60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hımm famirde pilatesi denedi şimcik nugya kaldı bakalım onun ilk pilates denemesi nasıl olcek

maşallah valla ne çok iş yapmışsın ben sabahtan beri sallanıyorum
yaptığım tyek iş yemek ve mutfağı yoplamak
canım hiçbişey istemiyor hava süper evin ortasında oyuncaklar yayılı
toplayasım bile gelmiyor kızımda dolanıp duruyor etrafımda çocuğunda canı sıkıldı
aslında koca popomu kaldırıp şöyle bir dışarı atsak kendimizi

kıslar varya 3 hafta çok yedim stresten çok sıkılmıştım babamın durumu filan birde hasta oldum grip yeni düzeliyorum hala öksürük kaldı anlayacağınız çok yedim filan bir gram almamışım hiç sporda yapmadım emme tabee böyle gitmezdi neyseki toparladım bugün yoksam böyle gitse sporsuz filan elbette geri alırdım bikaç ayda kilo almaya başlardım

kızz at kendini dışarı çocığum olsa hep sokakta gezerim bu güzel havalarda içerde durmak istemem valla hava süper bunaltıcı sıcaklar gelmeden tadını çıkart çocuğunla

ben ocak ayında 62 kiloydum şubatta işten çıktım çıktığımda
63 filandım ani bir şekilde çıktım ve bazı sorunlar yaşadım
ve bir ayda 70 kadar çıktım ama normal yemiyordum
gece kalkkıp yiyordum çok kötüydüm yani bu kilolar bana 1 ayda geldi vermek için bir sene uğraşmıştım

kızz at kendini dışarı çocığum olsa hep sokakta gezerim bu güzel havalarda içerde durmak istemem valla hava süper bunaltıcı sıcaklar gelmeden tadını çıkart çocuğunla

evet yaaa bunaldım iyice
hadi kendimi geçtim kızım
iyice sıkıldı biraz dolanıp gelelim biz

Eviit tam zamanında yakalamışın gene ucundan bence... Maşallah maşallah durmak yook....

ara öğünüm geldi 1 bardak kefir 4 yulaflı pisküvit :76:
kefiri ben ekledim :86: nasılım :86: çok diyetisyen gördüm kendimi
çok faydalıymışya hemen alayım aman kusur kalmayayım dedim
üniversitede ev arkadaşımda reflü vardı doktoru hergün kefir iç demiş. dolapta dururdu içmezdi işkence derdi berbat derdi. o kadar abartıyoduki ben merak edip içmemiştim bile. şimdi ilkkez içiyoum hayatımda ve ben tadını çok beyendim ayran tadında süper bişey. herzaman içerim valla severek içeceğim bişey
birde geçen doğal meyve suyu aldım şeker ilavesiz. karaüzümsuyu karadutsuyu almıştım diyette değilim diye. tavsiye ederim çok seveceksiniz. listesi olmayan sağlıklı beslenen arkadaşlar içebilir şeker ilavesiz çünkü

slm herkese giremedim bi kaç gün malum yaz temizliği :16hepinizi çok ösledimmneysem sabah kahvaltım
1 bardak çay
1 dilim beyaz peynir az yağlı
domates salatalık ve elmalı pohaça
ara yaşil çay tarçınlı ve activa
pilatesimi yaptım
öğle yemeği yiyemedim temizlikten az önce light sütle nesfit yedim
ara taze kayısıyla armut yarım yedim.
şimdide y6eşil çay içicem gene
canlarım bişey sorucam kondisyon bisikleti kulllanan varmı?eşim almış ama daha kullanmadım.eğer siz kullanıyosanız hangi aralıklarla ve nekadar kullanıyosunuz cvp veririmisinz lürtfennnn

hımm ilkkez kullanacaksın öylemi canım. öncesinde spor düzenli yapmıyosundur sanırım. o yüzden sen bi kullan bakalım ne kadar süre kullanabileceksin :86: 1 saati geçme ama

hugocum daha öncesinden böle alet falan kullammdım ama önceden demiştim zaten sporcuydum diye şimdide pilates yapııyorum yürüyorum(gerçin şu sıralar bebeklerden ve temizlikten zaman bulamıyorumm yürüyüşüme ama)pilstesimi yapıyorum ama.sen kullanıyomusun?ne gibi faydaları ver onun

ben daha yaz temizliğine başlamadım haziran sonu gibi başlarım koltuklar silincek halılar yıkancak perdeler filan 1 hafta sürer artıkın
halıları kendim yıkıyorum epeyde fırçalıyorum o zaman hem kol çalışmaya gerek kalmıyor kardiyo gibi fırçalada fırçala halılarınızı kendiniz yıkayın acayip spor olur 1 ay kol çalışmaya gerek kalmaz emin olun

yok canım ben kullanmadım hiç. ya işte bisiklet sürüyosun kardiyo olur yağ yakar en az 45 en fazla 1 saat kullan bir seferde canım. 45 dakika ile 1 saat arasında değişik sürelerde yaparsın

valla ben halılarımı yıkadım kendim eşimle,perdelerimide yıkadım sadece koltuklarım kaldı nasipse bide vitrinim.

teşekkür ederim cnm benim bide y7ürüyüş basndı alayıom diyorum ama opnu nasıl alacaz nelere dikkat edecez alırken.bizim evdede koyacak yer yok yahu.zaten buraların evleri küçücük zaten..

evet allaha şükür az kaldı ama çocuklarla çok zor temizlik yapmak valla.hugocum buralar çabuk ısındı.bizim ev 27,28 lerde geziyor.hamam mübarek sürekli çamaşır değiştirip duruyoruz bebişlerde öle sucuk oluyoruz.sen nerde oturuyosun cnm

canımcım benimde ilk plates deneyimim hüsranla sonuçlanmıştı ama sonrasında alıştı vücudum. gerçi 10 gündür yapamıyorum belki bugün yaparım..
öğle yemeğimi yedimm sizlere de afiyet olsun kızlar...
6 tane köfte
2 dilim kepek ekmeği
3 yk light yogurt
azıcık salatalık domates

afiyet olsun canım benim.
kızlar öğle yemeğim
5 yk bezelye yemeği
2 kepçe cacık
salata
2 küçük dilim kepek ekmeği

afiyet olsun canım..

çanakkalede canım. çok sıcaklar daha gelmedi bize halı yıkasan burda kolay kurumaz valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…