hoşbulduk tatlımmmmhoşgeldinn naziiiiiiiben de cuma günü döndüm antepten istanbula ben de epey gezdim ama daha çok kişisel bakımlara zaman ayırdımmm kilo derdinden hiç kendime bakmıyordum ne zamandır iyi oldu valla ama bugünden itibaren sağlıklı beslenmeye tam gaz devammmm gidecek bu yağlar fazla kilolarr gidecekkkkkkk:13::13::13::13:hepberaber kurtulucazz inşallahhhh
tebriklerrrrrrrr:92::92::92::92::92:kızlar meraba kızımın ameliyatı annemi hasteneye getir götür gece acile gidiyoruz gündüz tahlile en son birşey çıkmayınca doktor anam zorla hastalıkmı arıyorsun deyince biraz mola veririz sanırım yazlıklar çıkıp kışlıklar kalkacak,temizlik buarada 66.500 diyor tartım yanlış olmassa diyorum sizleri çok özledim inşallah herkes iyidir hepinizi öpüyorum:13::13::13::13::13::13::13::13:
afiyet olsun canımmmmdün hastraneye gittim doktor kese tam görünmüyor dedi.15 gün sonra tekrar gideceğim.
akşam menüm.dün kızımı kreşten aldık eve giderken eve yakın yerde döner yedik.4 aydır beya ekmek yemiyiyordum valla bir tam tavuk döner yedim.1 kcaman köpük dolu ayran içtim:78::78:
bu kadarda değilakşam misfirliğe gittik.geç olmuştu.arkadaşı son anda aradımki birşey hazırlamasın ama o gene yapacağını yapmıştı birşeyler hazırlamıştı.ayıp akşam akşam uğraşmış diye 2 minik puaça vede minik krem şantili bir tatlı yedim.1 yemek kaşığı kadar vardı sanırsam. vel hasır yedimde yedim.
sabh kahvaltım.
2 su bardağı ılık su,
1 bardak süt
3 zeytin,
1 dilim köy ekmek,
1 salatalık,1 domates,
1 haşlama yumurta...
Kızlar günaydın nasılsınız ?
bugün annemi yolcu ettim Ankara ya dönüyor. haliyle çok üzüldümama oğlumun çiş eğitimine başlayıp bende gidicem memlekete..
kahvaltıdan sonra tartıldım 53.3 kg geliyorum. Maşallah nazar değmesin bana
1 haftadır hiç spor yürüyüş yapamadım buna rağmen güzel eriyorum yahu
darısı size olsun emi..
hoşbulduk tatlımmmm
kurulacağız inşallah da benim kurtulmam zor gibi görünüyor üzülüyüroum
tebriklerrrrrrrr:92::92::92::92::92::92::92::92:
afiyet olsun canımmmm
tebrikler canımmmm:92::92::92::92::92:
çok güzel geeçti ama çok da kaçamaklı geçti yaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84:nazende tatıl nasıl gectı bol bol dınlendık demi ohh enerjımızı topladık
nazendeciğim hamilelikte kilo vermek ilgili birşeylerden bahsediyordun bir ara.benide bilgilendirirmisin...:84:
çok güzel geeçti ama çok da kaçamaklı geçti yaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84:
tatlım diyetisyenin ona göre liste verir. daha hamile kalamadığım için çok konuşmadık diyetisyenle
cimcime canım benım dıyetısyenım suan hamıle ve 2 hafta sonra dogum ıznıne ayrılacak karnından baska hıc bır yerınde 1 gr cıkıntı yok emınım dıyetısyene gıdınce sende oyle tatlı ve zayıf bır hamıs olacaksın merak etme
tatılını yaptın dınlendın yedın ıctın kacamak yaptın ama olanları düşünüp üzülme boşver bu günden itibaren kaldıgın yerden devam edersin
Tatlım sabah ve öğlen yediklerin az yani genel olarak az ve sağlıksız ve bu yüzden de doymamn sürekli acıkman normalanlıyorum işin varmış yemek yapmaya üşenmişsin ama en azından mısır gevreği yerine yulaf yoort meyve karıştırıp yiyebilirsin mesela ya da yumurta haşla kahvaltı gibi yap öğününü ama mısır gevreği tavsiye etmiyorum mısır nişastalı...sağlıklı beslenme sürecinde,mısır,patates,bezelye,beya zunlu gıdalar prinç tüketmemey özen göster derim çünkü bunlar daha da acıkıtırıyor çünkü kan şekerini ani düşürüp yükseltiyor bu besinler bugün işlerin varmış tamam ama normalde et-tavuk balık ve sebze yemeği boll yoğurt tüketirsen yanında da tam buğday unlu ekmek ya da çavdar ekmeği yersen daha uzun süre tok tutar ve sürekli bişeyler yemek istemezsin
:
Günaydınlarrrr
nazende senin tikirına bakınca kendimi görüyorum sanki
nazendeciğim hamilelikte kilo vermek ilgili birşeylerden bahsediyordun bir ara.benide bilgilendirirmisin...:84:
slm cicişlerrrrr
sizlere bu iletiyi konya dan yazıorum
memlkete geldim dün sabah.sizlere yazamadım evde çok işlerim vardı hafta sonu.
burda bol kaçamak varr:26::26::26::26:bir hafta neler olacak bilemeiorum
szileri kocaman öpüorum
kendinize iyi bakın
bende
bir aydır oynamayan tickeerr:84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?