hügocumm azcık inceliğinin tadunu çıkaraydın yawwwww,kışa hamile kalsaydınnnn
famirr senn nüversite mii okuosunn yaaff.. amaa calısıosunda dimii? alla allaa kafamm karıstııı???????
tatlım benim yaşım 27 ama eşimin 34 oldu yaşı geçiyo artıkın hem ne bileyim sıkıldımda
nasılsa sağlıklı besleniyoz artık kilo alsam bile veririm sonrasında diye korkumda yok ondan. hem iki çocuk düşünüyoz hele önden biri gelsin artıkın
tatlım benim yaşım 27 ama eşimin 34 oldu yaşı geçiyo artıkın hem ne bileyim sıkıldımda
nasılsa sağlıklı besleniyoz artık kilo alsam bile veririm sonrasında diye korkumda yok ondan. hem iki çocuk düşünüyoz hele önden biri gelsin artıkın
ne güzel ecrinin sevindim az göründüüne.
bi tıkır yapta görek neler oliyyy. istersen sen bana boy başlangıç kilo şimdiki kilo ve hedef kilonu yaz ben sana yapem bebeemburda 7-8 kişiye yapıyorum zaten pc m de de değiştirmek için linklerini de saklıyorum. ailenizin tıkırcısı geldii. tıkırcı geldi haaanıımmm
tıkır demişken nilmısracım senin tıkırı ilk evde yapmıştı linki de evdeki pc de eve gidince senin tıkırı da eklerim cnaım
yes it is.it is a bankkk
ingılazcam süper dimiiiii
hem çalışıyorum hem okuyorum evet canımmm,sürünüyorum resmen yaaa,şu sınavlarda bi,tsede normal, çalışan ,anne rollerime geri dönsem artıkın:97:
cnmmm az cıkmadımm ki 3 günn spora gitmediimde az cıkmıstımm 63.5 u gördüydüm valla.. dünn gittim bu gün yine 64.7 cıktımm.. halbukimm bacaklarımm inceldii benimmmmneysee benn bi türlüü inemedim diee sildiydimm ticker ımı amaa senn yapp... 1.64 boy su an 64.7 kilomm.. baslangıcımm da 65.2.. hedefimdee 55 en az hade baalım tasarımıı bekliorummm
benimkii daaaa güzelll... vat iz dizzz??? dizz izzz e pensılcalısırken mii sınava girdinn kacıncıı yılınn ne okuyosunnn?????
3 yıllık canım evliyim canım
hugom sen kaç yıllk evlisin
ben 28 yaşındayım eşim 34 evlendiğimizde ise ben 26 eşim 32 idi, çocugu hiç erteleyemedik yastan doyayı her zaman çoçuğumla aramda fazla yaş olsun istemezdim 5 ay erteledik sonra hemen hamile kaldım, erteleyebilenlere hayranım bi arkadaşım 6 yıllk evli hala istemiyolar ya biz bebek yokken hep hayal edrdik simdi bebiş olsa söle yapardık böle yapardık diye, nasıl duruyolar anlamıyorum o kadar sene... bide ben 3 istiyorum bebeği ama tabi zaman olmıycak gibi ikinciyi ancak büyütürüm heralde.
hugom sen kaç yıllk evlisin
ben 28 yaşındayım eşim 34 evlendiğimizde ise ben 26 eşim 32 idi, çocugu hiç erteleyemedik yastan doyayı her zaman çoçuğumla aramda fazla yaş olsun istemezdim 5 ay erteledik sonra hemen hamile kaldım, erteleyebilenlere hayranım bi arkadaşım 6 yıllk evli hala istemiyolar ya biz bebek yokken hep hayal edrdik simdi bebiş olsa söle yapardık böle yapardık diye, nasıl duruyolar anlamıyorum o kadar sene... bide ben 3 istiyorum bebeği ama tabi zaman olmıycak gibi ikinciyi ancak büyütürüm heralde.
tatlım ben taaa 10 gün önce 62.7 ü görmüştüm sonra geçen cumartesi de gördüm bu kiloyu ama hala bu kilo duruyo oysaki bu sabah 63,3 çıktım yineee ama değiştirmedim. sonuçta kilo alacak değilim sudur geri gelen ama sinir olmuyo değilim 64- 62,7 arası gidip geliyo mehter mibarek
hem madem 63.5 i gördün o zaman bende şu anki kilonu o olarak ayarladım. sporu abartmadan yap bence ben spor salonuna giderken hiç veremedim evdeki sporlada bu kiloya indim bilgine....
ahanda tıkır linkin...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wnj1oD4/weight.png
köpüşlü yaptım köpüş seviyon deyüüüü
yolicimmmmmm sen aynadaki görüntüne bak yahuuu,kıyafetlerindeki değişikliğe bakkk,takılma kiloya,moralini de bozmaaaa.
bende öyleyim bünyelerimiz benziyo aazcıkkkk sanıırmmmm.ama kıyafetlerden farkediyorummm,sende iyi görünüoyrsun zaten,kalanlarda yavaş yavaş gitsin geri gelmesin yeterkiiii
bakalımm yarın yada cuma emin deilimm ölcüm günümm.. görcess ne olmuss ne bitmişşş... yaa abartmıorum aslındaa tamm 1 saat sürüoo deli gibi terr atıyorumm ama tartıya yansıyan yokk:44::44: saoll cnnmm bayılırımm köpüşlere.. cocukk yapıcamm deyüü eve hayvann almıyorumm ayrılamamm sona ondann diye.. tikırlarda sevem bari
nugişimmm neruşummmm nasılsınız yaawww,sesiniz çıkmiyyyy:26:
yemeğimi yedim de geldim
yarım kase mercimek çorbası
bir adet kuru biber dolması kıymalı
4 yk kadar brokoli salatası
4 yk kadar marul salataası
4 yk kadar yoğurt
yarım kk peynir
4 dilim domates
ekmek yok
ohaaaaa ne kadar da çok yemişim yaaa böyle yersem vermem tabi kilooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?