ecrincim okuyunca ürperdimaman kapını pencereni iyi kilitle oku üfle hayatım ..
sineraycım ; senin boyuna göre kilon iyi değil mi :44: belkide sadece göbüşün var o yüzden kendini şişman görüyorsundur. göbek içinde egzersiz yapman gerekir yanlış mıyım arkidişler ..
şimdiden afiyet olsun nazende.. ama sadece akşam ton balıklı salata mı yiyeceksin ?
canımcım afiyet olsun..
sirenay extra jel kullanıyorum demişsin jel olarakmı kullanıyosun sıkılaştırıcı jelmi kullandığın canım
afiyet olsun neruşşşşşben geldimmmm
akşam yemeğim
5yk prinçsiz pırasa yemee
1 kase yoort
avuç içi kadar da ızgara took göös
yarından itibaren ev sporuma başlıyorum tekrar inşallah geçen hafta antepte bol bol yürümüştüm geldiimden beri başlayamadım spora 3-4 gün ara vermiş oldum yarından itibaren başlıycam inşallah tekrar
afiyet olsun hugocukkk ben de şimdi yeşil çay mı içsem acaba diyodummakşam yemeğimi 6 da yedim. 5 kaşık semizotu yemerği 1 dilim tam buğday ekmeği ve karışık salata yedim. bulgura veda ettik bu aykarnım doymadı valla bulgur yokya seni özliycem bulgur
biirazdan yeşilçay içerim limonlu saat 9 gibide tarçınlı kakaolu süt içerim
3 kasıkk serviss kasıgı heralde dimiii????? Doymassın yoksaaaEn azındann ben doymamm
akşam yemeğimi 6 da yedim. 5 kaşık semizotu yemerği 1 dilim tam buğday ekmeği ve karışık salata yedim. Bulgura veda ettik bu ayKarnım doymadı valla bulgur yokya Seni özliycem bulgur
Biirazdan yeşilçay içerim limonlu saat 9 gibide tarçınlı kakaolu süt içerim
afiyet olsun neruşşşşş
sana bişey danışacağım ben şimdi start it up 6 gün yapıp 1 gün dinlendim memlkette olduğum için yapamadım malesefyarın başlayacağım yine 6 gün yapıp 1 gün ara verceğim sonra ramp it up a geçebilirim değil mi
afiyet olsun hugocukkk ben de şimdi yeşil çay mı içsem acaba diyodumm
yarın sunumum var arkadaşlar ödev yapmaya çalışıyom 18 yıldır okuyom okuyom okul bitmiyor yaaaa
Valla sizi böyle konuşuyo görürken :) canım çekiyo bende yazmak istiyorum böyle şeyler diyorummmm ve yarın rejime başlıyorum
tarçınlı kakaolu süt tatlı krizleri içinmi
işe yarıyorsa bende içeyim yoksa didoları götürüyorum valla
Bence olur canım sonuçta 6 gün yaptın evet araya zaman girdi ama yine 6 gün yap bir gün ara ver geç bence ramp ıt up a
başlarsaaaan yazarsııınnnnnnyediklerini yazarsıııınnn sporunu yazarsıııınnn biz de yorum yaparııızzzzz yardımıc oluruz sanaaa:13:
evettt hem de çok iyi geliyorr canın tatlı bişey isterse tarçınlı kakaolu sütt içmelisin bence ya da sadece tarçınlıı ya da sedece kakaoluu damak zevkine kalmışş ama hepsi de gayet güzel oleeyoorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?