60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canımcım afiyet olsun. üzülme olur arada neden yumruklayalım seni..

canım aynen yaa eşim diyor ki hem zayıflatıcam diye hemde ayrı ayrı yedirecem diye uğraşıyorum diyor..

afiyet olsun canım..
kahvaltım 300ml su+sirkeli ballı su

1 yumurta
2dlm ekmek
2ceviz
1açık çay
2-3 yaprak ekşi ot

şimdide su +funda çayı

pepeticim afiyet olsun. grip olmuşsun çok geçmiş olsun canım
Merhaba kızçeler umarım herkes iyidir.
bugün çok işim ve dersim var. ama ara ara buraya da bakarım.
öptüm herkesi

yolandaaa nasılsın ? bende kendi kendime tıcker yapmayı becerdim sonunda.. kolay gelsin canım.

Valla canım çalıştığım için ara öğün yiyemiyorum saat 10da çay saati oluyo o kadar

canım burda çoğunluğumuzda çalışıyoruz ama hepimiz evden ara yiyeceklerimizi getiriyoruz yiyoruz.evden öğle yemeğimizi bile getiriyoruz bazen hazırlayıp tabi sen yeni olduğun için bilmiyosun çoğunluk ben getiriyorum galiba öğlen yemeğini evden yemekhanede bazen yiyemiyeceğim yemek çokıyo kızartma olsun dolma bazen patates salatası çıktığında çoğunluk yemiyorum ama arada yiyorum kendime göre ayarlıyorum yani hatta şimdi ara öğün elmamı yiyeceğim

Afiyet olsun canım ama çalıştıgım yer bir fabrika çıkartıp yemek ayıp oluyor. Kötü bir durum bende şekersiz çay içiyorum bir bardak yanında 1-2 galeta yetiyo :)

Eviit bende cıbıldak tartılıyorum Yaa dimi tartı kötü bişe işe yanımda getiresim geliyor... Aklım hep tartıda eve gidiim tartılcam, sabah olsun tartılcam... Şunu yedimm bi daha tartılıiim... Hastalık gibi yani....

ay sen çok yaşa emi sabah sabah çok güldüm yaaa

Merhaba yo yo...
Öptüm seni...

bende seni öptüm bebeem minnak sultan ooo yee yecalleee
bu arada ofiste geçen yazdan masanın altında bıraktığım ayakkabımı giydim az önce. resmen ayaklarımda foltak foltak. arkadaşlar bilginiz olsun kilo verince sadece giysilerinizin olduğu gardrobunuzu değil ayakkabılarınızı da değiştirmek zorunda kalabiirsiniz

günaydın yolandacımmm

günaydın nugicimm tatlım

afiyet olsun nilmısra evet canım bende çıplak tartılıyorum sadece iççamaşırım kalıyo üstümde :2:

ben onu da çıkarıyorum şaka değil valla duştan sonra tartılıyorum sabahları

yolandaaa nasılsın ? bende kendi kendime tıcker yapmayı becerdim sonunda.. kolay gelsin canım.

iyiyim tatlım bakıyorum sende iyisin süper gidiyorsun. yine kilo vermişsin aferin sanaa...
tıkırını da güzel yapmışsın becermişsin ama bmi yanlış gösteriyor. 17 bmi zaafiyet geçirdiinin göstergesi. olsun yine de güzel.

bende evden getiriyorum şekerler. ögleyin çıkan yemeklerin kalorisi işçilere göre ayarlanmış. ya bir parça yiyorum yada sadece salata yada çorba yiyorum. onun harici akşam yemegimi de hep evden getiriyorum
nügücüm dogru söylüyor. çalışmak mazeret olamaz

Günaydın kızçelerrr ve afiyetler olsunnnn
Dün akşam uzun süreden beri canım istediği için 1 tane lahmacun yedim ayranla birlikte :78:
sonra sade türk kahvemi içtim...
Bi kaçamağım daha var dışardaydım bi küçük bira içtim
Bu hafta bu kaçamakları toparlamam lazım...
sabah
1 sandviç kepek ekmeği
b.peynir
salatalık
domates
2 fincan şekersiz çay
Bu arada farkettim de uzun süredir y.çay içmiorum ben bugün başlıyım yine...

nil mısracım afiyet olsun ...ne güzel evde oluncaişleri bitiriyosunuz benim balkonlar yıkancak ev makinalancak çamasırlarım atılcak çamasır telimidekiler toplancak hafta sonu evde olmayınca tümm işlerim kaldı bide hasta olunca işte 2 gündür elimi sürmedim bi seye sen valhi ne güzel verdin kiloları darısı basıma arkadasım

Merhabalar..kahvaltım 2 ceviz,3 zeytin,az peynir ve domates..1 dilim tam buğday ekmeği ile..

yolicimmmm kilo alınca ayaklarda şişiyo benim 37 olmuştu gecen sene 73 lerdeykeneksimdi 36 ayy gitsinde kilolar razıyım masrafa hafta sonu gezdim ama hep kızıma aldım kendimi 58 oluncaya kadar bisey almıycım demistim almadım iç çamasır falan aldım sadece malum gögüslerim emzirme bitince toparlanıyoya ama her yer çok güzel bişeyler almayı çok isterdim zaten gezince güzel hatunları görünce dombrikliğime kızıyorum dövmek geliyi kendimi kotla beyaz badimi giymek istiyorum pörtlemeler olmadannnnnnn:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

hmmmmm kahvaltımı ettim

2 dilimm maaleseff normal ekmek( digerinden kalmamıss bakkala da inemedimm)
1.5 kk beyaz peynir
1 domatess
6 zeytin
1 catal yereyagı
1 catal biber salcasıı

bu kadar sanırımmm:44::44:

EVet ayıp olur diyede düşünmeyin... Ayıp olcak kişi senle aynı yerde çalışıyosa iyi kötü bir kazancı vardır... Bir meyve koyup getirsin yanında .... Yemek verilmeyen bir firmada çalışıyorum her gün lokantaya para dayanmaz zaten... Abur cubur yiyiyordum gizli saklı... Şimdi miss gibi evimde yapıp getiriyom ne yediğim belli... Bu poğça börek satan yerlere abone olmuştum adeta. Bir gün küçük bir parça böreği çantama kağıdıyla koydum, unutmuşum nasıl olduysa artık...... Akşama bir baktım kağıdı komple yağ içinde.... Yani varın siz düşünün bu kilolar nasıl oluyo... Galeta yiyene kadar birelma yiyebilirsin...

:84::84::84::84::84::84::84:

allahım yaaa yaz geldi hava çok sıcak ve ben kaç aydır ugraşıyorum toplasan 2 kilo verdim
aptal gibi kızımın fındıklarını çikolarini yedimmm ,:125::125::125::125::125::125::125::125::125: kaçamaklarım hiç olmasaydı , mayısta bitiyoooo:84::84::84::84::84::84:

sorma cnmm yaaaa millet denize girmeye basladıı... ben gidipp bikini bile alamıyorumm evdeki de popişe g string gibi oluooo:78::78: spora gittigim arkadasımınn popişii kocamann ama dümdüz omuzları daracıkk amaa 1 gr göbekk yok göze batmiyyy benimm omzumla popişş orantılıı ama popişş arkaya doggru da cıktıgı içinn göze batıoo göbüşte var birazzz oooofffff offfffff.. ne giyemm ben napammmm

canım haftada bir tartıl
yolandacım ben 38 numara çok nadir 39 giyiyordum kalıptan heralde şimdi ayak numaram kilo verdikten sonra 37 oldu hep 37 alıyorum şimdi.bazen bende içmaşırlarımıda çıkartıp tartıldığım oluyo
afiet olsun canım devamı gelmesin kaçamakların
Merhabalar..kahvaltım 2 ceviz,3 zeytin,az peynir ve domates..1 dilim tam buğday ekmeği ile..

afiyet olsun nursena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…