bende seni çok ösledim amaaa
sen çok sık giremiyosun sankim senağlama
bide bu çorbayı çok sevdim ama un yağ falan biraz psiko mu bozdu sankim CADIARZU nasıl olur bilemedim ama deneyeceğimmm cokacimcoook
yemişim ne var ne yoksa bide diyorumki kalorilimi ne un var yağ var off off bana yaa kaydirigubbakcemile3
selamlar kızlar,
ıkı gundur uğrayamamıstım. cok gezdım haftasonu. cok da yedim ya.. biraz da bunalım mıyım neyım hala.. ama ne gelırse aklınıza dondurma,börek.. üüüü yazmayayım utandım.. ve bugun tartıldım.. butun bır hafta kacamak yapmama ragmen,cok hareketlı oldugumdan olsa gerek 1 kg vermısım. artıkın 64üm.. listeye duyurulur..
bu arada gecmısı okuyamadım cok fazlaydı .. özür gercekten..
ayrıcam EVLıBARKLIcım, cok sevındım canım,gecmıse göz gezıdrırken gözume carptı.. hayırlısı olsun.. mutlaka kendıne güven,rahat ol,stres olma sakın...
aynen öyle canım üstelik hiç de rahatsız olmadan bugün gerçekten şiştim ve bıraktım hem de zorla çünkü alıştırmışlar yemek bırakılmaz diye ille bitircem neyse aaa dedim doydun niye zorla yiyosun ve bıraktım çok pişmanım ama napıyım yedim bi kere...
bu arada iş görüşmende başarılar allah gönlüne göre versin....Saruboceq:
fotolara baktım süpersin göbekte öyle kafana taktığın kadar değil fıstık gibisin...:Saruboceq:
bende anca okudum, körüm bugün biraz,
evlibarklıcım, hem cumartesi gününü merak ediyorum hem de iş görüşmende boool şans diliorum.
evlibarklı iş ne ile ilgili?iş görüşmenin sonucu inş istediğin gibi gider.
Evlibarklı iş görüşmesine çağrıldın galiba. Şansın açık olsun.
Slm cnm . . .
Tebrik ediyorum 64 ünü . . .
alkisalkisalkis:hooray:alkisalkisalkis
cok mersi bu aralar ben de cok ama cok yogunum.pek giremeyecek ,yorum yapamayacagım sanırım...
bugün çok sessiz topiğimiz ne oldu kıslar h.sonu yediklerimizin yaptığı rehavet mi bu?
Evet authorcum haklısın bende kontrol ediyorum sürekli ama yoğun arkadaşlar sanırım.. Nasılsın ?
fiume işe mi başladın ya da başliosun yoksa hihoyyyt
bugün çok sessiz topiğimiz ne oldu kıslar h.sonu yediklerimizin yaptığı rehavet mi bu?
Ya ben İsveç Diyetindeyim bugün başladım bişey yemediğim için çok mutluyum ama sersem gibiyim akşam olsada salata yesem diye saatleri sayıyorum..
bende katılmak istiyorum sohbetlerinize.hep okuyorum burdan.ama cvp yazamıyorum.işteyim.akşamada baya bi sayfa geçmiş oluyorsunuz.senağlama
İşlerin kolay gelsin fibulacım
o tip diyetleri cok denemiş bırı olarak tavsiyem.. salla o dieti.. verdırdıgı kılo cogunlukla su ve diyeti bitirdiginde önce vıcık bır vucut arkasından uzun zaman sonra veya kısa zaman sonra alınan geri fazlasıyla kılolar... bıraz agır olduysa kusura bakma.. keskin bır mudahale etme geregı duydugum... sürc-ü lisan ettiysek de affola..
Saraaaa sesime gellll . . .
Selamlar hanımlar . . .
More hoş geldin hani senin kilo çizelgen ?
Merve bacım iş görüşmesinde sana bol şans cicişim bi de sen kimi sevmiyon bakiim bu topicte acayip merak ettim özele at bakımmmm ?
:1ninca: çok çok çok meraklı üye smili :1ninca:
kızlar siz beni atın bu topikten ben bu topiğin yüz karasıyım
öğlen benim kötü alışkanlıklı arkadaşlarım yüzünden yakındaki bir alışveriş merkezine gittik sık sık gidemiyoruz oraya o yüzden ben de katıldım onlara
yarımdan biraz fazla hamburger yedim patates kızartması ve kola yuhhhhhh yedim yaaa napıcam yaaaa
Yok canım ya rica ederim ne demek.. Ama ben çok sallıyorum 1 aydır hiç abartmıyorum 2 günde 1 diyet değiştirdim diyet değiştirdikçe daha da bunalıma girdim. E yeni evliyiz kocamda şımartıyor aman boşver ye falan diyor ama tabiki koca bir yalan bir yandan da laf sokuyor.. Kayın validemde gelecek 11 haziranda kesin zayıflamam lazım
Yok canım ya rica ederim ne demek.. Ama ben çok sallıyorum 1 aydır hiç abartmıyorum 2 günde 1 diyet değiştirdim diyet değiştirdikçe daha da bunalıma girdim. E yeni evliyiz kocamda şımartıyor aman boşver ye falan diyor ama tabiki koca bir yalan bir yandan da laf sokuyor.. Kayın validemde gelecek 11 haziranda kesin zayıflamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?