60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam artık yeter kurtarıcam seni göbekten merak etme. birincisi hafta sonları yürüyüş bandına aksatmadan bineceksin. 4.7 ile 5.1 arasında yürüyeceksin. birgün normal ağırlıksız diğer günse sırt çantasına ağırlık koyup yürüceksin. bak spordan sonra duşa girdim dediğim yağları karıştırıp göbeğime sürdüm ardından kabak lifi ile masaj yaptım inan etki edeceğinden eminim nasıl yandı göbeğim anlatamam sana sonra yıkadım ve ılık su ile sonrada soğuk su tuttum şimdi duş yapalı epey oluyo ama hala karnımda sankim hareket eden bişeyler var gibi kan dolaşımı hızlandı tabiki. bunuda yapacaksın duşta. sonra pilatese devam etceksin. yapabildiğin kadar dinlene dinlene yap alışcan zaten zamanla pes etmiceksin yapabildiğin kadar sonra 1 ay sonra bana dua etceksin tabee

boyum 164 ama gayette şişmanımmmm

göbeğin olmasa zayıfcıksın aslında
valla famir kaç zamandır burdasın gördüğün gibi göbecik kendi kendine erimiyo göbek gitmeden işinde bitmicek heryanın ericek orası kalacak artıkın harekete geçme vaktin geldi. istersen sıvavların bitsin sonra başla istersen şimdi başla ama artıkın başla. yakın takibe alıcam seni. kaytarmak yok yoksam keserim karnını

hmmmmm kahvaltımı ettim

2 dilimm maaleseff normal ekmek( digerinden kalmamıss bakkala da inemedimm)
1.5 kk beyaz peynir
1 domatess
6 zeytin
1 catal yereyagı
1 catal biber salcasıı

bu kadar sanırımmm:44::44:

afiyet olsun ecrin kız bu terayağı ne şimdi oldumu sence

hem vazgecipp hem sectiklerimle
yepyeni bir dünya kursammmmmmm
hepp isteyipte yapmadıgımm
hayallerimm gercek olsa
evli olup bekar kalsamm
calısmadann zenginn olsammm
COKKKK YİYEREKK ZAYIFLASAMMMMMM
bana hep bana bana hep bana bana hepp banaaaaaaaaa
cokkk yasasammm yaslanmasammm
estetiksizzz güzell olsammmm
olgunlasıppp cocukkk kalsammmmmm
COKKKK YİYEREKKK ZAYIFLASAMMMM
bana bana hep bana bana hepp bana hep banaaaa:97::97:

burdada gitmeyenler var,bende gitmiyorum hügomun yaptığı listeyi uyguladım bendeee.kusur olur mu canımmm,burda herkesss birilerinden birşeyler öğreniyorrrr

amanın sen benim listeyimi uyguladın kız benim listede sigara böreği varda benmi görmedim heee gombirik davşan :86:

benim göbekten çok sinirimi bozan bel kısımlarım
hani kot giyince boğulmuş gibi gömülüyorya nefret ediyorum

çaresi var ayol sen yürüyüş yap gün aşırı en az 45 en fazla 1 saat ve beşer kiloluk ağırlıklarla bacaklarını yana aç omuz genişliğinde ve eller yanda ağırlıklarla sağa sola esne 50 kere yap zamanla arttırırsın. tatlıyı şekeri tamamen kes bak nasıl gidiyo

ahhh ahhh hayta boyle olsa super olurdu demı ama

canımcım şimdi evde çocuk olunca devamlı abur cubur da olur etrafta. ama incelmek istiyorsak eccük nefsimize hakim olcaz dimi accık kasta kendimi en azından bmi göstergen 25 in altına insin de normal kiloda ol.

yaa nügücüm bende geçen gün öylesine güzel bir ayakkabı magazasına girdim. bi ayakkabı begendim. normalde 37 giydiğim için adama 37 dedim ama resmen foltak foltak oldu ayakkabı. 36 sını giydim tam oldu ama ayaklarımın ön kısmı çok kemikli resmen taraklı ve düz tabanım. baktım oda olmadı .. zaten çokta begenmemiştim almadım. ama demek ki 36 ya kadar indi ayak.165 cm yim düşün artık boya göre ayak uzunluğu ne kadar kısa. ama enli işte maşallahı var. ayakkabılarım aldıktan bir ay sonra beşik gibi oluyo taka gibi genişliyo haha

keser mi keser valla hahaha
yaa bende göbek sorunu yok ama basenlerim korkunç .. resmen nefret ediyorum onlardan kesip atmak istiyorum bu basenleri. hugocum fambukun göbeeyle birlikte benim basenleri de kessene bacım

Afiyet olsun canım ama çalıştıgım yer bir fabrika çıkartıp yemek ayıp oluyor. Kötü bir durum bende şekersiz çay içiyorum bir bardak yanında 1-2 galeta yetiyo :)

hiçte ayıp olmaaz canım ayıplayanlaer ayıplasın
ben bayramda bilenem o kadar kalabalıkta herkes yemek yerken tatlı yerken yemeciklerimi evimden getirdim kayınvalideme düşün yani. biyere giderken bile götürüyorum yanımda. hafta sonları götürüyorum yemeklerimi yanımda kayınvalideme napacaksın dikeni seven gülüne katlanır hee

ya hügocumm evet yaaaaaa,netsemde gitmiyyy bu göbekkkkk,uyuz oluyom heeeee,yüryüşümü aksatmıcammm sözzzzz,plateside yapmaya çalişicimm nası olcak bilmiyorum ammaa:44:şu kabak lifi ile uğraşırma beni yaaaaa hiççç sevmem öyle şeylere vakit harcamayııııııııama yap dersen yaparım nedemmmmm,eşim beni furcak valla neden alcazz onu de bakim banaaa

amanın sen benim listeyimi uyguladın kız benim listede sigara böreği varda benmi görmedim heee gombirik davşan :86:

kızımm zır zırr ağliyydiiii akşammmm onu kızarttığım börecikleride yemedi aç aç dolandı yağlı elleri iileeee,bende hüpettim bi deneeee:26::26:

selam arkadaşlar.uzun zamandır giremiyordum.çok sevindirici bir haber ...sizinle paylaşayım..rabbime şükürler olsun hamileyim...allah dualarımı kabul etti.1,5 aylık hamileyim....doktor kontrollerimi yaptrıdm. bebiş biraz küçük iyi beslen dedi..bende elimden geldiğince ama abartmadan besleniyorum..iyiki 5 kilo vermişim o 5 kilo beni 3-4 ay idare eder diye düşünüyorum.

ecrincim zaten biz yağ vermek istiyoruz.tabiki yiyebiliriz ama şimdi değil zayıfladıktan sonra oda arada yiyebiliriz .

dimi yaaaa sankii o yagg vücduma yagg olmucakmıss gibi gelio banaa daha cokkk kızdımm kendimeee dolabınn altlarına koyayımm da görmeyeyimm bariii bugünn ölcümümm varrrrrr.. bakalımm hiçç incelme vr mıı???

Tamam canım ozaman senden aldığım gazla bende başlıyorum buraya getirmeyee :))))
Hatta bi kaç tur fabrikayı dolaşayım :)))) gerçi çok zamanımı alır ama olsun :)))

ayyyyyy kıyamammm bi hamişş dahaaaa cimcimemizde hamişş topic bebekk sesleriylee senlencekkkk allahh saglıkla kucagına almayı nasipp etsinn cnmmmm... saglıklıı uzunnn ömürr versinnnn bebişlerinizeeee... duygulandımm yine bakkk :81::81::81::81::81: hugomm sıra sende haberlerinii bekliozzz bakk sonaaa nazendecik tee sonadaaa bende olsun artıkkk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…