60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

olmusummm dimiiiiiiiiiiiiiiiiii

süper olmuşsun 1gr kalmamışşşş nerdeen nereyeeee

işte fazla çok olunca (ör:ben) ver ver bitmiyo aslında 14-15kg nekadar çok gibi geliyo ama başlangıcım çoktu ondan tabiii yoksa millet benim şuanki kilomda 7-8kg fazlam var acil kilo vermem lazım diyo:86::86::86::86: o yüzden işte bişey deneyince kollar çıplak kalınca basenleri görünceee oo diyorum daha epey yolum varrrr

valla ben halılarımı yıkadım kendim eşimle,perdelerimide yıkadım sadece koltuklarım kaldı nasipse bide vitrinim.

benimde sadece salon perdem ve vitrinim kaldı.

hugocuk ben koltukları sildim geberdim 2 gün kendime gelemedim bir daha silmem dedim önceden böyle yorulmazdım ne oldu bana anlamadım biraz da buranın havasından alışamadım henüz. eve makinaları alıp geliyorlar yıkıyorlar ne güsellll halılarımı da göndericem mis gibi yıkasınlar kendim yıkarsam hasta olurum eminim

Kızlar ben koşu bandımla buluşmaya gidiyorum 10 gündür ayrıyız ösledim onu şöyle 40 - 45 dk yürüyeyim..

geri geldiimmmmm spora aksam gidicemm...benn aslında buraya tasınmakk istemedimm ama esimm insaat halinde istedigimizz gibi yaparız die hevess etti.. bed bi semtt ama neyse.. ilk zamanlrar yatamıodumm korkuodumm hırsızdannn.. sona baktım ses yok azcıkk rahatladımm.. esimle bakkala girdigimizde (evin hemen altı) burda hırsızlıkk oluo mu die sordumm.. hiçç duymamıstım cünküü.. ohhoooo dedi adamm en cokk ihbar burdan giderr cokk hırsızlıkk olur burdaa.. daha dünn sizinn apartmana girdi ayakta uyuyosunuzz dedii.. neee didiimm .. giriss kata giripp tv yi sinem sistemni kızınn maasını vs herbişei götürmüşlerr hemde gündüzz gözüylee.. kociş benii öne balkonn uzattılar adımını atsa girerdi zatenn die rahatlatmıstıı.. aksam da poliss sesleri geldii kocişş bişi oldu galiba falann dedi ama panikk olupp uyudumm hemenn... bu sefer de 2. kata girmişlerr adamın laptop unu falann calmıslarrr allah ımm didimm tek tekk yukarı mı cıkıo bunlarr?? korkumm geri geldi yinee ii bi evde bulamadıkk gidelimm su yerdenn ooofff offff bizz evdeykenn girmese barii:83:

çanakkalede canım. çok sıcaklar daha gelmedi bize halı yıkasan burda kolay kurumaz valla

bizde pazr yıkadık işte 2 tanesi kurudu diğerleride kurumak üzere.cnm senin şişelerde ysptığın hateket neydi yani nasıl yapıyosun ve kaç dk.yapıyosun.yaptığın hareker yan tarafların içinmi.benim sezeryn olduğum için b
i türlü oaralarımı götüremiyorum nasıl gidecek yardımcı olurmusun

canım hırsızlık olayları benide çok korkutur.eşimin dayısı gillerin evi birinci kat fakat çok yüksek değil.balkonlarıda demirli değil.1 rer ay arayla hırsız evlerine girer.bir girip tv ve bu dolabını çaldılar.2. girişlerinde bilgisayar ve cep tel.toplayıf götürmüşler.taksit taksit.3. defa da bunlar bütün aile balkonda uyuyorlar allah nasıl bir uyku verdiyse allahtan uyanmamışlar allah korusun o panikle birini felan yaralaıp yada öldürebilirlerdi.dayısı yeni maşını çekmiş ve ayrıca arkadaşından da 700 tl borç almışki bayram gelecek misafirler kılık kıyafet derken çok para lazım diye borçlanmış.sabah kalkıyorlarki bozuk paralarına kadar birde bütün ailenin cepleri tekrar çalınmış.en sonunda akıllandılarda balkona demircak yaptırdıar.

Son düzenleme:
Leslie ablayla biraz yürüdüm,azda ebrunun karın hareketlerinden ve kalça hareketlerinden yaptım,geldim..

biz 4. kattayız esimm tırmanamazz burayaa demirr yapıpp sırıtmayalım didi. cokk korkuorumm bennnn.. bunlara hepp balkondann girioo.. bizimmbalkonn arkadann bayaaa yüksekk önden de orta.. ama görümceminn yan apartmana adamm 8 kata ip atmısta girmişş.. sok olmustumm.. eski komandomuss daa sanki ona onları git ev soy die ögrettilerr neyse allah a emanet artıkkk

Son düzenleme:

canım yan karın için işe yarıyor. beli inceltmek için yani. 2 tane 5 kiloluk su bidonu alıyoruz bacaklar omuz hizasında açık. eller yanda ağırlıklar var ve sağa sola esniyoruz iki yana bu hareketi 100 defa yapıyorum ben haftada 2 kere yetiyo beli inceltiyo yanları

2. ara öğünüm 1 adet yeşilelma idi. şimdi yedim ve şekersiz türk kahvesi içicem sütsüz.
akşam yemeğinde ise 5 kaşık semizotlu kabak yemeği salata ve 1 dilim tam buğday ekmeği olcek gece ise 1 bardak tarçınlı kakaolu süt olucak.

yaa ben bi kaçamak yaptım dondurma yedim çok mu köttü bişiy yapmışım?hugocum saol ya ben sanki hiç kg vermiyorum gibi geliyor.70kg.64.5oldum.ama şimdi vermiyorum gibi geliyor çok a yemiyorum sporumuda yapıyorum acaba kg.vermem mi durdu.yoksam bazen midem falan şişiyor ondanda olaabilirmi

güzellerrrrrrr

işten geldim mutfağımı toparladım bütün camları açtım yeşil çayımı da yaptım şimdik oturdum
koçiş gelmicek galiaba yemeğe yemek dersim de yok
10 tane fındık
1 hurma
15 tane kuru üzüm yedimmm

Selam kızlar benide aranıza alırmısınız daha 19 yaşındayım ve 2 senede 15 kilo aldım (( şuan boyum 168 kilom 66.9 nişanlım normalsin desede önden gidem göbeğimi görmüyo sanırım tek göbek olsa ne güzelde bacaklarım ve totomda büyüdü :))) Rejim yapıcam diyorum ama bi türlü yapamıyorum spor desen oda yok en son inceltici kremle hap aldım hap kullanmadım korktum ama krem baya sıkılaştırdı doğal yollara başvurmak istiyorum ne önerirsiniz kızlar :)

bendede oluyo bu yüzden zaten diyet,isyen listemi yeniliyo canım sende yediklerinde değişiklik yap farkeder spordada değişiklik yap yeni alınan alet değişiklik yapar epeyce

hoşgeldin canım bizde sağlıklı beslenerek kilo veriyoruz sende böyle yap verirsin

saol hugocuğum epey yardımcı oldun bana tşkler.mesela ara öğünlerimi mi değiştireym yada öğlen bişiy yemiyimmi?ben mesela akşam 8den sonra bişiy yemiyorum.sadece türk kahvesi ve soda içiyorum acaba akşamdamı bişy yesem yaa kendi başına çok zor ayarlamak nasıl değişikl
ikler yapabilirimki

akşama ton balıklı salata yapacağım kendimeee ohh miss gibi
ara öğün olarak da bir bardak süt içerim
2 de hurma yerimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…