yok canım prezervatif kullanıyoduk. folik asit nerden alcam eczanelerde varmı nasıl bişey bilmiyorum hiç ilkkez duydum :26: gebelikte kullanımı sorun olmazzmı
bu arada cimcimecimm ecrinn ismin bayılıorumm ama kocişş koydurmamm ne bicim isim o dioecmell i dee cok seviyorumm ama ona da ne biçimm dio kulaga degişikk gelebilirr ama anlamları cok güsell yaf.. birii Allah ın hediyesi verdigi nimett biride en güzel demekkk
canım benim birde böyle hemen verenler oluyorya çok sinir oluyorum.gerçi ben kızıma 61 kiloda hamile kalmıştım şimdiki gibi.70 kiloda doğum yapmıştım.doğumun ertesi gün ben 62 kiloydum.ama kayınvalidem süt olsun dikişler tutsun diye burda bulamaç diye un şeker vede sütten yapılan birşey yedirdiler 1 ay boyunca birde tabak tabak.dokuz ayda almadığım kiloyu 25-30 günde aldım.70 kilo oldum tekrar ve halen onları vermekle uğraşıyorum.ama bu defa daha bilinçliyim kimse beni abuk subuk şeylerle kandıramaz...ayrıca dün doktor daha 8 milim olduğunu döyledi kesesi bile oluşmamış yani.çok küçük teyzesi..yokkk balımmm garipp olanda oo zatenn.. görümcemm ev işi yapmıo kiii... evde 2 kdın calısıo... hiçç yerinden kıpırdamıo sporada gitmioo... diger görümcemm 9 kilo almıss sonradaa hap falann içmiş zayıflamıss.. amaa o bacaklarında portakall kasasıı tasıoduu pütür pütürdüü dediibünye demekk hiçbi deformasyonn yokk.. yanii su ankii kilosuu 45 falandırr heraldee... 17 yasında kızz gibi buradaa uz...n tv diee bi adres var ya orda kagann kocatepeninn videolarınıı izledimm dünn kocişş yoktu aksamm... ay ayy bebegi seyrettimm coookkk güseldiii.. simddii sen 4_8 hafta içine girdiginn içinn bebegininn kalbii atmaya baslamıssss beyinn hücreleri olusmaya baslamısss.. kolları ve organları da taslak halindee olusmayaa baslamıssss... ayyy kıyamamm yaaaa
ya kayınvalidesi çocuğa bakma bahanesiyle yan gelip yatıyordu.bebekte sürekli uyuyan birşeydi.kadın diyiyordu sabah 9 da ütü yapmaya başlardım.kıyafet perde çarşaf akşam 10 olurmuş tek tuvalet için gidermiş.yemek te bir lokma yermiş.tığ gibi şimdi.eziyet resmen...yazık beee kayınvalidesi napıyomuş acaba kadın yemek yiyemediği için sütü kesilmiş hee çok yazık
yok canım prezervatif kullanıyoduk. folik asit nerden alcam eczanelerde varmı nasıl bişey bilmiyorum hiç ilkkez duydum :26: gebelikte kullanımı sorun olmazzmı
bu arada cimcimecimm ecrinn ismin bayılıorumm ama kocişş koydurmamm ne bicim isim o dioecmell i dee cok seviyorumm ama ona da ne biçimm dio kulaga degişikk gelebilirr ama anlamları cok güsell yaf.. birii Allah ın hediyesi verdigi nimett biride en güzel demekkk
tatlım folik asiti gebeliğin 4. ayına kadar kullanman gerekiyor zaten doktor veriyor.
biz çalışmaya başladığımız gün başladım içmeye
eczaneden direkt alabilirsin 2 lira bişeyy
canım benim birde böyle hemen verenler oluyorya çok sinir oluyorum.gerçi ben kızıma 61 kiloda hamile kalmıştım şimdiki gibi.70 kiloda doğum yapmıştım.doğumun ertesi gün ben 62 kiloydum.ama kayınvalidem süt olsun dikişler tutsun diye burda bulamaç diye un şeker vede sütten yapılan birşey yedirdiler 1 ay boyunca birde tabak tabak.dokuz ayda almadığım kiloyu 25-30 günde aldım.70 kilo oldum tekrar ve halen onları vermekle uğraşıyorum.ama bu defa daha bilinçliyim kimse beni abuk subuk şeylerle kandıramaz...ayrıca dün doktor daha 8 milim olduğunu döyledi kesesi bile oluşmamış yani.çok küçük teyzesi..
ya kayınvalidesi çocuğa bakma bahanesiyle yan gelip yatıyordu.bebekte sürekli uyuyan birşeydi.kadın diyiyordu sabah 9 da ütü yapmaya başlardım.kıyafet perde çarşaf akşam 10 olurmuş tek tuvalet için gidermiş.yemek te bir lokma yermiş.tığ gibi şimdi.eziyet resmen...
tatlım folik asiti gebeliğin 4. ayına kadar kullanman gerekiyor zaten doktor veriyor.
biz çalışmaya başladığımız gün başladım içmeye
eczaneden direkt alabilirsin 2 lira bişeyy
canım benım kızımın adı ecrin melis bende cok severek koydum.bır de esila ismini cok sevıyordum ama eşim pek begenmedı koyamadım.
ayyyyyyyy ço şekersin ya ne güzelde ballandıra ballandıra anlatıyorsun.süpersin.kısss güselligi orda zatennnnnn... doktor dio kii işte bütünn organlarr olustuu.. kol bacakk iç organ vs.. eee su anda 2_3 cm didii.. sanırımm 3.cü aydııı.. ayyy ne duygulandımm.. eliml ölctümm ayyy parmagım kadar degill ama herseyi varrrr.. vee tat almaya baslıo artıkk.. Allah cok büyük.. su anda da seklii böle ay gibii ortada kalbii atıo sadece minnackkk mlimm milimm dediin gibi..hatta altı da kuyruk gibi ayy cokk degişikk.. amaa milimm boyuyla canlı işte
cimcimecim yazık olmuş resmen eziyet olmuş sabahtan akşama kadar. gerçi evde olunca iş hiç bitmiyo bende sabahın 6 buççuğunda başlıyorum ama tabee kayınvalide derdi yok öyle olsa zor olurdu tabiki yazık olmuş kadıncağıza
ayyyyyyyy ço şekersin ya ne güzelde ballandıra ballandıra anlatıyorsun.süpersin.çok etki,leyici değilmi gerçekten..
ben rezene çayını hiç sevmedim midem bulandı sabah beri tansiyonumuda düşürdü berbat etti. yeşilçay içcem mısır püskülü yeşilçay kirazsapı avakado yaprağı karıştırıp içcem rezene bana göre değil işkence oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?