tebrikler tatlım 400 gr 400 grdır yaniii:92::92::92::92::92::92::92::92:nettiniz bakalımmmmmmmmm
bende yine hastayımmmmm:2:nezleyim azcıkkkk,başımda ağrıyorrr3 gündürrr böyleyim ama yine de sporlarımııııı yaptımmmmm,efferim beneee
bugün itibari ile sınavlarım başlamış bulunuyorr,aranıza pek katılamicammmm,arada bir bakarım artıkınnn
bu arada 62 olmuşumm,400 grm gitmişş çok şükür ,ayda 400 gram veriyorum Allahım yaaaa
sabah kaffaltım şöle olduu
1,5 dlm esmer ekmek
1 kk light beyaz peynir
2 yeşil zeytin
maydanoz
nane
tebrikler canım benim ne güzel gidiyor senin kilolar öyle imrendim vallaaaa:92::92::92::92::92::92::92::92:günaydın canlarımmm
kendi haberlerimi vermeden önce cimcime canım geçmişi okurken gördüm inan çok sevındım allah sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsın canım.hafta sonu da gitmedin sanırım diyetisyene bebişe ve kendine iyi bak annesi
hafta sonu kontrolum vardı 2 haftada 2 kilo vermişim bu bıraz uzdu benı ama regl donemmmde son hafta şişkinlik var dedi.1100 gr yag vermısım kızlarr ve gobek kalca oranım 4 cm kollarım 1 cm ıncelmıs. bende bacaklarımdan ıncelsem dedım 500 gr vermek gerekırmıs bacaklardan kı bacakların inceldigini hissetmek ıcın .
listemde dğişiklik yapmadı bu hafta daha hızlı kılo verebılırmısım.funda cayını 2 cıkardı yeşil çay 1 fincan kaldı.
onun dısında şişkinliğimi atmak için cay tarıfı verdı sızede yazayım regl den 1 hafta once ıcmeye baslamak gerekıyor ve her yemekten yarım saat sonra 1 kupa ılık ıcılecekmıs
1 elma 4 e bol
1 lımon 4e bol
2 lt soguk su
1 dal cubuk tarcın
1 tk karanfıl
1 tk tane karabıber
5 dk kaynatılacak ve demlenmesı beklenılecek.en gec 8 saat sonra suzulüp içilecek.
Merhaba kızlar..
Çarşamba akşamı diyetisyene gittim , bi daha da giremedim nete yazamadım size..
Bu 3 hafta da sadece 1,7 kilo vermişim.
Diyetisyetn de şaşırdı, çok mu kaçamak yaptın dedi..
Yoo dedim.. gerçekten de yapmadım çok yani..
Gerçi ölçümlerde ödem var vucudunda gibi görünüyor dedi ama bilemiyorum tabi.
2,5 kilo yağ kalmış dedi. Onu verince rahatlayacağız ama 50 kilonun altına düşmemiz lazım tabi dedi.
Ben de dedim süper olur ben de öyle istiyorum zaten ama moralim bozuldu dedim.
sağolsun çok destek oldu, arada durur böyle aynen devam et dedi.
Kilo vermediğim için listemi de değiştirmedi.
Yolculuk kaçamaklarından sonra bu sabah listeme geri döndüm.
İnşallah bi daha ki randevuma 3 kilo vermiş olabilirim..
23.05.2011 pazartesi günkü menüm
sabah:1 dilim kızarmış kepekli ekmek,1 bardak yarım yağlı süt
öğle:1 dilim salam,bol yeşillik,4 yk yoğur ve 3 yk bezelye ile yapılmış salata
ara: 1 kase yarım yağlı sütlü mısır gevreği
akşam: yine mısır gevreği(yemek yapmaya üşendim temzilik yapınca)
kaçamak:1 tane eti puff
ara:1 tane salam(ne bulsam yiyeceğim doymuyorum bugün)
gün boyunca 10 bardak su,1 bardak 5 i bi yerde çay,4 tane gün kurusu,1 tane hurma yedim.
Sabah
30 gr ekmek
60 gr light peynir
Ara
Light meyveli yoğurt
Öğlen
Haşlanmış bezelye
Light yoğurt
2 galeta
Ara
20 gr kuru üzüm-yaban mersini karışımı
YAseminli yeşil çay 1 kupa
Yarım kutu light süt
Akşam
Çk az yağlı karışık salata
2 galeta
60 gr light peynir
Ara
Sanırım yenidünya yicem sütle
Kaçak yok suyu 2 ye tamamlıcam:78:
merhaba güzellerrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız bakayımmmmmm
bugün saat 7 buçuk itibariyle denizli den istanbula dönmüş bulunmaktayımmmmmm...
denizli çok güzeldi çok güzel bir bahar havası vardıı çokkk gezdimmm dolu dolu geçtiii
ama kaçamaklı da geçtiiii sporumu da yapamadım hiç
inşallah kilo almamşımdır.
çarşamba diyetisyen kontrolüm varrr
günaydın cicişlersabah uyanınca 2 büyük bardak su. sonra salonu sildim. kayfaltım: 1 dilim tam buğday ekmeği 2 yemek kaşığı lor domates 1 adet yeşilelme 1 tane hurma ve 1 büyük bardak rezene çayı
nasılsınızzz tatlı hatunlarrrrrrrrrrrrrr
hemencikkk akşam menümü yazayımmm
3 dlm ekmek(2 dlm esmer,1 dlm çok tahıllı ekmek)abarttım biliyorum ama çok açtım çokkkkkkkkk:84:
1 yk ton balığı
5-6 yk mercimek çorba
1 yk sucuklu yumurta
2 zeytinnn
1 hurma
arada 1 dlm karpuzzz yidimmm(bu karpuzu ne kadar yicezzz yahuuuuu:44:)
akşam çok yedim farkındayımmm acilen kendimi doyurma ihtiyacı hisseettim yemeğin pişmesinide beklemedimm ayaküstü yedim durdummmm,pişmanımmmmm
sabah
1 dlm çok tahıllı ekmek
2 yeşil zeytin
1 kk light beyaz peynir
4 adet köz biber(tost makinesinde közlüyorum pek güzel oliyyy tavsiye ederimm)
çay içiyorum şimdikkk ve yanında osmanlı tarihhiiiii
hadin görüşürükkkkk,öpüldünüzzzz
dün hastraneye gittim doktor kese tam görünmüyor dedi.15 gün sonra tekrar gideceğim.
akşam menüm.dün kızımı kreşten aldık eve giderken eve yakın yerde döner yedik.4 aydır beya ekmek yemiyiyordum valla bir tam tavuk döner yedim.1 kcaman köpük dolu ayran içtim:78::78:
bu kadarda değilakşam misfirliğe gittik.geç olmuştu.arkadaşı son anda aradımki birşey hazırlamasın ama o gene yapacağını yapmıştı birşeyler hazırlamıştı.ayıp akşam akşam uğraşmış diye 2 minik puaça vede minik krem şantili bir tatlı yedim.1 yemek kaşığı kadar vardı sanırsam. vel hasır yedimde yedim.
sabh kahvaltım.
2 su bardağı ılık su,
1 bardak süt
3 zeytin,
1 dilim köy ekmek,
1 salatalık,1 domates,
1 haşlama yumurta...
Kızlar günaydın nasılsınız ?
bugün annemi yolcu ettim Ankara ya dönüyor. haliyle çok üzüldümama oğlumun çiş eğitimine başlayıp bende gidicem memlekete..
kahvaltıdan sonra tartıldım 53.3 kg geliyorum. Maşallah nazar değmesin bana
1 haftadır hiç spor yürüyüş yapamadım buna rağmen güzel eriyorum yahu
darısı size olsun emi..
Cimcim bebeğin canı istemiş herhalde diyelim seni çok üzmeyelim bari
Afiyet olsun.. Arada olacak öyle kaçamaklar..
Sen diyetisyene ne zaman gideceksin..
tebrik....:92::92:
Geçmiş olsuuuun....
Ben de sabah tartıda gördüğüm diyetisyende çıkan kilomu tıkırıma işledim
e hedefim de 50 nin altına düşmek olduğu için şimdilik 50 yapayım bari dedim onu da değiştirdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?