ben geldimöğlen yemeğini limonla beraber yedik meraklı turşucu dolanıp dururken ayağı kaydı salatanın içine düştü
duş aldım markete gittim kefir aldım kendime.
baktım listemde süt sadece akşam var yoğurtta vermemiş düşündüm benim gibi birine bu süt miktarı az dedim listeye 1 bardakta kefir ekledim
ağdamıda yaptım çıktı aradan
maşallah valla ne çok iş yapmışsın ben sabahtan beri sallanıyorum
yaptığım tyek iş yemek ve mutfağı yoplamak
canım hiçbişey istemiyor hava süper evin ortasında oyuncaklar yayılı
toplayasım bile gelmiyor kızımda dolanıp duruyor etrafımda çocuğunda canı sıkıldı
aslında koca popomu kaldırıp şöyle bir dışarı atsak kendimizi
kıslar varya 3 hafta çok yedim stresten çok sıkılmıştım babamın durumu filan birde hasta oldum grip yeni düzeliyorum hala öksürük kaldı anlayacağınız çok yedim filan bir gram almamışım hiç sporda yapmadım emme tabee böyle gitmezdi neyseki toparladım bugün yoksam böyle gitse sporsuz filan elbette geri alırdım bikaç ayda kilo almaya başlardım
kızz at kendini dışarı çocığum olsa hep sokakta gezerim bu güzel havalarda içerde durmak istemem valla hava süper bunaltıcı sıcaklar gelmeden tadını çıkart çocuğunla
kıslar varya 3 hafta çok yedim stresten çok sıkılmıştım babamın durumu filan birde hasta oldum grip yeni düzeliyorum hala öksürük kaldı anlayacağınız çok yedim filan bir gram almamışım hiç sporda yapmadım emme tabee böyle gitmezdi neyseki toparladım bugün yoksam böyle gitse sporsuz filan elbette geri alırdım bikaç ayda kilo almaya başlardım
hımm ilkkez kullanacaksın öylemi canım. öncesinde spor düzenli yapmıyosundur sanırım. o yüzden sen bi kullan bakalım ne kadar süre kullanabileceksinslm herkese giremedim bi kaç gün malum yaz temizliği:16hepinizi çok ösledimm neysem sabah kahvaltım
1 bardak çay
1 dilim beyaz peynir az yağlı
domates salatalık ve elmalı pohaça
ara yaşil çay tarçınlı ve activa
pilatesimi yaptım
öğle yemeği yiyemedim temizlikten az önce light sütle nesfit yedim
ara taze kayısıyla armut yarım yedim.
şimdide y6eşil çay içicem gene
canlarım bişey sorucam kondisyon bisikleti kulllanan varmı?eşim almış ama daha kullanmadım.eğer siz kullanıyosanız hangi aralıklarla ve nekadar kullanıyosunuz cvp veririmisinz lürtfennnn
hugocum daha öncesinden böle alet falan kullammdım ama önceden demiştim zaten sporcuydum diye şimdide pilates yapııyorum yürüyorum(gerçin şu sıralar bebeklerden ve temizlikten zaman bulamıyorumm yürüyüşüme ama)pilstesimi yapıyorum ama.sen kullanıyomusun?ne gibi faydaları ver onun
valla ben halılarımı yıkadım kendim eşimle,perdelerimide yıkadım sadece koltuklarım kaldı nasipse bide vitrinim.
ben haftasonu azcık plates yapimm artık ufaktan ufaktan başliyim dediydimm,ebrunun karın hareketeri videosu vardı onu açtımmmm,amaninnnnnnnnnnnnnnnn oda neeeeeeeeeeeeeeeee2 dk yapamadımmmmm,siz nasıl yapıyorsunuzzz hayert ettim yahuuu,bunu yapanlarrr insan olamaz didim yaaaa bide o videoda ebru hamileee kadın bacakları bi kaldırıp bi indiriyooo hay maşşllaahhhhhh
ilk pilates tecrübem başarısızlıkla sonuçlanınca bende yürüme bandına binim bari didimmm,en iyi spor yürümektir didimmmmm:86::86::86:
ama başlamam lazımmmmm,süper eritir karnıııı yaaaa,bu arada hügocuğumun tavsiye ettiği beli belirginleştirmek için yapılan su şişeleri ile olan hareket varya onu yapmaya başladım 3-4 gündür hergün yapıcam 100-150 arası değişiyo sayısı zmanla artırabilirmmmmm,bakalımmm fark olacak mııııı,benimde bir belim olacak mıııı:44:
öğle yemeğimi yedimmsizlere de afiyet olsun kızlar...
6 tane köfte
2 dilim kepek ekmeği
3 yk light yogurt
azıcık salatalık domates
kızlar öğle yemeğim
5 yk bezelye yemeği
2 kepçe cacık
salata
2 küçük dilim kepek ekmeği
evet allaha şükür az kaldı ama çocuklarla çok zor temizlik yapmak valla.hugocum buralar çabuk ısındı.bizim ev 27,28 lerde geziyor.hamam mübarek sürekli çamaşır değiştirip duruyoruz bebişlerde öle sucuk oluyoruz.sen nerde oturuyosun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?