60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hügocumm azcık inceliğinin tadunu çıkaraydın yawwwww,kışa hamile kalsaydınnnn

tatlım benim yaşım 27 ama eşimin 34 oldu yaşı geçiyo artıkın hem ne bileyim sıkıldımda
nasılsa sağlıklı besleniyoz artık kilo alsam bile veririm sonrasında diye korkumda yok ondan. hem iki çocuk düşünüyoz hele önden biri gelsin artıkın

öğle menum
4yk bulgur pilav
3 yk barbunya
3 çeri
2baby salatalık
bol bol nane

famirr senn nüversite mii okuosunn yaaff.. amaa calısıosunda dimii? alla allaa kafamm karıstııı???????

yes it is.it is a bankkk
ingılazcam süper dimiiiii
hem çalışıyorum hem okuyorum evet canımmm,sürünüyorum resmen yaaa,şu sınavlarda bi,tsede normal, çalışan ,anne rollerime geri dönsem artıkın:97:

anladım canımm,okulum bitince bende yapcam bi deneeemutfakta yapılıyo gibi didim ama
adınıda şey koycammmm eeee kız olursa fahriyeee,erkek olursa fahriiiii ikiz olursa fahriye evceennnnn:86:Allahımmm ne takıntılıyım dimiiiiiii

benimki de 35 oldu ben de 33.... daa plan filan yok ilki için bile
o evlendiimizde çok istiyordu ben pek değil şimdi oda acele etmeye gerek yok diyo buda işime geliyo sanırım hehe ..hayırlısı ossun diyorum sadece çocuk işinde karar verip yola çıkmak önemli bence. allah olanlarınkine uzun ömür sıhhat selamet versin
amiiiiiiiiiinnn

cnmmm az cıkmadımm ki 3 günn spora gitmediimde az cıkmıstımm 63.5 u gördüydüm valla.. dünn gittim bu gün yine 64.7 cıktımm.. halbukimm bacaklarımm inceldii benimmmm neysee benn bi türlüü inemedim diee sildiydimm ticker ımı amaa senn yapp... 1.64 boy su an 64.7 kilomm.. baslangıcımm da 65.2.. hedefimdee 55 en az hade baalım tasarımıı bekliorummm

hugom sen kaç yıllk evlisin

ben 28 yaşındayım eşim 34 evlendiğimizde ise ben 26 eşim 32 idi, çocugu hiç erteleyemedik yastan doyayı her zaman çoçuğumla aramda fazla yaş olsun istemezdim 5 ay erteledik sonra hemen hamile kaldım, erteleyebilenlere hayranım bi arkadaşım 6 yıllk evli hala istemiyolar ya biz bebek yokken hep hayal edrdik simdi bebiş olsa söle yapardık böle yapardık diye, nasıl duruyolar anlamıyorum o kadar sene... bide ben 3 istiyorum bebeği ama tabi zaman olmıycak gibi ikinciyi ancak büyütürüm heralde.

benimkii daaaa güzelll... vat iz dizzz??? dizz izzz e pensıl calısırken mii sınava girdinn kacıncıı yılınn ne okuyosunnn?????

tatlım ben taaa 10 gün önce 62.7 ü görmüştüm sonra geçen cumartesi de gördüm bu kiloyu ama hala bu kilo duruyo oysaki bu sabah 63,3 çıktım yineee ama değiştirmedim. sonuçta kilo alacak değilim sudur geri gelen ama sinir olmuyo değilim 64- 62,7 arası gidip geliyo mehter mibarek
hem madem 63.5 i gördün o zaman bende şu anki kilonu o olarak ayarladım. sporu abartmadan yap bence ben spor salonuna giderken hiç veremedim evdeki sporlada bu kiloya indim bilgine....
ahanda tıkır linkin...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wnj1oD4/weight.png

köpüşlü yaptım köpüş seviyon deyüüüü

benimkii daaaa güzelll... vat iz dizzz??? dizz izzz e pensıl calısırken mii sınava girdinn kacıncıı yılınn ne okuyosunnn?????

çalışma ile okula girme yılım aynıı 2008sosyal bilgiler örtmenliğiiii 3. sınıffff3 olmayı başardıysam 4 de olurumm dimi yawww

Son düzenleme:
3 yıllık canım evliyim canım
kıslar bana müsade duş alcam eczaneye gitcem yeşilelmam bitmiş almam lazım filan falan işlerim var azcık sonra görüşürüz

sizz böle anlatınca kocişle yas aramm baya varmıss gibi geldi banaa:44::44: gerci benide yasıtımm biri idare edemezdi heraldee hepsii cocukk gelio bana:44::44: bizz tanıstıgımızda oda 20 lerinn sonundaydıı balım.. abi diodum ona benn sona herseyy gectii cıkmaya basladıkk.. utancındann elimii tutamıoduu o zamanlar sokakta simdi yakama pacama yapısıoo kedi yavrusu gibi ayyy 32 oldu artıkk yaaa baba olma vaktii geldiii... bennn 6 yıll bebeksizz yapamamm heralde yaaa.. cicim ayı balayı pekmez yılıı yanii 6 yıll napcass arkads kiminn yemek yee yat kalk gez.. olmasss bosaa gecmesin yıllarr bi amacımızz olmalııı kalabalık iyidirr...

yolicimmmmmm sen aynadaki görüntüne bak yahuuu,kıyafetlerindeki değişikliğe bakkk,takılma kiloya,moralini de bozmaaaa.
bende öyleyim bünyelerimiz benziyo aazcıkkkk sanıırmmmm.ama kıyafetlerden farkediyorummm,sende iyi görünüoyrsun zaten,kalanlarda yavaş yavaş gitsin geri gelmesin yeterkiiii

bakalımm yarın yada cuma emin deilimm ölcüm günümm.. görcess ne olmuss ne bitmişşş... yaa abartmıorum aslındaa tamm 1 saat sürüoo deli gibi terr atıyorumm ama tartıya yansıyan yokk:44::44: saoll cnnmm bayılırımm köpüşlere.. cocukk yapıcamm deyüü eve hayvann almıyorumm ayrılamamm sona ondann diye.. tikırlarda sevem bari

yaa aynalarda da memnun degilim famirim yaaa
artık altmışlı kilolardan kurtulmak istiyorum 5 leri görmek istiyorum.. of off :84::84::84:

güle güle kullan canımcım

ögle yemegine indim..
patlıcanlı bi yemek vardı içinden kıl çıktı.. tiksindim çorbayı da içmedim. zaten mercimek çorbasıydı. mercimekte çok nişasta varmış .. gözüme masum gelmiyor.
allahtan yanımda akşam yemegi için getirdiğim bi kaç parça tavuk ızgara vardı onun bir parçasını yiyorum kalanını da akşam yerim diyorum. akşama da kursum var zaten

yemeğimi yedim de geldim

yarım kase mercimek çorbası
bir adet kuru biber dolması kıymalı
4 yk kadar brokoli salatası
4 yk kadar marul salataası
4 yk kadar yoğurt
yarım kk peynir
4 dilim domates
ekmek yok

ohaaaaa ne kadar da çok yemişim yaaa böyle yersem vermem tabi kilooo

nugişimmm neruşummmm nasılsınız yaawww,sesiniz çıkmiyyyy:26:

fambıııkkkkkkkkkvefaalıı yarimmmmmmm biraz evde işlerim var onalrla uğraşıyorum birazdan da dışarı çıkıcam dışarda da biraz işlerim varrrrrrr

seninnn ağzınııı yerim bennn

bu zamana kadarr nerelerdeydiiinnn seeennnnnn (hiç tarzım olmasa da sözlerini sana ithaff ediyorum cınımmmmm)

Hiç de çok yememişsinnn gayett dengeli ve sağlıklı dolma var diye ekmek de yememişsin aferinnn bence çok güzel bir menüüü afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…