60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah analı babalı büyütsün :) o 5 kilo darısı benim başıma:))) Hedef 50 :)

ben 39 giyiyiorum yawwwww

fambıcık kabak lifini aktardan alıyosun. muhakkak edin niye dersen şimdi diyetle sporla zayıflıyozya işte yağların en yoğun olduğu yerde kan dolaşımı herzmana en yavaştır vücutta zati bu yüzden orada birikim oluşuyo o yüzden bu şekilde yağlarla masaj yapıyoruzki kan dolaşımı hızlansın diyet ve sporla orası daha çok erisin diye yani. işe yarıcanı bilmesem zaten kendim yapmam. ama ben daha öncede yapmıştım masaj diyet ve sporla çok işe yarıyo. tatlıyı şekeri söylememe gerek yok zaten göbiş eriyene kadar uzak duruyoz. 2 haftada bir kaçamak günün olur ama tatlı olarak bitter çikileta veya sütlü tatlı veya sade dondurma olsun emme çok cozutma emi. birde koşu bandında artıkın ağırlıkla çalışabilirsin epey oldu alışmıştır meton. bigün ağırlıksız diğer gün ağırlıkla bin canım. pilatesten korkma evet çok zor ama zamanla alışacaksın inat et 2 haftaya yaparsın tüm egzersizleri.

cimcime günaydın kız bende soracaktım çeyrek tırnaklı nidemekse hem biraz fazlalaştırsanmı diyom ben menünü almıyo midem başka yiyemiyom diyon ama bilmemki bebiş için nasıl olur :26: afiyet olsun

canım benim tırnaklı bizim yörenin ekmeği.beyaz ekmek yani.yemeğin az olmasına gelirsek.sabah sütüm ve kaysım kalmamıştı ekmekte bulamamıştım mecburen akşam eşim için aldığım ekmekten yedim.meyvelerimide vestiyerde unuttum aralar da güme gitti.açım da açım :84::84:sözün kısası.bu cumartesi günü diyetisyene gideceğim canım benim bakalım yeni listem nasıl olacak...:26::26:daha dikkatli olamk lazım tabikide fizik uğruna bebişimide vitaminsiz koymamak lazım gelişmesi lazım...

düğün çorba
yoğurtlu kızartma
börek
meyve

netcemmm ben şimdi ne yicem yaaaaaaaaaaa:84::84::84::84:
bi çorba içcemmm bide eppek yicemmmmm,kızartmaya konan yoğurdu alrımmm,sefil sefil yirim artıkımmmmm

ebruli, seni ve eşini tebrik ederim. allah sıhhatle saglıkla ana baba olmayı nasip etsin. bebecige saglık ve uzun ömür versin

yoliş basenler için egzersiz yapsana kıss netten ara bakem neler varmışş

hee bakem bi nete basen için. resmen bölgesel kaldı kilolar. bu arada tam gaz kardiyoya da devam etmek lazım . epeydir ara verdim

nihayet gözün aydın tebrik ederim bak gördünmü kendiliğinden oluverdi hadi bakalım artık dikkat et kendine. sağlıklı beslen yürüyüş yap çok kilo almdan atlatırsın doğumdan sonra kolaylık olur.

ahaaaaaaaaaaaaaaaaaa da arkadaş geldi bana.tebrik ederim canım benim...allah tamamını erdirsin.verdiğin kilodan dolayıda tebrik ederim.süpersin.:92::92::92::92:

hügocumm tamam kabak lifini alimmmm de yapammmm bariiii
peküüüüüüü ben yürüme bandında hızı 5.7 ile 6.0 arasında yapıyorummm,farklılık olarakta şu eğim var ya onu kullanıyorum arada.bide ağırlıkla yürü diyon yaniiii,eyü bakemmmm onu da deniyeyimmmm
2 haftada nası yapcam şu pilatesi çooookkk zor yaa,2 dk yapamadımmmm bennnnnn,Allahımm netcemmmmm

sizleere laf yetiştirmekten neler yaptığımı yazmadım. 50 dakika koşu bandına bindim ağırlıksız. sonra duş aldım kabak lifi ile masaj yaptım bikaç dakika yaptım bugünlük sonra yıkadım soğuk su tuttum amanın karnın delirdi yaw hala yanıyo
eşime patates bezelye bulgurlu köfte biber havuç filan karışık bi yemek yaptım ama çok küsel oldu hee kendimede tavuk sote yaptım yağsız biber soğan sarımsak domatesli yaptım.
şimcik bakın a kardeşler bebek istiyorum ama 1 kilo daha yağ vermek istiyorum
ahahaa psişik gibi oldum bebek istiyorum ama aynı zamanda yağ vermekte istiyorum anlıyomusun beni
bakın aklıma ne geldi bimde gördüm 5 kiloluk dumbeller gelmiş eğer bitmediyse bugün alcam onlardan iki tane. hem ilerde göğüs çalışırken kullnacam hemde bu ay kardiyomu 10 kilo ağırlıkla çalışcam yani 3 kilo 5 kilo 10 kilo 6 kilo filan böyle karışık karışık çalışcam. nasılım :86:

canım ya çok sağol...sende de olur inşallah cümle isteyenlerdede...

Allah analı babalı büyütsün :) o 5 kilo darısı benim başıma:))) Hedef 50 :)

amin canım teşekkür ederim..ha gayret

Bi cici anniş daha oldu.. yuffiiii......... Hayırlısı olsun canım benim... sağlıklıca kucağına aldığını da duyarız inşallah..

Bizim menü de börek ve kızartma , bide dolma varmış
emme ben evden getirdim...

süpersin nasıl olcan her zamanki gibi
psişik domdom
iskendere iyi hazırla kendini. ay erkek olacak içime doguyoooo

ev spor salonuna döndüüü heeee

eebruli; [COLOR="magenta" .!.:
sanada hayırlı uğurlu olsun...seninki ne kadarlık..nasıl gidiyor[/COLOR]

canım benim teşekkür ederim.benimki daha küçük 3-4 haftalıkmış.daha tam ılarak kesesi dahi oluşmamış.ama şimdilik bir problem yok uyku halimden başka.çok uykum geliyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…