60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sirenay extra jel kullanıyorum demişsin jel olarakmı kullanıyosun sıkılaştırıcı jelmi kullandığın canım

evet tatlım şimdi yedim tonbalıklı salata ve 1 dilim kepek ekmeği çok yapmışım ye ye bitmedi zor bitirdimm

ben geldimmmm

akşam yemeğim

5yk prinçsiz pırasa yemee

1 kase yoort

avuç içi kadar da ızgara took göös

yarından itibaren ev sporuma başlıyorum tekrar inşallah geçen hafta antepte bol bol yürümüştüm geldiimden beri başlayamadım spora 3-4 gün ara vermiş oldum yarından itibaren başlıycam inşallah tekrar

akşam yemeğimi 6 da yedim. 5 kaşık semizotu yemerği 1 dilim tam buğday ekmeği ve karışık salata yedim. bulgura veda ettik bu ay karnım doymadı valla bulgur yokya seni özliycem bulgur
biirazdan yeşilçay içerim limonlu saat 9 gibide tarçınlı kakaolu süt içerim

afiyet olsun neruşşşşş
sana bişey danışacağım ben şimdi start it up 6 gün yapıp 1 gün dinlendim memlkette olduğum için yapamadım malesef yarın başlayacağım yine 6 gün yapıp 1 gün ara verceğim sonra ramp it up a geçebilirim değil mi
afiyet olsun hugocukkk ben de şimdi yeşil çay mı içsem acaba diyodumm

yarın sunumum var arkadaşlar ödev yapmaya çalışıyom 18 yıldır okuyom okuyom okul bitmiyor yaaaa

tarçınlı kakaolu süt tatlı krizleri içinmi
işe yarıyorsa bende içeyim yoksa didoları götürüyorum valla

Bence olur canım sonuçta 6 gün yaptın evet araya zaman girdi ama yine 6 gün yap bir gün ara ver geç bence ramp ıt up a

Valla sizi böyle konuşuyo görürken :) canım çekiyo bende yazmak istiyorum böyle şeyler diyorummmm ve yarın rejime başlıyorum

başlarsaaaan yazarsııınnnnnn yediklerini yazarsıııınnn sporunu yazarsıııınnn biz de yorum yaparııızzzzz yardımıc oluruz sanaaa:13:

tarçınlı kakaolu süt tatlı krizleri içinmi
işe yarıyorsa bende içeyim yoksa didoları götürüyorum valla

evettt hem de çok iyi geliyorr canın tatlı bişey isterse tarçınlı kakaolu sütt içmelisin bence ya da sadece tarçınlıı ya da sedece kakaoluu damak zevkine kalmışş ama hepsi de gayet güzel oleeyoorrr

Teşekkür ederim :)) tek başına olunca olmuyo :)) Şimdi hırs yaparm herşeye başlarım :)))) :81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:

teşekkürederim öğrendiğim çok iyi oldu

heyt be menülere bakıyrum maşallah be kızlar... ah ah git gel yine geliyorum foruma işin kötüsü bu aralar kilo bile aldım ama yarın bahar temizliği ile beraber yağları da temizlemeye kararlıyım aaa yeter ama değil mi cık cık cık diyorum kendime:)

iyi akşamlar kızlar

dün çok yoruldum ,ev temizliği yaptık annemle sonra misafir ağırlama ve maalesef 1 dilim tiramisu yedim sonra çok pişman oldum anneme dedimki bu yediğimden ötürü bana sert bir tokat atarmısın oda dediki sen delirdin artık ya işte böyle neyseki dündü bu ve geçti

amma ve lakin sporumu ihmal etmedim.....111111
diyet yiyecekler yedim(tiramisu hariç).......222222222
ve de ders çalıştım.............33333333333
ooooooo çok yoruldum

akşam akşam çok geyik yaptım

bugün yediklerim

sabak kahvaltı menüm

2 dilim çavdar ekmeği,domates-salatalık,marul,2 köz biber,1 tatlı kaşığı bal,1 tatlı kaşığı labne,1 küçücük dilim kaşar ,3 zeytin,1 rafadan yumurta,1 ceviz,2 badem ,2 fındık,1 kupa ıhlamur

sonra 1 saat yürüyüş yaptım tempolu :82: sonra duş aldım sonra da ders çalıştım

saat 10 da 1 fincan sütlü türk kahvesi içtim

saat 11 de 1 greyfurt yedim
saat 12 de 1 küçücük tabak sebzeli bulgur pilavı(domates,biber,kabak,patlıcan ,soğan doğradım içine)1 bardak ayran
saat 16 da 2 küçük şeftali yedim

sonra da
100 ip atladım
100 mekik
basen kalça göbek hareketleri yaptım20 dk
10 dk step yaptım

saat 18 de 1 kase tavuklu mercimek çorbası,1 tabak marul salatalık biber ve domatesten oluşmuş limonlu z.yağlı salata,1 dilim çavdar ekmeği,2 kaşık yoğurt

saat 19 da 100 ip atladım

saat 20 de 1 bardak süt içtim
artık akşamları meyve yemiyorum

işte böyle

iyigeceler kızlar sizin dediğiniz
şu kakaolu tarçınlı sütü denedim ama beğenmedim yaaa
ben sütün içine nesguik koysam olarmııııııııııııı

selam cicoşlar sabah uyanınca 2 büyük bardak su içtim kayfaltım: domates salatalık 1 dilim tam buğday ekmeği 1 hurma 1 yeşilelma ve 2 yemek kaşığı lor tazesoğan ve 1 yumurta ile yapılmış omlet

Günaydın kızlar :)
Hırs yaptım sabah 1 kase netle nesfit yedim :) Yanında küçük yağsız süzme peynir :) Şimdilik bu kadar bakalım nolucak :)

günaydın kızlar sabah 7:30 da
bir bardak meyva suyu ve bikaç tane küçük galeta yedim
şimdi sıra adımlamada bin adım atıp geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…