afiyet olsun.canım benim sen halen kiloluyum diyiyorsan biz ne yapalım hıııMerhaba kızlar...
öğlen yürüyemedim malesef, alışveriş merkezine gittim.
Doğum günü için oğluma ve kendime kıyafet baktım ama hiç bişi bulamadım..
Ben hala şişkoyum ya hiç bişi yakışmıyor..
neyse işte öyle geldim.
yemeğimi de şimdi yedim.
hemen yazayım
2 tane biber dolması
1 dilim denge ekmek
1 domates
1/2 kırmızı biber
1/2 köy biberi
su da 600 ml oldu..
şimdi 300 daha içilmekte..
afiyet olsunnnn spor azmıne hayran kaldımSelamlaaar...
Herkeze afiyet olsuun....
Kızlar kilo veriyom ama tartıda ne gösterceğini şaşırıyo yani garibim... Sabah aç karnına çıkıyom 64.2 kahvaltı edip çıkıyom 65.2 dübsss ben bi kilo bişi yemedim halbuki.... Ayy spor yapçem diye her bi yerim ağrıyo zaten... Boynum tutulmmuş...Kolum geçiyo popom tutuluyo popom geçiyo boynum tutuluyo.... Bu ne laaa....
Her sabah 20 mekik çekmeye çalışıyorum... Aaahh ahhhh gençlüğümde 30 mekik çekerdim...Akşamlarıda start it up yapmaya çalışıyorum işten geç çıkmış olsam bile bazen gece yarısına sarkıyo ama yinede yapmaya çalışıyorum...
Bu günkü menümü yazayım;
Sabah 1 domates, 1 kk peynir, 2 ballı bebe bisküvisi.....
Öğlen ; Derisiz iki küçük baget, 2 kaşık pilav, 10 kaşık felam taze fasulye ama doyduğumu hissettim yani.... Çıktım yürüyüş yaptım hemen bir tur attım ortalık yanıyo....
Sonra çukulata kaplı fındık okudum bi paket 149 kcal mış çokmu acep... Bunu yememeliydim...
Şimdi şeftalili form çayı içiyoruum... Birde bunu deniyeyim dedim...
afiyet olsunnnn spor azmıne hayran kaldım
dene canım dene piyasada denemediğimiz çay kalmayacak bu çaypiyasa bizim sayemizde kalkınıyor
Dolabımın resmini çekip göndercem size bi dolap çayım olmuş
Spor azmi artık kilo veremiyeceğimi düşünürken vermeye başladım ya ordan geliyo... Bıraksam bu gün olurum gene 68 hiç uzak değilim yani .... O yüzdeen durmak yook yulaa devaamm.... Çok tanıdık geldi bu laf...
"anneme gidiyorum oleyyyyyönce oğluşu sağlık ocağına götüreyim,kontrolü varmış aradılar,sonrada annemlere gidicem bikaç gün ordayım hava da güzel gezeriz ohhhh çok fazla abartmam inş yediklerimi :125::125::18: Görüşmek üzeree :129:
bende spora baslayıp baslayıp bırakanlardanım dun yuruyus yaptım ıns devamı gelır .dolabının resmını beklıyoruz
al bendende o kadar...bende spora baslayıp baslayıp bırakanlardanım dun yuruyus yaptım ıns devamı gelır .dolabının resmını beklıyoruz
Selam hatunlar..öğle yemeği canım istemedi..1 domates,1 salatalık,biraz kaşar peyniri,bimden aldığım acı sos ve ekmek ile kayfaltı yapıyom şuan..
yaa bebişim biz neler çekiyoruz gördün işteben haftasonu azcık plates yapimm artık ufaktan ufaktan başliyim dediydimm,ebrunun karın hareketeri videosu vardı onu açtımmmm,amaninnnnnnnnnnnnnnnn oda neeeeeeeeeeeeeeeee2 dk yapamadımmmmm,siz nasıl yapıyorsunuzzz hayert ettim yahuuu,bunu yapanlarrr insan olamaz didim yaaaa bide o videoda ebru hamileee kadın bacakları bi kaldırıp bi indiriyooo hay maşşllaahhhhhh
ilk pilates tecrübem başarısızlıkla sonuçlanınca bende yürüme bandına binim bari didimmm,en iyi spor yürümektir didimmmmm:86::86::86:
ama başlamam lazımmmmm,süper eritir karnıııı yaaaa,bu arada hügocuğumun tavsiye ettiği beli belirginleştirmek için yapılan su şişeleri ile olan hareket varya onu yapmaya başladım 3-4 gündür hergün yapıcam 100-150 arası değişiyo sayısı zmanla artırabilirmmmmm,bakalımmm fark olacak mııııı,benimde bir belim olacak mıııı:44:
"
güle güle..ana gibi yar olmaazzz...iyi gezmeler..
ennn cokk kilooyuu ben verdimmmmm bakınnn öncekii halimmm sonakiii halimmmmmmm
Eki Görüntüle 198790 Eki Görüntüle 198789
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?