60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım ofisimle ilgili bi değişiklik baş gösterdi gerçi belli değil henüz ama . . . bu buraya ziyaretimide etkiledi tabi . . .

canım 2 yemek kaşığı undan bi şi olmas ki zaten çorpanın hepsini içmiyosun 2 kase kesiyo ve bu da demek oluyo ki akşam hem doyurucu hem hafif hem besleyici bi alternatif . . .

:asigim:

yanında biraz peynir yiyebilirsin ya da salata garnitür v.s . . .
canımcığım o un kavruğu tadı çorpaya o kadar özel bi lezzet veriyor ki şiddetle denemeni tavsiye edeceğim . . .

çok saol canım umarım güzel geçer
tebrik ederim canım seni oh ne güzel yiyip gene vermişsin

çok teşekkür ederim canım

bende anca okudum, körüm bugün biraz,
evlibarklıcım, hem cumartesi gününü merak ediyorum hem de iş görüşmende boool şans diliorum.

cumartesi çok kötüydü canım ya eşimle biraz tartışmıştım mahvoldu
çok saol canım

evlibarklı iş ne ile ilgili?iş görüşmenin sonucu inş istediğin gibi gider.

canım iş bi dershanene halkla ilişkilermiş öyle yazıyordu umarım gidince değişmez

Evlibarklı iş görüşmesine çağrıldın galiba. Şansın açık olsun.

bu sabah gazeteden buldum cicişim çok teşekkür ederim

bu arada stresten çok acıkıyorum
evdede yemiyim yiye hiç bişey bırakmıyorum
evde bi tek çiğ yufka vardı az önce 1tane çiğ yufkayı sade sade oturdum yedim
midem patlıyor ama hala açım

Ya ben ısveç Diyetindeyim bugün başladım bişey yemediğim için çok mutluyum ama sersem gibiyim akşam olsada salata yesem diye saatleri sayıyorum..

Ya ben İsveç Diyetindeyim bugün başladım bişey yemediğim için çok mutluyum ama sersem gibiyim akşam olsada salata yesem diye saatleri sayıyorum..

o tip diyetleri cok denemiş bırı olarak tavsiyem.. salla o dieti.. verdırdıgı kılo cogunlukla su ve diyeti bitirdiginde önce vıcık bır vucut arkasından uzun zaman sonra veya kısa zaman sonra alınan geri fazlasıyla kılolar... bıraz agır olduysa kusura bakma.. keskin bır mudahale etme geregı duydugum... sürc-ü lisan ettiysek de affola..

Yok canım ya rica ederim ne demek.. Ama ben çok sallıyorum 1 aydır hiç abartmıyorum 2 günde 1 diyet değiştirdim diyet değiştirdikçe daha da bunalıma girdim. E yeni evliyiz kocamda şımartıyor aman boşver ye falan diyor ama tabiki koca bir yalan bir yandan da laf sokuyor.. Kayın validemde gelecek 11 haziranda kesin zayıflamam lazım

Beni mi yoksa...Söyle söyle..CADIARZU

Yapıcağın tek şey akşamı hafif geçirmen,hiçbirşeycik olmaz..Ama iyi ki akşam yememişsin...kaydirigubbakcemile2

canım spor yap.nivea body ile.oldukça hareketli bir spor.sağlıklı kilo vermene daha çok yardımcı olur bence.aburcubur da çok yeme.yeter gibi geliyor.

ii bakalım kolay gelsın sana .. umarım benım dedıgımden daha basarılı olursun..

Bu hafta liste yapılmayacak mı arkadaşlar?...Verdiğim kiloların havasını nasıl atıcam yaaaa (görmemiş kilo vermiş modundayım dadelikafadulden)...

Sanırım flyyy bugün fazla yoğun,flyyy nerdesinnn???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…