öğle yemeğim
1 kepçe mercimek çorbası
2 tane kadınbudu köfte (yağlarını peçeteyle aldım)
salata
1 bardak ayran(evden yaptım getirdim)
bir dilim kepek ekmeği
2 tane enginar canagı yedimm
içinde peynir,taze sogan, dereotu, yumurta ve karabiberdem olusan bir harc vardı
2 yk da yoort yedimm..
ekmekk yemedimm..
simdii gidiorummmm sporaaa dönüncee ölcülerimii yazcamm sizeee
öğlen yemeğim salata 1 dilim tam buğday ekmeği ve tavuk sote.
sana hiçbişi demiiiiiiiiiiimmm havalar ısıniiiiiiiiiiiiiiiiiii bi yandan göbekk diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn ama yediklerine bakkkkkkk tırmalıycak hepsi seni
manyakkkkkkkkk
canımcım şimdi evde çocuk olunca devamlı abur cubur da olur etrafta. ama incelmek istiyorsak eccük nefsimize hakim olcaz dimiaccık kasta kendimi en azından bmi göstergen 25 in altına insin de normal kiloda ol.
yaa nügücüm bende geçen gün öylesine güzel bir ayakkabı magazasına girdim. bi ayakkabı begendim. normalde 37 giydiğim için adama 37 dedim ama resmen foltak foltak oldu ayakkabı. 36 sını giydim tam oldu ama ayaklarımın ön kısmı çok kemikli resmen taraklı ve düz tabanım. baktım oda olmadı .. zaten çokta begenmemiştim almadım. ama demek ki 36 ya kadar indi ayak.165 cm yim düşün artık boya göre ayak uzunluğu ne kadar kısa. ama enli işte maşallahı var. ayakkabılarım aldıktan bir ay sonra beşik gibi oluyo taka gibi genişliyo haha
keser mi keser valla hahaha
yaa bende göbek sorunu yok ama basenlerim korkunç .. resmen nefret ediyorumonlardan kesip atmak istiyorum bu basenleri. hugocum fambukun göbeeyle birlikte benim basenleri de kessene bacım
selam arkadaşlar.uzun zamandır giremiyordum.çok sevindirici bir haber ...sizinle paylaşayım..rabbime şükürler olsun hamileyim...allah dualarımı kabul etti.1,5 aylık hamileyim....doktor kontrollerimi yaptrıdm. bebiş biraz küçük iyi beslen dedi..bende elimden geldiğince ama abartmadan besleniyorum..iyiki 5 kilo vermişim o 5 kilo beni 3-4 ay idare eder diye düşünüyorum.
hem vazgecipp hem sectiklerimle
yepyeni bir dünya kursammmmmmm
hepp isteyipte yapmadıgımm
hayallerimm gercek olsa
evli olup bekar kalsamm
calısmadann zenginn olsammm
COKKKK YİYEREKK ZAYIFLASAMMMMMM
bana hep bana bana hep bana bana hepp banaaaaaaaaa
cokkk yasasammm yaslanmasammm
estetiksizzz güzell olsammmm
olgunlasıppp cocukkk kalsammmmmm
COKKKK YİYEREKKK ZAYIFLASAMMMM
bana bana hep bana bana hepp bana hep banaaaa:97::97:
bugün yemeğe gitmedim.direk davete katıldım neler yedim neler...:78::78::78:
1 lahmacun,1 içli köfte küçük,
5-6 adet sarma,
1 kurubiber dolması, bir ancur dolması(kabağın bir türü)
1 yemek kaşığı kadar köstebek pasta,
1 incecik dilim ıslak kek..:78::78:ayyyyyyyyyyyyyyyyyy çok kaçtı,,miğdem ağrıyor.bayram mı yapıyor.isyan bayraklarınımı çekti miğdem çözemedim.
bugün yemeğe gitmedim.direk davete katıldım neler yedim neler...:78::78::78:
1 lahmacun,1 içli köfte küçük,
5-6 adet sarma,
1 kurubiber dolması, bir ancur dolması(kabağın bir türü)
1 yemek kaşığı kadar köstebek pasta,
1 incecik dilim ıslak kek..:78::78:ayyyyyyyyyyyyyyyyyy çok kaçtı,,miğdem ağrıyor.bayram mı yapıyor.isyan bayraklarınımı çekti miğdem çözemedim.
1 kase düğün çorba(içinde et olannnn varya ondan işte)
3 yk yoğurt
2 dlm kepek eppeğeee
1 muzz
öfff gözüm doymadı hiçççç,haliyle karnımda doymadıı,akaşama acısını çıkarmazsam iyidirr
öğle yemeğim
1 kepçe mercimek çorbası
2 tane kadınbudu köfte (yağlarını peçeteyle aldım)
salata
1 bardak ayran(evden yaptım getirdim)
bir dilim kepek ekmeği
afiyet olsunnnnn fambıkkk akşam kaçamak yapmışın zati bugün yapma bari
off sorma neruşum ya bi de bugün dar bir blüz giydim ki pörtlek pörtlek oturuyom heee
evet dönebilir eve gider gitmez yoort falan ye tok tutucak şeyler ye bari yaaaa1 kase düğün çorba(içinde et olannnn varya ondan işte)
3 yk yoğurt
2 dlm kepek eppeğeee
1 muzz
öfff gözüm doymadı hiçççç,haliyle karnımda doymadıı,akaşama acısını çıkarmazsam iyidirr
afiyet ossunnnn kızzzz,sisinkileri okuyuimm de gözüm doysun bariii
1 dene hurmam var yanımdaaagözün doysa ne olcek sanki mide doymadıktan sonraaranı fazlalaştır bence hurmalarıda löb löb götürmede ne yarsan yap
bak sana karın videosu yollıycam onu da yap taam mı 12dk lık bir video ve çok iyi geliyor ama düzenli yapman lazımmmhafta sonu 3 gün yürüyosun hafta içi de bunu yapsan 3 gün falan süper olurrr
evet dönebilir eve gider gitmez yoort falan ye tok tutucak şeyler ye bari yaaaa
kızz bütün vücuduna değil delüü bölgesel yağlanmanın olduğu yerlere kullan heryanına sürmene gerek yokki nerde toplanmış yağlar oralara sür diyetle sporla zaten ericenya
kilo alırken göbek sarkmaz zaten taş gibi şişer. kilo verirken sarkar kilo alıp vermeden sarkar doğum vs.. şeyleden sarkar. yaşlada bağlantılıdır cilt elastiği ile alakalıdır. zaten sarkmamı var yağmı var buna dikkat etmek gerekir. çoğu sakma yumuşamadan dolayı karın daha kilolu gibi gösteriyo insanı halbuki yağdan çok yumuşama sarkma olmuş ondan öyle gösteriyo. o yüzden pilateside ihmal etmemek lazım karın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?