60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:92::92::92::92::92::92::92: tebrikler canım benimmm
devamı da böyle güzel gelsin inşallahhhhhh

ivettt yapalımmm güzzel bir saç bakımı şarttt araştırıyorum bildiim bi tarif vardı emmeeee yeni bişeyler var mı bakayımmmm

5 yk etli taze fasülye
2 dlm kepek eppeeğeee
salata yidimmm

sınava girdim geldimm
1 hurma yidimmmm şimdide

öpüyorum siziiiiiiiii:80::80:

5 yk etli taze fasülye
2 dlm kepek eppeeğeee
salata yidimmm

sınava girdim geldimm
1 hurma yidimmmm şimdide

öpüyorum siziiiiiiiii:80::80:

afiyet olsun fambukum
hani sınavdan bahsetmemişsin:26::26::26: nasıl geçti

selam kızlar şimdi yaseminli yeşil çay sallama olmayandan içiyorum 10 ar gramdan sarı üzüm ve yeban mersini yiyiyorum

bende açık yeşilçayı sıcak suyun içine atarak sade yeşilçay ve yanında 1 kuru kayısı yedim ara ögünde

Ben de yarım elma ve yaseminli yeşil çayla ara öğün yaptım ama
3 günde midem öyle açılmış ki..
Canım sürekli pasta tatlı istiyor, regl olacağım haftasonu, onunda etkisi var tabi ki..

off be,eşimi aradım beni annemlere bırak hemde kardeşime bakarız diye,ameliyat olmuştu geçen pazartesi,olmaz dedi,gıcık ya,işleri baya hallettim oturup çene çalmazsam akşama kadar bitirebilirm belki,hadi kaçtım

Ben de yarım elma ve yaseminli yeşil çayla ara öğün yaptım ama
3 günde midem öyle açılmış ki..
Canım sürekli pasta tatlı istiyor, regl olacağım haftasonu, onunda etkisi var tabi ki..

afiyet olsun canım.
evet regl öncesinin de etkisi var ama haftasonu kaçamaklarla mide normal düzene dönüveriyo bi günde. pazartesileri bende doymakta zorlanırım hep. aaaacıcık yedim bugünde. alışsın mide ceza ona

adımölçer sordum ama kimsede yok muuuçayım bitsin leslie 3 mil başlıcam

canım ben de var a.g marka hani şu beyaz eşya markası, kullanan bir yaknım vardı en dayanıklısı bu demişti bizimkiler de bunu almış ben de annelerden aldım getirdim memnunum şimdilik bir sıkıntı yok

bende şimdi bir tane elma yidim.ben cumartesi günü adımsayar soracaktım ama nerdee çarşıya çıkınca kendimi kaybettim unuttum tabikide

bende şimdi bir tane elma yidim.ben cumartesi günü adımsayar soracaktım ama nerdee çarşıya çıkınca kendimi kaybettim unuttum tabikide

Özendim bak bende aliim bir o eksikti tam olsun bari... Birde spor ayakkabısı lazım ev için...

Herkesler nerelerde acaba...
neyse ben çıkıyorum kızlar..
eve gidip temizlik yapmaya başlayacağım..
1 haftam var işte anca biter sanırım ..
öptüm sizi mucu mucu...

valla ben reebokın yürüdükçe kalçayı sıkılaştıran easytone ayakkabılarından alıcam ay başında aslında çok pahalı olmasa ev içinde egzersiz için olanındada alıcam
terlikleride çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…