60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1 dlm et rosto
2 dlm kepek eppeeğeee
200 ml yoğurt
1 lokma beyaz ekmekkk:26:

çay içiyorunn şincikkkk,ders çalışmaya devammmmm

süper olmuşunn kııııı soldaki öneki halin sağdaki şimdiki halindi dimiii

heeaaa ölediii... hiçte bilemm sıralamayı yannıs yaptıı eklenti programıı zayıfladımmmm candice oldummm ... azim işteee wictoria secrett taa boy gösteriomm simdiiiii

Kızlar öğle yemeğim ;

soslu uskumru balığı
1 kase yoğurt
6 kaşık kıymalı yeşil mercimek yemeği
1 dilim ekmek

ennn cokk kilooyuu ben verdimmmmm bakınnn öncekii halimmm sonakiii halimmmmmmm

Eki Görüntüle 198790 Eki Görüntüle 198789

mihhhteşemmmmm olmuşsun caaanmmmm

1 dlm et rosto
2 dlm kepek eppeeğeee
200 ml yoğurt
1 lokma beyaz ekmekkk:26:

çay içiyorunn şincikkkk,ders çalışmaya devammmmm

afiyet olsun fambık kuşuuuummmmmm Allah zihin açıklığı versinnn kuzumaaa sınavlarını güzelllceee geçsinnn de bitirsin okulunu innşallah

öğle yemeğimi yedimm sizlere de afiyet olsun kızlar...
6 tane köfte
2 dilim kepek ekmeği
3 yk light yogurt
azıcık salatalık domates

ben haftasonu azcık plates yapimm artık ufaktan ufaktan başliyim dediydimm,ebrunun karın hareketeri videosu vardı onu açtımmmm,amaninnnnnnnnnnnnnnnn oda neeeeeeeeeeeeeeeee2 dk yapamadımmmmm,siz nasıl yapıyorsunuzzz hayert ettim yahuuu,bunu yapanlarrr insan olamaz didim yaaaabide o videoda ebru hamileee kadın bacakları bi kaldırıp bi indiriyooo hay maşşllaahhhhhh
ilk pilates tecrübem başarısızlıkla sonuçlanınca bende yürüme bandına binim bari didimmm,en iyi spor yürümektir didimmmmm:86::86::86:
ama başlamam lazımmmmm,süper eritir karnıııı yaaaa,bu arada hügocuğumun tavsiye ettiği beli belirginleştirmek için yapılan su şişeleri ile olan hareket varya onu yapmaya başladım 3-4 gündür hergün yapıcam 100-150 arası değişiyo sayısı zmanla artırabilirmmmmm,bakalımmm fark olacak mııııı,benimde bir belim olacak mıııı:44:

Türk Kadınının Görevleri :)

Birinci vazifen bulaşık, çamaşır ve kocana sahip çıkmaktır.

Mevcudiyetinin yegane... temeli budur.

Kocan en kıymetli hazinendir.
...
Seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek kaynanan ve görümcelerin olabilir.

Birgün evliliğini kurtarmak mecburiyetine düşersen vazifeye atılmak için bulaşık ve çamaşırı düşünmeyeceksin.

Bu durum elektriğin ve suyun kesildiği anda ortaya çıkabilir.

Evliliğine tecavüz etmek isteyen kaynanan görümcelerin ve hayatta emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler.

Hayatta kılıbık kocan zor bir ihtimal de olsa da başka bir bayana göz dikmiş olabilir.

Aileniz fakru zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.

Ey asil Türk kadını, işte bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen yuvanı kurtarmaktır.

Anasının kuzusu olan kocanı adam etmek senin elindedir.

İhtiyaç duyduğun merdane dolabın sol üst köşesinde saklıdır...
:86::86::86:​

kızlarrr ben cıktımmmm... gidemm askam yememmmi yapimm.. az birazz islerim varr... sona spora giderim.. sonada sizi öperi kocamann aksma girmeye calısrıımm .. byebye

Kızlar öğle yemeğim ;

soslu uskumru balığı
1 kase yoğurt
6 kaşık kıymalı yeşil mercimek yemeği
1 dilim ekmek
afiyet olsun canım
afiyet olsun nazende bence gayet normal
nugişimmm neruşummmm nasılsınız yaawww,sesiniz çıkmiyyyy:26:

hele şükür beni düşünen biri çıktı sesim çıkmaz tabi 11:30 da geldim ben işe işim vardı akşam menümü va sabah menümü yazdım ama tınlayan olmadı hiç :82:

esila ne dimkkkk???? degişikk geldii bakk hiçç duymadımm simdie kadar.. arapca kökenli mii?

evet canım arapça kökenli ve bır sürede gecıyor ama hatırlayamadım sımdı anlamı tek başına anlamını hatırlamıyorum ama gectıgı cümlenin anlamı şu sabah aksam allahı an.

hele şükür beni düşünen biri çıktı sesim çıkmaz tabi 11:30 da geldim ben işe işim vardı akşam menümü va sabah menümü yazdım ama tınlayan olmadı hiç :82:

nugim ben olaydım tınlardım seni yaaaaaaa,bende yokum malummmm,6 haziran itibari ile seni tınlayacağımmmmmm e mi canımmmmmm,bekle benüüüü,seksü bayannnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…