bu arada laptop u da gobeeemin stüne koymusumm... nefess aldıkca inipp cıkıoo garibmm... yakındaa kahvemide onunn yanına koycamm.. hatta yemeklerimi de gobbeeemin ve yann popişin üstüne yerlestiripp zorlanmadann yicekk duruma geliciiimmm
ayy inşallah canım bende erkek istiyorum1 kilo daha yağ versem rahatlıcam sıkı tutmam lazım bu ay
kızz açıkladımya aktara git iste verir sana. zaten o böyle masaj fırçası gibi oluyo orda görürsün kıssiste aktardan 5 lira idi benim aldığum. birde susamyağı biberiye yağı ve bademyağı al bunlardan eşit miktarda karıştırıp banyoda sürüyosun ve kabak lifi ilen masaj yapıyosun 5 dakika ardından yıka ve soğuk su tutuyosun
hiç böle birşey duymamıştımm ne saçma ve gereksiz bişeyyyyy,bunu ispatlamış bile olsalarr söylemelerii ne kadar zararlıııelalem paso erkek doğurur durur heraldeee,erkek olunca ne oluyosaaa artıkkkkk
bir daha evladım olsa yine kızım olsun isterimm,kız çocuğu gibisi var mı beeee
5 ay öncede bendede bi göbek vardıııı amaninnnnnnnn ama hala varrr değişen bişey yokkkkkkknetcemm yaaaaa netcemmmmm:84::84:
lütfennnn.... bende temkinliyimm ihtiyacc olur diee arkada daa bitepsii tasıommelmutt vücutummnann salınıomm ortalardaa.. vücudumunn belden asagısı bana ait deil gibii yüzümde dombullasmıss yaaa fotograff cektirdikce anlıyorummm
iştee buu güzel vicuduma sürimmm bitsin bi kullanımda sise :d var o yağlar şekerim meraklıyım doğal seylerealim bari bugun kabak lifi ay ay nelerle uğraşıyoruz annem küçükken az yedirseydi nolurduuu
elma armut kel mahmut. elmut hahahha
o ne kız helmut gibi
helmut kohl mü
hahaha
kilo alırken göbek sarkmaz zaten taş gibi şişer. kilo verirken sarkar kilo alıp vermeden sarkar doğum vs.. şeyleden sarkar. yaşlada bağlantılıdır cilt elastiği ile alakalıdır. zaten sarkmamı var yağmı var buna dikkat etmek gerekir. çoğu sakma yumuşamadan dolayı karın daha kilolu gibi gösteriyo insanı halbuki yağdan çok yumuşama sarkma olmuş ondan öyle gösteriyo. o yüzden pilateside ihmal etmemek lazım karın içinHiççç sormaaa okulda yanaklarımla oynuyolarlömbürdüyo şimdi bide gıdık çıkmaya başladı oh oh maşallah söyle bi sihir olsada incecik oluversemmm nolur kiiii
Benim eskiden armuttu şimdi elmut oldu göbekte var maşallah ama sarkık değil nasıl olduysa sımsıkı önde bi toppikini giyemicem bu sene haşema alim bari bildiğiniz haşema satan yer var mı anca o kapatır beni
evtt ibrahimm saracoglunnunn kürlerii cok basarılı bu konularda ama herkess ilk cocukta denemesin dio.. cok da sölemio ortalardaa.. ama benn cokkk yapann olcagını düsünmüyorumm nedense:97::97: bende kızz isterimm yaff.. süsleyim püsleyimmm..pembişş biberonlarr alırımm ona benn.. papalarr alırımm.. enn büyükk istegimm kanguruu ya bindiripp önümde tasımakkkız kıza gezerizz tozarıss sonaa...cicilerr alırızz kızımaaaa.. okula baslarr cantamöm böle ossun etegimm böle ossun der.. sona sen sacımıı güzell tarayamadınn der aglarr.. benimm makyajj malzemelerimle yüzünü boyar... ergenn olur sona annesine cekerr poposu büyürr.. onunn selülitiynenn catlagıynann ugrasırızz.. sona asıkk olurr.. zırıl zırıll aglar... baba benn bugünn arkadasımda kalcamm ders calıscam der... babasıdaa o derstenn kal senn yavrucum der bakk yaptım daa büyüttüm bileee
harika yaaaa
çocukluk dönemimde deiklerin aynenn öyle oluyo valla,dün elbise giydirdim kıs kollu falannnn elbiseyi görünce "ayyyyyyyyyyyy çok güzel olucammmmmmmm,herkes ne güzel olmuşsunnnnnn dicekkkkkkk" diyooooooooo
sabhlarıda saçını eşim yapıyo gönderiyoo genellikle,sen saçımı güzel yapamıyosunnnnn diye ağlıyomuşşşşş garibimm yaaaa,erken kalksa ben yapıyorumda ben çıktıktan sonra kalkıncaa babsı yapıyooo.
doğum günü için elbise almaya gittiğmizde "sen babamla kendine kıyafet bak,ben kendi elbisemi seçerim "diyooo,cimcime yaaa 4 yaşında ama parmağında oynatıyo bizi valla
nasılsınız bakalımmmm,yeni yeni arkadaşlar gelmişler hoşgelmişlerrrrrr:87:
akşam menümü yazim hemnecik
6 yk bugurlu kabak yimaaaa
1 yk yoğurt
domates,köbiber,maydanozlu birrr salata
1,5 dlmmm tam buğday eppeğee
1/2 dlm bazlama
1 adet sigara böreeeeee:26:
1 çay kaşığı ball
arada 2 hurma yidimm
akşamları tozutur oldummmm yineeeeazcık yumrutlanmam lazım sanırımmmm morraatılarım geçince tozutuyom yinee
sabah kaffaltımm
1 dlm tam buğday eppeğeee
1 kk light beyaz peynir
domates
salatalık
maydanozz
nanee
yine sınavım varrrrçay içiyorum bir yandan da çalışıyorummm hadi öpüldünüzzz
ben göbeğimin neye benzediğini buldummm,erkek göbeğeeeee:26:
hani sırtı kolunda bişey olmazda hem üst midesi hemde alt karnı birleşirrr,erkeklerde bel zati olmadığından bir bütün halinde yağ kütlesi bulunur yaaa ahanda benim göbeğim öleee:26:
sabah gelirken bi adam gödümde göbekli baktım benimkine benziyooo,didim işte benim tipim buuu
E seviyorum da ondan..
Kızlar şu an Türk kahvemi yudumluyorum. sabah erken kalktım duş aldım , balkon yıkadım çamaşırları attım makinaya. kahvaltımı yaptım ;
2 dilim tam buğday ekmeği
biraz beyaz peynir
1 az yağda pişmiş yumurta
domates
2 lokma tahinli pekmezli ekmek
3 bardak tek esmer şekerli çay.
kızlar kahvaltımdan sonra tok olarak çıplak tartıldım 52.5 kg gösteriyor. siz çıplak mı tartılıyor sunuz ? aslında keşke tartım gelmeseymiş iyiydi yani evde olunca insanın sürekli tartılası geliyor.
ben de kahvaltıdan sonra wcdern sonra ve çıplak tartılıyorummmm yani biraz tok oluyorum ama wc benim kahvaltıdan sonra olur genelde o yüzden böyle oluyo ama süppersin bence tok akrnına 52.5 daha neee bişeycik kalmamış ki canım benimmm
öğle yemeğim
1 kepçe mercimek çorbası
2 tane kadınbudu köfte (yağlarını peçeteyle aldım)
salata
1 bardak ayran(evden yaptım getirdim)
bir dilim kepek ekmeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?