pazara gittim geldim. ev topladım. akşama semizotlu kabak yemeği yapacağım kendime. yerli çilek aldım ama bu seferki listemde yeşilelma dışında meyve yok o yüzden yiyemeyeceğim artık limongillerle eşim yer. şimdi verdim limongillere çilek salatalık havuç verdim. salatalık taze olcak çıtır çıtır olcak yerli olcek yoksa yemiyo sıpalar
ah canım benim inşallah..süper olur gerçekten...
pazara gittim geldim. ev topladım. akşama semizotlu kabak yemeği yapacağım kendime. yerli çilek aldım ama bu seferki listemde yeşilelma dışında meyve yok o yüzden yiyemeyeceğim artık limongillerle eşim yer. şimdi verdim limongillere çilek salatalık havuç verdim. salatalık taze olcak çıtır çıtır olcak yerli olcek yoksa yemiyo sıpalar
hugom ye biraz çilekten kaa nefis bu bak bebek düsünüyosun mis kimin çileklerdeki vitaminleri al çilekten alınan seyler var annemhamilelikten önce 3ay iyi beslenmek gerekiy sen iyi besleniyonda çilekten nolcek 4-5 denecik.
ara öğün 1 yeşil elma +200ml ayrann
hugommmmmmm napinnnnnn kusummm???? sanıyorumm dünn itibariylee cocukk calısmalarına baslayacaktınızz? yanlısmııı hatırlıyorummm??ayyyy insallahh bii cırpıdaa hamişşş oluverirrsinn
evet artıkk bugünden tekrar start yapıyoruz
yarın diyetisyen günüm bakalım ne diyecek listeyi değiştirecek mi
hee canım başladık zaten bakalım nasip artıkın neler olacak görecez
cimcimecimmmm benimm en kücükk görümcemm aileninn cıtırıı.. su an 36 yasındda oglunu 32 yasında dogurmuss.. daha öncedende bi kızı varrr.. yapıı olarakk zayıff az az yer herseydenn.. gögüslerii cokk ölcülüü oldugu içinn sıska denemeyenn bi tippp... tamı tamına 25 kg almıss her cocukta.. yane nasıll basarmıss o kadarr kilo almayıı bilmiorum hakettenn.. amaa görr inanamazzsın.. ne birr catlakk, ne birr selülit ne bir gr selülit yagg var vücudunda... diyecegimm abartmazsannn bii öcekii halinee dönüveriomussunn zorlanmadann...
hee canım başladık zaten bakalım nasip artıkın neler olacak görecez
ayy hugo sen ve ecrın hamıs olursanız 3 mısafırımız olacak demektır süper valla ben bile heyecan yaptım yanı
benim eşimin dayısı kızı hamile kalmadan önde 50 kiloydu.77 kiloda doğum yaptı.çok ta yiyiyordu.şiş değildi yani.ama bebeğide 9 aylık hatta bebbişin adı ecrin.kadın şimdi 52 kilo şok oldum.kayınvalidesiyle yaşıyor.evin tüm işlerine bu koşturuyor.o yüzden vermiş.yemek yemeye pek vaktim olmuyor diyiyor.zaten kızınıda 5-6 ay kadar emzirebilmiş.beslenemediği için sütü çekilmiş...
önceden nasıl korunuyodun hugocumm hapmıyumurtlama gününe bak o 5 gün yapın hemen oliyy benim öle olduydu öneririm, bidi kadın doğuma git folik asit basla 3 ay önceden kullanmaya başlıyosun çünkü hamileyken kullanıyo çoğu insanda asıl önemli olan folik asitin önceden alınmasıymış
benim eşimin dayısı kızı hamile kalmadan önde 50 kiloydu.77 kiloda doğum yaptı.çok ta yiyiyordu.şiş değildi yani.ama bebeğide 9 aylık hatta bebbişin adı ecrin.kadın şimdi 52 kilo şok oldum.kayınvalidesiyle yaşıyor.evin tüm işlerine bu koşturuyor.o yüzden vermiş.yemek yemeye pek vaktim olmuyor diyiyor.zaten kızınıda 5-6 ay kadar emzirebilmiş.beslenemediği için sütü çekilmiş...
bi de ben varımmm
herkesler unutuyor burda beni:84::84::84::84::84:
Kızlar günaydın nasılsınız ?
bugün annemi yolcu ettim Ankara ya dönüyor. haliyle çok üzüldümama oğlumun çiş eğitimine başlayıp bende gidicem memlekete..
kahvaltıdan sonra tartıldım 53.3 kg geliyorum. Maşallah nazar değmesin bana
1 haftadır hiç spor yürüyüş yapamadım buna rağmen güzel eriyorum yahu
darısı size olsun emi..
yaa bu hava ne gribi pepiş yaahuu
afiet olsun geçmiş olsun tikat et
Ben de sabah tartıda gördüğüm diyetisyende çıkan kilomu tıkırıma işledim
e hedefim de 50 nin altına düşmek olduğu için şimdilik 50 yapayım bari dedim onu da değiştirdim..
günayyyyydınnnnnn topigiiiimisisssnnnn fittt hatunlarıııııııı.......... bennn bu sabahhh yine tartıda 64 leri gördümmm spora gidincee sisiyorumm galibaaa gitmedigimde daha az cıkıorummm... neyse... bi enerjiklikk bi mutlulukk var üstümdeee... onunn içinn sizlereee j. lo. ile pitbull unn parcasınııı göderiorummmm.... bi silkininnnn bii danssss edinnn mutluuuu olunnn kendinizeee gelinnnnn hobaaaaaaaaa oturmaya mıı geldikkkkkk
YouTube - ‪Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull‬‏
slm cicişlerrrrr
sizlere bu iletiyi konya dan yazıorum
memlkete geldim dün sabah.sizlere yazamadım evde çok işlerim vardı hafta sonu.
burda bol kaçamak varr:26::26::26::26:bir hafta neler olacak bilemeiorum
szileri kocaman öpüorum
kendinize iyi bakın
netten taeboo videosu açtım onu yapıcam birazdan
bi de ben varımmm
bi de ben varımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?