60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aminnnnnnn basta benn veeee nazendeecikk olmak üzree isteyenn herkesee

huhuhuuuuuuuuu ben geldim çıtır zayıf kızlarrrrr kızımın gösterisi vardı oraya gittim yeni geldim.menülerimi yazayımda geçmişe bakem biraz beni merak eden olmuşmu acaba diye
akşam menü
7 yk taze fasülye
bir dilim normal ekmek
salata
bir su bardağı ayran
sonrasında
tarçınlı bir su bardağı süt
bir tane elma
sabah
2 dilim kepek ekmeği
3 zeytin
domates-salatalık
maydanoz

öff beni berbat etti bidaha öyle ot çöp içmicem anladım bana göre değil yeşilçay bile benim tansiyonumu düşürüyo diyette olduğum zamanlar eblki onuda içmem mahvediyo beni zaten sporla diyetle kalanlarda gider boşuna eziyet etmicem kendime zorlanıyorum hem spor hem diyet birde böyle şeyler içince mahvediyo beni

esila ne dimkkkk???? degişikk geldii bakk hiçç duymadımm simdie kadar.. arapca kökenli mii?
ecrin canım bu tarz isimler arapça deniyorama kızıma isim araştırırken bi islami sitide bunlar arapça değil diyodu ecrin allahın hediyesi, ceylin var , esila mı ne o da ibadet vakti elisa da hz yakubun annesinin ismi diyodu ve çok hoşlar , tuana cennete düşen damla falan değil uydurma diye okumustum, son yıllarda kurani kerimde gecen güzel isim çabasi varya insanlar yanılıyolar diyodu. illa dini olcaksa fatma kübra zeynep koy dimi ama , o sitede yazanlara çok katılıyodum yani, dini anlamı güzel deyipte tamamen ecnebi ismine benzeyen isim koymakta türklüğe yakısmıyo bence

benim bi arkadaşım kızına eva koyalım demiş, eşine eşide o ne ya demiş ,havvanın arapçası yazıyodu internette demiş , eşide demişki eva koycamıza havva koyalımya demiş çok gülmüştük

Son düzenleme:

elisa elizaya benzemişş ya aıds testii adı gibii.. zeynepp cok güsell ama görümcemin kkızı, meliss cokk güsell oda digerr görümcemin kızıı edayı da seviodumm oda dierininn töbe yaaa nisa da güsel... arkadasımınınn dogumuna 13 günn kaldıı bkalım o ne koycakkkk

yalnız kalamaışlar ya,hügo da yalnız olmayınca konsantre olamıyomuş yaaapazartesi başlıcaz diyou o bakımdan yani

cumartesi akşamı başladık sonrada zaten patlama oldu bidaha olmadı ama artık korunmuyoruz sonuçta. bugün gideyimde folik asit alayım barim

ayşenin
fatmanın
zeynibin suyumu çıktıııı
enteresan isimlerrrr arıyonuzzz beaaaaaa

ben isim olarak erkek olursa iskender istiyorum. malum arkeolog olduğumdan büyük iskender gibi güçlü olsun seviyorum iskender ismini. kız düşünmedim ama deniz ismi hoşuma gidiyo ama tabe şimdilik düşüncem bu ilerde değişir sanırım eşimle oturur karar veririrz

Tünaydın canlarım

dün gece nettiniz bakemmmmmmmmalum pazartesi gecesiydi yaaaaaa

eşimin iş yerindeki ocakta patlama olmuş işleri yoğun bişey yapamadık bakem ilerleyen günlerde artıkın. eşim yorgun geliyo uyukluyo akşamları

hadi yawwwwww,eeee hadi hayırlısı o zaman

yalnız kalamaışlar ya,hügo da yalnız olmayınca konsantre olamıyomuş yaaapazartesi başlıcaz diyou o bakımdan yani

erkekler müdahale etmese şu kadınlar çocuklara tuhaf tuhaf özenti isimler koyarlar. gerçi pekte engel olamıyorlar ki ortalık berenler kıvançlarla filan dolu
elisa ne yaa. yahudi adı o elizaaa diye.. eva - havva da çok komikmiş yaa allahım yarebbim

yaa bu hava ne gribi pepiş yaahuu
afiet olsun geçmiş olsun tikat et

tesekkkurler kızlar ya yolicim asıl bu havalar mahvetti konya hep yağmurlu ne giysen öğleden sonra üsüyosun

günaydın kızlarr ycl yoli cimcime hugo nilmısra herkese

kilo verenleri kıskanıyorum valla insallh su 5 li kilolardan olurum bendeee:84::84::84::84:

[/QUOTE]

günaydın canım
ne güzel bende kıskanıyorum yaaa. millet patır patır kilo veriyo ben hala 40 beden giymek zorundayım. kalça eriyo basen olduu gibi duruyo. ne yağ deposuymuş yaa erimiyo off of:84::84:
ben iyice sinir olmaya başladım heee. mehter takımı gibi iki geri bir ileri bıktım yaaaa şu kilodan :84::84::84::84:

ne güzel ecrinin sevindim az göründüüne.
bi tıkır yapta görek neler oliyyy. istersen sen bana boy başlangıç kilo şimdiki kilo ve hedef kilonu yaz ben sana yapem bebeem burda 7-8 kişiye yapıyorum zaten pc m de de değiştirmek için linklerini de saklıyorum. ailenizin tıkırcısı geldii. tıkırcı geldi haaanıımmm

tıkır demişken nilmısracım senin tıkırı ilk evde yapmıştı linki de evdeki pc de eve gidince senin tıkırı da eklerim cnaım

temel koy kızzz o daha güçlüüüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…