selam arkadaşlar.uzun zamandır giremiyordum.çok sevindirici bir haber ...sizinle paylaşayım..rabbime şükürler olsun hamileyim...allah dualarımı kabul etti.1,5 aylık hamileyim....doktor kontrollerimi yaptrıdm. bebiş biraz küçük iyi beslen dedi..bende elimden geldiğince ama abartmadan besleniyorum..iyiki 5 kilo vermişim o 5 kilo beni 3-4 ay idare eder diye düşünüyorum.
yaa nügücüm bende geçen gün öylesine güzel bir ayakkabı magazasına girdim. bi ayakkabı begendim. normalde 37 giydiğim için adama 37 dedim ama resmen foltak foltak oldu ayakkabı. 36 sını giydim tam oldu ama ayaklarımın ön kısmı çok kemikli resmen taraklı ve düz tabanım. baktım oda olmadı .. zaten çokta begenmemiştim almadım. ama demek ki 36 ya kadar indi ayak.165 cm yim düşün artık boya göre ayak uzunluğu ne kadar kısa. ama enli işte maşallahı var. ayakkabılarım aldıktan bir ay sonra beşik gibi oluyo taka gibi genişliyo haha
ya hügocumm evet yaaaaaa,netsemde gitmiyyy bu göbekkkkk,uyuz oluyom heeeee,yüryüşümü aksatmıcammm sözzzzz,plateside yapmaya çalişicimm nası olcak bilmiyorum ammaa:44:şu kabak lifi ile uğraşırma beni yaaaaa hiççç sevmem öyle şeylere vakit harcamayııııııııama yap dersen yaparım nedemmmmm,eşim beni furcak valla neden alcazz onu de bakim banaaa
kızımm zır zırr ağliyydiiii akşammmm onu kızarttığım börecikleride yemedi aç aç dolandı yağlı elleri iileeee,bende hüpettim bi deneeee:26::26:
cimcime günaydın kız bende soracaktım çeyrek tırnaklı nidemeksehem biraz fazlalaştırsanmı diyom ben menünü almıyo midem başka yiyemiyom diyon ama bilmemki bebiş için nasıl olur :26: afiyet olsun
selam arkadaşlar.uzun zamandır giremiyordum.çok sevindirici bir haber ...sizinle paylaşayım..rabbime şükürler olsun hamileyim...allah dualarımı kabul etti.1,5 aylık hamileyim....doktor kontrollerimi yaptrıdm. bebiş biraz küçük iyi beslen dedi..bende elimden geldiğince ama abartmadan besleniyorum..iyiki 5 kilo vermişim o 5 kilo beni 3-4 ay idare eder diye düşünüyorum.
yoliş basenler için egzersiz yapsana kıss netten ara bakem neler varmışş
ben 39 giyiyiorum yawwwww
fambıcık kabak lifini aktardan alıyosun. muhakkak edin niye dersen şimdi diyetle sporla zayıflıyozya işte yağların en yoğun olduğu yerde kan dolaşımı herzmana en yavaştır vücutta zati bu yüzden orada birikim oluşuyo o yüzden bu şekilde yağlarla masaj yapıyoruzki kan dolaşımı hızlansın diyet ve sporla orası daha çok erisin diye yani. işe yarıcanı bilmesem zaten kendim yapmam. ama ben daha öncede yapmıştım masaj diyet ve sporla çok işe yarıyo. tatlıyı şekeri söylememe gerek yok zaten göbiş eriyene kadar uzak duruyoz. 2 haftada bir kaçamak günün olur ama tatlı olarak bitter çikileta veya sütlü tatlı veya sade dondurma olsun emme çok cozutma emi. birde koşu bandında artıkın ağırlıkla çalışabilirsin epey oldu alışmıştır meton. bigün ağırlıksız diğer gün ağırlıkla bin canım. pilatesten korkma evet çok zor ama zamanla alışacaksın inat et 2 haftaya yaparsın tüm egzersizleri.
ben tam 40 numara giyiyorumayacıklarım incedir emme kocamandır
ayyyyyy kıyamammm bi hamişş dahaaaacimcimemizde hamişş topic bebekk sesleriylee senlencekkkk allahh saglıkla kucagına almayı nasipp etsinn cnmmmm... saglıklıı uzunnn ömürr versinnnn bebişlerinizeeee... duygulandımm yine bakkk :81::81::81::81::81: hugomm sıra sende haberlerinii bekliozzz bakk sonaaa nazendecik tee sonadaaa bende olsun artıkkk
Allah analı babalı büyütsün :) o 5 kilo darısı benim başıma:))) Hedef 50 :)
ebruli, seni ve eşini tebrik ederim. allah sıhhatle saglıkla ana baba olmayı nasip etsin. bebecige saglık ve uzun ömür versin
sağol canım yüreğine sağlık temennin çok güzel.allah razı olsun
[B
nihayet gözün aydıntebrik ederim bak gördünmü kendiliğinden oluverdi hadi bakalım artık dikkat et kendine. sağlıklı beslen yürüyüş yap çok kilo almdan atlatırsın doğumdan sonra kolaylık olur.
şuan için yürüyüş yasak canım benim...yapamam..özellikle sordum doktora ama şu dönem geçsin inşallah izin veriri doktor...rabbi,m sanada nasip etsin
sanada hayırlı uğurlu olsun...seninki ne kadarlık..nasıl gidiyorahaaaaaaaaaaaaaaaaaa da arkadaş geldi bana.tebrik ederim canım benim... allah tamamını erdirsin.verdiğin kilodan dolayıda tebrik ederim.süpersin.:92::92::92::92:
düğün çorba
yoğurtlu kızartma
börek
meyve
netcemmm ben şimdi ne yicem yaaaaaaaaaaa:84::84::84::84:
bi çorba içcemmm bide eppek yicemmmmm,kızartmaya konan yoğurdu alrımmm,sefil sefil yirim artıkımmmmm
şimcik bakın a kardeşler bebek istiyorum ama 1 kilo daha yağ vermek istiyorum
ahahaa psişik gibi oldum bebek istiyorum ama aynı zamanda yağ vermekte istiyorum anlıyomusun beni
bakın aklıma ne geldi bimde gördüm 5 kiloluk dumbeller gelmişeğer bitmediyse bugün alcam onlardan iki tane. hem ilerde göğüs çalışırken kullnacam hemde bu ay kardiyomu 10 kilo ağırlıkla çalışcam yani 3 kilo 5 kilo 10 kilo 6 kilo filan böyle karışık karışık çalışcam. nasılım :86:
tarçınlı yeşil çay
1 hurma
yarım saat öncede 1 ema hüpletmiştimmmm
sizleere laf yetiştirmekten neler yaptığımı yazmadım. 50 dakika koşu bandına bindim ağırlıksız. sonra duş aldım kabak lifi ile masaj yaptım bikaç dakika yaptım bugünlük sonra yıkadım soğuk su tuttumamanın karnın delirdi yaw hala yanıyo
eşime patates bezelye bulgurlu köfte biber havuç filan karışık bi yemek yaptım ama çok küsel oldu hee kendimede tavuk sote yaptım yağsız biber soğan sarımsak domatesli yaptım.
şimcik bakın a kardeşler bebek istiyorum ama 1 kilo daha yağ vermek istiyorum
ahahaa psişik gibi oldum bebek istiyorum ama aynı zamanda yağ vermekte istiyorum anlıyomusun beni
bakın aklıma ne geldi bimde gördüm 5 kiloluk dumbeller gelmişeğer bitmediyse bugün alcam onlardan iki tane. hem ilerde göğüs çalışırken kullnacam hemde bu ay kardiyomu 10 kilo ağırlıkla çalışcam yani 3 kilo 5 kilo 10 kilo 6 kilo filan böyle karışık karışık çalışcam. nasılım :86:
eebruli; [COLOR="magenta" .!.:sanada hayırlı uğurlu olsun...seninki ne kadarlık..nasıl gidiyor[/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?