Evet authorcum haklısın bende kontrol ediyorum sürekli ama yoğun arkadaşlar sanırım.. Nasılsın ?
iyi değilim tatlım sanki diyette değilmişim gibi davranıyorum ve kendime sinir oluyorumkötükedihüsoklava:
saracim neredesin duydun mu yediğim koca yufkayı
artık flyy değil sara bakıyor listeye sanırım
Bu hafta liste yapılmayacak mı arkadaşlar?...Verdiğim kiloların havasını nasıl atıcam yaaaa (görmemiş kilo vermiş modundayım dadelikafadulden)...
Sanırım flyyy bugün fazla yoğun,flyyy nerdesinnn???
Altmışın altını gören her bayanın önünde saygıyla eğilirim. :teytey:
Beni mi yoksa...Söyle söyle..
kimse benim yediğim yufkayı takmadı ya
ay ewlibarklı nasıl güldüm anlatamam kız hiç çiğ yufka yenir mi oturmuştur midene taş gibi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Evet morenacığım yoğunluk oldu sanırım pazartesi telaşı . . .
nasılmış o diette olmama hali anlat canım önlemini alalım . . .
:1shok:
Ay inanmıyorum şimdi de elma sirkesi ve sandoloz sakızlı hap çıkmış..Yok artık..Fiyatı da 60 tl imiş..
Yüzü de şarkıcı Hazal...Geçenlerde bir sabah tv'ye çıkmıştı.Çağla Şikel'e.Orada da anlatıyordu...
ay ewlibarklı nasıl güldüm anlatamam kız hiç çiğ yufka yenir mi oturmuştur midene taş gibi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evli barklı içine peynir-ıspanak falan koysaydın bari canım... delikafadulden
bilemiyorum ki lunacığım merveciğim biliyor sülemiyo bana . . . :a015:
ben taktım valla hemde dedim çiğ çiğ abbowww :1shok:
merveciğim sana acil önlem almamız lazım gözlemlerim şu biçimde çünkü ; sen çok düşük kalorili besleniyorsun ve nefsinin isteklerini sürekli erteliyorsun bu da bu biçimde saldırılara sebep veriyor ki ben evdeki diet şeylerin tümüne yumulduğun anları çok hatırlıyorum . bunun gibi ! çok sağlıksız bi durum . . .
nefsinin isteklerini erteleme onu kandır onu görmezden gelme . . .
:1ninca:
Gördüm ben de. Hazal'ın da bari kendi zayıf olsa.. kaydirigubbakcemile
Selamlar,geçen hafta katılmıştım topiğe,66,60 idim,cumartesi sabah 65,60 olmuşumkaydirigubbakcemile2 ama tabi araya hafta sonu girince,pazar kahvaltısı ve akşam yemeği uçtu.Ama bugün itibariyle devamsenağlama.çok ağır bir şekilde zayıflıyorum daha hızlı olmam lazım.çünkü hedef çok uzak 58:roflol:
herkese iyi akşamlar kilo vermek istiyorum hepiniz gibi kilom da sizin grubunuza uyuyor... katılmak için ne yapmam gerekli ? grubunuza katılabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?