günaydın kızlar,okudum ama kaçıyorum,kızım çok mızmız ya,oğlanı 2 .ye uyuttum uayndırrıyo sürekli,canı sıklmış,öyle çok işim var ki,akşam annemlere gidip bikaç gün kalmayı planlıyorum onca işi nasıl bitiririm bilmemneysem bende tartıldım bugün 65.4 ü gördüm çok şükür yeni dijital tartı aldım,öncekiyle her çıktığımda farklı gösteriyordu o yüzden tam olarak ne kadar verdiğimi bilmiyorum ama bu rakamları görmek beni neşelendirdi,oğluma hamile kaldığım kilodayım şimdi,gidecek inş kilolar
hugocuk bu kafa karışıkları kadar insanı yoran bişi yok. benim eşim de makine mühendisi ve izmirde çalışıyor biliyorsunuz. yaklaşık 7 ay oldu. o izmirden çok şikayetçi hiç sevmedim istanbula gelicem diyor ama çokta güzel bir maaş teklif etmişler. imkanlar filan da çok sağlam. benim burdaki işim iyi hoş güzel ama o kadar imkan ve maaşı reddetmeye değecek bir iş değil bana göre. bir ortak paydada buluşmamız lazım. bende onun bu teklifi değerlendirmesini ve herşey yolunda giderse izmire geleyim diyorum oda dur bakalım flan diyor. ama işler burada sarpa sararsa yapacak bişi yok bi kaç ay evde otururum sonra ordan bişi bulurum artık napim eşim nerde ben orada. burada da iki iki kira masraf orada da iki yakamız bir araya gelmicek bu gidişle.
benimki de arabaya sarmış vaziyette. ne zaman pc başına geçse durmadan araba bakıyor. hatun şu nasıl? bunu alalım mı ? off bitmiyor bu erkeklerin oyuncakları
canım benim hoşgedlin
güzelleşmişte gelmişsin ne güzell.. oh ohh
ssaç bakımına bende başlim bari yaz gelirken
5 yk etli taze fasülye
2 dlm kepek eppeeğeee
salata yidimmm
sınava girdim geldimm
1 hurma yidimmmm şimdide
öpüyorum siziiiiiiiii:80::80:
5 yk etli taze fasülye
2 dlm kepek eppeeğeee
salata yidimmm
sınava girdim geldimm
1 hurma yidimmmm şimdide
öpüyorum siziiiiiiiii:80::80:
bende 4 tane muhabbet kuşu var canım 2 kız 2 erkekKanarya mı muhabbet kuşu mu... Bende pek severim evde iki muhabbet kuşum var, 3 hint bülbülü.... benimkilerde bayılıyor yumurta mamasına sonra yeme bakmıyolar bile
canım afiyet olsun
aşure şekerli ve tatlı. bence yememelisinböyle giderse ben senin tıkırını değiştiremem ama olmuyoooo
haklısın canım bidaa olmaz
Ben de yarım elma ve yaseminli yeşil çayla ara öğün yaptım ama
3 günde midem öyle açılmış ki..
Canım sürekli pasta tatlı istiyor, regl olacağım haftasonu, onunda etkisi var tabi ki..
adımölçer sordum ama kimsede yok muuuçayım bitsin leslie 3 mil başlıcam
bende şimdi bir tane elma yidim.ben cumartesi günü adımsayar soracaktım ama nerdee çarşıya çıkınca kendimi kaybettimunuttum tabikide
bende 4 tane muhabbet kuşu var canım 2 kız 2 erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?