60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbulduk tatlımmmm
kurulacağız inşallah da benim kurtulmam zor gibi görünüyor üzülüyüroum
tebriklerrrrrrrr:92::92::92::92::92::92::92::92:

afiyet olsun canımmmm

tebrikler canımmmm:92::92::92::92::92:

nazendeciğim hamilelikte kilo vermek ilgili birşeylerden bahsediyordun bir ara.benide bilgilendirirmisin...:84:

nazende tatıl nasıl gectı bol bol dınlendık demi ohh enerjımızı topladık
çok güzel geeçti ama çok da kaçamaklı geçti yaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84:
nazendeciğim hamilelikte kilo vermek ilgili birşeylerden bahsediyordun bir ara.benide bilgilendirirmisin...:84:

tatlım diyetisyenin ona göre liste verir. daha hamile kalamadığım için çok konuşmadık diyetisyenle

günayyyyydınnnnnn topigiiiimisisssnnnn fittt hatunlarıııııııı.......... bennn bu sabahhh yine tartıda 64 leri gördümmm spora gidincee sisiyorumm galibaaa gitmedigimde daha az cıkıorummm... neyse... bi enerjiklikk bi mutlulukk var üstümdeee... onunn içinn sizlereee j. lo. ile pitbull unn parcasınııı göderiorummmm.... bi silkininnnn bii danssss edinnn mutluuuu olunnn kendinizeee gelinnnnn hobaaaaaaaaa oturmaya mıı geldikkkkkk

YouTube - ‪Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull‬‏

Son düzenleme:
kahvaltımmmmm:

1kk peynir
yarımm domates
5_6 zeytinnnnn
1 haslanmıss yumurtaaaaaa
eccük de paprika
2 dilimde ekmekk

slm cicişlerrrrr
sizlere bu iletiyi konya dan yazıorum
memlkete geldim dün sabah.sizlere yazamadım evde çok işlerim vardı hafta sonu.
burda bol kaçamak varr:26::26::26::26:bir hafta neler olacak bilemeiorum
szileri kocaman öpüorum
kendinize iyi bakın

çok güzel geeçti ama çok da kaçamaklı geçti yaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84:

tatlım diyetisyenin ona göre liste verir. daha hamile kalamadığım için çok konuşmadık diyetisyenle

tatılını yaptın dınlendın yedın ıctın kacamak yaptın ama olanları düşünüp üzülme boşver bu günden itibaren kaldıgın yerden devam edersin

Ben gene dalıp yediğimi içtiğimi yazmamışım..
akşam:
5 yk patlıcan yemeği
1 dilim denge ekmek
1 yt kıvırcık salata
günlük 10 fındık hakkımı da gündüz unutmuşum yemeği
bide onları yedim..

sabah:
1 kk beyaz peynir
1 dilim denge ekmek
1 domates
1/2 kırmızı biber
1/2 köy biber
1/2 çarlisyon biber
1 fincan çay

şimdi de yeşil çay içiyorum en yaseminlisinden..

cimcime canım benım dıyetısyenım suan hamıle ve 2 hafta sonra dogum ıznıne ayrılacak karnından baska hıc bır yerınde 1 gr cıkıntı yok emınım dıyetısyene gıdınce sende oyle tatlı ve zayıf bır hamıs olacaksın merak etme

çok sağol nerudacım,dikkat edicem bundan sonra

Son düzenleme:
pazara gittim geldim. ev topladım. akşama semizotlu kabak yemeği yapacağım kendime. yerli çilek aldım ama bu seferki listemde yeşilelma dışında meyve yok o yüzden yiyemeyeceğim artık limongillerle eşim yer. şimdi verdim limongillere çilek salatalık havuç verdim. salatalık taze olcak çıtır çıtır olcak yerli olcek yoksa yemiyo sıpalar

cimcimecim inşllh ssağlıklı bi gebelik geçirirsin, aklını takma bunlara diyetisyenine git ve dengeli ölçülü ye heççç bişi olmazz

hoşgeldin kukici konyaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…