60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

güzeller benim uykum kaçtı azda olsa ders çalışacağım.ara verirsem sizleri takip edceğim.bizimde burda gene davet var...of of.:84::84:..öpüldünüz...

ycl cim senin boyun kaç canım 56 ile nasıl sismanım dıyosun biz napalım ya bizi de dusunun yaaa:84::84::84::84::84:

afiyet olsun nugicmm

Günaydın Nugi, afiyet olsun..
Balık tarifinde süper bu arada..
menülerin de süper..

dün ikindin 10 finduk
2 hurma

akşam 4 yemek kaşığı bulgur pilavı
3 yk barbanya
soğan
domates
salatalık

gece 100ml süt
1portakal

kahvaltım 300ml su+sirkeli ballı su

1 yumurta
2dlm ekmek
2ceviz
1açık çay
2-3 yaprak ekşi ot

şimdide su +funda çayı

selam cicoşlar sabah uyanınca 2 büyük bardak su içtim kayfaltım: domates salatalık 1 dilim tam buğday ekmeği 1 hurma 1 yeşilelma ve 2 yemek kaşığı lor tazesoğan ve 1 yumurta ile yapılmış omlet
günaydın afiyet olsun balım
Günaydın kızlar :)
Hırs yaptım sabah 1 kase netle nesfit yedim :) Yanında küçük yağsız süzme peynir :) Şimdilik bu kadar bakalım nolucak :)
sirenay hoşgeldin canım afiyet olsun
günaydın kızlar sabah 7:30 da
bir bardak meyva suyu ve bikaç tane küçük galeta yedim
şimdi sıra adımlamada bin adım atıp geliyorum

günaydın canım meyve suyu nasıldı yani hazır meyve suyundansa içme çok şeker var onlarda ve kalorisi bol

Boyum kısa da ondan canım.. Cücük gibi bişeyim işte..
1:57 falan işte boyum.. doğal olarak da şişmanım, biçimsizim..
canım bende senin gibiyim ama 64 olmamam rağmen 2 kilo gittigi icin kendimi iy hissetiyorum:84::84::84::84::84::84:

Son düzenleme:
günaydınnnnnn.... bu sabahh nescafe yerine ballı süt içtimm kocişle..ama cok tıkandımm kahvaltı etmekk istemiyorumm neyse biraz daha gecsinn dee zorlarım kendimi az bişi yerimm bu arada dün aksamm yemekten sonraa 10 tane badem yedimm.. 5 tanede fıstık yedimmm:26::26:

hımmmmm diye başlayayım yine anladın sen onu afiyet olsun kaçamak olsun emme fazla yapma dün akşam oldu bugün olmasınnn
cimcime günaydın kız bende soracaktım çeyrek tırnaklı nidemekse hem biraz fazlalaştırsanmı diyom ben menünü almıyo midem başka yiyemiyom diyon ama bilmemki bebiş için nasıl olur :26: afiyet olsun
afiyet olsun canım arada kaçamak yapıyoruz tabikide yeterki devamı gelmesin
Kızlar sütlü türk kahvesi nasıl oluyor :) Neler varmışta haberimiz yok :)

sineray canım günde 2 bardak yoğurt yada süt hakkımız var bazen akşamları yada ne zaman istersen bir subardağı sütü kaynatıp içine türk kahvesi katıp içiyoruz yada beraber ikisinie kaynatabilirsin nasıl canın isterse

Merhaba kızçeler umarım herkes iyidir.
bugün çok işim ve dersim var. ama ara ara buraya da bakarım.
öptüm herkesi

günaydın zayıf olma yolunda hızla ilerleyen bayanlar

dun okuldan gıdınce 2 galeta yedim

akşam yemegınde
ton balık
salata
2 dılım ekmek
30 dk sonra elma lımon cayı içtim

arada 1 elma
4 badem
1 form biskuvi
1 de kızlar 30 gr lık bır dıdo yedım mı yedım şimdiye kadar ilk kez yedim çikolata . iradem zayıflamaya mı başladı neeeee biri beni yumruklasın da aklım başıma gelsin

sabah ılık su ıctım

1 galeta
1kk peynır
domates salatalık
4 zeytın yedım

Son düzenleme:
günaydın canım afiyet olsun
Yok canım ya ne kırılması.. Biz de gayet şişkoyuz, yoksa burada işimiz ne yahu...
Şişkoyuz da şişkoyuz..
şişkoyuz da şişkoyuz...
ycl lütfen onu öyle söylemicen katılmıyorum sana bak nasıl olcek
zayıfızda zayıfız,çıtırızda çıtırız,seksüyüzde seksüyüz
kızlarr ebn kaçarr,size doyum olmazzzz,azcuk ders çalışam yawwwww
güle güle çıtır zayıf kız
Günaydın Nugi, afiyet olsun..
Balık tarifinde süper bu arada..
menülerin de süper..
sağol canım balık deyince hemen eşim iş başındadır balığın her çeşidini yaptı valla şimdiye kadar
dün ikindin 10 finduk
2 hurma

akşam 4 yemek kaşığı bulgur pilavı
3 yk barbanya
soğan
domates
salatalık

gece 100ml süt
1portakal

kahvaltım 300ml su+sirkeli ballı su

1 yumurta
2dlm ekmek
2ceviz
1açık çay
2-3 yaprak ekşi ot

şimdide su +funda çayı
afiyet olsun pepeti
Hoşbuldum canım teşekkür ederim midem dolmadı ama bol su içerek dolduruyorum :)))
sineray miden bulanmasın sonra sudan ara öğünlerini fazlalaştırabilirsin canım
ecrin kahvaltısız olmaz sağlıklı doyurucu bi kahvaltı yap mutlaka
Merhaba kızçeler umarım herkes iyidir.
bugün çok işim ve dersim var. ama ara ara buraya da bakarım.
öptüm herkesi

günaydın yolandacımmm

Kızlar şu an Türk kahvemi yudumluyorum. sabah erken kalktım duş aldım , balkon yıkadım çamaşırları attım makinaya. kahvaltımı yaptım ;

2 dilim tam buğday ekmeği
biraz beyaz peynir
1 az yağda pişmiş yumurta
domates
2 lokma tahinli pekmezli ekmek
3 bardak tek esmer şekerli çay.

kızlar kahvaltımdan sonra tok olarak çıplak tartıldım 52.5 kg gösteriyor. siz çıplak mı tartılıyor sunuz ? aslında keşke tartım gelmeseymiş iyiydi yani evde olunca insanın sürekli tartılası geliyor.

afiyet olsun canım kaçamaklar olucak tabikide ama devamı gelmesin tek yeter

afiyet olsun nilmısra evet canım bende çıplak tartılıyorum sadece iççamaşırım kalıyo üstümde :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…