve 1 dilim ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?