60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet authorcum haklısın bende kontrol ediyorum sürekli ama yoğun arkadaşlar sanırım.. Nasılsın ?

Evet morenacığım yoğunluk oldu sanırım pazartesi telaşı . . .

iyi değilim tatlım sanki diyette değilmişim gibi davranıyorum ve kendime sinir oluyorumkötükedihüsoklava:

nasılmış o diette olmama hali anlat canım önlemini alalım . . .
:1shok:

Altmışın altını gören her bayanın önünde saygıyla eğilirim. :teytey:

Beni mi yoksa...Söyle söyle..

bilemiyorum ki lunacığım merveciğim biliyor sülemiyo bana . . . :a015:

kimse benim yediğim yufkayı takmadı ya

ay ewlibarklı nasıl güldüm anlatamam kız hiç çiğ yufka yenir mi oturmuştur midene taş gibi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben taktım valla hemde dedim çiğ çiğ abbowww :1shok:
merveciğim sana acil önlem almamız lazım gözlemlerim şu biçimde çünkü ; sen çok düşük kalorili besleniyorsun ve nefsinin isteklerini sürekli erteliyorsun bu da bu biçimde saldırılara sebep veriyor ki ben evdeki diet şeylerin tümüne yumulduğun anları çok hatırlıyorum . bunun gibi ! çok sağlıksız bi durum . . .

nefsinin isteklerini erteleme onu kandır onu görmezden gelme . . .
:1ninca:

Ay inanmıyorum şimdi de elma sirkesi ve sandoloz sakızlı hap çıkmış..Yok artık..Fiyatı da 60 tl imiş..

Yüzü de şarkıcı Hazal...Geçenlerde bir sabah tv'ye çıkmıştı.Çağla Şikel'e.Orada da anlatıyordu...

Evet morenacığım yoğunluk oldu sanırım pazartesi telaşı . . .

nasılmış o diette olmama hali anlat canım önlemini alalım . . .
:1shok:

şöyleki h.sonu akşama kadar yiyosun akşamları aklın başına gelip bişey yemiyosun

p.tesi günü sabah h.sonu için ceza olarak bişey yemiyosun öğlen yarım hamburger patates kızartması ve kolayı mideye indiriyosun işte bu kendini bilmezlik ve diyette değilmiş gibi davranmak oluyor.

neyse bakalım akşam da gene yemeğe gidiyoz ablama bakalım tutmaya çalışcam kendimi battı balık yan gider yapmak yooookkkkk

sabaha görüşürüz çıtırlar.........:teytey:

Gördüm ben de. Hazal'ın da bari kendi zayıf olsa.. kaydirigubbakcemile

ay ewlibarklı nasıl güldüm anlatamam kız hiç çiğ yufka yenir mi oturmuştur midene taş gibi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evli barklı içine peynir-ıspanak falan koysaydın bari canım... delikafadulden

yok yok hiçbiriniz değilsiniz o kişi
ya nasıl yedim o çiğ yufkayı anlatamam sanki 1 senedir hiç yemek yememişim
canım çok börek çekiyordu sonra bi baktım yumulmuşum koca yufkaya senağlama
şimdi ben çok kalorimi aldım anlamadım :uhm:

Selamlar,geçen hafta katılmıştım topiğe,66,60 idim,cumartesi sabah 65,60 olmuşumkaydirigubbakcemile2 ama tabi araya hafta sonu girince,pazar kahvaltısı ve akşam yemeği uçtu.Ama bugün itibariyle devamsenağlama.çok ağır bir şekilde zayıflıyorum daha hızlı olmam lazım.çünkü hedef çok uzak 58:roflol:

Gördüm ben de. Hazal'ın da bari kendi zayıf olsa.. kaydirigubbakcemile

Sözüm ona bir ayda 11 kilo vermiş.Vermemiş hali nasıldı diye ben de düşünmüştüm o zaman...Göz göre göre para için yalan söylüyorlar -bence tabii- ...

Başta hedef uzak geliyor ama kilolar birer ikişer verilince de ne kadar yaklaştığına şaşırıyor ve seviniyorsun...Ben buraya ilk geldiğimde o kadar umutsuz ve negatiftim ki...Kilolar verildikçe ve aynı dertten muzdarip arkadaşlarla paylaşımlar arttıkça,motivasyonun çok artıyor,başarına kendin bile şaşırıyorsun...

Burası sanal ortamda bir çeşit toplu terapi merkezi aslında...
:enbuyukkk:

herkese iyi akşamlar kilo vermek istiyorum hepiniz gibi kilom da sizin grubunuza uyuyor... katılmak için ne yapmam gerekli ? grubunuza katılabilir miyim?

Bugün yediklerim:

Yataktan kalktıktan hemen sonra sirkeli-ballı ılık su

Sabah:
4 küçük parça kaşar
1 tane domates
1 dilim light ekmek
1 kupa şekersiz çay

Ara:
10 tane yeşil erik

Öğlen:
1 bardak yağsız süt
5 tane parmak grisini

Ara:
1 fincan 5'i 1 yerde çay

Akşam:
1 tabak etli bezelye
1 küçük kase yağsız yoğurt
1 dilim light ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…