Selam kızlar benide aranıza alırmısınız daha 19 yaşındayımve 2 senede 15 kilo aldım (( şuan boyum 168 kilom 66.9 nişanlım normalsin desede önden gidem göbeğimi görmüyo sanırım tek göbek olsa ne güzelde bacaklarım ve totomda büyüdü :))) Rejim yapıcam diyorum ama bi türlü yapamıyorum spor desen oda yok en son inceltici kremle hap aldım hap kullanmadım korktum ama krem baya sıkılaştırdı doğal yollara başvurmak istiyorum ne önerirsiniz kızlar :)
Hoşş geldüüünn.... Ben bu hap olayından tırsıyorum... Spor ve düzenli beslenme tavsiye ederiss.... Star it up ben onla başladım az buzda olsa vermeyede başladım. Henüz çok vermesemde görüntümde baya bir değişiklik yaptı yaniiii... Burda herkeşler onu yapıyodu bende ordan başladım... Sende dene bence....
bir hafta ara vermek zorunda kaldım yarın akşam tekrar başlayacağım start it up a
sen öncesinde veya sonrasında ek birşeyler yapıyor musun??
saol hugocuğum epey yardımcı oldun bana tşkler.mesela ara öğünlerimi mi değiştireym yada öğlen bişiy yemiyimmi?ben mesela akşam 8den sonra bişiy yemiyorum.sadece türk kahvesi ve soda içiyorum acaba akşamdamı bişy yesem yaa kendi başına çok zor ayarlamak nasıl değişikl
ikler yapabilirimki
çanakkalede canım. çok sıcaklar daha gelmedi bize halı yıkasan burda kolay kurumaz valla
hugocum benim annem de eşimde çanakkaleli çok güzeldir oralar
bende arada bir avuçtan biraz fazla leblebi ve bikaç tane galete yedim
ama küçük olanlardan uzun galete değil
akşam yemeğimde taze fasülye 3 kaşık ve yoğurt
Teşekkür ederim hoşbuldum kızlar :))) sağlıklı beslen demek çok güzel ama masa başı çalışıyorum :)))) spor denen birşey yok yaptım mı hemen vermek istiyorum açıkçası çok çabuk beziyorum :) hap aldım ama 2-3 tane içip bıraktım x-tra jel kullanınıyorum baya toparlandı vücudum ama güzel incecik bir vücut istiyorum :))) şu start it up nedir biraz açarmısınız hanımlar :)
yaaa faydasıı oluo mu gercektenn cnm x tra jel.. benimde catlaklarım varr kullansam mıı acaba ii geliosa????:97::97:
Sana söyle söyliyim canım bende çok tereddütte kalmıştı hemen hemen btün sitelerde yorumları okudum dedim alim kullanım denemekten bişi olmaz. Bak inan spor yapmıyorum masa başı çalışıyorum inan spor yapmak içimden gelimiyo ve selülitli bir yapıya sahipim. Artık aldıgım kilolardan çatlaklarım başladı kollarımda. Aldım denedim düzenli kullandım sabah akşma ayrıca duştan sonra çok işe yaradığını gördüm şimdi ise selülitlerim yok oldu gibi birşey ikinci kuuyu sipariş ettim ara vermek istemiyorum. Kalın ama pürüsüz bacaklarım oldu ah bide incelseler :))) gerçi 3 cm inceldi. Yeni yeni kollarıma uygulamaya başladım ve o sarkıklık yavas yavas yok olmaya başlıyo bunu hissedebiliyorum hiç değilse kollarımı salladığımda lömbürdemiyo :) Keşke spor yapabilsem o zaman daha etkili oluyomuş. Ama şiddetle tavsiye ederim iyiki almışım :)
geri geldiimmmmmspora aksam gidicemm...benn aslında buraya tasınmakk istemedimm ama esimm insaat halinde istedigimizz gibi yaparız die hevess etti.. bed bi semtt ama neyse.. ilk zamanlrar yatamıodumm korkuodumm hırsızdannn.. sona baktım ses yok azcıkk rahatladımm.. esimle bakkala girdigimizde (evin hemen altı) burda hırsızlıkk oluo mu die sordumm.. hiçç duymamıstım cünküü.. ohhoooo dedi adamm en cokk ihbar burdan giderr cokk hırsızlıkk olur burdaa.. daha dünn sizinn apartmana girdi ayakta uyuyosunuzz dedii.. neee didiimm .. giriss kata giripp tv yi sinem sistemni kızınn maasını vs herbişei götürmüşlerr hemde gündüzz gözüylee.. kociş benii öne balkonn uzattılar adımını atsa girerdi zatenn die rahatlatmıstıı.. aksam da poliss sesleri geldii kocişş bişi oldu galiba falann dedi ama panikk olupp uyudumm hemenn... bu sefer de 2. kata girmişlerr adamın laptop unu falann calmıslarrr allah ımm didimm tek tekk yukarı mı cıkıo bunlarr?? korkumm geri geldi yinee ii bi evde bulamadıkk gidelimm su yerdenn ooofff offff bizz evdeykenn girmese barii:83:
Selam kızlar benide aranıza alırmısınız daha 19 yaşındayımve 2 senede 15 kilo aldım (( şuan boyum 168 kilom 66.9 nişanlım normalsin desede önden gidem göbeğimi görmüyo sanırım tek göbek olsa ne güzelde bacaklarım ve totomda büyüdü :))) Rejim yapıcam diyorum ama bi türlü yapamıyorum spor desen oda yok en son inceltici kremle hap aldım hap kullanmadım korktum ama krem baya sıkılaştırdı doğal yollara başvurmak istiyorum ne önerirsiniz kızlar :)
akşama ton balıklı salata yapacağım kendimeee ohh miss gibi
ara öğün olarak da bir bardak süt içerim
2 de hurmayerimmm
İyi akşamlar kızlar. menümü paylaşıp huzurlarınızdan ayrılıyorum bugünlük
24.05.2011 SALI GÜNLÜK MENÜ
KALKINCA: 07.20
1 Bardak ılık süt
2 Küçük kuru incir
Kahvaltı :07.50
Yarım Domates 1 Salatalık Söğüş
çeyrek kk Peynir
1 dilim ekmek
Öğle : 12.35
bol salata
el ayası büyüklüğünde tavuk ızgara
yarım dilim tam tahıllı ekmek
2 kepçe mercimek çorbası
14.35
120-130 gr yoort
bi kaç çilek
ARA : 1500
7-9 çilek
Akşam yemeği : 17.30
2 parça ızgara tavuk gögüs
az yaglı salata
3-4 yk yoort 1 kuru kayısı
kızzz ben bilsemm almazmıydımmmm hecccc??alıyımm bende sporr yapıomm daha etkili olsunn catlaklarım cok yaa ergenlikte catlamıstım 15 yasında popişte bide bacakk içlerimde vardıı.. kilo alınca arka üstt bacagımm kırmızı kırmızıı cizgii olduu nemlendirici sürüpp duruomm catlamasın die alayıomm bende o zamann saol cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?