adımölçer sordum ama kimsede yok muuuçayım bitsin leslie 3 mil başlıcam
adım ölçer nasıl birşey
ben esime almıstımm kücücükk bele takılann bişidii.. ama bacaktakii her titresimii adım olarakk alıoo... mesela 2000 le motora bindin yaaa inene kadar 3500 falan oluoo
Dandirik bi şey o zaman bu yaa... Bunun yerine twister daha iyi olabilir....Şööle sağa sola döndürcen kendini beli eritebilir.... Almam lazım.... Önce aburcubur satanları zengin ettim şimdi spor malzemesi satanları zengin ediyom...
Dandirik bi şey o zaman bu yaa... Bunun yerine twister daha iyi olabilir....Şööle sağa sola döndürcen kendini beli eritebilir.... Almam lazım.... Önce aburcubur satanları zengin ettim şimdi spor malzemesi satanları zengin ediyom...
hepimizz öle cnmm hepimizz öleevalla bende evde koycakk yer bulsamm kosu bandı alıcamm ama arka odalarımızz minikk oldugu içinn bunalmakk istemiyorumm.. benimm popomm oldugu içinnn twisterr gibi kücükk bişii bana fayda etmioo
Kızlar bişi sorucam size akşam için annemden tavuk almasını istemiştim.. Gitmiş nugget almış...
yağda pişirmeden yogurt ve salatayla yesem olur mu sizce?
mikrodalga varsa ondada yapabilğirsin
yada tost makinasında ızgara gidi
ben onları pişirmeden hayatta yiyememde
:)))))))))
bende ki alette twister da var ama ben genelde adımlamasını kulanıyoruım
ama tavsiye eden arkadaş çok memnun kalmış twistrdan
hepimizz öle cnmm hepimizz öleevalla bende evde koycakk yer bulsamm kosu bandı alıcamm ama arka odalarımızz minikk oldugu içinn bunalmakk istemiyorumm.. benimm popomm oldugu içinnn twisterr gibi kücükk bişii bana fayda etmioo
Ne güzeeel bende hiç popo yok diş macununun ortadan sıkılmış hali gibiyim.... Bacaklarım çok kalın gobeğimde var.... Ama bacaklar dehşet yaniii... Benim bacacıklarıma iyi gelebilir belkim.... Valla bangi jumping bilem yaparım yeterki bana zayıflıcan desinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?