60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar ne yapıyor sunuz bakalım nerdeyse 10 gündür doğru düzgün bakamadım sizlere geçmişide pek okuyamadım. hızla kilo veriyorum nasıl oldu ki bu anlamadım :44: habire de yiyorum düşünün artık ara öğünüm için sütlü nesfit yediğim oluyor .. bu ara öğünlerde nesfit yesek ne olur ki baya da tok tutuyor iyi oluyor yani

yok canım prezervatif kullanıyoduk. folik asit nerden alcam eczanelerde varmı nasıl bişey bilmiyorum hiç ilkkez duydum :26: gebelikte kullanımı sorun olmazzmı

folik asit eczanede varda sen bi kadın doğuma git diyetisyen randevun olduğu gün canmı . bebek istiyoruz bilgi al ben öle yapmıştım sağlık ocaklarıda veriyomuş ama doktora git bence, folik asit bebeiğin omurga gelisiminde önemli omurrga olusumunda etkiliydi hatırladığım kadarıyla en önemlisi hamileik öncesi kullanmakmış genelde hamilelik te kullanılıyo bizim ulkede plansız gebelikler yaşandığı içinmiş

canım benım kızımın adı ecrin melis bende cok severek koydum.bır de esila ismini cok sevıyordum ama eşim pek begenmedı koyamadım.

canım benim birde böyle hemen verenler oluyorya çok sinir oluyorum.gerçi ben kızıma 61 kiloda hamile kalmıştım şimdiki gibi.70 kiloda doğum yapmıştım.doğumun ertesi gün ben 62 kiloydum.ama kayınvalidem süt olsun dikişler tutsun diye burda bulamaç diye un şeker vede sütten yapılan birşey yedirdiler 1 ay boyunca birde tabak tabak.dokuz ayda almadığım kiloyu 25-30 günde aldım.70 kilo oldum tekrar ve halen onları vermekle uğraşıyorum.ama bu defa daha bilinçliyim kimse beni abuk subuk şeylerle kandıramaz...ayrıca dün doktor daha 8 milim olduğunu döyledi kesesi bile oluşmamış yani.çok küçük teyzesi..
yazık beee kayınvalidesi napıyomuş acaba kadın yemek yiyemediği için sütü kesilmiş hee çok yazık
ya kayınvalidesi çocuğa bakma bahanesiyle yan gelip yatıyordu.bebekte sürekli uyuyan birşeydi.kadın diyiyordu sabah 9 da ütü yapmaya başlardım.kıyafet perde çarşaf akşam 10 olurmuş tek tuvalet için gidermiş.yemek te bir lokma yermiş.tığ gibi şimdi.eziyet resmen...

yok canım prezervatif kullanıyoduk. folik asit nerden alcam eczanelerde varmı nasıl bişey bilmiyorum hiç ilkkez duydum :26: gebelikte kullanımı sorun olmazzmı

tatlım folik asiti gebeliğin 4. ayına kadar kullanman gerekiyor zaten doktor veriyor.
biz çalışmaya başladığımız gün başladım içmeye
eczaneden direkt alabilirsin 2 lira bişeyy

canım benim bende ecrin ismini çok severim.ama ben bekarlığımdan beri kızm olursa adını sudenaz koyacağım derdim vede koydum.ben birde BELİNAY ismini çok beğenirim.peygam çiçeği anlamna geliyor birde ayın gölün üzerine yansımasıymış,

kısss güselligi orda zatennnnnn... doktor dio kii işte bütünn organlarr olustuu.. kol bacakk iç organ vs.. eee su anda 2_3 cm didii.. sanırımm 3.cü aydııı.. ayyy ne duygulandımm.. eliml ölctümm ayyy parmagım kadar degill ama herseyi varrrr.. vee tat almaya baslıo artıkk.. Allah cok büyük.. su anda da seklii böle ay gibii ortada kalbii atıo sadece minnackkk mlimm milimm dediin gibi..hatta altı da kuyruk gibi ayy cokk degişikk.. amaa milimm boyuyla canlı işte

tatlım folik asiti gebeliğin 4. ayına kadar kullanman gerekiyor zaten doktor veriyor.
biz çalışmaya başladığımız gün başladım içmeye
eczaneden direkt alabilirsin 2 lira bişeyy

canım benim benimde dün doktorun yazdığı bir tane var var.eşim bugün alacak dün eczanede yoktu yeni çıkan bir ilaçmış.8 tl miş.devlet karşılamıyor dedi.:26mersinden bugün gelecek.folikdoce diye bir ilaç..

cimcimecim yazık olmuş resmen eziyet olmuş sabahtan akşama kadar. gerçi evde olunca iş hiç bitmiyo bende sabahın 6 buççuğunda başlıyorum ama tabee kayınvalide derdi yok öyle olsa zor olurdu tabiki yazık olmuş kadıncağıza

ayyyyyyyy ço şekersin ya ne güzelde ballandıra ballandıra anlatıyorsun.süpersin.çok etki,leyici değilmi gerçekten..

evet eziyet işte seni sürekli hadi şunu yap bunu yap diyen biri insan sitres oluyor...:84::84:

öğlen yemeğinde yağı süzülmüş hatta sıkılmış ton balığı 1 dililm tam buğday ekmeği salata var

ben rezene çayını hiç sevmedim midem bulandı sabah beri tansiyonumuda düşürdü berbat etti. yeşilçay içcem mısır püskülü yeşilçay kirazsapı avakado yaprağı karıştırıp içcem rezene bana göre değil işkence oluyo

Kızlar şu an Türk kahvemi yudumluyorum. bir yandan yazdıklarınızı okuyorum. hımm demek hugocuk bebiş yapma çalışmalarına başladın hayırlısı olsun bakalım.. İnşallah gönlüne göre versin Allah.

ayyyyyyyy ço şekersin ya ne güzelde ballandıra ballandıra anlatıyorsun.süpersin.çok etki,leyici değilmi gerçekten..

evett öylee 9 ayı tamamenn izledimm cok güzeldii... bu arada ilk 3 ayy canınn yemekk istemeyebilirmişşş. ama suclulukk duymana gerek yokmuss.. bebekk cok hızlı gelişmesine ragmenn seninn cok yemene ihtiyacı yokmuss.. 6. aydan itibarenn otmatikk olarakk acıkmaya baslıomussun zatenn.. nefess sayınn artıomuss.. kan oranında ihtiyacından 1.5 kilo gibi fazla oluomusss.. sankiii ilkk cocugunuu doguruyomussunn gibi anlatıyorumm dimii halbukii sen bunları yasadınn daha önceee olsunn bizz ilk defa teyze oluosss sonrada lohusa depresyonuna gectimm ürkütücü hakettenn ama herkeste olmuyodurr umarımm..

canım bende rezene çayı içmeye başladım mutfakta çekmecede duruyordu eşim kokusunu almış bizim evde rakının ne işi var yaa dedi arada sıkılıp içiyorum dedim içinde anason olduğu için uyku veriyor akşamları içiyorum uyku problemi çekiyorum. ben hazır poşettekilerden kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…