olmusummm dimiiiiiiiiiiiiiiiiii
Merhaba kızlar...
öğlen yürüyemedim malesef, alışveriş merkezine gittim.
Doğum günü için oğluma ve kendime kıyafet baktım ama hiç bişi bulamadım..
Ben hala şişkoyum ya hiç bişi yakışmıyor..
neyse işte öyle geldim.
yemeğimi de şimdi yedim.
hemen yazayım
2 tane biber dolması
1 dilim denge ekmek
1 domates
1/2 kırmızı biber
1/2 köy biberi
su da 600 ml oldu..
şimdi 300 daha içilmekte..
valla ben halılarımı yıkadım kendim eşimle,perdelerimide yıkadım sadece koltuklarım kaldı nasipse bide vitrinim.
ben daha yaz temizliğine başlamadımhaziran sonu gibi başlarım koltuklar silincek halılar yıkancak perdeler filan 1 hafta sürer artıkın
halıları kendim yıkıyorum epeyde fırçalıyorum o zaman hem kol çalışmaya gerek kalmıyorkardiyo gibi fırçalada fırçala halılarınızı kendiniz yıkayın acayip spor olur 1 ay kol çalışmaya gerek kalmaz emin olun
çanakkalede canım. çok sıcaklar daha gelmedi bize halı yıkasan burda kolay kurumaz valla
canım hırsızlık olayları benide çok korkutur.eşimin dayısı gillerin evi birinci kat fakat çok yüksek değil.balkonlarıda demirli değil.1 rer ay arayla hırsız evlerine girer.bir girip tv ve bu dolabını çaldılar.2. girişlerinde bilgisayar ve cep tel.toplayıf götürmüşler.geri geldiimmmmmspora aksam gidicemm...benn aslında buraya tasınmakk istemedimm ama esimm insaat halinde istedigimizz gibi yaparız die hevess etti.. bed bi semtt ama neyse.. ilk zamanlrar yatamıodumm korkuodumm hırsızdannn.. sona baktım ses yok azcıkk rahatladımm.. esimle bakkala girdigimizde (evin hemen altı) burda hırsızlıkk oluo mu die sordumm.. hiçç duymamıstım cünküü.. ohhoooo dedi adamm en cokk ihbar burdan giderr cokk hırsızlıkk olur burdaa.. daha dünn sizinn apartmana girdi ayakta uyuyosunuzz dedii.. neee didiimm .. giriss kata giripp tv yi sinem sistemni kızınn maasını vs herbişei götürmüşlerr hemde gündüzz gözüylee.. kociş benii öne balkonn uzattılar adımını atsa girerdi zatenn die rahatlatmıstıı.. aksam da poliss sesleri geldii kocişş bişi oldu galiba falann dedi ama panikk olupp uyudumm hemenn... bu sefer de 2. kata girmişlerr adamın laptop unu falann calmıslarrr allah ımm didimm tek tekk yukarı mı cıkıo bunlarr?? korkumm geri geldi yinee ii bi evde bulamadıkk gidelimm su yerdenn ooofff offff bizz evdeykenn girmese barii:83:
canım hırsızlık olayları benide çok korkutur.eşimin dayısı gillerin evi birinci kat fakat çok yüksek değil.balkonlarıda demirli değil.1 rer ay arayla hırsız evlerine girer.bir girip tv ve bu dolabını çaldılar.2. girişlerinde bilgisayar ve cep tel.toplayıf götürmüşler.taksit taksit.3. defa da bunlar bütün aile balkonda uyuyorlar allah nasıl bir uyku verdiyse allahtan uyanmamışlar allah korusun o panikle birini felan yaralaıp yada öldürebilirlerdi.dayısı yeni maşını çekmiş ve ayrıca arkadaşından da 700 tl borç almışki bayram gelecek misafirler kılık kıyafet derken çok para lazım diye borçlanmış.sabah kalkıyorlarki bozuk paralarına kadar birde bütün ailenin cepleri tekrar çalınmış.en sonunda akıllandılarda balkona demircak yaptırdıar.
bizde pazr yıkadık işte 2 tanesi kurudu diğerleride kurumak üzere.cnm senin şişelerde ysptığın hateket neydi yani nasıl yapıyosun ve kaç dk.yapıyosun.yaptığın hareker yan tarafların içinmi.benim sezeryn olduğum için b
i türlü oaralarımı götüremiyorum nasıl gidecek yardımcı olurmusun
bendede oluyo bu yüzden zaten diyet,isyen listemi yeniliyo canım sende yediklerinde değişiklik yap farkeder spordada değişiklik yap yeni alınan alet değişiklik yapar epeyceyaa ben bi kaçamak yaptım dondurma yedim çok mu köttü bişiy yapmışım?hugocum saol ya ben sanki hiç kg vermiyorum gibi geliyor.70kg.64.5oldum.ama şimdi vermiyorum gibi geliyor çok a yemiyorum sporumuda yapıyorum acaba kg.vermem mi durdu.yoksam bazen midem falan şişiyor ondanda olaabilirmi
Selam kızlar benide aranıza alırmısınız daha 19 yaşındayımve 2 senede 15 kilo aldım (( şuan boyum 168 kilom 66.9 nişanlım normalsin desede önden gidem göbeğimi görmüyo sanırım tek göbek olsa ne güzelde bacaklarım ve totomda büyüdü :))) Rejim yapıcam diyorum ama bi türlü yapamıyorum spor desen oda yok en son inceltici kremle hap aldım hap kullanmadım korktum ama krem baya sıkılaştırdı doğal yollara başvurmak istiyorum ne önerirsiniz kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?