60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba güzellerrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız bakayımmmmmm
bugün saat 7 buçuk itibariyle denizli den istanbula dönmüş bulunmaktayımmmmmm...
denizli çok güzeldi çok güzel bir bahar havası vardıı çokkk gezdimmm dolu dolu geçtiii
ama kaçamaklı da geçtiiii sporumu da yapamadım hiç
inşallah kilo almamşımdır.
çarşamba diyetisyen kontrolüm varrr

bende 49 kiloyken bile popişim çıkıktı.yana değil geriyegüzeldir yani kilo alınca belim ve karnım doldu diğer yerlerim dengeli:78:ama sezeryan bir gevşeklik yarattı

tebrikler tatlım 400 gr 400 grdır yaniii:92::92::92::92::92::92::92::92:
bakalım çarşamba göreceğiz ben kesin veremedim yine kilo 1 aydır aynı kilodayım yaaa:84::84::84:

tebrikler canım benim ne güzel gidiyor senin kilolar öyle imrendim vallaaaa:92::92::92::92::92::92::92::92:

1.7 kilo az bir kilo değil ki düşün ben 1 aydır 100 gr bile veremedimm
tebrik ederimmmm:92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Tatlım sabah ve öğlen yediklerin az yani genel olarak az ve sağlıksız ve bu yüzden de doymamn sürekli acıkman normal anlıyorum işin varmış yemek yapmaya üşenmişsin ama en azından mısır gevreği yerine yulaf yoort meyve karıştırıp yiyebilirsin mesela ya da yumurta haşla kahvaltı gibi yap öğününü ama mısır gevreği tavsiye etmiyorum mısır nişastalı...sağlıklı beslenme sürecinde,mısır,patates,bezelye,beya zunlu gıdalar prinç tüketmemey özen göster derim çünkü bunlar daha da acıkıtırıyor çünkü kan şekerini ani düşürüp yükseltiyor bu besinler bugün işlerin varmış tamam ama normalde et-tavuk balık ve sebze yemeği boll yoğurt tüketirsen yanında da tam buğday unlu ekmek ya da çavdar ekmeği yersen daha uzun süre tok tutar ve sürekli bişeyler yemek istemezsin

tatlım sen et yemiyor muydun?? ya da bu diyetisyenin verdiği bir listemi bilemiyorum ama bence çok az yediklerin bir de bezelye yerine farklı sebzeler yersen daha uzun süre tok tutar bezelye,havuç patates çabuk acıktırır

hoşgeldinn naziiiiiiiben de cuma günü döndüm antepten istanbula ben de epey gezdim ama daha çok kişisel bakımlara zaman ayırdımmm kilo derdinden hiç kendime bakmıyordum ne zamandır iyi oldu valla ama bugünden itibaren sağlıklı beslenmeye tam gaz devammmmgidecek bu yağlar fazla kilolarr gidecekkkkkkk:13::13::13::13:hepberaber kurtulucazz inşallahhhh

bende geldim kızlar aranızaa gecen sene 1. ay 5 2. ay 4 vermiştim sonra kilomu korumaya çalışıyordum derken diyeti bıraktım ve tekrar 72 oldum :) 68 kiloyum ben de lahana kürü ile 4 kilo vertdim. şimsi sağlıklı beslenme programı uygulamayı düşünüyorum

merhaba hanımlar

bende tatilimden döndüm
tabiki yediklerime çok dikkat edemedim ama şimdi 63 kilo olmuşum

nasıl olduğunu anlamadm

kızlar meraba kızımın ameliyatı annemi hasteneye getir götür gece acile gidiyoruz gündüz tahlile en son birşey çıkmayınca doktor anam zorla hastalıkmı arıyorsun deyince biraz mola veririz sanırım yazlıklar çıkıp kışlıklar kalkacak,temizlik buarada 66.500 diyor tartım yanlış olmassa diyorum sizleri çok özledim inşallah herkes iyidir hepinizi öpüyorum:13::13::13::13::13::13::13::13:

günaydın cicişler sabah uyanınca 2 büyük bardak su. sonra salonu sildim. kayfaltım: 1 dilim tam buğday ekmeği 2 yemek kaşığı lor domates 1 adet yeşilelme 1 tane hurma ve 1 büyük bardak rezene çayı

nasılsınızzz tatlı hatunlarrrrrrrrrrrrrr
hemencikkk akşam menümü yazayımmm
3 dlm ekmek(2 dlm esmer,1 dlm çok tahıllı ekmek)abarttım biliyorum ama çok açtım çokkkkkkkkk:84:
1 yk ton balığı
5-6 yk mercimek çorba
1 yk sucuklu yumurta
2 zeytinnn
1 hurma

arada 1 dlm karpuzzz yidimmm(bu karpuzu ne kadar yicezzz yahuuuuu:44:)
akşam çok yedim farkındayımmm acilen kendimi doyurma ihtiyacı hisseettim yemeğin pişmesinide beklemedimm ayaküstü yedim durdummmm,pişmanımmmmm

sabah
1 dlm çok tahıllı ekmek
2 yeşil zeytin
1 kk light beyaz peynir
4 adet köz biber(tost makinesinde közlüyorum pek güzel oliyyy tavsiye ederimm)

çay içiyorum şimdikkk ve yanında osmanlı tarihhiiiii
hadin görüşürükkkkk,öpüldünüzzzz

Günaydın Hugocuk, afiyet olsun ve enerjin bol olsun..

Günaydın fambığım.. Afiyet olsuın, ivet akşam biraz fazla olmuş gibi ama fındık fıstık yok ya bence iyi yani.. efferin sana canım
Osmanlı tarihimi ıyykkk hiç de sevmem he.. Allah kolaylık versin...

Karpuzda benim listemde ince bir dilim 1 porsiyon diyor. Ortaboy bir karpuzun 1/8 i demiş..

Son düzenleme:
dün hastraneye gittim doktor kese tam görünmüyor dedi.15 gün sonra tekrar gideceğim.
akşam menüm.dün kızımı kreşten aldık eve giderken eve yakın yerde döner yedik.4 aydır beya ekmek yemiyiyordum valla bir tam tavuk döner yedim.1 kcaman köpük dolu ayran içtim:78::78:
bu kadarda değilakşam misfirliğe gittik.geç olmuştu.arkadaşı son anda aradımki birşey hazırlamasın ama o gene yapacağını yapmıştı birşeyler hazırlamıştı.ayıp akşam akşam uğraşmış diye 2 minik puaça vede minik krem şantili bir tatlı yedim.1 yemek kaşığı kadar vardı sanırsam. vel hasır yedimde yedim.
sabh kahvaltım.
2 su bardağı ılık su,
1 bardak süt
3 zeytin,
1 dilim köy ekmek,
1 salatalık,1 domates,
1 haşlama yumurta...

Kızlar günaydın nasılsınız ?
bugün annemi yolcu ettim Ankara ya dönüyor. haliyle çok üzüldüm ama oğlumun çiş eğitimine başlayıp bende gidicem memlekete..

kahvaltıdan sonra tartıldım 53.3 kg geliyorum. Maşallah nazar değmesin bana

1 haftadır hiç spor yürüyüş yapamadım buna rağmen güzel eriyorum yahu

darısı size olsun emi..

Cimcim bebeğin canı istemiş herhalde diyelim seni çok üzmeyelim bari
Afiyet olsun.. Arada olacak öyle kaçamaklar..
Sen diyetisyene ne zaman gideceksin..

tebrik....:92::92:

Cimcim bebeğin canı istemiş herhalde diyelim seni çok üzmeyelim bari
Afiyet olsun.. Arada olacak öyle kaçamaklar..
Sen diyetisyene ne zaman gideceksin..

tebrik....:92::92:

canım benim aslında canımistemedi.döneri eşim yiyelim dedi yedim.misafirliktede hatır için.diyetisyenede c.tesi gideceğim.of allahım ya.çok felaket uykum var ders çalışacağım ama kafamı diktutamıyorum.kafamı masaya koyuyorum sürekli birileri geliyor.anşamadım ki gebelikten sanırsam kızımdada sürekli uyuyordum.ama ozaman işyesim başkaydı müsaitti kafayı koyump uyuyabiliyorduma ama şimdi malesef.ders çalışmam lazım açamıyorum gözlerimi.

yaa bu hava ne gribi pepiş yaahuu
afiet olsun geçmiş olsun tikat et
[/QUOTE]

Geçmiş olsuuuun....

tesekkkurler kızlar ya yolicim asıl bu havalar mahvetti konya hep yağmurlu ne giysen öğleden sonra üsüyosun

günaydın kızlarr ycl yoli cimcime hugo nilmısra herkese

kilo verenleri kıskanıyorum valla insallh su 5 li kilolardan olurum bendeee:84::84::84::84:

Ben de sabah tartıda gördüğüm diyetisyende çıkan kilomu tıkırıma işledim
e hedefim de 50 nin altına düşmek olduğu için şimdilik 50 yapayım bari dedim onu da değiştirdim..

dün ikindi
1 dlm çavdar ekm+1kk peynir

aksam
4 kaşık mantarlı bulgur pilavı
3kaşık barbunya
1subard. yoort
3baby salatalık
2çeri domates

gece 100ml süt
1 meyve elma yeşil

sabah sirkeli ballı su+300ml su
1kkpeynir
2dilim ekmek
2çeri
1baby salatalık
1ceviz

simdide naneli yeşil çay

Son düzenleme:
günaydın canlar

aksamkı menum
kori soslu tavuk yagsız tavada pişirdim
bol salata
yarım kase yogurt
2 dılım ekmek

yarım saat tempolu yürüyüş

sabah kahvaltım
yağsız menemen 1 yk
yarım kk yagsız peynır
2 dılım ekmek
salatalık

yarım saat sonra elme lımon cayı içtim

ara öğünümü getirmeyı unutmusum

Ben de sabah tartıda gördüğüm diyetisyende çıkan kilomu tıkırıma işledim
e hedefim de 50 nin altına düşmek olduğu için şimdilik 50 yapayım bari dedim onu da değiştirdim..

canım benim tebrik ederim.:92::92::92::92::92:ben de hedefimi farklı yönemi değitirsem.senin tam tersine uf ya bu oldumu ya.ben sana yetişmek bir tarafa düyalarda kaldı
bir bebek takıldı.
yollar tam tersine döndü

Günaydın kızlar hepinize afiyetler olsunnnn kas olsun yağ olmasınnnn
dün; 5-6 tane nugget 1 tk sıvı yağla yaptım...
2 minik salatalık, 5-6 cherry domates,
4 yk yogurt
1 sandviç kepek ekmeği
Sabah;
1 sandviç kepek ekmeği
b.peynir
4-5 cherry domates
2 salatalık
çayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…