60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hugom ye biraz çilekten kaa nefis bu bak bebek düsünüyosun mis kimin çileklerdeki vitaminleri al çilekten alınan seyler var annem hamilelikten önce 3ay iyi beslenmek gerekiy sen iyi besleniyonda çilekten nolcek 4-5 denecik.

ara öğün 1 yeşil elma +200ml ayrann

ah canım benim inşallah..süper olur gerçekten...

cimcimecimmmm benimm en kücükk görümcemm aileninn cıtırıı.. su an 36 yasındda oglunu 32 yasında dogurmuss.. daha öncedende bi kızı varrr.. yapıı olarakk zayıff az az yer herseydenn.. gögüslerii cokk ölcülüü oldugu içinn sıska denemeyenn bi tippp... tamı tamına 25 kg almıss her cocukta.. yane nasıll basarmıss o kadarr kilo almayıı bilmiorum hakettenn.. amaa görr inanamazzsın.. ne birr catlakk, ne birr selülit ne bir gr selülit yagg var vücudunda... diyecegimm abartmazsannn bii öcekii halinee dönüveriomussunn zorlanmadann...

hugommmmmmm napinnnnnn kusummm???? sanıyorumm dünn itibariylee cocukk calısmalarına baslayacaktınızz? yanlısmııı hatırlıyorummm?? ayyyy insallahh bii cırpıdaa hamişşş oluverirrsinn

canım .ok kilo verdim alıştı bünyem diyete değişiklik yapmak lazım dedi diyetisyen ondan yani.

hugommmmmmm napinnnnnn kusummm???? sanıyorumm dünn itibariylee cocukk calısmalarına baslayacaktınızz? yanlısmııı hatırlıyorummm?? ayyyy insallahh bii cırpıdaa hamişşş oluverirrsinn

hee canım başladık zaten bakalım nasip artıkın neler olacak görecez

evet artıkk bugünden tekrar start yapıyoruz

yarın diyetisyen günüm bakalım ne diyecek listeyi değiştirecek mi

cumartesı gıttım bende listeyı değiştirmedi sadece mesela pılav makarna eklersem ne gibi değişiklikler yapabiirim onları anlattı 2 kılo vermısım ve bunun 1100 gr yag cok mutlu oldum inş sende yarın güzel haberlerle gelirsin

benim eşimin dayısı kızı hamile kalmadan önde 50 kiloydu.77 kiloda doğum yaptı.çok ta yiyiyordu.şiş değildi yani.ama bebeğide 9 aylık hatta bebbişin adı ecrin.kadın şimdi 52 kilo şok oldum.kayınvalidesiyle yaşıyor.evin tüm işlerine bu koşturuyor.o yüzden vermiş.yemek yemeye pek vaktim olmuyor diyiyor.zaten kızınıda 5-6 ay kadar emzirebilmiş.beslenemediği için sütü çekilmiş...

hee canım başladık zaten bakalım nasip artıkın neler olacak görecez

önceden nasıl korunuyodun hugocumm hapmı yumurtlama gününe bak o 5 gün yapın hemen oliyy benim öle olduydu öneririm, bidi kadın doğuma git folik asit basla 3 ay önceden kullanmaya başlıyosun çünkü hamileyken kullanıyo çoğu insanda asıl önemli olan folik asitin önceden alınmasıymış

yazık beee kayınvalidesi napıyomuş acaba kadın yemek yiyemediği için sütü kesilmiş hee çok yazık

yok canım prezervatif kullanıyoduk. folik asit nerden alcam eczanelerde varmı nasıl bişey bilmiyorum hiç ilkkez duydum :26: gebelikte kullanımı sorun olmazzmı

yokkk balımmm garipp olanda oo zatenn.. görümcemm ev işi yapmıo kiii... evde 2 kdın calısıo... hiçç yerinden kıpırdamıo sporada gitmioo... diger görümcemm 9 kilo almıss sonradaa hap falann içmiş zayıflamıss.. amaa o bacaklarında portakall kasasıı tasıoduu pütür pütürdüü dedii bünye demekk hiçbi deformasyonn yokk.. yanii su ankii kilosuu 45 falandırr heraldee... 17 yasında kızz gibi buradaa uz...n tv diee bi adres var ya orda kagann kocatepeninn videolarınıı izledimm dünn kocişş yoktu aksamm... ay ayy bebegi seyrettimm coookkk güseldiii.. simddii sen 4_8 hafta içine girdiginn içinn bebegininn kalbii atmaya baslamıssss beyinn hücreleri olusmaya baslamısss.. kolları ve organları da taslak halindee olusmayaa baslamıssss... ayyy kıyamamm yaaaa

hobbbaaaaaaa hayydeeeeeee saalllııyoruuzzz tebriklerrrr kuzuciiiimmm süppersin darısı hepimizin başınaaa hepberaber kurtulalım inşallah tüm fazla yağlardan kilolardann:92::92::92::92:

yaa bu hava ne gribi pepiş yaahuu
afiet olsun geçmiş olsun tikat et

tesekkkurler kızlar ya yolicim asıl bu havalar mahvetti konya hep yağmurlu ne giysen öğleden sonra üsüyosun

günaydın kızlarr ycl yoli cimcime hugo nilmısra herkese

kilo verenleri kıskanıyorum valla insallh su 5 li kilolardan olurum bendeee:84::84::84::84:

[/QUOTE]

inşallahh canımm sabırla azimleee görüceksinnn hepimiz de istediğimiz kilolara ulaşıcaz inşallah sağlıklaaa

Ben de sabah tartıda gördüğüm diyetisyende çıkan kilomu tıkırıma işledim
e hedefim de 50 nin altına düşmek olduğu için şimdilik 50 yapayım bari dedim onu da değiştirdim..

hobbaaaa yeecaaleemmm için de sallıyoruuuummmm:92::92::92::92::92::92:

ohhhhh süpper bayılıyorum ben bu şarkıyaaa sağol cınımmm

kuliikooomm beebeeeemmmm ben döndümmm sen de sağsalim dön de gelince görüşelimmm balımmmm

netten taeboo videosu açtım onu yapıcam birazdan

geçen ben de epey bi taeboo videosu buldum indirdimmm çok keyifli bencee zaten slım ın 6 serisindeki hareketler de taeboo hareketleriymişş yolim söylemiştii ben de taeboo videolarını görünce baktım da aynı slım ın 6 kolay gelsin hugocukcuuummmm

bi de ben varımmm
herkesler unutuyor burda beni:84::84::84::84::84:

oyyyyy kıyamam yaa canım benim sen de ver kilocuklarını sağlıklı çıtır bir anne ol inşallahhhh

bi de ben varımmm
herkesler unutuyor burda beni:84::84::84::84::84:

balıımmmm kusummm unuturmuyuzz senii nihayetindee senn de hamişş adaylarımızdansınn bizz calısmalara agustoss ayındaa baslıcakmısızz.. o yüzdenn simcikk sizlerlee vakitt geciriciiiimmm... tecrübelerinizzz benimm rehberimm olcakk.. cimcimecimm ,hugocumm ve sennnnninn

bu arada cimcimecimm ecrinn ismin bayılıorumm ama kocişş koydurmamm ne bicim isim o dio ecmell i dee cok seviyorumm ama ona da ne biçimm dio kulaga degişikk gelebilirr ama anlamları cok güsell yaf.. birii Allah ın hediyesi verdigi nimett biride en güzel demekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…