60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgördük canımcığım . . .

bende az pilav la az kızartma yedim öğle yemeğinde az ama dikkatinizi çekerim:çok üzgünüm:

canım bence isabetli yani yediğin saat uygun bi saat miktarda azsa nemaproblema kaydirigubbakcemile2 lakin acıkabilirsin az yediğin için bu nedenle yanında salata yiyebilirdin aklında olsun canımcığım . . .

Canım nasıl yapıcam kilo çizelgesi ?

:1rolleyes:

kızlar röpüyorum sizleri görüşürüz

nere ?

yettim sabınımmmmm ne olduuuu kaydirigubbakcemile3

kıslar baya döktürmüşsünüzz ben bugünlerde fazla takılamıyorum hep eksik kalıyorum senağlamakaydirigubbakcemile3 bende cuma günü 65düşmüştüm hatta pazar gününe kadar kaçamk yapmamıştım ama aşkımla yeni evimize gidip kahvaltı yapalım dedik giderkende milföy falan aldık kaydirigubbakcemile3 gerisini tahmin edersiniz herhalde ben 3tane milföyü götürdüm kaydirigubbakcemile3 akşamda çıtır ekmekten kopara kopara domates salatalıkla götürdüm ama pişman değilim karnım doydu valla sabahta tartıldım pek bişicik farketmemişkaydirigubbakcemile3 bugün arayı kapatırım ben. evlibarklıcım resimlerini çok merak ettim baktım faceye süpersin canım yaa ben öle olcammı acaba senağlama mankensin manken kaydirigubbakcemile2 yarınki iş görüşmesindede başarılar dilerim inş. olur.hmm birde bende kahkül kestirdim hiç kestirmemiştim daha önceden kullanmakta zorlanıyorum yakıştırmadımda :1shok: ama sen daha önceden kullandıysan dene değişiklik olur.

yettim sabınımmmmm ne olduuuu kaydirigubbakcemile3

Ne yaptınız bacım uzak kaldım ben yaaaa çok ösledim sizi . . .

Çorpa tarifini de vereyim sana bebek yüz, derinimin tarifi ben hemen her akşam yapıp içiyorum . . .

Kullandığın yağda un kavuruyorsun canımcığım tereyağ ise 2 yemek kaşığı mesela ya da zeytin yağı kullanırsın sen 1 çay bardağı z. yağına 2 yemek kaşığı unu kavur canım sonra ben göz kararı yapıyorum ama yaklaşık 2.5 su bardağı süt 2.5 su bardağı suyu ekle un kavrulduktan sonra . . .
İçinede artık ne istersen kat canım ben haşlanmış mısır bol tane karabiber haslanmış nohut ve bezelye ekliyorum yani bu eklerle kaynıyor çorpamız ki mmmmh enfes oluyor ve bunun birde mantarlı versiyonu vari o versiyon zaten orjinali, o müthiş . . .
Bu baza mantar sote ekliyorsun naneli falan enfes . . .

yeni eviniz hayırlı olsun canım:1hug:

kızlar siz beni atın bu topikten ben bu topiğin yüz karasıyım

öğlen benim kötü alışkanlıklı arkadaşlarım yüzünden yakındaki bir alışveriş merkezine gittik sık sık gidemiyoruz oraya o yüzden ben de katıldım onlara
yarımdan biraz fazla hamburger yedim patates kızartması ve kola yuhhhhhh yedim yaaa napıcam yaaaa

çok sevindim canım çokta duygulandım,
bende o günlerimi hatırladım
allah mutlu mesut etsin sizi inşallah
bebişim güzel yorumların için teşekkür ederim manken olmak kim ben kim
iş görüşmesiyle ilgili dileğin umarım gerçek olur
eminim sanada kahkül çok yakışmıştır
sadece kullanması çok zor

canım buda bi gelişme değilmi eskiden olsa o menünün tamamını hiçbişey bırakmadan yemezmiydin

selamlar kızlar,

ıkı gundur uğrayamamıstım. cok gezdım haftasonu. cok da yedim ya.. biraz da bunalım mıyım neyım hala.. ama ne gelırse aklınıza dondurma,börek.. üüüü yazmayayım utandım.. ve bugun tartıldım.. butun bır hafta kacamak yapmama ragmen,cok hareketlı oldugumdan olsa gerek 1 kg vermısım. artıkın 64üm.. listeye duyurulur..

bu arada gecmısı okuyamadım cok fazlaydı .. özür gercekten..

ayrıcam EVLıBARKLIcım, cok sevındım canım,gecmıse göz gezıdrırken gözume carptı.. hayırlısı olsun.. mutlaka kendıne güven,rahat ol,stres olma sakın...

canım buda bi gelişme değilmi eskiden olsa o menünün tamamını hiçbişey bırakmadan yemezmiydin

aynen öyle canım üstelik hiç de rahatsız olmadan bugün gerçekten şiştim ve bıraktım hem de zorla çünkü alıştırmışlar yemek bırakılmaz diye ille bitircem neyse aaa dedim doydun niye zorla yiyosun ve bıraktım çok pişmanım ama napıyım yedim bi kere...

bu arada iş görüşmende başarılar allah gönlüne göre versin....Saruboceq:

fotolara baktım süpersin göbekte öyle kafana taktığın kadar değil fıstık gibisin...:Saruboceq:

bende anca okudum, körüm bugün biraz,
evlibarklıcım, hem cumartesi gününü merak ediyorum hem de iş görüşmende boool şans diliorum.

bende seni çok ösledim amaaa
sen çok sık giremiyosun sankim senağlama
bide bu çorbayı çok sevdim ama un yağ falan biraz psiko mu bozdu sankim CADIARZU nasıl olur bilemedim ama deneyeceğimmm cokacimcoook
yemişim ne var ne yoksa bide diyorumki kalorilimi ne un var yağ var off off bana yaa kaydirigubbakcemile3

Slm cnm . . .
Tebrik ediyorum 64 ünü . . .

alkisalkisalkis:hooray:alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…