60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yürüyüş derecesi fazla canım ideal yağ yakma seviyesinde yap yağlar erisin göbiş gitsin sonra istediğin aralıkta koşarsın sen şimcik 4.7 ile 5.1 arasında yap her seferinde değişik sürede bitir 45 dakika ile 1 saat arasında olsun ve her seferinde değişik derecede çalış. ilk 10 dakika 4 ile ısın ısınmazsan dalağın şişer ağrı yapar o yüzden ilk 10 dakika ısın ısınırken ağırlığa gerek yok ağırlıksız yaparsın ilk 10 dakika. eğimi şimdilik bırak onu bika ay sonra deneriz şimdi onada alışmasın vücudun. ağırlık epeyce değişiklik yapacak zaten canım

afiyet ossunn yecalemmm
haziran itibari ile bnede evden getircem bu ayın ücretini verdim artıkınnn,yaz gelince tozutmaya başladı bunlarrrr

hügocumm neruşumm nabza göre hızı ayarlamak lazım didiydii 6.2 didiydi hatta,bende o nedenle hızlı yapıyodumm iyi terliyorum ama heeee,ee şimdi o bana çerez gibi gelcekkkkk,ideal olan o mudur diyosun yaniii:44:

kabak lifini açıklarmısın canım ne kadar alıyosun nerden alıyosun nasıl uyguluyosun ayrıntılı biçimde istiyorum kağıdım kalemim hazır :)

bu arada laptop u da gobeeemin stüne koymusumm... nefess aldıkca inipp cıkıoo garibmm... yakındaa kahvemide onunn yanına koycamm.. hatta yemeklerimi de gobbeeemin ve yann popişin üstüne yerlestiripp zorlanmadann yicekk duruma geliciiimmm

çok sanşlısın canım yanında taşıdıgın bir tepsin var
Benim tepsi arkada olduğu için zor oluyo
Ama şimdi göbişle ilerliyorum maşallah benden önce o gidiyooo
Artık 3 kişiyiz göbişim ben ve poopişim :))))

hügocumm neruşumm nabza göre hızı ayarlamak lazım didiydii 6.2 didiydi hatta,bende o nedenle hızlı yapıyodumm iyi terliyorum ama heeee,ee şimdi o bana çerez gibi gelcekkkkk,ideal olan o mudur diyosun yaniii:44:

ağırlıkla çalışta göreyim halini senin ilk yaptığımda akşam üstü elim ayağım titremişti hiç unutmam tahinpekmez yemiştim azcık o gün. ama o ay tam 3 kilo vermiştim bu sayede
şu zayıflama öykülerine bakıyoruzya burda hepiciğinde durma olmuş napmışlar sporda değişiklik uygulamışlar ve çoğuda ağırlık eklemiş sporuna
zati bendede durma oldu ağırlık ekledim kilo vermeye başladım yediden biliyosun

ayy inşallah canım bende erkek istiyorum 1 kilo daha yağ versem rahatlıcam sıkı tutmam lazım bu ay

balımm erkekk cocukk için bi yerde okumustumm.. esine maden suyu içircekmişsinn kırmızı et tüketimini de arttırcakmıssın.. bide sperm sayısınınn artması gerekirmişş.. gebe kalmakk isteyenlerin eslerininn ilişkiden önce sıcakk suyla dus almaları sperm durumunu azaltıomuss.. ama soguk suyla slmek sperm sayısını arttırdıgı gibii erkekk olma ihtimalini de arttırıomuss

kabak lifini açıklarmısın canım ne kadar alıyosun nerden alıyosun nasıl uyguluyosun ayrıntılı biçimde istiyorum kağıdım kalemim hazır :)

aktardan alıyosun canım aktardan iste verir. kullanma talimatı yazıyo üzerinde ıdlıyosun önce yumuşuyo lifleri sonra masaj yapıyosun

ayy inşallah canım bende erkek istiyorum 1 kilo daha yağ versem rahatlıcam sıkı tutmam lazım bu ay
burda konuşuyoruz yaaa,rüyamda hamilelr görüp duruyorummmm,dün gecede rüyamda güya ablam hamileymişte 2 ay varmış doğumuna,o doğum yapana kadar 2 ay sürem var,2 ayda sıkı tutayım işide azcık daha zayifliyim falan diyorumm.
onun hamilleiği ile kilomun ne alkası varsa artıkkkkkk,Allahım yaaaaa.gece rahat bırakın bari yawwwww

hugocuk kağıdım kalemim hazır ama ağaç oldum kabak lifini istiyorum nasıl alıyosun ne kadar alıyosun nasıl uyguluyosun ne işey yarıyo ayrıntılı ama litfenn ama :)

ahh ahh bilmemmi 7 ay önce ne göbek vardı bende bir bilsen 42 beden pantolondan göbeğim pörtlerdi ne çektim ah ne çektim
ne çabaladım ne çabaladım emme deydi

lütfennnn.... bende temkinliyimm ihtiyacc olur diee arkada daa bitepsii tasıomm elmutt vücutummnann salınıomm ortalardaa.. vücudumunn belden asagısı bana ait deil gibii yüzümde dombullasmıss yaaa fotograff cektirdikce anlıyorummm

hiç böle birşey duymamıştımm ne saçma ve gereksiz bişeyyyyy,bunu ispatlamış bile olsalarr söylemelerii ne kadar zararlıııelalem paso erkek doğurur durur heraldeee,erkek olunca ne oluyosaaa artıkkkkk
bir daha evladım olsa yine kızım olsun isterimm,kız çocuğu gibisi var mı beeee

hugocuk kağıdım kalemim hazır ama ağaç oldum kabak lifini istiyorum nasıl alıyosun ne kadar alıyosun nasıl uyguluyosun ne işey yarıyo ayrıntılı ama litfenn ama :)

kızz açıkladımya aktara git iste verir sana. zaten o böyle masaj fırçası gibi oluyo orda görürsün kıss iste aktardan 5 lira idi benim aldığum. birde susamyağı biberiye yağı ve bademyağı al bunlardan eşit miktarda karıştırıp banyoda sürüyosun ve kabak lifi ilen masaj yapıyosun 5 dakika ardından yıka ve soğuk su tutuyosun

ahh ahh bilmemmi 7 ay önce ne göbek vardı bende bir bilsen 42 beden pantolondan göbeğim pörtlerdi ne çektim ah ne çektim
ne çabaladım ne çabaladım emme deydi

5 ay öncede bendede bi göbek vardıııı amaninnnnnnnn ama hala varrr değişen bişey yokkkkkkknetcemm yaaaaa netcemmmmm:84::84:

Son düzenleme:

Hiççç sormaaa okulda yanaklarımla oynuyolar lömbürdüyo şimdi bide gıdık çıkmaya başladı oh oh maşallah söyle bi sihir olsada incecik oluversemmm nolur kiiii
Benim eskiden armuttu şimdi elmut oldu göbekte var maşallah ama sarkık değil nasıl olduysa sımsıkı önde bi top pikini giyemicem bu sene haşema alim bari bildiğiniz haşema satan yer var mı anca o kapatır beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…