Kızlar şu an Türk kahvemi yudumluyorum.bir yandan yazdıklarınızı okuyorum. hımm demek hugocuk bebiş yapma çalışmalarına başladın hayırlısı olsun bakalım.. İnşallah gönlüne göre versin Allah.
canım bende rezene çayı içmeye başladım mutfakta çekmecede duruyordu eşim kokusunu almış bizim evde rakının ne işi var yaa dediarada sıkılıp içiyorum dedim içinde anason olduğu için uyku veriyor akşamları içiyorum uyku problemi çekiyorum. ben hazır poşettekilerden kullanıyorum.
dün gece nettiniz bakemmmmmmmmalum pazartesi gecesiydi yaaaaaa
eşimin iş yerindeki ocakta patlama olmuş işleri yoğun bişey yapamadık bakem ilerleyen günlerde artıkın. eşim yorgun geliyo uyukluyo akşamları
eşimin iş yerindeki ocakta patlama olmuş işleri yoğun bişey yapamadık bakem ilerleyen günlerde artıkın. eşim yorgun geliyo uyukluyo akşamları
ecrin canım bu tarz isimler arapça deniyorama kızıma isim araştırırken bi islami sitide bunlar arapça değil diyodu ecrin allahın hediyesi, ceylin var , esila mı ne o da ibadet vakti elisa da hz yakubun annesinin ismi diyodu ve çok hoşlar , tuana cennete düşen damla falan değil uydurma diye okumustum, son yıllarda kurani kerimde gecen güzel isim çabasi varya insanlar yanılıyolar diyodu. illa dini olcaksa fatma kübra zeynep koy dimi ama , o sitede yazanlara çok katılıyodum yani, dini anlamı güzel deyipte tamamen ecnebi ismine benzeyen isim koymakta türklüğe yakısmıyo benceesila ne dimkkkk???? degişikk geldii bakk hiçç duymadımm simdie kadar.. arapca kökenli mii?
pazartesii gecesiydii derkenn balım??:44::44:
ecrin canım bu tarz isimler arapça deniyorama kızıma isim araştırırken bi islami sitide bunlar arapça değil diyodu ecrin allahın hediyesi, ceylin var , esila mı ne o da ibadet vakti elisa da hz yakubun annesinin ismi diyodu ve çok hoşlar , tuana cennete düşen damla falan değil uydurma diye okumustum, son yıllarda kurani kerimde gecen güzel isim çabasi varya insanlar yanılıyolar diyodu. illa dini olcaksa fatma kübra zeynep koy dimi ama , o sitede yazanlara çok katılıyodum yani, dini anlamı güzel deyipte tamamen ecnebi ismine benzeyen isim koymakta türklüğe yakısmıyo bence
benim bi arkadaşım kızına eva koyalım demiş, eşine eşide o ne ya demiş ,havvanın arapçası yazıyodu internette demiş , eşide demişki eva koycamıza havva koyalımya demiş çok gülmüştük
yalnız kalamaışlar ya,hügo da yalnız olmayınca konsantre olamıyomuş yaaapazartesi başlıcaz diyou o bakımdan yani
elisa elizaya benzemişş ya aıds testii adı gibii..zeynepp cok güsell ama görümcemin kkızı, meliss cokk güsell oda digerr görümcemin kızıı edayı da seviodumm oda dierininn töbe yaaa nisa da güsel... arkadasımınınn dogumuna 13 günn kaldıı bkalım o ne koycakkkk
cumartesi akşamı başladık sonrada zaten patlama oldu bidaha olmadı ama artık korunmuyoruz sonuçta. bugün gideyimde folik asit alayım barim
hadi yawwwwww,eeee hadi hayırlısı o zaman
yalnız kalamaışlar ya,hügo da yalnız olmayınca konsantre olamıyomuş yaaapazartesi başlıcaz diyou o bakımdan yani
ecrin canım bu tarz isimler arapça deniyorama kızıma isim araştırırken bi islami sitide bunlar arapça değil diyodu ecrin allahın hediyesi, ceylin var , esila mı ne o da ibadet vakti elisa da hz yakubun annesinin ismi diyodu ve çok hoşlar , tuana cennete düşen damla falan değil uydurma diye okumustum, son yıllarda kurani kerimde gecen güzel isim çabasi varya insanlar yanılıyolar diyodu. illa dini olcaksa fatma kübra zeynep koy dimi ama , o sitede yazanlara çok katılıyodum yani, dini anlamı güzel deyipte tamamen ecnebi ismine benzeyen isim koymakta türklüğe yakısmıyo bence
benim bi arkadaşım kızına eva koyalım demiş, eşine eşide o ne ya demiş ,havvanın arapçası yazıyodu internette demiş , eşide demişki eva koycamıza havva koyalımya demiş çok gülmüştük
yaa bu hava ne gribi pepiş yaahuu
afiet olsun geçmiş olsun tikat et
günayyyyydınnnnnn topigiiiimisisssnnnn fittt hatunlarıııııııı.......... bennn bu sabahhh yine tartıda 64 leri gördümmm spora gidincee sisiyorumm galibaaa gitmedigimde daha az cıkıorummm... neyse... bi enerjiklikk bi mutlulukk var üstümdeee... onunn içinn sizlereee j. lo. ile pitbull unn parcasınııı göderiorummmm.... bi silkininnnn bii danssss edinnn mutluuuu olunnn kendinizeee gelinnnnn hobaaaaaaaaa oturmaya mıı geldikkkkkk
YouTube - ‪Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull‬‏
Kızlar günaydın nasılsınız ?
bugün annemi yolcu ettim Ankara ya dönüyor. haliyle çok üzüldümama oğlumun çiş eğitimine başlayıp bende gidicem memlekete..
kahvaltıdan sonra tartıldım 53.3 kg geliyorum. Maşallah nazar değmesin bana
1 haftadır hiç spor yürüyüş yapamadım buna rağmen güzel eriyorum yahu
darısı size olsun emi..
ben isim olarak erkek olursa iskender istiyorum. malum arkeolog olduğumdan büyük iskender gibi güçlü olsun seviyorum iskender ismini. kız düşünmedim ama deniz ismi hoşuma gidiyo ama tabe şimdilik düşüncem bu ilerde değişir sanırım eşimle oturur karar veririrz
püreli rosta
bulgur pilavı
yoğurt varmış menüdeee yiyem de ders çalışam sonaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?