günaydın zayıf olma yolunda hızla ilerleyen bayanlar
dun okuldan gıdınce 2 galeta yedim
akşam yemegınde
ton balık
salata
2 dılım ekmek
30 dk sonra elma lımon cayı içtim
arada 1 elma
4 badem
1 form biskuvi
1 de kızlar 30 gr lık bır dıdo yedım mı yedım şimdiye kadar ilk kez yedim çikolata . iradem zayıflamaya mı başladı neeeee biri beni yumruklasın da aklım başıma gelsin
sabah ılık su ıctım
1 galeta
1kk peynır
domates salatalık
4 zeytın yedım
eşimin son günlerdeki favori şarkısııı
oy şişmanımmm şişmanımmmmm
şişman sevdimmm pişmanımmmmm
adamcağızzz hurmalara,light yoğurtlara,peynirlere,yeşil çaylara para vermektennn helakkk olduğuuu üçünnnnn
günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim şükürler olsun menülerimi yazayım
akşam
garnitürlü balık (eşim fırında yaptı etli balık olduğu için balığı doğradı garnitürle buluşturup zeytinyağ ekleyip folyoya sarıp fırında pişirdi)
salata
1 dilim ekmek
sonrasında
2 bardak şekersiz çay
1 tane elma
sabah
domates-salatalık
1 kk peynir
3 zeytin
maydanoz-nane-dereotu
1 haşlanmış yumurta
1.5 dilim lıght tost ekmeği
kahvaltım 300ml su+sirkeli ballı su
1 yumurta
2dlm ekmek
2ceviz
1açık çay
2-3 yaprak ekşi ot
şimdide su +funda çayı
Merhaba kızçeler umarım herkes iyidir.
bugün çok işim ve dersim var. ama ara ara buraya da bakarım.
öptüm herkesi
Valla canım çalıştığım için ara öğün yiyemiyorum saat 10da çay saati oluyo o kadar
canım burda çoğunluğumuzda çalışıyoruz ama hepimiz evden ara yiyeceklerimizi getiriyoruz yiyoruz.evden öğle yemeğimizi bile getiriyoruz bazen hazırlayıp tabi sen yeni olduğun için bilmiyosun çoğunluk ben getiriyorum galiba öğlen yemeğini evden yemekhanede bazen yiyemiyeceğim yemek çokıyo kızartma olsun dolma bazen patates salatası çıktığında çoğunluk yemiyorum ama arada yiyorum kendime göre ayarlıyorum yani hatta şimdi ara öğün elmamı yiyeceğim
Kızlar şu an Türk kahvemi yudumluyorum. sabah erken kalktım duş aldım , balkon yıkadım çamaşırları attım makinaya. kahvaltımı yaptım ;
2 dilim tam buğday ekmeği
biraz beyaz peynir
1 az yağda pişmiş yumurta
domates
2 lokma tahinli pekmezli ekmek
3 bardak tek esmer şekerli çay.
kızlar kahvaltımdan sonra tok olarak çıplak tartıldım 52.5 kg gösteriyor. siz çıplak mı tartılıyor sunuz ? aslında keşke tartım gelmeseymiş iyiydi yani evde olunca insanın sürekli tartılası geliyor.
eşimin son günlerdeki favori şarkısııı
oy şişmanımmm şişmanımmmmm
şişman sevdimmm pişmanımmmmm
adamcağızzz hurmalara,light yoğurtlara,peynirlere,yeşil çaylara para vermektennn helakkk olduğuuu üçünnnnn
Merhaba yo yo...
Öptüm seni...
günaydın yolandacımmm
afiyet olsun nilmısra evet canım bende çıplak tartılıyorum sadece iççamaşırım kalıyo üstümde :2:
yolandaaa nasılsın ? bende kendi kendime tıcker yapmayı becerdim sonunda.. kolay gelsin canım.
canım burda çoğunluğumuzda çalışıyoruz ama hepimiz evden ara yiyeceklerimizi getiriyoruz yiyoruz.evden öğle yemeğimizi bile getiriyoruz bazen hazırlayıp tabi sen yeni olduğun için bilmiyosun çoğunluk ben getiriyorum galiba öğlen yemeğini evden yemekhanede bazen yiyemiyeceğim yemek çokıyo kızartma olsun dolma bazen patates salatası çıktığında çoğunluk yemiyorum ama arada yiyorum kendime göre ayarlıyorum yani hatta şimdi ara öğün elmamı yiyeceğim
Kızlar şu an Türk kahvemi yudumluyorum. sabah erken kalktım duş aldım , balkon yıkadım çamaşırları attım makinaya. kahvaltımı yaptım ;
2 dilim tam buğday ekmeği
biraz beyaz peynir
1 az yağda pişmiş yumurta
domates
2 lokma tahinli pekmezli ekmek
3 bardak tek esmer şekerli çay.
kızlar kahvaltımdan sonra tok olarak çıplak tartıldım 52.5 kg gösteriyor. siz çıplak mı tartılıyor sunuz ? aslında keşke tartım gelmeseymiş iyiydi yani evde olunca insanın sürekli tartılası geliyor.
ders çalışmam lazım ama gözlerimi açamıyorum. üfya sınava 3 gün kaldı ben halen daha çalışamadım adam akıllı...
afiyet olsun canım kaçamaklar olucak tabikide ama devamı gelmesin tek yeter
bende evden getiriyorum şekerler. ögleyin çıkan yemeklerin kalorisi işçilere göre ayarlanmış. ya bir parça yiyorum yada sadece salata yada çorba yiyorum. onun harici akşam yemegimi de hep evden getiriyorum
nügücüm dogru söylüyor. çalışmak mazeret olamaz
:84::84::84::84::84::84::84:
allahım yaaa yaz geldi hava çok sıcak ve ben kaç aydır ugraşıyorum toplasan 2 kilo verdim
aptal gibi kızımın fındıklarını çikolarini yedimmm ,:125::125::125::125::125::125::125::125::125: kaçamaklarım hiç olmasaydı , mayısta bitiyoooo:84::84::84::84::84::84:
canım haftada bir tartılEviit bende cıbıldak tartılıyorumYaa dimi tartı kötü bişe işe yanımda getiresim geliyor... Aklım hep tartıda eve gidiim tartılcam, sabah olsun tartılcam... Şunu yedimm bi daha tartılıiim... Hastalık gibi yani....
yolandacım ben 38 numara çok nadir 39 giyiyordum kalıptan heralde şimdi ayak numaram kilo verdikten sonra 37 oldubende seni öptüm bebeem minnak sultan ooo yee yecalleee
bu arada ofiste geçen yazdan masanın altında bıraktığım ayakkabımı giydim az önce. resmen ayaklarımda foltak foltak. arkadaşlar bilginiz olsun kilo verince sadece giysilerinizin olduğu gardrobunuzu değil ayakkabılarınızı da değiştirmek zorunda kalabiirsiniz
günaydın nugicimm tatlım
ben onu da çıkarıyorumşaka değil valla duştan sonra tartılıyorum sabahları
iyiyim tatlım bakıyorum sende iyisin süper gidiyorsun. yine kilo vermişsin aferin sanaa...
tıkırını da güzel yapmışsın becermişsin ama bmi yanlış gösteriyor. 17 bmi zaafiyet geçirdiinin göstergesi.olsun yine de güzel.
afiet olsun canım devamı gelmesin kaçamaklarınGünaydın kızçelerrr ve afiyetler olsunnnn
Dün akşam uzun süreden beri canım istediği için 1 tane lahmacun yedim ayranla birlikte :78:
sonra sade türk kahvemi içtim...
Bi kaçamağım daha var dışardaydım bi küçük bira içtim
Bu hafta bu kaçamakları toparlamam lazım...
sabah
1 sandviç kepek ekmeği
b.peynir
salatalık
domates
2 fincan şekersiz çay
Bu arada farkettim de uzun süredir y.çay içmiorum ben bugün başlıyım yine...
Merhabalar..kahvaltım 2 ceviz,3 zeytin,az peynir ve domates..1 dilim tam buğday ekmeği ile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?