60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlar...
öğlen yürüyemedim malesef, alışveriş merkezine gittim.
Doğum günü için oğluma ve kendime kıyafet baktım ama hiç bişi bulamadım..
Ben hala şişkoyum ya hiç bişi yakışmıyor..
neyse işte öyle geldim.
yemeğimi de şimdi yedim.
hemen yazayım
2 tane biber dolması
1 dilim denge ekmek
1 domates
1/2 kırmızı biber
1/2 köy biberi
su da 600 ml oldu..
şimdi 300 daha içilmekte..

öğle yemegım

5 yk kabak yemegı
2 ınce dılım ekmek
3 sıvrı bıber

yemek yerken kızım sebzelegı kafasından asagı ındırdı sagolsun bırsey yemeye takaatım kalmadı zaten yedıgımde nereme gıttı anlamadım

afiyet olsun.canım benim sen halen kiloluyum diyiyorsan biz ne yapalım hııı

5-6 kaşık etli türlü,
1 kase mercimek çorbası,
2-3 kaşık salata,(domates ,salatalık,biber)
2 dilim kepek ekmek,
200 ml ayran,

şimdi ise türk kahvemi içiyorum...uykum kaçsın diye ama kaçacağı yok...

Selamlaaar...
Herkeze afiyet olsuun....

Kızlar kilo veriyom ama tartıda ne gösterceğini şaşırıyo yani garibim... Sabah aç karnına çıkıyom 64.2 kahvaltı edip çıkıyom 65.2 dübsss ben bi kilo bişi yemedim halbuki.... Ayy spor yapçem diye her bi yerim ağrıyo zaten... Boynum tutulmmuş...Kolum geçiyo popom tutuluyo popom geçiyo boynum tutuluyo.... Bu ne laaa....

Her sabah 20 mekik çekmeye çalışıyorum... Aaahh ahhhh gençlüğümde 30 mekik çekerdim...Akşamlarıda start it up yapmaya çalışıyorum işten geç çıkmış olsam bile bazen gece yarısına sarkıyo ama yinede yapmaya çalışıyorum...

Bu günkü menümü yazayım;

Sabah 1 domates, 1 kk peynir, 2 ballı bebe bisküvisi.....

Öğlen ; Derisiz iki küçük baget, 2 kaşık pilav, 10 kaşık felam taze fasulye ama doyduğumu hissettim yani.... Çıktım yürüyüş yaptım hemen bir tur attım ortalık yanıyo....

Sonra çukulata kaplı fındık okudum bi paket 149 kcal mış çokmu acep... Bunu yememeliydim...

Şimdi şeftalili form çayı içiyoruum... Birde bunu deniyeyim dedim...

afiyet olsunnnn spor azmıne hayran kaldım
dene canım dene piyasada denemediğimiz çay kalmayacak bu çaypiyasa bizim sayemizde kalkınıyor

Son düzenleme:
afiyet olsunnnn spor azmıne hayran kaldım
dene canım dene piyasada denemediğimiz çay kalmayacak bu çaypiyasa bizim sayemizde kalkınıyor

Dolabımın resmini çekip göndercem size bi dolap çayım olmuş

Spor azmi artık kilo veremiyeceğimi düşünürken vermeye başladım ya ordan geliyo... Bıraksam bu gün olurum gene 68 hiç uzak değilim yani .... O yüzdeen durmak yook yulaa devaamm.... Çok tanıdık geldi bu laf...

anneme gidiyorum oleyyyyy önce oğluşu sağlık ocağına götüreyim,kontrolü varmış aradılar,sonrada annemlere gidicem bikaç gün ordayımhava da güzel gezeriz ohhhhçok fazla abartmam inş yediklerimi :125::125::18: görüşmek üzeree :129:

bende spora baslayıp baslayıp bırakanlardanım dun yuruyus yaptım ıns devamı gelır .dolabının resmını beklıyoruz

ben bugün iğrençtim
sabah kahvaltısında patates kızartması yedim ekmeğide fazla kaçırdım
sonrası daha kötü 2 tane dido yedim
bukadar yeyince tabi öğle yemeğini muz la geçirştirdim
akşama taze fasulye pişiriyorum sadece onu yiyeceğin erken satte okadar
bin adım attım sabah bin adımda akşam atmayı düşünüyorum
suyumuda içiyorum ama işte yedikten sonra bunların hiçbir faydası yokmuş gibi geliyor
aranızada fazla giremiyorum sohbete takılamıyorum nedense kızım hiç durmuyor hasta hala
eşim akşamları açma pc benle ilgilen diyor iş güç valla birazdaha fazla vakit geçirebilsem çok iyi olacak

Selam hatunlar..öğle yemeği canım istemedi..1 domates,1 salatalık,biraz kaşar peyniri,bimden aldığım acı sos ve ekmek ile kayfaltı yapıyom şuan..

"
güle güle..ana gibi yar olmaazzz...iyi gezmeler..

yaa bebişim biz neler çekiyoruz gördün işte canımız çıkıyo valla bak ilk başlarda öyle olur muhtemelen karın kasların yeni çalışmaya başladıya ondan öyle çok zorlanırsın ancak devam et 2 hafta sonra rahat yapacaksın canım

"
güle güle..ana gibi yar olmaazzz...iyi gezmeler..

sağol cnm,öyle valla,ana gibizi yok,ben kaçayım ,yemek koydum pişssin kociş kızmasın,annem gelecek şimdi,işin hala bitmemiş demesin,o kıza bakacak ben gidip gelicem sağlık ocağına,sonra beraber gidicez inş annemlere

ben geldim öğlen yemeğini limonla beraber yedik meraklı turşucu dolanıp dururken ayağı kaydı salatanın içine düştü
duş aldım markete gittim kefir aldım kendime.
baktım listemde süt sadece akşam var yoğurtta vermemiş düşündüm benim gibi birine bu süt miktarı az dedim listeye 1 bardakta kefir ekledim
ağdamıda yaptım çıktı aradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…