hügocumm tamam kabak lifini alimmmm de yapammmm bariiii
peküüüüüüü ben yürüme bandında hızı 5.7 ile 6.0 arasında yapıyorummm,farklılık olarakta şu eğim var ya onu kullanıyorum arada.bide ağırlıkla yürü diyon yaniiii,eyü bakemmmm onu da deniyeyimmmm
2 haftada nası yapcam şu pilatesi çooookkk zor yaa,2 dk yapamadımmmm bennnnnn,Allahımm netcemmmmm
Bi cici anniş daha oldu.. yuffiiii......... Hayırlısı olsun canım benim... sağlıklıca kucağına aldığını da duyarız inşallah..
teşekkür ederim hayatım..dileklerin için çok sağol.
Bi cici anniş daha oldu.. yuffiiii......... Hayırlısı olsun canım benim... sağlıklıca kucağına aldığını da duyarız inşallah..
Bizim menü de börek ve kızartma , bide dolma varmış
emme ben evden getirdim...
yürüyüş derecesi fazla canım ideal yağ yakma seviyesinde yap yağlar erisin göbiş gitsin sonra istediğin aralıkta koşarsın sen şimcik 4.7 ile 5.1 arasında yap her seferinde değişik sürede bitir 45 dakika ile 1 saat arasında olsun ve her seferinde değişik derecede çalış. ilk 10 dakika 4 ile ısın ısınmazsan dalağın şişer ağrı yapar o yüzden ilk 10 dakika ısın ısınırken ağırlığa gerek yok ağırlıksız yaparsın ilk 10 dakika. eğimi şimdilik bırak onu bika ay sonra deneriz şimdi onada alışmasın vücudun. ağırlık epeyce değişiklik yapacak zaten canım
süpersin nasıl olcan her zamanki gibi
psişik domdom
iskendere iyi hazırla kendini. ay erkek olacak içime doguyoooo
bu arada laptop u da gobeeemin stüne koymusumm... nefess aldıkca inipp cıkıoo garibmm... yakındaa kahvemide onunn yanına koycamm.. hatta yemeklerimi de gobbeeemin ve yann popişin üstüne yerlestiripp zorlanmadann yicekk duruma geliciiimmm
hügocumm neruşumm nabza göre hızı ayarlamak lazım didiydii 6.2 didiydi hatta,bende o nedenle hızlı yapıyodumm iyi terliyorum ama heeee,ee şimdi o bana çerez gibi gelcekkkkk,ideal olan o mudur diyosun yaniii:44:
ayy inşallah canım bende erkek istiyorum1 kilo daha yağ versem rahatlıcam sıkı tutmam lazım bu ay
kabak lifini açıklarmısın canım ne kadar alıyosun nerden alıyosun nasıl uyguluyosun ayrıntılı biçimde istiyorum kağıdım kalemim hazır :)
burda konuşuyoruz yaaa,rüyamda hamilelr görüp duruyorummmm,dün gecede rüyamda güya ablam hamileymişte 2 ay varmış doğumuna,o doğum yapana kadar 2 ay sürem var,2 ayda sıkı tutayım işide azcık daha zayifliyim falan diyorumm.ayy inşallah canım bende erkek istiyorum1 kilo daha yağ versem rahatlıcam sıkı tutmam lazım bu ay
bu arada laptop u da gobeeemin stüne koymusumm... nefess aldıkca inipp cıkıoo garibmm... yakındaa kahvemide onunn yanına koycamm.. hatta yemeklerimi de gobbeeemin ve yann popişin üstüne yerlestiripp zorlanmadann yicekk duruma geliciiimmm
aktardan alıyosun canım aktardan iste verir. kullanma talimatı yazıyo üzerinde ıdlıyosun önce yumuşuyo lifleri sonra masaj yapıyosun
çok sanşlısın canım yanında taşıdıgın bir tepsin var
Benim tepsi arkada olduğu için zor oluyo
Ama şimdi göbişle ilerliyorum maşallah benden önce o gidiyooo
Artık 3 kişiyiz göbişim ben ve poopişim :))))
balımm erkekk cocukk için bi yerde okumustumm.. esine maden suyu içircekmişsinn kırmızı et tüketimini de arttırcakmıssın.. bide sperm sayısınınn artması gerekirmişş.. gebe kalmakk isteyenlerin eslerininn ilişkiden önce sıcakk suyla dus almaları sperm durumunu azaltıomuss.. ama soguk suyla slmek sperm sayısını arttırdıgı gibii erkekk olma ihtimalini de arttırıomuss
hugocuk kağıdım kalemim hazır amaağaç oldum kabak lifini istiyorum nasıl alıyosun ne kadar alıyosun nasıl uyguluyosun ne işey yarıyo ayrıntılı ama litfenn ama :)
ahh ahh bilmemmi 7 ay önce ne göbek vardı bende bir bilsen42 beden pantolondan göbeğim pörtlerdi ne çektim ah ne çektim
ne çabaladım ne çabaladım emme deydi
lütfennnn.... bende temkinliyimm ihtiyacc olur diee arkada daa bitepsii tasıommelmutt vücutummnann salınıomm ortalardaa.. vücudumunn belden asagısı bana ait deil gibii yüzümde dombullasmıss yaaa fotograff cektirdikce anlıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?